Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:) - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-06, 19:23   #4441
kropelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

zeby nie bylo tak zle zamowilam na all kosmetyki
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:23   #4442
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
jestem, nadrobiłam.
Wczoraj padłam przed 22- zaaplikowalam leki i poszlam spac. Przez sen wylaczylam budzik i zaspalam godzine wiec biegiem wstalam i w 10 minut sie zebralam i fruuuu na zajecia. Wlasnie wrocilam i jutro znow na 8 masakra.
ło Kaś to miałaś intensywny dzień.. A co oni was tak długo trzymają ? Ty chora jesteś, ze te leki bierzesz ? Czy to na jakąś inną dolegliwość ?

Martuś co tam ciekawego zamówiłaś

Edytowane przez Babcia Jaga
Czas edycji: 2010-10-06 o 19:26
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:27   #4443
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Chora
Trzymali mnie dzis od 8 do 19.30 Ale jutro tylko 2 wykłady na szczescie. A w piatek się wyśpię bo na 11.20
A i chcialam dodac- Filip mój

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 19:51   #4444
myszowata s
Rozeznanie

Hej, na chwilę tylko jestem się zameldować.

Wczoraj wieczorem miałam niezły cyrk, spanikowana babcia zadzwoniła, żeby przyjechać, bo z dziadkiem się coś dzieję i nie może sobie sama dać rady. Na szczęście okazało się, że to nic poważnego (chyba) i jak dojechałam to było już praktycznie ok. Ale nerwów się najadłam Na wszelki wypadek zostałam na noc, ale dziś też już nic się nie działo, więc wróciłam do domu. I nie wiem czym ale jestem strasznie zmęczona.
myszowata s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:08   #4445
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Babcia Jaga Pokaż wiadomość
Martuś co tam ciekawego zamówiłaś
a dziś to tak skromnie korektor pod oczy na moje since podobno dobry z L'oreala i 2 testery podkładu max factor, bo chce dobrac dobry odcień wypróbować i dopiero zamówić, ale już na to 50zł wydałam a jeszcze chodzą za ną takie żele, peelingi i maseczki z ziaja pro, ale to już musze uszykować z 80 zł więc na razie się wstrzymuje

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Hej, na chwilę tylko jestem się zameldować.

Wczoraj wieczorem miałam niezły cyrk, spanikowana babcia zadzwoniła, żeby przyjechać, bo z dziadkiem się coś dzieję i nie może sobie sama dać rady. Na szczęście okazało się, że to nic poważnego (chyba) i jak dojechałam to było już praktycznie ok. Ale nerwów się najadłam Na wszelki wypadek zostałam na noc, ale dziś też już nic się nie działo, więc wróciłam do domu. I nie wiem czym ale jestem strasznie zmęczona.
myszka mam nadzieję, że z dziadkiem będzie wszytsko ok , mocno trzymam kciuki, pamiętam jak z moim dziadkiem było źle ile to było nerwów uciekaj odpocząć
Stary 2010-10-07, 08:10   #4446
ygerna
Zakorzenienie

Myszka zobaczysz z dziadkiem wszystko bedzie w porządku moja babcia ma z moim dz podobnie...dziadek miał przeszczep i po kazdym nowym leku a to ma jakies uczulenie, a to go głowa/żołądek/itp itd boli babcia ma z nim krzyz pański....

Kaś ło matko strasznie długo masz te zajęcia..ja myślałam że w czwartki bedę miec non stop od 10-18.20 ale koniec końców mam 13.20-16.30

M. odpisał- że nie wie czy ten piątek mu pasuje.no kurde ja zrozumiałam że on czeka jeszcze na jakies inne propozycje a potem będzie wybierał co lepsze-czy spotkanie ze mna czy cos innego chyba że stosuje technikę- jak jej zalezy niech czeka

Edytowane przez ygerna
Czas edycji: 2010-10-07 o 08:11
ygerna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:49   #4447
sun in the winter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ygerna Pokaż wiadomość
Myszka zobaczysz z dziadkiem wszystko bedzie w porządku moja babcia ma z moim dz podobnie...dziadek miał przeszczep i po kazdym nowym leku a to ma jakies uczulenie, a to go głowa/żołądek/itp itd boli babcia ma z nim krzyz pański....

