![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Miss Natasho -
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
Tezo, Miss Natasho - współczuję,
![]() Ja się dzisiaj zeźliłam tylko dwa razy. Najpierw w pracy odebrałam telefon - dzwoniła kobieta z jakiegoś funduszu emerytalnego. Najpierw próbowala mi zachwalać swój fundusz, że po dwóch latach moge zmienić fundusz bez żadnych oplat. Potem spytala mnie w jakim funduszu jestem. Powiedziałam jej, a ona od razu zaczęła nawijać, że mój fundusz znajduje się na ósmym miejscu, bla bla bla. odpowiedziałam jej, że jesli dla jej funduszu jedynym sposobem pozyskania klientów jest krytykowanie innych funduszy, to dziekuje uprzejmie za współprace i rzuciłam słuchawką (rozłaczając się w pół jej słowa). Po pracy poszlam kupić wreszcie paletke do brwi Inglota w Złotych Tarasach. Trafiłam na dziewczynę, która sprawiała wrażenie naburmuszonej panny. Kiedy poprosiłam ją o pomoc, wybrała mi dwa dośc jasne kolory, które po nałożeniu na brwi odcinały się na jakiś mdławo brązowy kolor. Wprawdzie mam dość jasne włosy, ale kombinując z cieniami zauważylam, że żadne odcienie wpadające w brąz mi nie pasują, bo brwi mam dosyc ciemne. Wybrałam więc wg własnego gustu dwa ciemniejsze cienie i średnio ciemny wosk. Pani poszła przygotować paletkę, przynosi ja otwiera, ja patrzę - jest bez aplikatora. Zdziwiona pytam, gdzie jest aplikator. A ona mi mówi, że moge go sobie dodatkowo kupić za 11 złotych. Zgłupialam - po raz pierwszy w zyciu kupuję paletke, ale wydawało mi się, że one są raczej dodawane do paletek jako część kompletu. Pani wyjasniła wyniośle, że może inne firmy tak robia, ale nie Inglot. Odpowiedziałam, że w takim razie kupię w innej firmie i poszłam wściekła jak diabli. No cholera, na zdrowy rozum, jaki jest sens kupowac palete do brwi bez odpowiedniego aplikatora? Przeciez nie będę tych cieni nakładac palcem! A skoro tak, to czemu od razu nie zostałam uprzedzona, że paletka jest bez aplikatora? W tym momencie paletka kosztowała nie 28 złotych, a 39 zlotych (bo bez aplikatora to dla mnie żadna paleta, tylko jakas niedoróbka). No fakt, moglam sie wypytac, ale do głowy by mi nie przyszło aby pytac o aplikator - na zdrowy rozum to powinna byc integralna częśc paletki! Chyba wróce do ciemnoszarego cienia Palomy. A w Inglocie w zyciu już nic nie kupię. Łaski mi nie robią ![]() Ale przynajmniej wymieniłam książki w bibliotece i dorwalam ostatnią część Krajewskiego o Eberhardzie Mocku, jedyną ktorej jeszcze nie czytałam ![]() A nie, ostatnio jeszcze dwa razy sie zdenerwowalam - podpytywanie cioci oraz sąsiadki, kiedy dziecko. Chyba przy takim nastepnym komentarzu powiem wprost, że takie wypytywanie jest chamskie i nie toleruję wtykania nosa w cudze sprawy. No jak mozna pytać, kiedy dziecko. A jak ktoś nie chce miec dzieci? Albo nie może? Wybrażam sobie, co musi czuc osoba, która dzieci miec nie może, a padaja takie pytania. Co to ludzi obchodzi? Chcą mieć nowe dziecko w rodzinie, to niech sobie sami urodzą. ![]()
#4443 |
czyli Endżi
|
Natashko, kurczę
![]() Doskonale wiem co masz na myśli pisząc o upierdliwych klientach więc współczuję niejako w przenośni i dosłownie... ![]() ![]() ![]() Mnie też - nawet po dwóch tygodniach pracy nie przeszkolili z obsługi klienta chociaż podobno miała to zrobić niemal na wejściu pewna dziewczyna. Chyba leniwa była ![]() ![]() Słuchaj Kochana, najważniejsze - nie bierz tego do siebie. Zrobiłaś wszystko najlepiej jak potrafiłaś, sytuacja była nieprzyjemna, ale już po wszystkim ![]() ![]() Problemy rodzinnne, ech ![]() Będzie dobrze ![]()
#4444 |
Zakorzenienie
|
Aggie - też mam paletkę z Inglota, też bez aplikatora, maziam aplikatorami do cieni
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Madzik, cena jak cena, ale wkurza mnie to, że o pewnych rzeczach dowiaduję się na końcu. Powinno się od razu mówić: paletka bez aplikatora, aplikator osobno. Dobrze, że uwaznie sie przyjrzałam, bo po rozpakowaniu paletki bez aplikatora w domu to by mnie chyba cos strzeliło
![]()
#4446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nawiązując do brwii. Odkąd jestem blondynką nie wiem co ( i czy) mam coś z nimi robić. Czytałam, że powinno się je rozjaśnić, ale nie mam konceptu czym, jak... (zapudrowanie wydaje mi się głupim pomysłem). Ograniczam się do niezbędnej regulacji i wyczesania ich na bezbarwny wosk czy żel. Zastanawiam się czasem czy nie wyglądam jak Madonna w latach 80-tych. Ale w drugą stronę przemodzić też nie chcę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-16 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nigdy jeszcze nie mialam pomalowanych brwi, ale niektore kobiety maja bardzo ladnie zrobiona henne. Tylko nie wiem czy bym sie odwazyla ![]() ![]() Jaka ja juz jestem padnieta, jeszcze tylko 2 dni nauki... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
grozi wypollizowaniem
|
madziczka! Ty się już może lepiej nie metamorfozuj!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#4451 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
![]() Ciekawe, czy ZuziaPoczerniona tudzież ![]() .
