|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
kurcze ja przez ta podroz jakos tak wybilam sie z rytmu wizazowego i za nic nie moge za wami nadazyc - o nadrabianiu nie ma mowy.....mam nadzieje ze jutro bedzie mnie wiecej
![]()
#4442 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
W Warszawie niania 10zł/h, więc mniej niż 1500 nie wyjdzie ![]()
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Eloooooooooo
![]() Z pamieci: CYNAMONKI, jak cudownie! Swiete spezicie w domku ![]() ![]() MARGO, tytul wymiata, ja jestem ZA!! ARRABIATA ![]() ![]() DZOANA, zgadzam sie z Lachryma, tupnij i pokaz, ze to nie smarkaty foch, tylko prawdziwe rozczarowanie i prawdziwy żal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reasumujac - popracuj nad sobą, nie otoczeniem, a jestem pewna, ze otoczenie zmieni swoje podejscie do Twojej osoby ![]() ![]() ******************** Lilo pije Kubusia ![]() Kubus ma same naturalne skladniki i tylko cukier trzcinowy i chyba kwas askorbinowy (? albo mam zacmienie umyslu wlasnie), wiec mam nadzieje, ze jej nie zatruwam z glupoty i niedbalstwa. A sloiczkow zadnych nie kupuję, sama tworzę paputki rozne ![]() Aaaa, i ktos pytal o banana - my nie obrabiamy, miksujemy jedynie i ew. rozrabiamy kapką mleka ![]() EDIT: Dzoana, bo mi sie mysl urwala ![]() ![]() Niewatpliwie ogromny wplyw na to mialy moje dzieci, szczegolnie Iza, za co do konca zycia bede jej wdzieczna ![]() Nie moi rodzice, przyjaciele, nie mezczyzni, z ktorymi bylam zwiazana i nie ten jedyny, ktoremu przysięgalam, tylko bezgraniczna ufnosc najbardziej bezbronnej i najbardziej mojej istoty na swiecie. ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Niemozliwe ![]() ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-11-26 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Raczkowanie
|
Zapomniałam dodać "absolutne minimum" 10zł/h - da się tak znaleźć, ale myślę, że to są właśnie te dziewczyny bez doświadczenia lub z jakimś malutkim (głównie dot. własnego rodzeństwa)
#4445 |
Zakorzenienie
|
Uciekam spać, dobrej nocki. Lila nie położyła się jeszcze spać, ale u nas to norma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsze i dobranoc
![]() Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
#4447 |
Zakorzenienie
|
Ja też uciekam. Dobranoc
![]() Zapraszam na bloga, bo trochę tam o Was ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Konto usunięte
|
Od pewnego czasu pobudka na I karmienie łączy sie z taka histeria, ze TZ musi mi pomagać uspokajać Małego. Dziś tak krzyczał, dałam butle, już myślałam, ze jest ok, po czym po połowie butli ni stąd ni z owad od początku... TZ przyszedł, uspokoilismy Małego, posmialismy sie do niego, dopil i zasypia. Wolę nie wiedzieć, co myślą o mnie sasiedzi....
I nie mam pojęcia, co może być przyczyną takich jazd... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Oliath
Kochana jesteś A co do kubusia to czytaj etykiety, zobaczysz co w kubusiu jest Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43900843]
![]() Ooo idealny tytul na nowy wątek ![]() ![]() Kurcze dwa tygodnie.... Idz idz Po dzisiejszych konsultacjCh u pediatry zaczynamy rozszerzac diete pod koniec 6 miesiaca plus gluten.. Maly wazyl dzisiaj 7180!!! ![]() Cynamonowa cudowne wiesci!!!! Do domu do domu!!! ![]() Krysia masakra co przezyliscie.. ![]() ![]() Sciski dla wszystkich, spadam spac[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() I zdrówka Pierwsze karmienie w skutek pobudki z męczącymi bąkami ![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze
![]() Od 20.00 ![]() Zjadla 120 Bebilonu.Nastepny bedzie cycek ![]() Dziewczyny ja znalazlam w Zamosciu zlobek za 200 zl, reszte podobno dopłaca UE.Musze zadzwonic i popytac o szczegóły. Przyjmuja od 6 miesiaca.Na razie nie wyobrazam sobie oddac Laury w obce rece ale musze i chce isc do pracy......... Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Ide spac dalej ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
#4452 |
Zakorzenienie
|
Drugie .
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Trzecie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ---------- Kto da więcej Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze od dawna nocne...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 04:56 ---------- Poprzedni post napisano o 03:45 ---------- Trzecie Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie pytaj ile przede mną jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zakorzenienie
|
Cynamonowa
Witaj w klubie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ---------- Czwarte Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u nas co z tego że 3cie skończone, ale to wcale nie oznacza, że idziemy spać ![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Wtajemniczenie
|
EWUSIA
![]() I padam na ryj. Pobudki: 22:15, 00:30, 2:45, 5:10. Nie wiem co się stało mojemu dziecku ![]() Idę spać póki Michał śpi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4460 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tyle dobrego, ze 15-20min i Adaś idzie dalej spać. Plus jest też taki, ze w ciągu 4dni przytyl 160gramow więc ![]() Idę spać dalej bo mój mały Stoper bez dna ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasze małe, niespełnione Szczęście 07.10.2012 "Zrozumiałem - by żyć musisz chwytać dzień..."Edytowane przez cynamon_owa Czas edycji: 2013-11-27 o 05:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że przytył. A Ty korzystaj z każdej możliwości snu Ja dalej nie śpie. U któregoś z mooich sąsiadów właśnie zadzwonił budzik. Ja się zastrzele nawet pod kaeuzelą nie chce leżeć ![]() ![]() Sent from my FUN using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
cynamonowa
no mysle ze mozesz ![]() tylko najpierw wpisowe:P |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Raczkowanie
|
przyznaje sie-nie nadrabiam bo musialabym ze 100str ogarnac
![]() Widzialam, ze cos sie zlobki pojawily na tapecie. My dajemy do zlobka od sierpnia. Odwiedzilismy juz 4 i chyba mamy faworyta. pelno zabawek, pokoje do przewijania, zdrowe jedzenie i na pierwszy kontakt milutkie panie. Maja plan dnia, codziennie dzieci maja jakies zajecia typu rytmika, granie na instrumentach, wyjscia na spacer poza teren zlobka. W zlobku sa 4 pokoje i jeden duzy dla wszystkich dzieci. 16 maluchow i 4 panie. Czasem maja jeszcze praktykantow do pomocy. A i nie wiem jak w pl ale tutaj pampersy itp wliczone w cene. >Z tym ze w porownaniu z pl cena kosmiczna 3600dkk. maly sie drze. cdn...
#4464 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ludzie sa podli ![]() Cynamonowa - pasujesz z ta "szóstka" na Prezesa tego klubu ![]() Elaine - czy ta kaczka orkieszowa z holle to taka http://www.ebay.com/itm/220906084661...84.m1423.l2649 ? Czyli orkisz to ma gluten? U mnie manny eko niestety niet. Jeśli orkisz jest okay to byłoby miło bo moge kupić z ebay'u . W ogóle to moja pediatra mówiła ze w 5mcu dopiero zeby cokolwiek podawać, a na gluten zrobiła ![]()
![]() |
#4465 |
Raczkowanie
|
Jejku czy wasze dzieci tez sie tak nadzieraja przy czyszczeniu nosa... moj sie wije jak waz, odpycha mi rece, krzyczy, piszczy. koszmar jest kazdego dnia z tym!
![]()
#4466 |
Zakorzenienie
|
Bry.
Nocka super, tylko jedna pobudka na 15 minut i teraz się księżniczka obudziła. Ale ja bym jeszcze pospala ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Sam, z tego co widziałam orkiszowe z holle mają napis "dinkel" na opakowaniu. Nie wiem czy ta z ebaya to ta. Niech dziewczyny jeszcze się wypowiedza. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-11-27 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Raczkowanie
|
U nas dziś straszna nocka. 6 karmień..... ledwo żyje. Myślicie, że to przez skok czy coś z moim mlekiem jest nie tego?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-11-27 o 07:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas żłobek prywatny 300zł + jedzenie ![]() ![]() kocur, to wtedy Marcel jest tak jak Kari (bo 2 tyg różnicy) i u nas też takie jazdy. Płacz przez sen i ostatnio jak usypiam tp jakieś lamenty i dziwne odginania. Byle do kończ 19 tyg ![]() Neni, kurcze hehe rozwaliła mnie to pocieszenie ustne dla nieśpiącego dziecka. To ja bym mogła chyba napisać jak nie usypiać dziecka bo u nas jest WSZYSTKO na odwrót ![]()
![]() |
#4470 | |
Raczkowanie
|
to mnie też zapiszcie do klubu
![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.