Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-07, 21:55   #4441
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Ehhh znowu jestem przygnębiona, moja ciocia wczoraj miała zabieg okazało się że usunęli jej cały jajnik bo tak duży był torbiel. Dziś do niej dzwoniłam (nie mogę jej odwiedzić bo jestem przeziębiona) i mówiła, że wszystko ok i chyba jutro wyjdzie ze szpitala. Nie powiedział tylko że zemdlała w łazience. Będą robione badania histopatologiczne usuniętego organu ale raczej nie będą dobre bo przed zabiegiem w badaniach wyszło, ze ciocia ma bardzo podwyższone markery nowotworowe. Martwię się bo to moja najbliższa rodzina (siostra mamy). Dlatego bardzo proszę o trzymanie kciuków.

Przepraszam Was bardzo, że tak marudzę ostatnio, mam nadzieję, że niedługo napisze coś pozytywnego bo od przyszłego tygodnia zaczynamy z TŻ wycieczki po bankach. Chcemy się dowiedzieć jaki kredyt na chwilę obecną możemy dostać. Już nawet mamy upatrzone osiedle, na którym chcemy kupić mieszkanie. Ma się ono rozrosnąć o jeszcze 2 bloki więc mamy trochę czasu, może zaczniemy więcej zarabiać. Niestety na naszą wymarzoną lokalizację nas nie stać. Tak to jest jak się nie chce mieszkać po drugiej stronie Wisły w Warszawie.

P.S. nie wiecie może, które banki udzielają kredytów dla par bez ślubu, bo słyszałam że takowe są
Stary 2009-01-08, 00:04   #4442
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Asiuk: tak na szczęście. Żeby się wszystko układało dobrze i żebyś miała dużo optymizmu w sobie.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Asiuk co za kryzys, skoro nie chcesz pisać to nie ciągnę za język, ale myślę że być może mogłybyśmy jakos wesprzeć Trzymaj się w każdym razie i jak coś to wal jak w dym

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Widzisz, miałam napisać i mi umknęło...
Podejrzewam, że - no, pewnie nie wszytskie, ale dużo nowożeńców przechodzi kryzys już na samym początku. Na tym polega docieranie się...
Ja też ze swoim Tż na "dzień dobry" się kłóciłam, potem zastanawiałam się czy z nim wytrzymam całe życie, potem jaki to będzie wstyd po kilku m-cach jak się rostaniemy... A teraz żyć bez siebie nie możemy
Nie wiem, mam nadzieję, że to minie.

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Asiuk mam nadzieję, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Przesyłam pozytywną energię, trzymaj się kochana.

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Asiuk, mam nadzieje ze ten kryzys szybko minie i znow bedzie miziankowo i nie bedziecie mogli zyc bez siebie Jakby cos to pisz, a my wysluchamy

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Z Traidy...<foch>

Asiuk wiem ze masz malo czasu ale wpadaj częsciej....te nieporozumienia z TZ mi się nie podobają
Z Triady są fajne cenowo oferty A przy zamówieniu do piątku mogę mieć nawet 40% zniżki. Chcemy jechać pozwiedzać i poodpoczywać

Postaram się wpadać częściej. Słusznie Ci się nie podobają nasze nieporozumienia. TŻ mnie cholernie kocha i świata poza mną nie widzi. Ja raczej tak nie mam.

Dobrej nocy.
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 07:05   #4443
ANITKA79
Zadomowienie

Alez mi sie nie chcialo do pracy dzis wstawac
Zimno i ciemno brr....