![]() Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2008-12-16 o 21:59 Powód: dodany przecinek, usunięte i |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hah, dzisiaj stworzyłam jeszcze dwie wersje siebie ![]() ![]() Dzika Truskawko - do eyelinera też nie dają aplikatora? Matko, co się z tą firmą stało? Doczytałam posta Aggie - ma rację. Firma lekko sobie w kulki leci, albo już zdążyła obrosnąć w piórka.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-12-16 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
czyli Endżi
|
Aggie, jak to autralijski Inglot
![]() Ja też nie lubię Inglota. Nie przyjęli mnie do pracy po rozmowie kwalifikacyjnej ![]()
#4454 |
Zakorzenienie
|
No chyba nie polska
![]() ![]() Zakładamy koalicję anty-inglotową.
#4455 |
czyli Endżi
|
No eeeej, poważnie. Co to za polityka firmy, że kierowniczka przeprowadzała ze mną rozmowę kwalifikacyjną na ławce na korytarzu w centrum handlowym a nie w swoim biurze w sklepie albo czymkolwiek innym
![]() Ale to już z pół roku temu było.
![]() |
#4456 |
grozi wypollizowaniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||
BAN stały
|
Natasho, słowa sa takie nieporadne...
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I do 5 stycznia laba ![]() Cytat:
![]() --- Stwierdzam, że mam jakieś wypaczone poczucie humoru ![]() On: Lipa Ja: Buk ![]() On: Co? Ja: A nic, dowcip taki ![]() On: Co to buk? Ja: Nie mogę... On: Co to buk? Ja: A o drzewie takim nie słyszałeś?! On: Ale ja nie pisałem nic o botanice. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu, to Wam sie udała konwersacja. Jak gąsce i prosiakowi
![]() Tak smsowo to ja si ę "dogadałam" z mężem. Któregoś dnia po pracy pojechalam do Empiku. Jestem w Empiku i piszę do miska smsa: - Jestem w Empiku, kupić Psy Mysliwskie? Przychodzi odpowiedź: - Jak możesz Uznalam, że to było obrażone "jak możesz łazić znowu po Empikach", więc po zrobieniu paru sprawunkow pojechałam do domu. W drzwiach pojawia się mężuś:: - A Psy Myśliwskie kupiłaś? Ja: ![]() Okazało się, że to było w sensie "jak możesz to kup". ![]()
#4459 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za cieple slowa wsparcia
![]() ![]() ![]() Poki co dowiedzialem sie ostatnio od kolezanki ze jestem gejem ![]() ![]() ![]() A i ktos jeszcze wywnioskowal ze skoro lezalem w szpitalu psychiatrycznym to chcialem sie zabic bo facet mnie zostawil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
grozi wypollizowaniem
|
heh, to ja sie ujawniam na avku
i tak wszyscy spią... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
BAN stały
|
Rozpatrując pod względem aparycji - ten prosiak to niechybnie ja
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja Cię widzę, widzę! ![]() I to widzenie mi się podoba ![]() Edit: Nie chodzi mi o trawnik... ![]() Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2008-12-16 o 23:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
grozi wypollizowaniem
|
hehe,przyszła i popsuła, dobra dość widzenia, to było widzenie metamorfozowane heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
BAN stały
|
A tak to ja się nie bawię
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Wiedźma
|
Ależ Wy pędzicie!
![]() Doczytałam tylko, że Madzik już z zamkniętymi oczkami obsługuje pewną gałkę - czego gratuluję Jej serdecznie. to bardzo przydatna umiejętność. ![]() ![]() Nie widziałam! ![]() Gryxiu, opowiedz, pliiiiizzz... ![]() Tak obrazowo, jak tylko Ty potrafisz... ![]()
#4465 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoja drogą - masz Ty "pisane" Gryxiu, masz... ![]()
![]() |
#4467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dołączam do koalicji ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() A w ogóle to witam o tej nieludzkiej porze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Masakra, okropnie mi się chce spać , a szykuje się ciężki dzień ![]() Też miłego dnia wszystkim ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-17 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
grozi wypollizowaniem
|
Vesenka! Widzę nową fryzurę prosto z taaza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.