Kaś ło matko strasznie długo masz te zajęcia..ja myślałam że w czwartki bedę miec non stop od 10-18.20 ale koniec końców mam 13.20-16.30

M. odpisał- że nie wie czy ten piątek mu pasuje.no kurde ja zrozumiałam że on czeka jeszcze na jakies inne propozycje a potem będzie wybierał co lepsze-czy spotkanie ze mna czy cos innego chyba że stosuje technikę- jak jej zalezy niech czeka

eeeeeeeeeeeeeeeej to co jak on nie wie to kto ma wiedzieć :O.. szczyt nich sie dowie lepiej ;D wiecznie na te spotkanie czekac nie bedziesz twartym 3ba być weź go tam jakoś przycisnij ;D albo olej .. ( wiem wiem łatwo sie mówi:P) to mogłas zapytac jaką date on proponuje .. a jak bedzie odwlekac i po jakims czasie CI powie ze wtedy i wtedy to Ty mu odpowiedz dokładnie tak samo jak on Tobie :P .. nie wolno biegac za facetami .. niestety bo im bardziej pokazujemy ze nam zalezy tym bardziej oni nas olewają.. na własnej skórze doświadczyłam tego .. ale stare dzieje

Myszko : będzie wszystko w porządku ;*

tak pozatym to Witam moje Drogie Panie
ja od 6 na nogach bo musiałam jechac załatwic alimenty zeby miec z czego studia opłacic.. na szczescie bez kolejek sie obyło

wogóle o 14.30 mam rozmowe o prace ;p tylko co z tego wyjdzie i na czym dokładnie to polega to dowiem sie na miejscu ;D tyle tych cv wysyałam ze teraz nawet nie wiem z jakiego ogłoszenia do mnie dzownia ;D

5.09.2008
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 10:04   #4448
Legionistka23
Zakorzenienie

Dzień dobry dziołszki

Agatko taki jakiś niezdecydowany ten chłopak..

Sun no to będziemy 3mac kciuki żebyś dostala ta pracę..a gdzie ona ma byc.?

Kaś biedactwo..to kuruj się tam..nie cierpie byc chora i siedziec na zajeciach...wrrr...

Mysia dobrze, że pojechałaś i że jednak to nic poważnego..a co do babc i dziadków to moja babcia z dziadkiem też ma krzyz pański jak to agatka napisała wyżej..

Asiulka no to widzę, że Ci sie odpoczynek szykuje i to w górach.. a macie już dokładnie coś wybrane jakąś miejscowośc..?

a Gdzie Gosiaczek...?

któraś ma ochotę na algidę śmietankowo-czekoladową..?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 10:21   #4449
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja sobie właśnie kawkę piję ale Natuś na algidę też się miejsce znajdzie więc poproszę
Nie mamy jeszcze nic wybranego ;D miał się tym tż zająć więc mam nadzieję, że po przyjeździe przedstawi mi plan doskonały haha ;D
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 12:14   #4450
gg22
Zakorzenienie

Natali jestem
od rana mnie wkurzają w pracy i nic tylko wisze na telefonie i tak się zastanawiam z jakimi idiotami musze współpracować i jeszcze im się w pas kłaniać ehh mniejsza o to.
ja tez bym zjadła coś dobrego ale nie wiem co!
nadrobiłam Was

Marta
głupia nie jesteś. Dobrze, że mówisz nam co czujesz, cieszę się że się nie obraziłaś. Wiesz, zazwyczaj jest tak, że prawda powiedziana prosto w oczy boli ale czasem dobrze jest jak ktoś walnie obuchem po głowie.
Jeżeli chcesz i potrzebujesz- mów, jeżeli nie chcesz- nie mów, do niczego nikt nie będzie Cię zmuszał.

te zołzy to w końcu wrzuciła któraś na meila? Agata? ja tam moge przeczytać- zobaczymy.
jakoś do końca tez nie wierze w takie poradniki psychologiczne. Przeczytałam w życiu w sumie jedne- "czy wiesz o czym myślą mężczyźni?"- fajny nie powiem, ale nie mam tak, że dzięki temu nagle zrozumiałam mojego faceta. ooo nieee tak dobrze to nie ma- w ogóle go nie rozumiem!!!! czasem myśle że to nie kobiety powinny czytać o facetach tylko faceci o sobie- może by zrozumieli jacy dziwni dla nas są
ale moja babcia miała mega depresje, kupiliśmy jej tą potęgę podświadomości i normalnie kobiecie chce się żyć!!! więc może coś w tym jest tylko to zależy od podejścia człowieka?

Mysia to się najadłaś stresu....uffff....nie dziwie się że czułaś się zmęczona. takie akcje potrafią wykończyć psychiocznie. Zwłaszcza jak się ma rozwiniętą emaptię

Agata ja to bym olała tego typa. co to za teksty? jak nie wie to neich spada i jak już będzie wiedział i ewentualnie napisze to aj bym się ZASTANOWIŁA czy ja moge. pfffff ja to nie lubie takich akcji i zawsze kolesi w takich sytuacjach miażdżyłam. nie? to nie! spadaj!

Sun
- trzymam mocno kciuki i czekam na elacje wszystko! co gdzie, jaka, wszystko!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 12:28   #4451
myszowata s
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za wsparcie, na razie wszystko jest ok z dziadkiem, więc mam nadzieję, że na jakiś czas będziemy mieć spokój

Ale żeby nie było nudno, to miałam dziś stłuczkę dostawczak mi w tyłek wjechał, na szczęście tylko trochę zderzak wgniotło. Żeby nie było, wina leży po stronie gościa od dostawczaka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 12:53   #4452
gg22
Zakorzenienie

to Ty Myszka na brak wrażeń narzekać nie możesz ale to jak L-ką jechałaś? bo chyba jeszcze nie zdałas prawka nie? bo nic się nie chwaliłaś
.
Stary 2010-10-07, 13:01   #4453
Legionistka23
Zakorzenienie

Mysia zdałaś już prawko..??!!

Gosia nie złośc się..bo będziesz brzydką babcią ja też bym cos zjadła jestem przed @ i mam meeega apetyt i akcję porządkowo-czyszczącą..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-07, 13:09   #4454
myszowata s
Rozeznanie

L-ką jechałam, do egzaminu jeszcze daleko nie chwalę się, bo właściwie teraz żyję tylko tym prawkiem i wiem, że jak zacznę gadać to skończyć nie będę mogła, a nie chcę was zamęczyć uwielbiam tę szkołę i moich instruktorów, mam dopiero 10 h wyjeżdżonych, a już wiem, że jak skończę kurs to będzie mi żal zostawiać tych ludzi.
Stary 2010-10-07, 13:28   #4455
Legionistka23
Zakorzenienie

uff to dobrze, że wina tego dostawczaka... Fajnie masz mysia fajny instruktor to podstawa ja jak idę do sibie do L to się boje jak przed egzaminem nie samej jazdy ale tego jak ten koleś mnie zacznie krytykowac.. a to znajomy mojej mamy, ale jest straszny jako instruktor pracuje już 25 lat..i jak dla mnie to najwyższy czas żeby się czymś innym zajął..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...

Edytowane przez Legionistka23
Czas edycji: 2010-10-07 o 13:33

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 13:29   #4456
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Mysza no to mialas atrakcje...
Witam Ja juz po zajeciach, wyprawie na zakupy i wyprawie z kolezanka po Lbn bo musialysmy troche pojezdzic za 2 tyg mam wolny czwartek

Stary 2010-10-07, 13:53   #4457
lala2506
Zakorzenienie

hejo laski
lala2506 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 13:54   #4458
gg22
Zakorzenienie

Kas jak to brzmi- za 2 tyg. mam wolny czwartek masakra.
jak aura lubelska?;>

Mysia to opowiadaj! czemu niektóre dziewczyny mają przeświadczenie że jak będą o czymś opowiadać to inne zamęczą. Przecież po to jest ten watek!
10h to rzeczywiście niezbyt dużo, ale jak są fajni ludzie to potem żal.
Ja jeździłam z instruktorem, który znał dobrze mojego ojca i wujka (bo obaj prowadzili L-ke) i cuda razem wyprawialiśmy!!!! potem mi go niestety zmienili to drugiego ustawiałam na placu jak mnie wkurzał i w końcu mi w drogę nie wchodził, najzabawniejsze było to jak oboje robiliśmy sobie przerwę na fajkę żeby się odstresować

Natali ja ci dam babcię!!!!
a czemu Ty się tak stresujesz? jacyś niefajni są Ci instruktorzy? jak Ci nie odpowiada to czemu nie zmienisz? ja to bym olała dupka. W końcu to Ty płacisz, a jak on Cię krytykuje zamiast uczyć to niech spada. ile Ty już wyjeździłaś?
.
Stary 2010-10-07, 14:52   #4459
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Gos to brzmi bardzo optymistycznie A w przyszla sobote moze mi sie uda wywalczyc od ojca samochod i po raz pierwszy od zrobienia prawka (9.01.2009) wyjade sama na droge zeby sie zobaczyc z moja Roksana...Juz sie stresuje choc pewnie nic z tego nie wyjdzie
A w Lublinie? Dzisiaj sobie zwiedzałam Tesco tu przy skrzyżowaniu ze związkową I ogólnie słonecznie, cieplo nawet bo w balerinach wyszlam..
A w weekend jest Ogólnopolska Wystawa Królików Rasowych, a także Międzynarodowa Wystawa Świnek Morskich. Chyba naladuje akumulatoki do aparatu i się wybiore

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 15:46   #4460
ygerna
Zakorzenienie

dokładnie to napisał tak: "pomysl jest niezly ale co do terminu się dogadamy bo nie wiem dokladnie jak z piątkiem ", ale jakby chciał to by powiedział że mu pasuje. chyba ze jakies fochy zaczyna stroić...zobaczymy co mi odp a potem się z Wami skonsultuje moje Wy specjalistki

buuu plany na wieczór mi się zepsuły:/ miałam iść na dicho a tu większość chora lub sie uczy lub cos tam coś tam:/ więć poucze się do wieczora a potem coś na kompie obejrzę

i drugie buuuu popsuła mi się dziś torba którą tydzień temu kupiłam

Stary 2010-10-07, 16:09   #4461
MarysN
Zakorzenienie

dżem dobry

będzie nas o jedno więcej..
MarysN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:22   #4462
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

agat

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Maaarys co tam jak tam?

