|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
taka sobie jedna a u Was duża różnica?
U nas była 17 lat
|
|
#4442 |
|
Zadomowienie
|
lasesorze możliwe że jakbym była starsza i go poznała to bym takich jaj nie odwalała jak kiedyś..
|
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Zadomowienie
|
lasesorzebyła?
nie wiem co mi się ubzdurało (? ) że masz aktualnie takiego partnera? A Ty wolna tak? skoro masz kogoś na oku? Można wiedzieć co się stało że "był 17" a nie "jest 17?" taka sobie jedna zaszalałaś
|
|
|
|
#4445 |
|
Przyczajenie
|
a no na poważnie !
nie wyobrażam sobie teraz przypuśćmy zaprosić go do swojego domu, i powiedzieć mamo, tato to mój o 20 lat starszy kolega, sypiamy ze sobą i jest fajnie ! Jakbym była w innej sytuacji, nie wiem zaszła z nim w ciążę, albo stwierdziłabym że chce z nim być na poważnie, to co innego. No ale skoro to ma być bez zobowiązań i nie na dłuższą metę to po co spotykać się z nim gdzie popadnie i przy wszystkich, aż w końcu moja rodzina np by się dowiedziała ? No coś za coś.. |
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
Ależ miło Was poczytać, poważnie
![]() Od kilku stron (od ożywienia wątku, bom wcześniej na niego nie wpadła) podczytuję Was po cichu i prawie ciągle uśmiech gości na mojej twarzy. Trzymam za Was kciuki ![]() Kinia656 a Wam też na pewno się ułoży. |
|
|
|
#4447 |
|
Zadomowienie
|
Dziwactwo dziękuję, też mam taką nadzieję...
A dlaczego podczytujesz? tak sobie czy masz podobną sytuację?
|
|
|
|
#4448 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=taka_sobie_jedna;45 140990]to teraz krótka piłka: co Cię tak naprawdę blokuje?
no wlaściwie napisałam ten post, żeby dowiedzieć się jak to wygląda z perspektywy innej osoby. Mowiłam, że nie jestem w 100% zdecydowana, chciałam przemyśleć co i jak, ale im więcej myśle tym dochodze do wniosku, że może spróbuję .. |
|
|
|
#4449 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4450 | |
|
Zadomowienie
|
Ten facet, którego mam na oku jest ode mnie starszy ponad 20 chyba
![]() Cytat:
przyznał się, że jest bi i później w następstwie pojawiło się parę niemiłych rozmów, sytuacji i się rozstaliśmy.
|
|
|
#4451 |
|
Przyczajenie
|
kinia656, wiadomo, że jakbyś była starsza to postępowałabyś inczej ( przynajmniej tak mi się wydaje) ja będąc nieco ciut starsza, niż ty wtedy stwierdziłam, że wcale bym sie nie odważyła tak szybko na ukazanie takiej relacji światu..
ale na szczescie nie mam takiego problemu, nie zamierzam nic ukazywać ani za długo w nic brnąć. Ale szacuneczek dla Ciebie, bo pewnie duzo przeszlać ludzie są hm, jakby to powiedzieć mało wyrozumiali .. a polacy to już w ogóle lubią wytykać blędy innym, nie patrząc na siebie.
|
|
|
|
#4452 |
|
Zadomowienie
|
lasesorze oj.... a ten którego masz na oku, chciałabyś coś czy jednak ze względu na wiek nie bardzo?
![]() Dziwactwo gratuluję może chciałabyś coś więcej napisać? np czy mieszkacie razem, jak reakcja twojej rodziny, znajomych, jakieś konkretne plany?
|
|
|
|
#4453 |
|
Zadomowienie
|
kinia ja uważam, że wiek nie jest powodem - jest pretekstem
![]() Jakbym tylko była w jego typie i on też by chciał
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
BlackSvan dziękuję.
No skoro już tak wybrałaś ... no to wybrałaś... Ale nadal nie ogarniam, po co jest z tamtą? nie przeszkadza ci to że nawet na chwilę będziecie tworzyć poniekąd trójkącik? On i 2 dziewczyny naraz... |
|
|
|
#4455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kinia656 Na razie jeszcze nie razem... choć pewnie niebawem. Plany jak najbardziej poważne. Tylko, pewnie głupio troszkę postępuję, odwlekam decyzję o zamieszkaniu wspólnym, bo chcę coś tam sobie udowodnić i całkiem bez Jego pomocy rozwinąć swoją działalność. Ale to kwestia kilku miesięcy, jak mniemam ![]() A co do rodziców - zadowoleni nie są. Próbowali coś tam obrzydzić... ale chyba już znają mój upór. Poza tym wiem, że z czasem zaakceptują. Znajomi za to bez problemu. Od razu dostrzegli, że to Jedyny Słuszny dla mnie Wybranek :P Edytowane przez Dziwactwo Czas edycji: 2014-02-13 o 22:54 |
|
|
|
|
#4456 |
|
Zadomowienie
|
lasesorze dlaczego pretekstem?
![]() I taki wolny wolny (w sensie kawaler) czy miał żonę? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Dziwactwo ważne że plany poważne są
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc w tym sensie pretekstem - do dania kosza ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Aż tyle o nim jeszcze nie wiem
|
|
|
#4458 | |
|
Przyczajenie
|
w sumie nie chciałam tego pisać, no ale jak już to będę szczera a otóż mają dziecko ..
a tak w ogóle, to trochę się gubię w tych postach, bo jestem tu zaledwie pare h, także prosze o wyrozumiałość jak coś tam odpisze nie komu powinnam :P---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
bo wydawało mi się, że to całkiem fajna różnica wieku między nami :P teraz jak sobie przypomnę, to chce mi się śmiać ale wtedy to był szok, no ale chłopak zmienił zdanie, szkode że było już za późno .. heh
|
|
|
|
|
#4459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4460 | |||
|
Wtajemniczenie
|
i uwielbiam to moje szaleństwo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
współczuję zatem temu dziecku że ma tak nieodpowiedzialnych rodziców albo nieodpowiedzialnego ojca... (robią sobie odwet zdrada za zdradę... a ty jeszcze nic złego w tym nie widzisz. Może faktycznie ona by chciała to naprawić a facet mówi co innego) brak mi już słów... to chyba najgorszy układ kiedy wchodzą jeszcze dzieci...
Nie będę chyba więcej się na ten temat wypowiadać bo im więcej informacji piszesz tym bardziej zaczynam się wkurzać.. ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- no i teraz wszystko jasne dlaczego nie chcecie się ujawniać... Edytowane przez kinia656 Czas edycji: 2014-02-13 o 23:07 |
|
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
taka sobie jedna być może
Jeszcze mnie nie zna, widział mnie ze 2-3 razy na oczy (te wszystkie informacje które mam to wywiad środowiskowy)
|
|
#4463 |
|
Zadomowienie
|
lasesorze a to narazie zabawa w detektywa
|
|
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Warto dowiedzieć się jak najwięcej zanim zrobi się jakikolwiek krok
|
|
#4465 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Gdzieś tam wcześniej wspominałaś, że Twój obecny partner też miał dzieci, więc nie rozumiem o co chodzi ? żałujesz przebiegu wydarzeń czy jak ? Jego córka ma lat 12, ale to już nie o to chodzi bo nie wiem czy wy mnie tu rozumiecie, ale ja z nim nie planuje, zamieszkac, wiazac sie, planowac przyszlości .. A czuje, że właśnie tak to odbieracie. |
|
|
|
|
#4466 |
|
Zadomowienie
|
BlackSvan my tutaj bierzemy pod uwagę różne scenariusze, bo nie zawsze wszystko jest po naszej myśli :P
|
|
#4467 |
|
Zadomowienie
|
tak, ma dzieci ale to zupełnie inna sprawa, on nie żył już ze swoją żoną, wyprowadził się, był ze mną, poznałam dzieci.
A właśnie wg mnie gorsze są takie zdrady kiedy jest dziecko niż ułożenie sobie nowego życia mimo że dziecko jest z poprzedniego związku. Patrząc oczami dziecka- rodzice się rozstają bo nie umieją się dogadać, tworzą nowy normalny związek, a nie jak u ciebie- rodzice się rozstają bo nie umieją pewnej części ciała utrzymać przy sobie i mamusia ma nowego, tatuś ma nową, za chwilę może być znowu ktoś nowy... 12 latka nie jest głupia, kiedyś przez przypadek was zobaczy zresztą chyba wie co się dzieje, a jak nie to prędzej czy później się domyśli. Skakanie na bok mając dziecko nie jest dobre, co innego jak sie planuje wspólne życie. A on może mieć ciebie, ty odejdziesz bo uznasz ze już koniec zabawy a on znajdzie nową.. Moja koleżanka też sobie skacze, co rusz ma innego do łóżka, dziecko prawie 4 lata.. jest sama. Czasem ma faceta na dłużej, potem się rozstają, mają nowych, potem wracają do siebie i tak w kółko. A dziecko? nie wie co się dzieje, nie wie który facet to ten co powinien być i na dodatek widzi orgie matki (może niechcąco ale widzi) i widzi nowych facetów przewijających sie przez dom... a 12latka może spotkać was na mieście. I to bez problemu. Mnie raz syn TŻta spotkał jak szłam z moim dzieckiem i bratem (starszym ode mnie) i odrazu powiedział swojemu tacie że mnie widział z innym, a gsy powiedział jak wyglądał ten facet to TŻ do niego "to jej brat" dziecku pewnie ulżyło, ale nie wyobrażam sobie żeby miał oglądać swojego tatę raz z mamą raz z inną... ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- tym bardziej jeszcze że nie znasz dokładnie relacji tego twojego faceta ze swoją dziewczyną. Nie wiesz jak jest naprawdę, czy ona go podejrzewa o zdrady czy nie, czy chce to naprawić czy nie... a potem ty będziesz szykanowana że rozbiłaś czyjś związek z dzieckiem, nie ważne czy faktycznie będziesz przyczyną czy nie. Ja nie ogarniam osób które pakują się w takie coś wiedząc że druga osoba ma rodzinę i z niej nie rezygnuje a przynajmniej nie ma tego w planach. Teraz w zupełności mogę stwierdzić, że znudziła mu się rodzinka i znalazł sobie odskocznię... Jeśli chcesz mieć łatkę kochanki i dziewczyny która rozbiła rodzinę to spoko. (bo tak będzie jak ktoś się dowie) Wiecznie nic się ukryć nie da. ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- miałam iść wcześniej spać ale mi nie wyszło przez wątek ![]() Ale teraz już idę bo się nie wyśpię a jutro mam randkę z TŻ Więc dobranoc, odpiszę jutro jakby co :P |
|
|
|
#4468 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
dlatego ja nic nie zamierzam rozwalać, myślałam tylko o przygodnym seksie, pare razy i nara no ale nikt mnie do końca nie rozumie to napisałam teraz wprost :P a za to jacy są oboje to ja nie mogę nic .. Zaintrygował mnie facet i tyle, pewnie dlatego, że zawsze źle trafiam .. kobiecy egoizm, no cóż, seks pewnie byłby dobry ..... no ale nie tylko tym człowiek żyje. może powinnam sobie to wybić z móżdżku, póki jeszcze nic nie zrobiłam, więc też idę się z tym przespać
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie, że wątek na nowo odżył!
![]() Też już idę spać, dobranoc
|
|
#4470 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- Cytat:
Nie rozmawiałam z byłym na temat unieważnienia, bo teoretycznie to w ogóle nie rozmawiamy. Kontaktujemy się w sprawie zabrania przez niego dzieci, a tak to tylko przez pana mecenasa, który obecnie zamyka mi ostatnie sprawy z byłym (przynajmniej się stara). W razie czego moja przyjaciółka poświadczy o jego zdradach, do niej też się przystawiał Jak nie dostaniemy unieważnienia? Trudno. Mój TŻ jest bardzo wierzący i mówi, że w razie czego będzie mógł powiedzieć, że mimo wszystko próbował ten związek poukładać "po bożemu". Mamy trochę czasu zanim zamieszkamy wspólnie, więc będziemy widzieć, w którą stronę zmierzają sprawy.---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Cytat:
hmmmm..... a mi przyszła do głowy myśl, że oprócz BlackSvan i tej kobiety, z którą jest, to zaraz mogą sie znaleźć jeszcze inne, no może chociaż jedna, z którą robi to samo, co z tymi dwiema. Jak dla mnie facetowi zależy na jednym, ale skoro oboje chcą bez zobowiązań? No ale po co? Zeby spróbować jak to jest ze starszym facetem czy z młodszą dziewczyną? ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:08.

U nas była 17 lat

bo wydawało mi się, że to całkiem fajna różnica wieku między nami :P teraz jak sobie przypomnę, to chce mi się śmiać ale wtedy to był szok, no ale chłopak zmienił zdanie, szkode że było już za późno .. heh