![]() |
#4441 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Ehhh znowu jestem przygnębiona, moja ciocia wczoraj miała zabieg okazało się że usunęli jej cały jajnik bo tak duży był torbiel. Dziś do niej dzwoniłam (nie mogę jej odwiedzić bo jestem przeziębiona) i mówiła, że wszystko ok i chyba jutro wyjdzie ze szpitala. Nie powiedział tylko że zemdlała w łazience. Będą robione badania histopatologiczne usuniętego organu ale raczej nie będą dobre bo przed zabiegiem w badaniach wyszło, ze ciocia ma bardzo podwyższone markery nowotworowe. Martwię się bo to moja najbliższa rodzina (siostra mamy). Dlatego bardzo proszę o trzymanie kciuków.
Przepraszam Was bardzo, że tak marudzę ostatnio, mam nadzieję, że niedługo napisze coś pozytywnego bo od przyszłego tygodnia zaczynamy z TŻ wycieczki po bankach. Chcemy się dowiedzieć jaki kredyt na chwilę obecną możemy dostać. Już nawet mamy upatrzone osiedle, na którym chcemy kupić mieszkanie. Ma się ono rozrosnąć o jeszcze 2 bloki więc mamy trochę czasu, może zaczniemy więcej zarabiać. Niestety na naszą wymarzoną lokalizację nas nie stać. Tak to jest jak się nie chce mieszkać po drugiej stronie Wisły w Warszawie. P.S. nie wiecie może, które banki udzielają kredytów dla par bez ślubu, bo słyszałam że takowe są
#4442 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Postaram się wpadać częściej. Słusznie Ci się nie podobają nasze nieporozumienia. TŻ mnie cholernie kocha i świata poza mną nie widzi. Ja raczej tak nie mam. Dobrej nocy. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zadomowienie
|
Alez mi sie nie chcialo do pracy dzis wstawac
![]() Zimno i ciemno brr.... Lemoorka swietnie Cie widziec ![]() ![]() PZS1 sciskam Cie mocno ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu faktycznie, masz dar do opowiadania ![]() Co do latania to moja bratowa z mezem byla kilka mcy w ciazy i zrobili sobie jako prezent z okazji 2 rocznicy slubu wycieczke do cieplych krajow. Wiec tez leciala samolotem ![]() Asiuk: To pieknie ze Tz cie bardzo kocha i okazuje uczucia. Ty pewnie rowniez go kochasz ale zapewne potrzebujesz swobody? Czesto tak jest ze inne zainteresowania ma jedna i druga strona, ale jak sie nie jest 24 na dobe, to mozna zatesknic i kochac jeszcze mocniej ![]() ![]() Moj Tz pasjonuje sie ps3 ma rozne gry strtegiczne i inne i opowiada mi o tym i slucham z zaciekawieniem choc sama nie mam smykalki do grania. A ja z kolei opowiadam mu o swoim spiewie... Sa tez takie rzeczy ktore robimy razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim.
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pzs ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zadomowienie
|
Asiuk, ja nie do końca w temacie, ale oczywiście również przesyłam mnóstwo pozytywnych impulsów, żeby rozwiać chmury nad Wami
![]() ![]() Dzień dobry!
#4447 |
Zakorzenienie
|
cześć.
miałam iśc na praktyki, ale nie mam siły... wczoraj od 21 byłam już w łóżku a dziś wstałam z 38 stopniowa gorączką i nigdzie nie idę tylko do łóżka wchodzę a potem będę się martwić, że nie bylam i przekonywała babkę, żeby mi zaliczyła cały moduł pzs ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-01-08 o 07:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Mam gorączkę, ale niestety musiałam przyjść do pracy ![]() Chyba jutro sobie podaruje, bo czuję się fatalnie twin zdrówka życzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki. Ja Tobie tez zdrowia
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Chorowitkom zdrówka życzę ![]() Madlen ciekawa jestem czy byłaś na zakupach ? My wczoraj z kumpelą zaszalałyśmy w Vero Modzie -dzinsy i dzinsopodobne spodnie po 45 zł. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiuk , że niby co??? Triada 40 % rabatu, ciekawe od jakiej ceny, bo nie wydaje mi sie, aby Triada miała dobre ceny....Wystarczy cenę podbić o 50 % w stosunku do innych i dać rabat 40 % i wszyscy się cieszą, a faktyczny zysk wiadomo jaki ![]() Znam te numery także trzeba być czujnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię ciuchy w vero modzie, bo są inne ale tu w Szczecinie jest ta vero moda mała i beznadziejna a teraz to już w ogóle pustka, ostatnio jak tam weszłam, to się strasznie zdziwiłam, że może być tak mało rzeczy w sklepie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Gosia i Twin zdrowiejcie szybko
![]() Miskowa no niestety ttutaj tak jest ze jesli chce sie cos kupic fajnego po przecenie to trzeba sie baaardzo szybko pojawiac jak tylko sie one zaczynaja, bo potem to juz tylko banery sa ze przeceny 60, 70% a nic ciekawego juz nie ma ![]() Dorinko gratuluje udanego zakupu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Anitko nie powiedziałam nic, czekałam na jej relacje....wydaje się być dobrze, więc nie chcę wkładać kija w mrowisko, a może Tżet się mylił, trzeba być ostrożnym w tych sprawach, w końcu to chodzi o bliskie nam osoby i uczucia....chyba lepiej się nie mieszać...Ochrzaniłam ją tylko o złożenie wymówienia z pracy, naprawdę głupotę zrobiła..... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-01-08 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | ||
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym tak nie mogla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam do Triady uprzedzenia, bo jako nastolatka byłam 2 razy z tej firmy na obozie i kadra była kiepska- niekompetentna, nic nie wiedzieli itp. Poza tym na obydwu cały obóz się zatruł i nawet kilka osób wylądowało w szpitalu... dlatego nie jechałabym z tego biura... Dziewczyny czy mogę założyć temat na wizażu z linkiem do ankiet? czy to jest niezgodne z regulaminem?
![]() |
#4458 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej ja tylko na chwile bo wrocilam od dentysty i musze jechac do mieszkania bo facet od kuchni przyjedzie
Cytat:
![]() pzs1 trzymam kciuki za ciocie ![]() lece dziewczynki milego dnia
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Sorinka: nie byłam, idę dzisiaj, do vero mody zajrzę koniecznie ![]() Taka jeste zaspana że szok, 10 godzina a ja nie mogę się pozbierać..idę sobie łożko pościelę czy coś..
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurde, tak Dorinka zachwalała tą Vero Mode, że i ja w tygodniu będąc w Białymstoku nie omieszkam zajrzeć ![]()
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ciekawe co u Sonery ![]() ![]()
#4462 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z jakiego biura ![]() Cytat:
![]() Cięzko bez auta ale da się przezyć..naprawimy dopiero w lutym. Cytat:
Ale w tym roku ceny poszly mocno w gorę..wiec moze wczasy zagraniczne nie będa mialy takiego brania , a co z tym idzie biura będa musialy schodzić z ceny ![]() Aj tam nie mozesz się w temat wbic...nie wiesz ze u nas mozna zupelnie nie w temacie posta napisac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Poza tym (wiem od stalych klientów) niby rabat jest a jak się chce kupic to miejsc już nie ma (w grudniu, po rozpoczęciu sprzedazy!!!). ŚCIEMA. Radzilabym porownac ceny z innymi biurami..moze się okazac ze wcale nie sa tacy atrakcyjni. Poza tym tego czego ja sie nasłucham przez caly rok o Triadzie to moje ![]() Ale nic juz się nie odzywam bo bedzie ze szkaluję konkurencję. Asiuk czyżby TZ przyduszał Cię tą swoją milością...czasem fatalnie jest kochac za dwoje ![]() Przesyłam duzo uscisków....i sprobuj nastawiac się pozytywnie. Bo czasem to mi się wydaje ze Ty się nakręcasz...przeciwko Wam niestety zamias dla Was ![]() Cytat:
![]() PYTANIE DO ALLEGROWICZEK Moze głupie, ale wiecie ja to ciemna w tych sprawach. Jak kupuję na jednej aukcji 2 rzeczy za przesylkę musze placic raz czy dwa?. A no i CZEŚĆ.... TAK W OGÓLE. ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-01-08 o 09:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zadomowienie
|
Ja tam lubię Vero Modę, ale głównie na wyprzedażach, także teraz jest ten czas ;-) Chociaż ostatnio zauroczyłam się Promodem, kupiłam 3 bluzki tam jakoś przed sylwestrem.
#4464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() Ja o Triadę odczułam na własnej skórze i też słyszałam co znajomi opowiadali. Poza tym koleżanka jest w Triadzie pilotem do Turcji a kolega był rezydentem w Grecji. Nie jest to najlepsza firma. Jak kupujesz 2 rzeczy na allegro- cena przesyłki zalezy od sprzedającego. Na szczęście najczęściej płacisz tylko za jedną rzecz ale czasem są tacy pazerni na te kilka zł, że każą płacić podwójnie. Najlepiej zapytaj sprzedawcę (jesli nie ma takiej informacji podanej w opisie aukcji)
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Jutro nie idę do pracy ![]() Cytat:
Najlepiej zadaj pytanie sprzedającemu jaki będzie koszt przesyłki 2 rzeczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje znajome 4 pary w ostatnim czasie kupowaly mieszkanie na kredyt...bez slubu. Oczywiscie na innych warunkach niz malzenstwo ale da się. Ja polecam wstępnie iśc do Open Finance albo Expandera na wywiad. Oni powiedzą Wam jakie sa mozliwości. Ale jak już sie wszytskiego wywiecie nie zalatwiajcie niz przez nich, tylko idzcie bezposrednio do banku. Za poradę nic im nie palcisz..no i nie jestes zobowiązana zadną umową. Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie wczasy choć raz w roku to priorytet. Moge nie mieć na spodnie, bluzkę i frykasy..ale na wczasy muszę. Najlepiej wykupić...wtedy nie ma wyjscia, musisz mieć pieniądze. To sie sprawdza..jak trzeba to da się oszczędzic, pokombinowac i na wyjazd uzbierać. A tak to czlowoiek mysli, zastanawia się, kalkuluje i zanim sie zastanowi okres wyjazdowy się konczy.
![]() |
#4467 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Twin, Gosiu- wypoczynku i zdrówka ![]() Kurczę, ulżyło mi bo P. dziś pojechał do jednego bardzo polecanego na forum zakładu, gość dał nam termin na 20go, powiedział że spokojnie, że belka jest w kiepskim stanie ale rozlecieć się nie rozleci, no i zrobi to za 850 zł ufffffff. Przy czym to jest duży porządny zakład, widać że facet ma wielu klientów i że robi naprawdę porządnie. Tylko koleżance muszę jakoś wytłumaczyć że nie robimy u niej, no ale chyba zrozumie, to nie jest różnica 50 zł... P.S. Kasiu, Sonera ma w podpisie suwaczka że zostało jeszcze 86 dni do bliźniaków (czytam twardo stary wymarzony pierścionek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odpadła po 6 miesiącach. Dzieki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i byłam przed chwilą na spacerze (bossa nie ma ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.