Stary 2010-10-07, 16:32   #4463
ygerna
Zakorzenienie

Maryś, Kaś

wracając jeszcze do moich rozterek... jak M. napisze z łaski swojej że może jednak spotkamy się jutro to mu powiem że nie odpowiedział mi konkretnie i ja juz mam inne plany i jak coś to moge ewentualnie w sobotę....

uciekam się uczyć...zajrzę ok 21.30

Stary 2010-10-07, 17:28   #4464
kropelkaa
Zakorzenienie

dziewczyny!! zaliczylam te poprawke!!! wreszcie udalo się ale się ciesze, ale jakie miałam szczęście w ostatnim terminie! już kto nie zaliczył albo nie przyszedł na poprakwe ma termin w lutym, przedmiot nie zaliczony, o matko jak się ciesze, że wreszcie się udało!! takiej wiadomości potrzebowałam
Stary 2010-10-07, 17:46   #4465
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nooo Marta, gratuluję! Takich wiadomości oczekujemy

Stary 2010-10-07, 17:53   #4466
Legionistka23
Zakorzenienie

Kropelka no to pięknie..: cmok: cieszę się bardzoo

Kaś a jak sie czujesz lepiej już coś..? i jak tam lokatorka..?

Ja dzisiaj padam posprzatałam cała kuchnie i łazienkę..na dodatek cały dzień byłam sama z Filipem bo Tz był na egz...i zaczynałam powoli tracic cierpliwośc..coś mi się rozbrykał synuś... a jeszcze nie mogę się iśc położyc bo za 2 godziny kończy mi się aukcja na all i muszę ja wygrac..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-10-07, 18:21   #4467
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Lepiej juz i to o wiele. dzisiaj natomiast mam problemy natury nosowej- poszla mi na uczelni krew z nosa i co nie wycieram noska(bo walcze z katarem) to rana sie odświeza.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-07, 21:31   #4468
ygerna
Zakorzenienie

Kropelka
Kaś
jeeej ja też tak kiedys miałam że mi w ciągu tyg ze 3 razy poszła krew z nosa a że jestem hipochondryczką i kilka razymiałam już raka i tyleż samo razy umierałam, wtedy też zaczęłam wymyślać niestworzone rzeczy ale jeszcze zyję

Natalka na pocieszenie powiem Ci że synuś Ci się jeszcze bardziej rozbryka

Stary 2010-10-07, 22:33   #4469
sun in the winter
Zadomowienie

Kropelka gratulacje ;*

Myszko to Ci dostawczak ! wr.. ja juz prawko mam za sobą ale tez miałam małe bum i od tamtego czasu jakos mam stracha ..

a wiec byłam na rozmowie.. kancelaria komornicza .. i niby szukają osoby nazwijmy to archiwistki .. ;p byłam na stażu w sądzie i mniej wiecej wiem na czym to polega ;p szykanie układnie zwrotek wklepywanie danych do komputera .. praca od pon do piatku pon-czw 7.30 - 16 piatek 7.30 -13 albo 14..
no i teraz płaca.. kobieta z która rozmawiałam zapewniła mnie ze to tak na początek tylko bym sie zajomowała tymi zwrotkami itp .. ze po 3miesiecznym okresie próbnym mozna na inne stanowisko przejsc jak sie sprawdze.. ze ona tez zaczynała od tego stanowiska.. a do rzeczy .. płaca najnizsza krajowa na początek .. czyli ile to jest 900nie całe chyba nie?
i nie wiem .. kurcze od czegos trzeba zacząć .. po tych 3 miesiacach moze bedzie podwyzszka ... zmiana stanowiska.. nie wiem.. a co Wy sądzicie? Mają dać znać do wtorku ....

Legionistka23 na co polujesz

5.09.2008

Edytowane przez sun in the winter
Czas edycji: 2010-10-07 o 22:36
sun in the winter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 00:43   #4470
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

LACHONY! Pozdrowienia z pijackiej Warszawy, właśnie wróciłam z integracji z moim rokiem i było ŚWIETNIE! Kocham Was.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości