|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
zeby nie bylo tak zle zamowilam na all kosmetyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cytat:
![]() Martuś co tam ciekawego zamówiłaś ![]() Edytowane przez Babcia Jaga Czas edycji: 2010-10-06 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Chora
![]() Trzymali mnie dzis od 8 do 19.30 ![]() ![]() A i chcialam dodac- Filip mój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Rozeznanie
|
Hej, na chwilę tylko jestem się zameldować.
Wczoraj wieczorem miałam niezły cyrk, spanikowana babcia zadzwoniła, żeby przyjechać, bo z dziadkiem się coś dzieję i nie może sobie sama dać rady. Na szczęście okazało się, że to nic poważnego (chyba) i jak dojechałam to było już praktycznie ok. Ale nerwów się najadłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
a dziś to tak skromnie korektor pod oczy na moje since
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Myszka
![]() ![]() ![]() Kaś ło matko strasznie długo masz te zajęcia..ja myślałam że w czwartki bedę miec non stop od 10-18.20 ale koniec końców mam 13.20-16.30 ![]() M. odpisał- że nie wie czy ten piątek mu pasuje.no kurde ja zrozumiałam że on czeka jeszcze na jakies inne propozycje a potem będzie wybierał co lepsze-czy spotkanie ze mna czy cos innego ![]() ![]()
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-10-07 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
eeeeeeeeeeeeeeeej to co jak on nie wie to kto ma wiedzieć :O.. szczyt ![]() ![]() ![]() Myszko : będzie wszystko w porządku ;* tak pozatym to Witam moje Drogie Panie ![]() ja od 6 na nogach bo musiałam jechac załatwic alimenty zeby miec z czego studia opłacic.. na szczescie bez kolejek sie obyło ![]() wogóle o 14.30 mam rozmowe o prace ;p tylko co z tego wyjdzie i na czym dokładnie to polega to dowiem sie na miejscu ;D tyle tych cv wysyałam ze teraz nawet nie wiem z jakiego ogłoszenia do mnie dzownia ;D
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziołszki
![]() ![]() Agatko taki jakiś niezdecydowany ten chłopak.. ![]() Sun no to będziemy 3mac kciuki żebyś dostala ta pracę..a gdzie ona ma byc.? ![]() Kaś biedactwo..to kuruj się tam..nie cierpie byc chora i siedziec na zajeciach...wrrr... ![]() Mysia dobrze, że pojechałaś i że jednak to nic poważnego.. ![]() ![]() Asiulka no to widzę, że Ci sie odpoczynek szykuje i to w górach.. ![]() ![]() a Gdzie Gosiaczek...? ![]() któraś ma ochotę na algidę śmietankowo-czekoladową..? ![]()
#4449 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja sobie właśnie kawkę piję ale Natuś na algidę też się miejsce znajdzie więc poproszę ![]() Nie mamy jeszcze nic wybranego ;D miał się tym tż zająć więc mam nadzieję, że po przyjeździe przedstawi mi plan doskonały haha ;D |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
Natali jestem
![]() od rana mnie wkurzają w pracy i nic tylko wisze na telefonie i tak się zastanawiam z jakimi idiotami musze współpracować i jeszcze im się w pas kłaniać ![]() ja tez bym zjadła coś dobrego ale nie wiem co! ![]() nadrobiłam Was Marta głupia nie jesteś. Dobrze, że mówisz nam co czujesz, cieszę się że się nie obraziłaś. Wiesz, zazwyczaj jest tak, że prawda powiedziana prosto w oczy boli ![]() Jeżeli chcesz i potrzebujesz- mów, jeżeli nie chcesz- nie mów, do niczego nikt nie będzie Cię zmuszał. ![]() te zołzy to w końcu wrzuciła któraś na meila? Agata? ja tam moge przeczytać- zobaczymy. jakoś do końca tez nie wierze w takie poradniki psychologiczne. Przeczytałam w życiu w sumie jedne- "czy wiesz o czym myślą mężczyźni?"- fajny nie powiem, ale nie mam tak, że dzięki temu nagle zrozumiałam mojego faceta. ooo nieee tak dobrze to nie ma- w ogóle go nie rozumiem!!!! czasem myśle że to nie kobiety powinny czytać o facetach tylko faceci o sobie- może by zrozumieli jacy dziwni dla nas są ![]() ale moja babcia miała mega depresje, kupiliśmy jej tą potęgę podświadomości i normalnie kobiecie chce się żyć!!! więc może coś w tym jest tylko to zależy od podejścia człowieka? Mysia to się najadłaś stresu....uffff....nie dziwie się że czułaś się zmęczona. takie akcje potrafią wykończyć psychiocznie. Zwłaszcza jak się ma rozwiniętą emaptię ![]() Agata ja to bym olała tego typa. co to za teksty? jak nie wie to neich spada i jak już będzie wiedział i ewentualnie napisze to aj bym się ZASTANOWIŁA czy ja moge. pfffff ja to nie lubie takich akcji i zawsze kolesi w takich sytuacjach miażdżyłam. nie? to nie! spadaj! Sun - trzymam mocno kciuki ![]() ![]() ![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie, na razie wszystko jest ok z dziadkiem, więc mam nadzieję, że na jakiś czas będziemy mieć spokój
![]() Ale żeby nie było nudno, to miałam dziś stłuczkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zakorzenienie
|
to Ty Myszka na brak wrażeń narzekać nie możesz
![]()
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Mysia zdałaś już prawko..??!!
