![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Zapomnialam Wam pokazac ta wariatke. normalnie rozwala mnie laska http://www.giannyl.com/how-to-do-an-...ti-wrap-dress/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
ale Verona się najarałaś na to szycie
podziwiam zapału ![]() bo u mnie to pewnie byłby słomiany ![]() po zrobieniu wykroju juz powiedziałabym pass ![]() laska allegrowa od jednego biustonosza, mi ściemnia że wpłaciła kasę przez PzA, tylko nie wiem dlaczego nie widzi, że anulowała transakcję brrr jak ludzie mogą tak kitować i to mnie bankowca-allegrowca ![]() ciekawe co w końcu z tego wyniknie Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-03-18 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
O Jowiszkowa, super ta kiecka
![]() ![]() Poza tym, o taki płaszczyk mi chodzi jak Takuśna wkleiła ![]() ![]() No i kalosze Igi - jak mówisz, że są takie gładkie to pewnie się do Pepco skoczymy ![]() Sosenko, łączę się w bólu. U nas też krajobraz iście bożonarodzeniowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Veronka no masz talent ![]() ![]() bylismy wczoraj w kinie z malzem na tym filmie o krolu z Colinem Firthem (nie znam polskiego tytulu). Szkoda, ze tutaj wszystkie filmy dubbinguja, bo posluchalabamy sobie z checia czystej angielszczyzny ![]() No i zapomnialam napisac, na 98% jednak znajdzie sie miejsce w przedszkolu obok nas ![]() Facet dal nam juz wczoraj rozne papiery do wypelnienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Mijunia no widzisz
![]() ![]() ![]() Koooooocham angielski akcent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie wariatka, bo tyle pomyslow ma w glowie. zeby z jednej sukienki tyle innych zrobic
Mija, to gratulacje!! My niedawno wstalismy. Musze sie ubrac i po chleb wybyc do sklepu. Za oknem szaarrrooo....dzis ma byc niby +8 i mam nadzieje, ze tyle bedzie, bo wczorajsze +2 mnie dobilo ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-19 o 07:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No kamien spadl mi z serca jesli o przedszkole chodzi, bo powiem wam, ze jakos podswiadomie mialam przez to skopany humor. Niby to nie koniec swiata a zal mi d... sciskal, ze bede wozic dziecko gdzies do innej miescicny albo i wogole nigdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
u mnie chłodno ale słonecznie. tak słonecznie,że cały syf widać uzbierany od poniedziałkowego sprzątania
![]() Pesto wyszło git. zrobiłam z cebulą i czosnkiem jak pisała Cestia. i wrzuciłam pyszne suszone pomidorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
hej. u nas też słonecznie ale zimno
![]() ![]() ogarnęłam pięknie mieszkanko, pranie się pierze i powędruje na balkon ![]() ![]() ![]() szperam na etsy, co ciekawego na wiosnę mogę wyprodukować własnoręcznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z długiego spaceru z płaszczykiem, czapką i apaszką dla Olutowej, także wiosno przybywaj jesteśmy gotowe
![]() Emi wysterylizowana ![]() Właśnie udało mi się Emmulencję ukomarzyć, bo ta na chate chce wiać. Położyłam ją na kocu niech wypoczywa moja biedna ![]() ![]()
#4452 |
Zakorzenienie
|
Kasiu chyba nie sądzisz,że się wymigasz od fotek ?
![]() Iga usnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
witam
Mija super że w pobliżu w przedszkole miejsce się znajdzie dla was ja się też wczoraj zastanawiałam nad przedszkolem - kiedy ogłoszą kto się dostał Byliśmy wczoraj u znajomych co mają Jacusia w wieku Karolka /tzn on jest z początku września/ Boże jaki on jest łobuz Karolek z Krystiankiem prawie cały czas siedzieli na kanapie bo on wymyślił sobie zabawę dobijanie do nich takim dużym autem A że mamusia siedziała tyłem i nie widziała tego to tylko ja próbowałam go upominać ale on i tak sobie z tego nic nie robił, no ale jak to zobaczyła o ochrzaniła zdrowo i potem już był spokój Mogę spokojnie stwierdzić że są większe złośniki niż mój Karol ![]() Veronko ty masz kobieto talent takie cudo stworzyć ![]() ![]() no ale jak mam być szczera to te zakładki mogą się rzucać w oczy jak sukienka będzie ubrana, bo nie równo będzie się układać na piersiach, No ale mogę się mylić ![]() co do kakao to ja czasem daję dzieciom -i tak szczerze mówiąc to nawet nie czytałam składu ![]() a teraz to aż sie boję zerknąć co tam może być wypisane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
ależ skąd
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
Focie
![]() ![]() ![]()
#4457 |
Zakorzenienie
|
hejka
własnie tż wrócił bo odwoził na busika zestaw meblowy ![]() Miki o mało co nie zamęczył na śmierć teściowej, cały dzień się z nią bawił, wściekał, dziw skąd babcia ma tyle siły ja bym padała szkoda że moja mama w 1/2 takiego zapędu do wnuka nie posiada ![]() po takim dniu pełnym emocji, Miki padł w 5 minut ![]() a jak sie nie mógł doczekać ich przyjazdu, mówię Wam istna szopka, cały czas gadał i gadał, że babcia i dziadek przyjadą, wszyscy razem, busikiem itp buźka mu sie nie zamykała z napięcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia wow... Ola musi się w tym bajecznie prezentować
![]() ![]() Nawiasem mówiąc Mati ostatnio od mojej mamy dostała podobną apaszkę ![]() ![]() Aniu, widzę że Miki przeżywa wizyty dziadków podobnie jak narzeczona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
śliczny płaszczyk
![]() ![]() też pewnie jakąś cienką czapkę będę kupować na kwiecień ![]() poza tym licytuję jej jeszcze jeden płaszcz na 110, tym razem przeciwdeszczowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
artykul o porodzie, wlasnie u nas w gazecie pisali o nim, wraz z filmikiem, jak ktoras ma ochote poogladac "bezbolesnego" i szybkiego porodu :p
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,3...go_porodu.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
veronko co to za film
![]() ja przez ten cały czas wstrzymywałam oddech, boże jak oni szarpali tą skórą, wręcz rozrywali No i nie wiedziałam że przy tej czynności tak mało krwi leci Kasiulka jaki ładny płaszczyk - już widzę Oleńkę tak ślicznie ubraną ![]() ale będziesz dumna z niej jak będzie paradować tak ubrana ![]() ![]() Ale na zdjęcia Oleńki w tym i tak czekam z niecierpliwością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- a obejrzałyscie pozostałe? na jednym pokazują jeszcze pare minut jak dzidziusia wyjęli ![]() ![]()
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję babeczki kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Focie Olgierdzi na pewno będą ![]() ![]() ![]() Ja filmiku nie oglądam, jeszcze spadnę z fotela ![]()
#4465 |
Zakorzenienie
|
ja widziałam to dziś po południu
![]() obejrzeliśmy z małżem właśnie najnowszy film W.Allena. |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
O Jowiszowa pokaż płaszczyk w ogródku
![]() Jestem po degustacji domowej roboty nalewki truskawkowej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zakorzenienie
|
ja bylam przy 3-4 CC na zywo jeszcze za studenckich czasow i powiedzialam, ze nigdy nie bede tego chciala. troche inaczej wyglada to bez kamery, troszke drastyczniej to rozciaganie powlok itp... dlatego nie wiem jak mozna na wlasne zyczenie chcec CC. ale to pewnie spowodowane strachem przed bolem przy SN
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja sączę drinka z tz Veronko - dokładnie strach przed bólem sn sama ciężarna nie widzi co jej robią z brzuchem i chyba nie czuje tego, byle jej to tam wszystko dobrze zrobią, zaszyją i dziecko wyciągną bez żadnego uszczerbku. A ty jak się czujesz, nie wybierasz się jeszcze, bo wiesz my czekamy na nową członkinie wizzażu ![]() ![]() ![]() I jak z imieniem będzie Marysia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jak masz z nieczulenie i nie czujesz bolu tylko ten ruch w brzuchu, to pewnie nic Cie nie obchodzi. Wazne, zeby bylo po i z dzieckiem wszystko ok. mogloby byc jutro, bo tz akurat bedzie w domu hehe i nie trzeba bedzie kombinowac co i jak. mamie dzis dalam klucze od nas od domu. jakby co to przyjedzie do B, gdyby w nocy mialo cos sie zaczac (nie koniecznie dzis) to 20min i bedzie u nas. pozatym jak bede w szpitalu bedzie B odbierac ze zlobka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
Dziwne, bo ja zadnego szarpania nie kojarze, zadnych wstrząsow rowniez
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.