|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
BAN stały
|
Równiez nie sprzątam w niedzielę. Po prostu to taka nasza tradycja. Niedizela jest dla mnie dniem relaksu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Ja raczej też nie sprzątam w niedzielę, bo staram się to ogarnąć wcześniej.
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Home and you na instagramie ogłosił, ze druga z ozdób choinkowych za 5 zł. Tylko sacjonanie do 14.12.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zadomowienie
|
U mnie w domu przygotowania iście świąteczne, mama kroi grzybki na pierogi, w powietrzu zapach bigosu, meeeega! Jeszcze przed chwilą był październik i cieszylysmy sie na jakąkolwiek namiastke świat w sklepie, a teraz wszystkie witryny opatulone w choinki i lampki, a do wigilii zostały dwa tygodnie!
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie on wygląda jak stary pedofil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Carpe Diem!
|
Dawno się nie udzielałam ale z wątkiem jestem na bieżąco
![]() Prezenty już mam. Choinka ubrana. Dom przystrojony. W stu% panuje u nas świąteczna atmosfera. W przyszły piątek jedziemy z mężem do Polski i czeka mnie kolejne strojenie domu i ubieranie choinki ![]()
#4450 |
Zadomowienie
|
jadę do teatru, a w radio rmf maxxx last Christmas!!! dałam na maksa az sie na światłach zagapilam hahaha
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś piekę druga część pierniczków ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
Jakie prezenty? 😁 ja szukam jeszcze pomysłu co dla teścia 😆
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Teściowie i ojcowie są najgorsi jeżeli chodzi o dobór prezentów 😊 ja zawsze mam z nimi problem 😒
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zadomowienie
|
no nie wierze, jadę do teatru Last Christmas, wracam- coraz bliżej święta hahah
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Bang Bang Bang
|
Zmusiłam się i kuchnia już prawie ogarnięta
![]() ![]() Zdajecie sobie sprawę, że po weekendzie zaczynamy ostatni pełny przedświąteczny tydzień? Do mnie to jeszcze nie dociera. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No kochana, wieki ciebie tu nie było i juz mialam pisac, gdzie sie podziewasz ![]() Cytat:
![]() A ja wracając z garażu zauważyłam choinkę u sasiadów ![]() Jakie plany na weekend? U mnie w sobote leci ta przeklęta kuchnia ![]() ![]() No i bedzie wszystko juz ogarniete ![]() A za tydzien ... choinka!!! ![]()
![]() |
#4458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro wrzucę lepszej jakości przy lepszym świetle, bo na to aż żal patrzeć- taka jakość wieczorem :/ Właśnie przeglądam w szafce moje dotychczas zgromadzone prezenty dla domowników i powiem, że prawie jestem gotowa na ich pakowanie. Chciałabym dokupić babci ładną koszulę nocną, bo ta którą ma to już taka wystarzała, bawełniana, ulubiona babci. Chciałabym coś dorwać niedrogiego, 100% bawełna, bo w innej babunia nie zaśnie. W granicach 35-40zł, widziała któraś stacjonarnie? Nie chcę tym razem kupować online, bo boję się, że 1) nie dojdzie, 2) znowu coś będzie nie tak i będę użerała się ze zwrotem kasy. Będę musiała ją kupić w tygodniu (weekend odpada, bo szału macicy dostanę przy tych ludziach) W poniedziałek OBIECUJĘ wziąć się za sprzątanie generalne pokoju, łącznie z odkurzeniem za meblami itd. Powieszę też lampki na okno, więc podzielę się efektem mojej pracy. Schowam zbędne graty, pochowam pierdółki, które teraz stoją na półce i komodzie, a ustawię te świąteczne. Myślę jak z tą choinką zrobić. Chciałam ubierać w niedzielę, ale odpada, bo na 17:00 mam kino, a więc się nie wyrobię. + robię te pierniczki i jarmark. Chciałam ubrać ją podczas, gdy będzie cała rodzina w domu- albo w tygodniu popołudniu, albo weekend- ale dla mnie to już za późno. Czas zleciał niesamowicie, przed chwilą był wrzesień/październik, kiedy to 'dziwnym' było rozmawiać o świętach, a tu proszę, dwa tygodnie. Minie ultra szybko. W tym roku nie mam absolutnie planów na Sylwestra, znajomi też jakoś milczą, nikt nie pyta, nikt nie rozmawia, więc podejrzewam, że nikt nie chce zorganizować i tylko czekają aż ktoś parę puści z ust. Ja sama nie organizuję, ale też nie mam parcia na to aby iść gdziekolwiek. Jedna grupka znajomych jedzie do Gdańska gdzieś do jakiegoś domku ciotki czy wujka, ale mnie to nie kręci więc nie jadę. Najwyżej zrobię sobie piżama party z Polsatem vs z Dwójką ![]() ![]() ![]() ![]() A Wy dziewczyny macie jakieś plany sylwestrowe? Bal, domówka, imprezka zorganizowana samemu w jakiejś salce/remizie, wyjazd gdzieś, a może piżamowo i polsatowo? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez medikate Czas edycji: 2016-12-09 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Wtajemniczenie
|
Co do Szlachetnej Paczki i tego, że Polacy ciągną z państwa ile mogą to od razu skojarzyła mi się zagranica i to, że my (jako naród) "dajemy radę" też poza granicami kraju
![]() Pewnie niejedna z nas zna takiego człowieka, który mieszka w UK i żyje z zasiłków ![]() Ja biorę się w końcu za ten nieszczęsny piernik staropolski, bo aż wstyd, że go jeszcze nie zrobiłam ![]() Posprzątałam swój pokój, w tym roku robiłam remont, więc zbędnych rzeczy nie nagromadziłam zbyt wiele i łatwo było to ogarnąć. Jutro planuję iść z psem na wybieg, zrobić paznokcie i wziąć się za łazienkę. Mam nadzieję, że to będzie produktywny dzień. Powiem Wam, że nie czuję tych świąt jeszcze i nie mam takiego przedświątecznego powera do działania. Trochę mnie to martwi, ale oby się to zmieniło ![]() Mamy prezent dla brata, dla mamy (już konkretnie wybrany, choć jeszcze nie kupiony), dla bratowej, zostały dwie babcie, tata i... ja ![]() W przyszły weekend jadę na większe zakupy świąteczne i po choinkę ![]()
![]() |
#4460 |
Naczelny Hipster
|
Dziewczyny, a czy któraś już ma jakieś świąteczne kosmetyki?
Widziałam, że ziaja ma coś nowego: czekolada z pomarańczą, karmelizowany migdał i piernik&imbir&cynamon. Yves Rocher ma za to gruszke z czekolada, żurawine z migdałem i mandarynkę. Sama nie wiem co wybrac ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zadomowienie
|
https://www.facebook.com/ntmuu/videos/1801542400105009/
coś dla nas!! hahaha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |||
Carpe Diem!
|
U nas w rodzinie prezenty tylko dla dzieci
![]() Najgorzej wybrać coś dla kogoś kto a) wydaje się, że ma już wszystko b) nie ma żadnych zainteresowań albo hobby c) nic go nie cieszy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
Czy w Tesco znajde jakieś świąteczne ręczniki?
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj siostra ubrała choinkę i powiesiła pierniczki z Tesco. Dzisiaj większość na podłodze i wszystkie bardzo rozmiękły. 😒 Więc dzisiaj chyba upiekę jeszcze jedną partię na choinkę. No i po południu ubieramy choinkę w salonie. 🎄
![]() |
#4465 |
Zadomowienie
|
a ja mam kryzys dziewczyny.... bardziej świateczny nastrój miałam na poczatku października niż teraz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Carpe Diem!
|
Cytat:
Ja tak miałam w zeszłym roku. Nie wiedziałam tez czy pojedziemy na święta do domu, do Polski i czułam się strasznie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam świąteczny kryzys 😞 mam wszystko już zrobione jeżeli chodzi o domowe porządki, zostały mi tylko porządki w dokumentach ale na razie nie mam na to siły 😝. Za oknem szaro, pada...to gdzie tu ten klimat. Nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie ale tydzień w którym jest wigilia jest dla mnie wyjątkowy pod względem oczekiwania a gdy przychodzi już ta wigilia i rozdane są prezenty wszyscy idą do swoich domów to...jakoś całkowicie tracę humor i klimat świąt...mogłabym już rozbierać choinkę i chować świąteczne ozdoby 😒😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() My na Sylwestra wybieramy się razem z rodzicami i teściami 😁 znajomi rodziców zebrali się do kupy i ostatnio organizowali andrzejki na jeden z sal w restauracji u nas w miescinie. A że wszystkim sie bardzo spodobalo to zajęli wiekszą sale na sylwestra i będziemy sie bawić 😁 będą ludzie w różnym wieku więc bedzie fajnie mam nadzieję. No i cena nie będzie tak zabójcza jak to jest przy imprezach sylwedtrowych.. 😊 A co do klimatu świąt to fakt ja też mam mieszane uczucia,ale powiem Wam, że wczoraj w pracy się natargałam choinek po calym podwórku, bo je rozpakowtwałam i rozstawiałam (szef zacząl już sprzedawać 🎄🎄🎄 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | ||||
Zakorzenienie
|
Medikate, śliczne te bombki
![]() ![]() ![]() Co do sylwestra, to my z mezem tez w domu. Dostaliśmy zaproszenie na wyjazd w góry, ale kurde sylwek w tym roku z soboty na niedzielę a ja w poniedzialek do pracy ![]() ![]() Moze tez wyskoczymy tak okolo 23.00 na sylwka w plenerze? ale troch sie boje takich zbiorowych imprez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po sylwestrze mam ochote zaraz to wszystko chowac bo mi tylko smutno, ze to juz po ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.