![]() Gosia nie złośc się..bo będziesz brzydką babcią ![]() ![]()
#4454 |
Rozeznanie
|
L-ką jechałam, do egzaminu jeszcze daleko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zakorzenienie
|
uff to dobrze, że wina tego dostawczaka...
![]() ![]() ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-10-07 o 13:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Mysza no to mialas atrakcje...
Witam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
hejo laski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Kas jak to brzmi- za 2 tyg. mam wolny czwartek
![]() jak aura lubelska?;> Mysia to opowiadaj! czemu niektóre dziewczyny mają przeświadczenie że jak będą o czymś opowiadać to inne zamęczą. Przecież po to jest ten watek! 10h to rzeczywiście niezbyt dużo, ale jak są fajni ludzie to potem żal. Ja jeździłam z instruktorem, który znał dobrze mojego ojca i wujka (bo obaj prowadzili L-ke ![]() ![]() Natali ![]() ![]() a czemu Ty się tak stresujesz? jacyś niefajni są Ci instruktorzy? jak Ci nie odpowiada to czemu nie zmienisz? ja to bym olała dupka. W końcu to Ty płacisz, a jak on Cię krytykuje zamiast uczyć to niech spada. ile Ty już wyjeździłaś?
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Gos to brzmi bardzo optymistycznie
![]() ![]() ![]() A w Lublinie? Dzisiaj sobie zwiedzałam Tesco tu przy skrzyżowaniu ze związkową ![]() ![]() A w weekend jest Ogólnopolska Wystawa Królików Rasowych, a także Międzynarodowa Wystawa Świnek Morskich. Chyba naladuje akumulatoki do aparatu i się wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
dokładnie to napisał tak: "pomysl jest niezly ale co do terminu się dogadamy bo nie wiem dokladnie jak z piątkiem
![]() ![]() buuu plany na wieczór mi się zepsuły:/ miałam iść na dicho a tu większość chora lub sie uczy lub cos tam coś tam:/ więć poucze się do wieczora a potem coś na kompie obejrzę ![]() i drugie buuuu ![]() ![]()
#4461 |
Zakorzenienie
|
dżem dobry
![]()
#4462 |
Zakorzenienie
|
agat
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Maaarys ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Maryś, Kaś
![]() wracając jeszcze do moich rozterek... jak M. napisze z łaski swojej że może jednak spotkamy się jutro to mu powiem że nie odpowiedział mi konkretnie i ja juz mam inne plany i jak coś to moge ewentualnie w sobotę.... uciekam się uczyć...zajrzę ok 21.30 ![]()
#4464 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny!! zaliczylam te poprawke!!! wreszcie udalo się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
Nooo Marta, gratuluję! Takich wiadomości oczekujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Kropelka no to pięknie..
![]() ![]() ![]() Kaś a jak sie czujesz lepiej już coś..? i jak tam lokatorka..? ![]() Ja dzisiaj padam posprzatałam cała kuchnie i łazienkę..na dodatek cały dzień byłam sama z Filipem bo Tz był na egz...i zaczynałam powoli tracic cierpliwośc..coś mi się rozbrykał synuś... ![]() ![]() ![]() ![]()
#4467 |
Zakorzenienie
|
Lepiej juz i to o wiele. dzisiaj natomiast mam problemy natury nosowej- poszla mi na uczelni krew z nosa i co nie wycieram noska(bo walcze z katarem) to rana sie odświeza.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
Kropelka
![]() Kaś ![]() jeeej ja też tak kiedys miałam że mi w ciągu tyg ze 3 razy poszła krew z nosa ![]() ![]() ![]() Natalka na pocieszenie powiem Ci że synuś Ci się jeszcze bardziej rozbryka ![]()
#4469 |
Zadomowienie
|
Kropelka gratulacje ;*
Myszko to Ci dostawczak ! wr.. ja juz prawko mam za sobą ale tez miałam małe bum i od tamtego czasu jakos mam stracha .. a wiec byłam na rozmowie.. kancelaria komornicza .. i niby szukają osoby nazwijmy to archiwistki .. ;p byłam na stażu w sądzie i mniej wiecej wiem na czym to polega ;p szykanie układnie zwrotek wklepywanie danych do komputera .. praca od pon do piatku pon-czw 7.30 - 16 piatek 7.30 -13 albo 14.. no i teraz płaca.. kobieta z która rozmawiałam zapewniła mnie ze to tak na początek tylko bym sie zajomowała tymi zwrotkami itp .. ze po 3miesiecznym okresie próbnym mozna na inne stanowisko przejsc jak sie sprawdze.. ze ona tez zaczynała od tego stanowiska.. a do rzeczy .. płaca najnizsza krajowa na początek .. czyli ile to jest 900nie całe chyba nie? i nie wiem .. kurcze od czegos trzeba zacząć .. po tych 3 miesiacach moze bedzie podwyzszka ... zmiana stanowiska.. nie wiem.. a co Wy sądzicie? ![]() Legionistka23 na co polujesz ![]() ![]()
![]() Edytowane przez sun in the winter Czas edycji: 2010-10-07 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Wtajemniczenie
|
LACHONY! Pozdrowienia z pijackiej Warszawy, właśnie wróciłam z integracji z moim rokiem i było ŚWIETNIE! Kocham Was.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.