Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-30, 14:35   #4441
jupik
Rozeznanie

Dot.: Największe Wizażowe Gaduły - Panny Młode 2009, cz. VII

Cytat:
Napisane przez basia100 Pokaż wiadomość
Witam również, weszłam na forum, wykorzystując fakt, że dziecię moje postanowiło zrobic mamie trochę wolnego i poszło spać
Ale ja chyba też przy tej okazji się zdrzemnę, bo wczoraj do drugiej nie mogłam zasnąć... Zaczynam martwić się o ślub, bo finansowo nie jest tak jak miało być, nie wiem jak będzie z kredytem, ech, szkoda gadać...
Buziaczki
Wiesz- pomyśl, czy nie lepiej jednak zrezygnować z wesela w pałacu na rzecz jakiegoś dworku albo innego, tańszego pałacyku- jest ich całe mnóstwo, ja sama byłam zaskoczona, ile u mnie w okolicy jest do wyboru, a naprawdę decyzja byłaby starsznie trudna bo prawie wszystkie są piękne. I powiem Ci, że różnice w cenach są naprawdę drastyczne, a wy możecie szczególnie na alkoholu zrobić wielkie oszczędności! Więc warto się rozejrzeć! a w ogóle- w jakim pałacu macie?? wklej może linka
I przemyśl, czy warto dla jednego dnia tonąć w długach, bo i tak pewnie niedoszacowaliście wielu wydatków!

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Z dekoracją jeszcze się wstrzymam, te aukcje są cały czas
I słusznie, może się nagle coś lepszego pojawić i będzie żal

Dziewczyny, miałam wspaniały dzień!byłam dziś u chirurga szczękowego na wycinanie ósemki ( bo siedzi sobie cała schowana, a jak się wyrżnie to mi rozwali efekty, jakie w leczeniu ortodontycznym osiągnęły moje dolne ząbki). No i okazało się, że nie może dziś mnie ciąć, bo to byłoby bardzo skomplikowane i konieczna by była kontrola jutro lub pojutrze, a Stomatologicum jest zamknięte Więc dzień zaczął się super, a później pojechaliśmy z TŻtem i jego mamą na zakupy i dostałam śliiiiczną spódniczkę, czarną taką jakby satynowaną, lekko błyszczącą a spod spodu wystaje szyfonowa falbanka były ostatnie dwie w sklepie, 34 i 36 rozmiar, myślę sobie- dupa, w 36 nie wejdę za Chiny ludowe, ale stwierdziłam, że chociaz zobaczę, czy w ogóle ten krój może być. A tu zdziwko- weszłam w 36, wygląda super, i TŻ mi ją kupił!
A ponieważ nie wycięli mi zęba to jutro mogę iść w niej na Sylwka, bo koleżanka nas zaprosiła

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:38   #4442
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Strippi, no nie mow, ze wygladasz jak baleron... :/
niestety wyglądam..

wszystkie ciuchy za małe...
a spodnie mam rozmiar L !!! masakra
Stary 2008-12-30, 14:45   #4443
baja_86
Zakorzenienie

Przejrzałam wątek o ilości tortu, napojów itd. no i mogę wam podać proporcje w wielkim skrócie.
Tak wiec:
tort liczy się tak ok. 150 g \ os.
ciasto 150 g\ os., jeśli chodzi o blachy to 1 powinna starczyć na 10 osób
napoje 2l\ os.
szampan 1 butelka starczy na 7 kieliszków
wódka to różnie, jedni liczą 0,5l. na os., inni na wesele z poprawinami 0,7l. na os.
co do wina to zależy od gości
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:46   #4444
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
niestety wyglądam..

wszystkie ciuchy za małe...
a spodnie mam rozmiar L !!! masakra
strippi, nie przesadzaj. Ja tez nosze ciuchy rozmiar L (gora 40/42, za to dol 38/40). Ale pisalas, ze gore nosisz mniejsza. A w sukni dolu i tak widac nie bedzie Ja np. mam gore bardziej obfitsza niz dol. I tak jak mam znajoma, ktora ma 173 wzrostu, czyli jota w jote jak ja, waga identyczna, bo obie wazymy po 67 kg, tak ona jak chodzila mierzyc kiece slubne to wsiekszosc byla za luzna w gorze a ja w wiekszosc nie mo9glam sie dopiac, mimo, ze mierzylysmy te same... No i sie pozniej okazalo ze ona ma problem z dolem. Juz lepiej miec wiekszy dol i wielka gore(czyli duzy obwod pod biustem i rozflaczale ramiona).