Lemoorka swietnie Cie widziec Musicie jakos przekonac tesciowa zeby zafundowala ale nie jechala

PZS1 sciskam Cie mocno Bedzie dobrze, pomalutku sie wszystko ulozy Zobaczysz. Wiem troszke jak to jest bo u mnie problemy z Tzta mama i jeszcze moja No ale wierze ze w koncu wyjdziemy na prosta i zamieszkamy w swoim wlasnym M i bedziemy rodzina z Tz

Haniu faktycznie, masz dar do opowiadania
Co do latania to moja bratowa z mezem byla kilka mcy w ciazy i zrobili sobie jako prezent z okazji 2 rocznicy slubu wycieczke do cieplych krajow. Wiec tez leciala samolotem

Asiuk: To pieknie ze Tz cie bardzo kocha i okazuje uczucia. Ty pewnie rowniez go kochasz ale zapewne potrzebujesz swobody? Czesto tak jest ze inne zainteresowania ma jedna i druga strona, ale jak sie nie jest 24 na dobe, to mozna zatesknic i kochac jeszcze mocniej Na pewno cos poradzicie na te malez zgrzyty, bo sie kochacie, a milosc jest wieeeelka
Moj Tz pasjonuje sie ps3 ma rozne gry strtegiczne i inne i opowiada mi o tym i slucham z zaciekawieniem choc sama nie mam smykalki do grania. A ja z kolei opowiadam mu o swoim spiewie... Sa tez takie rzeczy ktore robimy razem
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 07:12   #4444
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Dzień dobry wszystkim.

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Postaram się wpadać częściej. Słusznie Ci się nie podobają nasze nieporozumienia. TŻ mnie cholernie kocha i świata poza mną nie widzi. Ja raczej tak nie mam.
Że widzisz świat poza nim, to nawet wskazane. Bylebyś też kochała a kochasz przecież Wszystkiego dobrego

Pzs

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
No jak to co pilnowac czy zostanie "babcia"
Jeśli faktycznie chce zostać babcią to może trzeba zasugerować że jej że prędzej nią zostanie jeśli nie będzie przeszkadzać w procesie... hmm w procesie
Stary 2009-01-08, 07:30   #4445
miskowa
Zakorzenienie

cześć
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 07:33   #4446
pollynema
Zadomowienie

Asiuk, ja nie do końca w temacie, ale oczywiście również przesyłam mnóstwo pozytywnych impulsów, żeby rozwiać chmury nad Wami

Dzień dobry!
Stary 2009-01-08, 07:37   #4447
twin--maid
Zakorzenienie

cześć.

miałam iśc na praktyki, ale nie mam siły... wczoraj od 21 byłam już w łóżku a dziś wstałam z 38 stopniowa gorączką i nigdzie nie idę tylko do łóżka wchodzę a potem będę się martwić, że nie bylam i przekonywała babkę, żeby mi zaliczyła cały moduł

pzs

Edytowane przez twin--maid
Czas edycji: 2009-01-08 o 07:40
twin--maid jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 07:41   #4448
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
cześć.

miałam iśc na praktyki, ale nie mam siły... wczoraj od 21 byłam już w łóżku a dziś wstałam z 38 stopniowa gorączką i nigdzie nie idę tylko do łóżka wchodzę a potem będę się martwić, że nie bylam i przekonywała babkę, żeby mi zaliczyła cały moduł
Mnie też dzisiaj rozłożyło
Mam gorączkę, ale niestety musiałam przyjść do pracy
Chyba jutro sobie podaruje, bo czuję się fatalnie

twin zdrówka życzę
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 07:46   #4449
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć

Mnie też dzisiaj rozłożyło
Mam gorączkę, ale niestety musiałam przyjść do pracy
Chyba jutro sobie podaruje, bo czuję się fatalnie

twin zdrówka życzę

dzięki. Ja Tobie tez zdrowia
Stary 2009-01-08, 08:03   #4450
dorinka30
Zakorzenienie

Dzień dobry

Chorowitkom zdrówka życzę

Madlen ciekawa jestem czy byłaś na zakupach ? My wczoraj z kumpelą zaszalałyśmy w Vero Modzie -dzinsy i dzinsopodobne spodnie po 45 zł. ale ja upolowałam tylko jedną parę i kumpela jedną , ja szare rurki - piękne a ona czarne proste Ceny tam powalają na kolana, jeszcze torebkę szarą do kompletu za 25 zł. Polecam odwiedzić Vero Modę

Asiuk , że niby co??? Triada 40 % rabatu, ciekawe od jakiej ceny, bo nie wydaje mi sie, aby Triada miała dobre ceny....Wystarczy cenę podbić o 50 % w stosunku do innych i dać rabat 40 % i wszyscy się cieszą, a faktyczny zysk wiadomo jaki
Znam te numery także trzeba być czujnym
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 08:13   #4451
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Madlen ciekawa jestem czy byłaś na zakupach ? My wczoraj z kumpelą zaszalałyśmy w Vero Modzie -dzinsy i dzinsopodobne spodnie po 45 zł. ale ja upolowałam tylko jedną parę i kumpela jedną , ja szare rurki - piękne a ona czarne proste Ceny tam powalają na kolana, jeszcze torebkę szarą do kompletu za 25 zł. Polecam odwiedzić Vero Modę

lubię ciuchy w vero modzie, bo są inne ale tu w Szczecinie jest ta vero moda mała i beznadziejna a teraz to już w ogóle pustka, ostatnio jak tam weszłam, to się strasznie zdziwiłam, że może być tak mało rzeczy w sklepie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 08:19   #4452
ANITKA79
Zadomowienie

Gosia i Twin zdrowiejcie szybko

Miskowa no niestety ttutaj tak jest ze jesli chce sie cos kupic fajnego po przecenie to trzeba sie baaardzo szybko pojawiac jak tylko sie one zaczynaja, bo potem to juz tylko banery sa ze przeceny 60, 70% a nic ciekawego juz nie ma

Dorinko gratuluje udanego zakupu A jak spotkanie z kolezanka,rozmawialyscie na temat jej Tzta?
Stary 2009-01-08, 08:20   #4453
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
Madzialenko to super

dorinko - ja bylam w grecji i mi sie nie podobalo, jak widac gusta sa rozne i kazdy ma inne zdanie w tych kwestiach
a takie male pytanko - Wy bez malego jedziecie? bo pisalas o balowaniu w nocy - a co z dzieckiem wtedy jesli jedziesz z nim?
Svinecko z małym w trójkę jedziemy tradycyjnie nad Bałtyk, natomiast później chcemy się wreszcie wyrwać we dwoje na tydzień , w końcu nawet podróży poślubnej nie mieliśmy we dwoje Mam taką możliwość bez krzywdy dla dziecka, gdyż mały w tym czasie będzie na wczasach z ojcem , on w wakacje to jest dopiero rozrywany, fajnie ma dla niego wakacje trwają bardzo dłuuugo

Anitko nie powiedziałam nic, czekałam na jej relacje....wydaje się być dobrze, więc nie chcę wkładać kija w mrowisko, a może Tżet się mylił, trzeba być ostrożnym w tych sprawach, w końcu to chodzi o bliskie nam osoby i uczucia....chyba lepiej się nie mieszać...Ochrzaniłam ją tylko o złożenie wymówienia z pracy, naprawdę głupotę zrobiła.....

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-01-08 o 08:22
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 08:45   #4454
DianaM
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Ehhh znowu jestem przygnębiona, moja ciocia wczoraj miała zabieg okazało się że usunęli jej cały jajnik bo tak duży był torbiel. Dziś do niej dzwoniłam (nie mogę jej odwiedzić bo jestem przeziębiona) i mówiła, że wszystko ok i chyba jutro wyjdzie ze szpitala. Nie powiedział tylko że zemdlała w łazience. Będą robione badania histopatologiczne usuniętego organu ale raczej nie będą dobre bo przed zabiegiem w badaniach wyszło, ze ciocia ma bardzo podwyższone markery nowotworowe. Martwię się bo to moja najbliższa rodzina (siostra mamy). Dlatego bardzo proszę o trzymanie kciuków.

Przepraszam Was bardzo, że tak marudzę ostatnio, mam nadzieję, że niedługo napisze coś pozytywnego bo od przyszłego tygodnia zaczynamy z TŻ wycieczki po bankach. Chcemy się dowiedzieć jaki kredyt na chwilę obecną możemy dostać. Już nawet mamy upatrzone osiedle, na którym chcemy kupić mieszkanie. Ma się ono rozrosnąć o jeszcze 2 bloki więc mamy trochę czasu, może zaczniemy więcej zarabiać. Niestety na naszą wymarzoną lokalizację nas nie stać. Tak to jest jak się nie chce mieszkać po drugiej stronie Wisły w Warszawie.

P.S. nie wiecie może, które banki udzielają kredytów dla par bez ślubu, bo słyszałam że takowe są
Nie znam niestety takich banków Ale trzymam i w ogóle

Cytat:
Svinecko z małym w trójkę jedziemy tradycyjnie nad Bałtyk, natomiast później chcemy się wreszcie wyrwać we dwoje na tydzień , w końcu nawet podróży poślubnej nie mieliśmy we dwoje Mam taką możliwość bez krzywdy dla dziecka, gdyż mały w tym czasie będzie na wczasach z ojcem , on w wakacje to jest dopiero rozrywany, fajnie ma dla niego wakacje trwają bardzo dłuuugo

Anitko nie powiedziałam nic, czekałam na jej relacje....wydaje się być dobrze, więc nie chcę wkładać kija w mrowisko, a może Tżet się mylił, trzeba być ostrożnym w tych sprawach, w końcu to chodzi o bliskie nam osoby i uczucia....chyba lepiej się nie mieszać...Ochrzaniłam ją tylko o złożenie wymówienia z pracy, naprawdę głupotę zrobiła.....
I słusznie, bo głupio zrobiła Jak by to była moja przyjaciółka to bym jej jeszcze porządnego kuksańca dała
Stary 2009-01-08, 08:51   #4455
L_V
Zakorzenienie

Cześć wszystkim!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-08, 08:57   #4456
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Ochrzaniłam ją tylko o złożenie wymówienia z pracy, naprawdę głupotę zrobiła.....
I bardzo dobrze Przeciez to co ona robi jest nielogiczne i niedojrzale. Powinna zlozyc wymowienie dopiero wtedy jak wie ze juz ma prace gdzie indziej a nie tak w ciemno...
Ja bym tak nie mogla No bo za co potem zyc? Kurcze niektorzy ludzie sa tacy beztroscy ja tak nie potrafie...
Stary 2009-01-08, 08:58   #4457
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Asiuk , że niby co??? Triada 40 % rabatu, ciekawe od jakiej ceny, bo nie wydaje mi sie, aby Triada miała dobre ceny....Wystarczy cenę podbić o 50 % w stosunku do innych i dać rabat 40 % i wszyscy się cieszą, a faktyczny zysk wiadomo jaki
Cytat:

Miskowa no niestety ttutaj tak jest ze jesli chce sie cos kupic fajnego po przecenie to trzeba sie baaardzo szybko pojawiac jak tylko sie one zaczynaja, bo potem to juz tylko banery sa ze przeceny 60, 70% a nic ciekawego juz nie ma

Dorinko gratuluje udanego zakupu A jak spotkanie z kolezanka,rozmawialyscie na temat jej Tzta?
Dzięki za zyczeni zdrowia

Ja mam do Triady uprzedzenia, bo jako nastolatka byłam 2 razy z tej firmy na obozie i kadra była kiepska- niekompetentna, nic nie wiedzieli itp. Poza tym na obydwu cały obóz się zatruł i nawet kilka osób wylądowało w szpitalu... dlatego nie jechałabym z tego biura...

Dziewczyny czy mogę założyć temat na wizażu z linkiem do ankiet? czy to jest niezgodne z regulaminem?
Stary 2009-01-08, 09:04   #4458
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej ja tylko na chwile bo wrocilam od dentysty i musze jechac do mieszkania bo facet od kuchni przyjedzie

Cytat:
dorinus no rozumiem Cie doskonale bo my tez mielismy jechac sami we dwoje gdzies do cieplych krajow a maly mial byc u dziadkow w tym czasie.....ale niestety w tym roku znow nie pojedziemy bo dzidzia sie narodzi, i pewnie juz nigdy nam sie nie uda

pzs1 trzymam kciuki za ciocie

lece dziewczynki milego dnia
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 09:08   #4459
Madlen__18
Zakorzenienie

Cześć!
Sorinka: nie byłam, idę dzisiaj, do vero mody zajrzę koniecznie
Taka jeste zaspana że szok, 10 godzina a ja nie mogę się pozbierać..idę sobie łożko pościelę czy coś..
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 09:20   #4460
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
dorinus no rozumiem Cie doskonale bo my tez mielismy jechac sami we dwoje gdzies do cieplych krajow a maly mial byc u dziadkow w tym czasie.....ale niestety w tym roku znow nie pojedziemy bo dzidzia sie narodzi, i pewnie juz nigdy nam sie nie uda
A dlaczego nigdy??? Przestań, mała (zauważ, że piszę w rodzaju żeńskim ) się odchowa i pojedziecie.

Kurde, tak Dorinka zachwalała tą Vero Mode, że i ja w tygodniu będąc w Białymstoku nie omieszkam zajrzeć
Stary 2009-01-08, 09:24   #4461
kaska87
Zakorzenienie

cześć

ciekawe co u Sonery juz urodziła bliźniaki czy nie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 09:31   #4462
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

coz za zgranie...wy tu gadu gadu o cieplych krajach a my wlasnie dzis kupilismy wczasy do Grecji szkoda ze do wrzesnia tyle czasu jeszcze
Gdzie konkretnie do Grecji??
I z jakiego biura

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Aaaa a z samochodem wyszło strasznie niefajnie Okazało się że jednak w mniej niz 2000 się nie da tego zrobić... Ewentualnie moglibyśmy się trochę potargować bo to moja dobra koleżanka.. Spróbujemy jeszcze w innych serwisach ale ciężko będzie. Najgorsze że to nie jest naprawa którą można odłożyć w czasie bo to są ostatnie dni tej cholernej belki Kurde! Akurat teraz taki wydatek, trzeba będzie chyba pożyczyć trochę pieniędzy od rodziców
Współczuję...my tez mamy popsute auto..a na naprawę nie ma..bo trzeba bieliznę termoaktywną kupic itp.
Cięzko bez auta ale da się przezyć..naprawimy dopiero w lutym.

Cytat:
to ja już nic nie wiem
Porozmawiam jutro na spokojnie z Tż, ale dla mnie bobo ważniejsze.
Haniu, a gdybyśmy tak chcieli w ostatniej chwili się zdecydować, no powiedzmy z musu czekalibyśmy do tego września to ceny są tragicznie wyższe?
Cięzko ocenic jak sytuacja będzie w tym roku. W zeszlym bylo duzo drozej bo podochodzily w trakcie roku rozne opłaty paliwowe no i lastów w ogole nie było.

Ale w tym roku ceny poszly mocno w gorę..wiec moze wczasy zagraniczne nie będa mialy takiego brania , a co z tym idzie biura będa musialy schodzić z ceny

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Bingo - teściowa robi wycieczkę all inclusive łącznie z nią

Aj tam nie mozesz się w temat wbic...nie wiesz ze u nas mozna zupelnie nie w temacie posta napisac

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Z Triady są fajne cenowo oferty A przy zamówieniu do piątku mogę mieć nawet 40% zniżki. Chcemy jechać pozwiedzać i poodpoczywać

Dobrej nocy.
Cytat:

No to napisalas to co ja chcialam
Poza tym (wiem od stalych klientów) niby rabat jest a jak się chce kupic to miejsc już nie ma (w grudniu, po rozpoczęciu sprzedazy!!!). ŚCIEMA.

Radzilabym porownac ceny z innymi biurami..moze się okazac ze wcale nie sa tacy atrakcyjni.

Poza tym tego czego ja sie nasłucham przez caly rok o Triadzie to moje

Ale nic juz się nie odzywam bo bedzie ze szkaluję konkurencję.

Asiuk czyżby TZ przyduszał Cię tą swoją milością...czasem fatalnie jest kochac za dwoje.

Przesyłam duzo uscisków....i sprobuj nastawiac się pozytywnie. Bo czasem to mi się wydaje ze Ty się nakręcasz...przeciwko Wam niestety zamias dla Was

Cytat:
cześć.
Zdrówka rzyczę

PYTANIE DO ALLEGROWICZEK
Moze głupie, ale wiecie ja to ciemna w tych sprawach.
Jak kupuję na jednej aukcji 2 rzeczy za przesylkę musze placic raz czy dwa?.

A no i CZEŚĆ.... TAK W OGÓLE.

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-01-08 o 09:50
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 09:33   #4463
pollynema
Zadomowienie

Ja tam lubię Vero Modę, ale głównie na wyprzedażach, także teraz jest ten czas ;-) Chociaż ostatnio zauroczyłam się Promodem, kupiłam 3 bluzki tam jakoś przed sylwestrem.
Stary 2009-01-08, 09:36   #4464
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Poza tym tego czego ja sie nasłucham przez caly rok o Triadzie to moje

Zdrówka rzyczę

PYTANIE DO ALLEGROWICZEK

Cześć Haniu

dzięki

Ja o Triadę odczułam na własnej skórze i też słyszałam co znajomi opowiadali. Poza tym koleżanka jest w Triadzie pilotem do Turcji a kolega był rezydentem w Grecji. Nie jest to najlepsza firma.

Jak kupujesz 2 rzeczy na allegro- cena przesyłki zalezy od sprzedającego. Na szczęście najczęściej płacisz tylko za jedną rzecz ale czasem są tacy pazerni na te kilka zł, że każą płacić podwójnie. Najlepiej zapytaj sprzedawcę (jesli nie ma takiej informacji podanej w opisie aukcji)
Stary 2009-01-08, 09:38   #4465
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Cytat:
Dziękuję
Jutro nie idę do pracy Już sobie wzięłam urlop.Nie dam rady

Cytat:

PYTANIE DO ALLEGROWICZEK

To zależy od sprzedawcy, niekiedy jak są ciężkie rzeczy, to się dopłaca z 2zł, bo koszt przesyłki zależy od wagi.
Najlepiej zadaj pytanie sprzedającemu jaki będzie koszt przesyłki 2 rzeczy.
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-08, 09:45   #4466
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze...kusisz kobieto. Uwielbiam spodnie z Vero Mody..od jakiś 2 lat tylko tam kupuję

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to nie ma zadnych ograniczen.
Moje znajome 4 pary w ostatnim czasie kupowaly mieszkanie na kredyt...bez slubu. Oczywiscie na innych warunkach niz malzenstwo ale da się.
Ja polecam wstępnie iśc do Open Finance albo Expandera na wywiad. Oni powiedzą Wam jakie sa mozliwości.
Ale jak już sie wszytskiego wywiecie nie zalatwiajcie niz przez nich, tylko idzcie bezposrednio do banku.
Za poradę nic im nie palcisz..no i nie jestes zobowiązana zadną umową.
Cytat:
Dziewczyny czy mogę założyć temat na wizażu z linkiem do ankiet? czy to jest niezgodne z regulaminem?
Jasne ze mozesz. Ja chętnie wypelnię.

Cytat:

Nie przesadzaj jakie nigdy. Jak dzidzia będzie mial roczek wykupcie wczasy dla siebie i malego. Dzieci do 2 roku zycia latają gratis.

Dla mnie wczasy choć raz w roku to priorytet. Moge nie mieć na spodnie, bluzkę i frykasy..ale na wczasy muszę.
Najlepiej wykupić...wtedy nie ma wyjscia, musisz mieć pieniądze.
To sie sprawdza..jak trzeba to da się oszczędzic, pokombinowac i na wyjazd uzbierać.
A tak to czlowoiek mysli, zastanawia się, kalkuluje i zanim sie zastanowi okres wyjazdowy się konczy.
Stary 2009-01-08, 09:46   #4467
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Ochrzaniłam ją tylko o złożenie wymówienia z pracy, naprawdę głupotę zrobiła.....
Słusznie, a co ona na to? Wytłumaczyła to jakoś? Bo jednak ciężko mi sobie wyobrazić że dorosła kobieta rzuciła pracę tak całkiem w ciemno, pod wpływem impulsu? Nie rozumiem

Twin, Gosiu- wypoczynku i zdrówka

Kurczę, ulżyło mi bo P. dziś pojechał do jednego bardzo polecanego na forum zakładu, gość dał nam termin na 20go, powiedział że spokojnie, że belka jest w kiepskim stanie ale rozlecieć się nie rozleci, no i zrobi to za 850 zł ufffffff. Przy czym to jest duży porządny zakład, widać że facet ma wielu klientów i że robi naprawdę porządnie.
Tylko koleżance muszę jakoś wytłumaczyć że nie robimy u niej, no ale chyba zrozumie, to nie jest różnica 50 zł...

P.S. Kasiu, Sonera ma w podpisie suwaczka że zostało jeszcze 86 dni do bliźniaków (czytam twardo stary wymarzony pierścionek )
Stary 2009-01-08, 09:53   #4468
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Ja o Triadę odczułam na własnej skórze i też słyszałam co znajomi opowiadali. Poza tym koleżanka jest w Triadzie pilotem do Turcji a kolega był rezydentem w Grecji. Nie jest to najlepsza firma.

Jak kupujesz 2 rzeczy na allegro- cena przesyłki zalezy od sprzedającego. Na szczęście najczęściej płacisz tylko za jedną rzecz ale czasem są tacy pazerni na te kilka zł, że każą płacić podwójnie. Najlepiej zapytaj sprzedawcę (jesli nie ma takiej informacji podanej w opisie aukcji)
Co do Triady..moja przyjaciolka pracowała w ich oddziale. Reklamacje, awantury to byl jej chleb powszedni. W pracy ciągly stres..a zarobki..najniższa krajowa.
Odpadła po 6 miesiącach.

Dzieki..w takim razie zapytam, bo żadnej informacji w tym temacie nie ma.

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
To zależy od sprzedawcy, niekiedy jak są ciężkie rzeczy, to się dopłaca z 2zł, bo koszt przesyłki zależy od wagi.
Najlepiej zadaj pytanie sprzedającemu jaki będzie koszt przesyłki 2 rzeczy.
Dzięki
Stary 2009-01-08, 10:00   #4469
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego nigdy??? Przestań, mała (zauważ, że piszę w rodzaju żeńskim ) się odchowa i pojedziecie.

Kurde, tak Dorinka zachwalała tą Vero Mode, że i ja w tygodniu będąc w Białymstoku nie omieszkam zajrzeć

no i byłam przed chwilą na spacerze (bossa nie ma )i wstąpiłam do vero mody i co? zamknęli.ciekawe czy na stałe czy na jakiś czas? nie było żadnej informacji, z jakiego powodu

Cytat:

Dla mnie wczasy choć raz w roku to priorytet. Moge nie mieć na spodnie, bluzkę i frykasy..ale na wczasy muszę.
Najlepiej wykupić...wtedy nie ma wyjscia, musisz mieć pieniądze.
To sie sprawdza..jak trzeba to da się oszczędzic, pokombinowac i na wyjazd uzbierać.
A tak to czlowoiek mysli, zastanawia się, kalkuluje i zanim sie zastanowi okres wyjazdowy się konczy.
dla mnie też mus, nie licząc krótkich wyjazdów co jakiś czas na weekend, jeśli tylko kasa pozwala. Tylko że ja nie jeżdżę nigdy z biur podróży. Wolę sama sobie wszystko zorganizować. Może dlatego, że pracowałam w tym i wiem, gdzie mogę sobie zbić koszty organizując wszystko tak jak chcę
Stary 2009-01-08, 10:06   #4470
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
no i byłam przed chwilą na spacerze (bossa nie ma )i wstąpiłam do vero mody i co? zamknęli.ciekawe czy na stałe czy na jakiś czas? nie było żadnej informacji, z jakiego powodu
Moze pani sprzedawczyni wyszła po drugie sniadanie do sklepu..albo siusiu robi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości