|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
patrzcie co mi TŻ przywiózł wczoraj ...
|
#4442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na 15, do 17 idę na wykłady, na prawko, a tak mi się nie chce Żeby jeszcze było cieplutko na dworze, a tu zimnica ![]() Uwielbiam Chupa Chupsy ![]()
|
|
|
|
|
#4443 | |||
|
Zakorzenienie
|
achaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() Cytat:
dostałam i od razu Ci odpisałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ojej a co Ci ? bo nie doczytałam ![]() zdrowiej łączę się z Tobą w bólu sprzątania Cytat:
Faaaar hmmm nie klikam nic, chciałam marellę ale jej juz nie ma ale będę miała taką jak ma Nikusia i nasza Ankhax-jak missy czy jak jej tam, z etytki Far oligofrenopedagogika to inaczej pedagogika specjalna;] w tej chwili pracuję z osobami niepełnosprawnymi intelektualnie
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2011-06-11 o 11:27 |
|||
|
|
|
#4444 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No ja też tak sądzę, że w końcu- jeśli nie wydarzy się coś w stylu zdrady, to w końcu ileś lat spędzonych razem- coś znaczy. Choćby jakiś szacunek, a sorry- szacun to się chyba teraz zwie ?Ja też nie zauważałam tego, dopóki mi nie zaczęto stylu podkreślać na studiach Ale ponieważ wiem, jak jest prawidłowo ( i guzik sobie z tego robię), to jednak w niektórych sytuacjach musiałam stosować się do nudnej, prawidłowej stylistyki, interpunkcji itp ![]() Najlepiej piszemy smsy z przyjaciółką, Ona tysz polonistka i sądzę, że niewiele osób poza nami- wiedziałoby o co kaman ![]() No właśnie, systemy znaków, zlepki sylab, analizy- to faktycznie wiele z matmą ma wspólnego Dobrze, że jednak ominęłam germanistykę.Słomkowy, tosz się z Ciebie zrobiła istna Kapelusznica Kotek ![]() A ja miałam ten przywilej, że po liceum wybrałam politologię i po roku uznałam, że to nie dla mnie ![]() Tak więc, mój docelowy kierunek, już dość świadomie- jak sądzę, wybrałam trochę później, w wieku 24 latów
|
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym brała tą pierwszą
|
|
#4446 | |
|
BAN stały
|
Ja też, gorzej z moimi zębami
![]() Cytat:
Letę obadać maila ![]() Marella byłaby dla Ciebie za mała, tak sądzę
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
odpalilam o 3 net w komorce, poczytalam Was i chcialam odpowiedziec, ale nie reagowala ta funkcja zrozpaczona ;p poszlam o 7 spac i wstalam o 10- jestem mega niewyspana + okropnie brzuch mnie boli
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-06-11 o 11:43 |
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
dagna
weź no-spę, może pomoże...
|
|
|
|
#4449 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to nie wiedziałam, że mam w ogóle styl, dopóki mi pani polonistka w lo nie powiedziała ![]() Niemiecki jest straszny (kończyłam klasę niemiecką, bleh. Siostra też - germanistką jest, Luby też - do tej pory czasem z kolegami po szwabsku nadają, brrrr ).Słomkowy już dawno chciałam, tylko nie mogłam dobrego znaleźć. A teraz sponsora muszę poszukać Lubię nakrycia głowy generalnie Ja też się nie dostałam od razu i bardzo dobrze Napiszę Ci potem maila długiego
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
ojacie
![]() ile lizoków ![]() Cytat:
a czemu tak późno poszłaś spać ![]() weź no-spę..ja też zaraz będę brała bo wiadomo co ![]() martni ![]() ![]() ekomonika
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2011-06-11 o 11:55 |
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry
![]() Cytat:
Marella nie jest mała
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Co racja, to racja
![]() Cytat:
Ja wyszłam na balkon to mi zimno było. Ale trochę chłodu się przyda, bo te upały męczą
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale mieszkałam w DE, moja sisi się tam urodziła i w sumie czasem mi żal, że wróciłyśmy Znałam niemiecki perfekt, teraz mam straaaszne braki.Ale chylę czoła przed germanistami, bo to ciężki kierunek Ja nie lubię nakryć głowy! Ale kocham wszelkie kwiotki, co się wpina, klamry, opaski (których potem i tak nie noszę) ![]() Napisz, napisz, u mnie nic nowego, nie mam co pisać ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Plyndzolinnnnno ![]() No jak dla Rybsonka to byłaby mała chyba ![]() Choć mi starcza ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Miłego dnia Dziołszki, lecę, Mały Głód się obudził i już ma moją komórkę
|
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie wzielam i mam nadzieje,ze szybko przejdzie. czarna aida jest Twoja pierwsza etorebka?? co planujesz jeszcze kupic?
|
|
|
|
#4455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nooo ...
... święto soboty ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nie przegapiłaś, bo ja nie świętuję nic (bo nie lubię być w centrum uwagi ) poza życiem Cytat:
ale też pewnie strasznie trudne studia. Ja teraz bym w liceum zadbała i poszła na rysunek, żeby na stuia na architekture .. albo jakieś asp pójść ale na zarządzaniu też się teraz mogę trochę twórczo wyżyć ... w innym sensie, ale wodze fantazji też mogę na części przedmiotów puścić ![]() A uczyć się muszę ... bo w poniedziałek 2 zaliczenia.. a potem kolejne ... no i żeby potem we wrześniu nie mieć kampanii ... póki co 1 rzecz w plecy .. ale na szczęście to zerówka i 22 czerwca jeszcze mogę pisać Cytat:
... ja w trakcie rozmyślan nad sudiami chciałam iść na pedagogikę rewalidacyjną, więc coś w podobie ... i pracować w jakiejś fundacji, albo posiadać własną no to i tak coś "kliknęłaś " ,super ja chyba mam chwilowo uraz do torebek .. za to odczuwam potrzebę posiadania nowych szpilek
|
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Danutii
![]() ![]() Cytat:
ale niewiele mniejsze![]() takie aidy mi odpowiadają wielkościowo
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Tere fere
![]() Jeśli masz urodziny or imieniny to wszystkiego najlepszego Ci Kochana życzę |
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez mam wiadomo co jak humor?? pogodzilas sie z tzetem? wczoraj bylam padnieta, ale nie moglam zasnac - strasznie ciezko mi sie przestawic; od jakiegos czasu chodze wlasnie o tej 4/5/6 spac.. i nie da rady wczesniej dzisiaj wezme mocne tabsy na sen o 23, a co sie bede ;phej roxi nika
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
dagna tak, aida to moja pierwsza etorebka
|
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę potem, teraz muszę wyjść ![]() Ratuj się, kto może ![]() Cytat:
Ja nie mam potrzeby kupna szpilek, ale mam potrzebę ich założenia ![]() Kupić chcę Edie, ale niech ją przecenią
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, jak ważność kodu minie to cały uzbierany rabat przepada, czy zostaje
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także zdycham książkowo.......bleeeeeee epogodziłam się w nocy tzn przez smsa jakże romantycznie![]() ale ile mnie nerwów kosztowały jego fochy i moje zachwiania hormonalne ja chyba się izolować będę na czas okresu bo to koszmar jakiś jest ło matko tak późno chodzisz spać ? ja wczoraj poszłam spać o 1 30 pierwszy raz chyba od roku i wyjątkowo dobrze mi się wstawało o 9
|
|
#4463 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() któras z was ostatnio wrzucała linka do odzyskiwania starego zapisu strony, chodzi mi o to zeby miec screena punktu odnosnie reklamacji ale tego poprzedniego. Mysle ze te warunki które dodali to po mojej interwencji zeby miec podstawy do odrzucenia mojej reklamacji, i pewnie wielu innych |
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
zerknij sobie do Tesco, teraz jest sporo przecen (jeszcze -30% odbijają przy kasie), sama znalazłam ostatnio taki słomkowy a'la panama z kwiatową obwódką za 20 zł a było sporo różnych modeli, w tym jakieś plażowe z olbrzymim rondem
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No daj spokój, tylko nie niemiecki
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Wpadłam się poradzić między nauką:/ Dalej desperacko szukam jasnej torebki i podoba mi się dość Sheyla. Tylko pytanie czy myślicie że to moze byc jedyna sztuka i to jakas wadliwa dawno oddana? boję się ryzykować troche i stracić częśc rabatu... i czy ogólnie ta torebki była dobra/ładna. w katalogu podoba mi się nawet bardziej niż na zdjeciach etorebki... aha tylko czy ona nie jest biała?? Bardzo nadałaby mi się Julie piaskowa, której niestety już nie ma ![]() Alexa mi się podoba ale chyba za duża dla mnie
|
|
#4468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tum tu rum tum tum dziekuję Cytat:
założenia też ale z realizacją tego jest dużo łatwiej niż z kupnem Edie fajna ale nie za tę cenę Dziękuję za te życzenia z okazji nie-święta Cytat:
ale trzeba naprawdę lubić język bo ciężka .. moja znajoma poszła na germaniztykę z francuskim (jako 2 kierunek) i mówi że ciężko jest (a jest dobra z niemieckiego) szczególnie cała fonetyka i te kwestie z wymową i akcentem są ciężkie jeśli chodzi o zaliczenia ale poza tym bardzo jej się podoba tam
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2011-06-11 o 13:54 |
|||
|
|
|
#4469 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już posprzątałam ale leżeć mi się nie chce, za to bym gdzieś pojechała/poszła ![]() ![]() Cytat:
Przeziębiona - nic poważnego ![]() Ja już sprzątanie mam za sobą a Ty jak tam? ![]() Cytat:
Pewnie tak ![]() A Ty masz dziś urodzinki? Jeśli tak to Najlepszego!!!
|
|
|
#4470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobrrry!
Cytat:
Cytat:
hakuna matata w spr zaliczeń Cytat:
tylko umysł ścisły do j.obcych- 3 xTAK i martini ja też wiedziałam, że kiejda to obszerna sukienka, spódnica ale google mówia tak jak nika/ czuję przekręt regionalny ![]() kochana dzisiaj czas na eksperyment z jogurtem greckim daga nospa, nospa, nospa + pyralginum nudi ty nie- śpiochu jeden Rybka och Feliiiiiiiiiiiiiiiii och aida wielkościowo jest bosssska kali zdrówka kochana roxi danula do pracy! i chipsów! /brzmi jak igrzysk i chlebaekomonika fashion charli werucha hm nikogo nie ma????? pfff idę i wrócę wieczorem nika a co z tą twoja anabel nic nie kumami będziesz mieć mayę???? ![]() to HAKUNA MATATA Edytowane przez monica80c Czas edycji: 2011-06-11 o 15:24 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

...

Żeby jeszcze było cieplutko na dworze, a tu zimnica 

weź no-spę, może pomoże...

... święto soboty