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 14:59   #4445
martucha84
Zakorzenienie

dziekuje tym ktore beda trzymac kciuki trzymajcie wieczorem bo beda grac

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
itd...
niesmutkaj.. tz nieh szuka moze w okolicach.. a ty sie rodzicami nieprzejmuj musza sobie pokuladac. wiem ze to dla ciebie trudne ale moze oni beda przez to szczesliwsi?
i nieprzejmuj sie.. schdniesz

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ja chciałam się pochwalić, że kupiliśmy dzisiaj wódkę. Mieliśmy kupić w hurtowni Sobieskiego za 18,29zł, ale babka o godzinie 15 nie chciała nam już sprzedać. Coś gadała, że 3h trzeba czekać. No to trudno, mieliśmy jutro jechać. Wieczorem byliśmy w realu zrobić małe zakupy, idziemy na alkohol a tam Sobieski za 16,99zl W szoku byłam. Szybko zrobiliśmy akcję, pojechaliśmy po kasę i kupiliśmy za taką taniochę. 1,30zl taniej niż w hurtowni. Normalnie jakieś przeznaczenie, że tak wszystko wyszło. Zaoszczędziliśmy 200zl.
Znalazłam już fajne etykiety na butelki.
http://images26.fotosik.pl/181/4fbb384f59d326d7.jpg

Zabciu, super pomysł z tymi bańkami. Ale to takie tanie??? 24szt za 4 dolary??
gratuluje kupna wofki.. wiem jak ja sie cieszylam jak kupilam wiec bardzo bardzo gratluje

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
musze sie pochwalic dostalam zloty pierscionek, serduszko z cyrkoniamiz bialego zlota, reszta zolte ..tzt projektowal, sliczne!! a to wsyzstko z okazji rocznicy zareczyn, no i do tego 12 roz przepieknych!

a pod choinke masazer do stop taki porzadny

jupiku bez nerwacji damy rade
super sie postaral..
a co do masazera do stop to my kupilismy tesciom takicoby sobie poodpoczywali

Cytat:
Napisane przez basia100 Pokaż wiadomość
Witam również, weszłam na forum, wykorzystując fakt, że dziecię moje postanowiło zrobic mamie trochę wolnego i poszło spać
Ale ja chyba też przy tej okazji się zdrzemnę, bo wczoraj do drugiej nie mogłam zasnąć... Zaczynam martwić się o ślub, bo finansowo nie jest tak jak miało być, nie wiem jak będzie z kredytem, ech, szkoda gadać...
Buziaczki
Cytat:
no właśnie u nas tak samo...

musimy dostać kredyt, bo nie będziemy mieli gdzie mieszkać.
widze ze niejestem sama.. niemartwcie sie bedziemy sie nawzajem wspierac i obaczycie ze dostaniemy

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Hej Laleczki!!!

Nie mam na nic czasu z racji tego, że robimy sylwestra a ja jako polska wersja Bree Van de Kamp Hodge - obecnie, mam pełne ręce roboty, bo postanowiłam urządzić niezapomnianego sylwestra Trzymajcie za mnie kciuki
trzymm kciuki

ide na zakupy sylwestrowe a potem ze znajomymi hokej ogladac buziaki i do poznego wieczora
Stary 2008-12-30, 15:09   #4446
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
strippi, nie przesadzaj. Ja tez nosze ciuchy rozmiar L (gora 40/42, za to dol 38/40). Ale pisalas, ze gore nosisz mniejsza. A w sukni dolu i tak widac nie bedzie Ja np. mam gore bardziej obfitsza niz dol. I tak jak mam znajoma, ktora ma 173 wzrostu, czyli jota w jote jak ja, waga identyczna, bo obie wazymy po 67 kg, tak ona jak chodzila mierzyc kiece slubne to wsiekszosc byla za luzna w gorze a ja w wiekszosc nie mo9glam sie dopiac, mimo, ze mierzylysmy te same... No i sie pozniej okazalo ze ona ma problem z dolem. Juz lepiej miec wiekszy dol i wielka gore(czyli duzy obwod pod biustem i rozflaczale ramiona).
no ja góre l mam 36/38 rozmiar

ale dól 42 :/
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

widze ze niejestem sama.. niemartwcie sie bedziemy sie nawzajem wspierac i obaczycie ze dostaniemy

no jak !! w grupie raźniej
Stary 2008-12-30, 15:13   #4447
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
wczoraj sie z wami tylko przywitałam i... padł mi net

musze sie pochwalic. dzis nasza 1 rocznica zareczyn wieczorkiem ba byc kolacja przy swiecach, drinki i jakis filmik w łózeczku

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 15:13   #4448
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
no ja góre l mam 36/38 rozmiar

ale dól 42 :/

no jak !! w grupie raźniej
strippi, to nie jest tak zle. Pod kieca i tak tego 42 nie bedzie widac o ile chcesz suknie o kroju A. Wtedy wazniejsza jest gora, by za duzo sadelka nie bylo i za bardzo sie nie wylewalo, co ma miejsce u mnie...

A jak chcesz zmniejszyc troche bioderka to rob brzuszki, ale podnoszac nogi a nie tulow do gory i biegaj. Ja jak takie cwiczenia robilam to mi szybko z bioder spadalo.

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-30, 15:18   #4449
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

oo ja tez mam zamiar sie odchudzac i cwiczyc wiec sie do was przyłącze mysle, ze dobrze jest tak zaczac od 1 stycznia a moze od poniedziałku?? kurcze ciezko mi sie zabrac za siebie . jestem za leniwa i za bardzo zmeczona praca a dokąldnie tym codziennym wstawaniem przed 5 rano

Stary 2008-12-30, 15:35   #4450
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

czesc dziewczynki ja juz po pracy wykonczona padam niby dzis byly luzy i nic sie nie dzialo, ale w nocy prawie w ogole nie spalam bo najpierw nie moglam zasnac a potem trzeba bylo juz wstawac.... o 4.15

kurde w niedziele objechalismy kilka marketow w okolicy, zeby sprawdzic po ile wodka...nie podjechalismy tylko do reala, chociaz slownie mamy do najblizszego 5 minut na nogach ale stwierdzilismy ze juz zmeczeni jestesmy bo wszedzie tyyyle ludu a w realu to i tak nic taniego nigdy nie ma...No i wczoraj pojechalismy po ta wodke, kupilismy i Tż poszedl do domu bo szedl do pracy a ja jeszcze na chwile skoczylam do tego centrum handlowego gdzie jest real....a tam ten sobieski za 16.99 ;/ a dodam ze sobieskiego chcialam kupic tyle ze go podrozyli o ponad zlotowke i bardziej sie oplacalo wyborowa... normalnie myslalam ze sie wsciekne

tez sie planuje zaczac odchudzac ale cos nie moge sie za to wziac Tyle slodyczy na swieta dostalam ze bede jadla do marca Wlasnie leze w lozku i wcinam zelki haribo...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:46   #4451
jaga_2001
Zakorzenienie

No ja ze slodyczy to dostalam tylko jedna czekolade. Przez swieta (czyli lacznie przez 6 dni) zjadlam lacznie 10 kawalkow ciasta (bo sama ani niczego takiego nie kupowalam ani nie robilam). Mnie ostatnio nawet do slodkiego nie ciagnie. Za to z prezentow dostalam koszule nocna, szlafrok, likier , od TZ lokowke a od jego ojca bon o wartosci 50 zl wo wykorzystania do jutra w sephorze. Dodam, ze ten bon dostalam wczoraj wieczorem a dzis nie bylam w stanie gdziekolwiek jezdzic. :P Wyjdzie, ze mi ten bon calkiem przepadnie... a ktos sie niepotrzenie wykosztuje. :P Nie wiem nawet czy ja sobie cos tam na taka kwote znajde, co by mnie interesowalo i bylo mi przede wszystkim potrzebne. :P

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-30, 15:46   #4452
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

samba a wy w jakiej cenie kupiliscie swoją wódke??

ps. aaa bym zapomniała wam napisac mamy juz zamówiony tort na slub moi rodzice poszli, bo sie dowiedzieli ze bardzo mało jest form na torty (tych w stylu swiecznika) a my taki wlasnie chcielismy miec. zamowili nam go. bedzie 5 placków, bo kobietka powiedziała, ze tyle spokojnie wystarczy na 170 osób. a smaki sobie sami wybierzemy przed slubem (chodziło tylko o fromę) i ze moze byc nawet kazdy placek w innym smaku hehe. tort kosztował nas 550zl (po110zł za kazdy placek)

edit:
buuu a ja kocham słodycze

Stary 2008-12-30, 15:47   #4453
Daysy85
Zakorzenienie

Hej.
Nagadałyście się tu beze mnie

Pobieżnie prześledziłam zaległe posty.
Jeżeli jest mowa o romiarach to ja nie wiem jak to jest... bo jak wazyłam 72 kg to nosiłam jeansy 32 rozmiar teraz ważę 65 i 29 jest dobre.
Jeżeli chodzi o rozmiarówkę Europejska to wciąż chyba 40
Kuuuupieeeee to jest :P

Miała mi dziś wódka przyjść i nie przyszła bo przez moje zamówienie hurtownia musi czekać na dostawę od producenta
Nie wiem czy już jest czy nie???? Ale umówiłam się z tą znajomą że jak przyjdzie żeby zadzwoniła i mi podała ile musze zapłacić bo nie za bardzo wiem ile mam wypłacić z banku...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 15:48   #4454
jaga_2001
Zakorzenienie

super Magda. My tez juz mamy zarezerwowana patere pod tort

Daysy, rozmiarowka jeansow jest nieco inna od rozmiarowki tej normalnej.

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2008-12-30 o 15:50
Stary 2008-12-30, 15:53   #4455
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
super Magda. My tez juz mamy zarezerwowana patere pod tort
a w jakiej formie chcecie tort?? swiecznik, pietrowo czy takie placki na stole?? czy mzoe cos innego jeszcze??

co do rozmiarów ro ja nosze albo 36 albo 34 zalezy od firmy i kroju

Stary 2008-12-30, 15:55   #4456
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a w jakiej formie chcecie tort?? swiecznik, pietrowo czy takie placki na stole?? czy mzoe cos innego jeszcze??

tort chcemy pietrowy, ale polozony jeden na drugi, na tzw. stelazu wewnetrznym. Caly tort zas bedzie oblozony masa marcepanowa

Ehhh, kiedy ja nosilam rozmiar 36... W 34 to miescilam tylko swoj tylek...

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-30, 15:56   #4457
Daysy85
Zakorzenienie

Tak no wiem Jaga że to inna rozmiarówka ale od 29 do 32 jednak jest sporo różnicy a tu nagle w normalnych ciuchcach chyba nic się nie zminiło
Aaaaa ja se nie kupie żadnej sukni sluben bo wszystkie będa za małe a poza tym w każdej będe okropnie wyglądać
Stary 2008-12-30, 16:03   #4458
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
tort chcemy pietrowy, ale polozony jeden na drugi, na tzw. stelazu wewnetrznym. Caly tort zas bedzie oblozony masa marcepanowa

Ehhh, kiedy ja nosilam rozmiar 36... W 34 to miescilam tylko swoj tylek...
ooo super brzmi ja jeszcze nie wiem jakie smaki itp. wiem tylko, ze na te "swieczniki" mieli najwieksze zamówienia i było trzeba je najszybciej zamawiac
Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Tak no wiem Jaga że to inna rozmiarówka ale od 29 do 32 jednak jest sporo różnicy a tu nagle w normalnych ciuchcach chyba nic się nie zminiło
Aaaaa ja se nie kupie żadnej sukni sluben bo wszystkie będa za małe a poza tym w każdej będe okropnie wyglądać
kochana nie zamartwiaj sie na zapas. zobaczysz na 100% cos dla siebie znajdziesz. choc powiem ci, ze ja tez juz od dluzszego czasu panikuje
ps. dziewczyny jak to jest z tym jakimś formularzem przedslubnym (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale kiedys mówilescie ze jakis taki sie spisuje w Kosciele) to kiedy mozna go spisac?? czy tylko na 3 miesiące przed slubem czy mozna tez wczesniej a na 3 m-ce przed slubem doniesc tylko papiery z urzedu ??

Stary 2008-12-30, 16:11   #4459
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy, na pewno sie zmienilo, tylko tego nie zauwazylas. No i to tez zalezy od firmi i kroju i materialu spodni. Im material bardziej elastyczny, czyli im wiecej elastanu w jeansach, tym mniejsze sposdnie bedziesz mogla nalozyc.

I wez przestan z tym, ze paskudnie bedziesz wygladac. Jak znajdziesz te wy,arzona to na pewno bedziesz dobrze wygladac.
Cytat:
ooo super brzmi ja jeszcze nie wiem jakie smaki itp. wiem tylko, ze na te "swieczniki" mieli najwieksze zamówienia i było trzeba je najszybciej zamawiac

ps. dziewczyny jak to jest z tym jakimś formularzem przedslubnym (nie wiem jak to sie fachowo nazywa, ale kiedys mówilescie ze jakis taki sie spisuje w Kosciele) to kiedy mozna go spisac?? czy tylko na 3 miesiące przed slubem czy mozna tez wczesniej a na 3 m-ce przed slubem doniesc tylko papiery z urzedu ??
no u mnie "rzucaja" sie na te wewnetrzene i dlatego zamowilam wczesniej. A sam jednego z pieter na pewno bedzie mandarynkowy mniami

Co do tego formularza to chyba podpisuje sie go dopiero jak zaniesiewsz wszystkie dokumenty, ale po zapowiedziach. Najlpeiej jesli ktos zajdzie do kancelarii i sam sie zapyta.

AV by jaga_2001

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 16:11   #4460
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
samba a wy w jakiej cenie kupiliscie swoją wódke??

ps. aaa bym zapomniała wam napisac mamy juz zamówiony tort na slub moi rodzice poszli, bo sie dowiedzieli ze bardzo mało jest form na torty (tych w stylu swiecznika) a my taki wlasnie chcielismy miec. zamowili nam go. bedzie 5 placków, bo kobietka powiedziała, ze tyle spokojnie wystarczy na 170 osób. a smaki sobie sami wybierzemy przed slubem (chodziło tylko o fromę) i ze moze byc nawet kazdy placek w innym smaku hehe. tort kosztował nas 550zl (po110zł za kazdy placek)

edit:
buuu a ja kocham słodycze
za 18.89 czyli w sumie bez rewelacji chociaz w niektorych sklepach to nawet po 20 byla ale przynajmniej juz lezy w garazu i mamy z glowy i nie trzeba jezdzic, szukac i sie przejmowac Tylko ze kurde przeplacilismy 2 zl na sztuce, pocieszam sie ze wyborowa lepsza od sobieskiego hehe tzn wmawiam sobie to jak mantre bo i tak za wodka nie przepadam wiec mi to tam bez roznicy

tez uwielbiam slodycze

Cytat:

kurde kurde...wy to juz o tortach a ja w tej dziedzinie kompletnie zielona, zupelnie nie mam pojecia jaki chce... i nie wiedzialam ze to juz trzeba zamawiac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 16:16   #4461
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Jaga ile twój torcik kosztuje i ile masz pieter?? ja sie cykam ze nam nie starczy, ale chyba ta babka od tortów sie zna co? jak powiedziała,z e 5 placków wystarczy to chyab starczy??

Samba ja to i tak w porównaniu z niektórymi dziewczynami to praktycznie nic nie mam na ten slub

Stary 2008-12-30, 16:31   #4462
Daysy85
Zakorzenienie

EEEE tam Madzialenka nic nie masz załwtwione??? Piszesz nam tu jakieś głupotki :P
Ja też nie mam wleiu rzeczy ale mamy jeszcze czas ja sie aż tak nie martwię :P
Stary 2008-12-30, 16:33   #4463
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Jaga ile twój torcik kosztuje i ile masz pieter?? ja sie cykam ze nam nie starczy, ale chyba ta babka od tortów sie zna co? jak powiedziała,z e 5 placków wystarczy to chyab starczy??
ja nie wiem ile bedzie u mnie pieter, bo to bedzie i tak zalezalo od tortu jaki wybiore, czy maja byc szersze ale nizsze blacki czy tez moze mniejsze ale wyzsze. Na pewno nie bedzie mniej jak 4 placki, bo patera 3 pietrowa u mnie odpada :P (nie chce 3 pietrowego tortu)

U jednej moje znajomej byl tort zlozony z 4 plackow na 120 osob, ale wydawal sie niziutki, ale za to szeroki, inna na 150 osob miala tez 4 pietra, ale byl wyzszy i juz nie taki szeroku, wiec to zalezy od patery. Tak wiec jesli u Ciebie jest na paterze 5 miejsc na placki to nawet jakbys miala 100 czy 200 odsob to i tak by zrobili na te 5 miejsc, ale w zaleznosci od gosci wielkosc plackow by sie roznila. Tak wiec tym bym sie nie przejmowala.

Ile u mnie tort kosztowac bedzie tego nie wiem, bo to zalezec bedzie od ilosci gosci i od ceny za kg. W tym roku to niby 56 zl/kg, ale ceny pojda od stycznia do gowy. Ile, nie wiadomo.

AV by jaga_2001
Stary 2008-12-30, 16:36   #4464
Daysy85
Zakorzenienie

56 to duuuużo jak dla mnie o ile mi sie wydaje u mnie w takiej bardzo modnej pysznej sukierni z tradycjami to chyba 32-42 zł w tym przedziale różne smaki itd.
Stary 2008-12-30, 16:40   #4465
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
EEEE tam Madzialenka nic nie masz załwtwione??? Piszesz nam tu jakieś głupotki :P
Ja też nie mam wleiu rzeczy ale mamy jeszcze czas ja sie aż tak nie martwię :P
ja to sie martwie tylko moją suknia slubna, ze nie znjade nic ciekawego. ale musze byc dobrej mysli

Jaga to ja nawet nie wiedziałam tego co napisalas o tych tortach. rodzice mi tylko powiedzili jaka jego forma bedzie i ze 110zl od placka liczą. wiec bedzie nas kosztował 550zl i to tyle

Stary 2008-12-30, 16:48   #4466
Daysy85
Zakorzenienie

Idę juz z pracy ... mama mnie prosiła żebym poszła z nią do Tesco ... no to zbieram się
Szczęśliwego Nowego Roku o ile nie zajrzę już na forum w tym roku...

papapapa
Stary 2008-12-30, 16:50   #4467
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
56 to duuuużo jak dla mnie o ile mi sie wydaje u mnie w takiej bardzo modnej pysznej sukierni z tradycjami to chyba 32-42 zł w tym przedziale różne smaki itd.
no niestety, ale tyle kosztuja u mnie torty marcepanowe, kremowe sa srednio 10 zl tansze. Ale ja nie chce kremowego.

Magda, widac to tez zalezy od cukierni. U Ciebie jest liczone od placa a u mnie od kg.

AV by jaga_2001

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-30, 17:15   #4468
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Samba ja to i tak w porównaniu z niektórymi dziewczynami to praktycznie nic nie mam na ten slub

Madzia a jakie to 5 placków, 5 plackow torta????ile kg torta?

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 18:36   #4469
motley
Zadomowienie

Cytat:
a od jego ojca bon o wartosci 50 zl wo wykorzystania do jutra w sephorze. Dodam, ze ten bon dostalam wczoraj wieczorem a dzis nie bylam w stanie gdziekolwiek jezdzic. :P Wyjdzie, ze mi ten bon calkiem przepadnie... a ktos sie niepotrzenie wykosztuje. :P Nie wiem nawet czy ja sobie cos tam na taka kwote znajde, co by mnie interesowalo i bylo mi przede wszystkim potrzebne. :P
jak bym nie miała żadnej nagłej potrzeby kosmetykowej to bym sobie kupiła kulki i kostki musujące do kąpieli To się zawsze przyda A może jakieś fajne sylwestrowe cienie?

Ja nawet nie myślałam jeszcze o torcie ale podobają mi się te marcepanowe... tylko ostatnio na weselu kuzyna jakoś nie zachwycił mnie taki tort za bardzo smakiem

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-30, 18:40   #4470
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
jak bym nie miała żadnej nagłej potrzeby kosmetykowej to bym sobie kupiła kulki i kostki musujące do kąpieli To się zawsze przyda A może jakieś fajne sylwestrowe cienie?

Ja nawet nie myślałam jeszcze o torcie ale podobają mi się te marcepanowe... tylko ostatnio na weselu kuzyna jakoś nie zachwycił mnie taki tort za bardzo smakiem
no mi zadne kulki ani kostki musujace do kapieli nie sa potrzebne, poza tym nie moge takich rzeczy uzywac. A cienie... Mam ich tyle, ze mi wystarczy. :P

mi to nik jest teraz potrzebny, bo sie skonczyl, ale akurat tego tam nie kupie... Perfumy moglabym, ale musialabym doplacac z wlasnej kieszeni duuuzo wiecej niz wynosi bon.

AV by jaga_2001
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości