Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII ! - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-12-09, 13:14   #4441
_zgryzota_
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!- kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. VIII !

Cytat:
Napisane przez wioleta20 Pokaż wiadomość
Byłam dziś w auchanie i były super koszulki za 20 zł w puszcze i na puszce był zaznaczony rozmiar i wzór. Gdy w domu to otworzyłam to moja koszulka się zgadzała a męża zamiast L jest XL. Myślicie, że jak jutro pojadę to mi to wymienią?

Ja w niedzielę nie sprzątam, jakoś tak uważam to za święto i wolę czas z TŻ spędzić niż sprzątać.
Tak gdy masz paragon zostanie to wymienione😊. Dla mnie niedziela to po prostu dzień wolny od pracy a nie święto, czasami gdy pracuje w sobotę to jest jedynym dniem w którym mogę zrobić porządki. Dziwi mnie zapis na klatce odnośnie niedzieli ☺rozumiem gdyby dotyczył ciszy nocnej i ograniczenia w święta 😝ale w niedzielę to jak dla mnie jest "niepoprawnie politycznie"

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
_zgryzota_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 13:17   #4442
lyssie
BAN stały

Równiez nie sprzątam w niedzielę. Po prostu to taka nasza tradycja. Niedizela jest dla mnie dniem relaksu
lyssie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 13:29   #4443
karolinaaa92
Zakorzenienie

Ja raczej też nie sprzątam w niedzielę, bo staram się to ogarnąć wcześniej.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 14:01   #4444
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _zgryzota_ Pokaż wiadomość
Tak gdy masz paragon zostanie to wymienione😊. Dla mnie niedziela to po prostu dzień wolny od pracy a nie święto, czasami gdy pracuje w sobotę to jest jedynym dniem w którym mogę zrobić porządki. Dziwi mnie zapis na klatce odnośnie niedzieli ☺rozumiem gdyby dotyczył ciszy nocnej i ograniczenia w święta 😝ale w niedzielę to jak dla mnie jest "niepoprawnie politycznie"

To samo niezbyt lubie po calym tygodniu brac sie w sobote za porzadki.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 14:25   #4445
ellish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lyssie Pokaż wiadomość
Równiez nie sprzątam w niedzielę. Po prostu to taka nasza tradycja. Niedizela jest dla mnie dniem relaksu
Dla mnie sprzątanie to właśnie relaks. Dziwne to, ale tak mam. Sprzątanie w Nd więc usprawiedliwione

ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 14:54   #4446
rintintin
Zakorzenienie

Home and you na instagramie ogłosił, ze druga z ozdób choinkowych za 5 zł. Tylko sacjonanie do 14.12.
rintintin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 15:11   #4447
medikate
Zadomowienie

U mnie w domu przygotowania iście świąteczne, mama kroi grzybki na pierogi, w powietrzu zapach bigosu, meeeega! Jeszcze przed chwilą był październik i cieszylysmy sie na jakąkolwiek namiastke świat w sklepie, a teraz wszystkie witryny opatulone w choinki i lampki, a do wigilii zostały dwa tygodnie!

medikate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 16:29   #4448
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pinakoladka2008 Pokaż wiadomość
Nie pamiętam kto i co mówił o Mikołaju z saksofonem, ale wczoraj miałam okazję go zobaczyć i byłam lekko przerażona

Ja
Mnie on wygląda jak stary pedofil widzę, że Carrefour masowo tę ślicznotę wystawiał.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 17:15   #4449
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Dawno się nie udzielałam ale z wątkiem jestem na bieżąco

Prezenty już mam. Choinka ubrana. Dom przystrojony. W stu% panuje u nas świąteczna atmosfera. W przyszły piątek jedziemy z mężem do Polski i czeka mnie kolejne strojenie domu i ubieranie choinki Kocham to!

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 17:34   #4450
medikate
Zadomowienie

jadę do teatru, a w radio rmf maxxx last Christmas!!! dałam na maksa az sie na światłach zagapilam hahaha

Stary 2016-12-09, 17:57   #4451
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Ja
Mnie on wygląda jak stary pedofil widzę, że Carrefour masowo tę ślicznotę wystawiał.
No.nie wierze ze wciąż nie ma zdjęcia!

Ja dziś piekę druga część pierniczków lam pomocników :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1481306220281.jpg (53,0 KB, 89 załadowań)

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 18:26   #4452
MieciowaRuda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość

Prezenty już mam. Choinka ubrana. Dom przystrojony. W stu% panuje u nas świąteczna atmosfera. W przyszły piątek jedziemy z mężem do Polski i czeka mnie kolejne strojenie domu i ubieranie choinki Kocham to!
Jakie prezenty? 😁 ja szukam jeszcze pomysłu co dla teścia 😆
MieciowaRuda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 18:44   #4453
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MieciowaRuda Pokaż wiadomość
Teściowie i ojcowie są najgorsi jeżeli chodzi o dobór prezentów 😊 ja zawsze mam z nimi problem 😒

Stary 2016-12-09, 19:39   #4454
medikate
Zadomowienie

no nie wierze, jadę do teatru Last Christmas, wracam- coraz bliżej święta hahah

Stary 2016-12-09, 20:18   #4455
martyna_tina
Bang Bang Bang

Zmusiłam się i kuchnia już prawie ogarnięta Mąż umył ostatnie okno, firanki też wyprane. W ten weekend chciałabym skończyć te większe porządki, bo czeka nas jeszcze mycie okien i konkretne sprzątanie u dziadków. Może w niedzielę uda mi się zabrać za choinkę

Zdajecie sobie sprawę, że po weekendzie zaczynamy ostatni pełny przedświąteczny tydzień? Do mnie to jeszcze nie dociera.

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-12-09, 20:25   #4456
sweet205
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość

Zdajecie sobie sprawę, że po weekendzie zaczynamy ostatni pełny przedświąteczny tydzień? Do mnie to jeszcze nie dociera.
Jak ten czas leci, nie ogarniam
sweet205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-09, 20:37   #4457
dembi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rintintin Pokaż wiadomość
Home and you na instagramie ogłosił, ze druga z ozdób choinkowych za 5 zł. Tylko sacjonanie do 14.12.
Byłam i juz mialam wiele ozdób w rece ale sie zmusiłam wylazłam bez

Cytat:

No kochana, wieki ciebie tu nie było i juz mialam pisac, gdzie sie podziewasz

Cytat:
Napisane przez medikate Pokaż wiadomość
no nie wierze, jadę do teatru Last Christmas, wracam- coraz bliżej święta hahah

A ja wracając z garażu zauważyłam choinkę u sasiadów

Jakie plany na weekend?

U mnie w sobote leci ta przeklęta kuchnia w niedziele ściągam zasłonki i firanki i wszelkie inne ozdoby okienne, myje okna . ( Lubie jak mam gole okna przez jakis czas przed swetami, bo potem jest tak ładnie )

No i bedzie wszystko juz ogarniete
A za tydzien ... choinka!!!:simpr eza:
Stary 2016-12-09, 21:08   #4458
medikate
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dembi Pokaż wiadomość
Byłam i juz mialam wiele ozdób w rece ale sie zmusiłam wylazłam bez

A ja wracając z garażu zauważyłam choinkę u sasiadów

Jakie plany na weekend?

U mnie w sobote leci ta przeklęta kuchnia w niedziele ściągam zasłonki i firanki i wszelkie inne ozdoby okienne, myje okna . ( Lubie jak mam gole okna przez jakis czas przed swetami, bo potem jest tak ładnie )

No i bedzie wszystko juz ogarniete
A za tydzien ... choinka!!!:simpr eza:
W sobotę mam zjazd i chcę uderzyć na jeden z dwóch jarmarków, w niedzielę najprawdopodobniej upiekę moje drugie kartonowe pierniczki Delecta(to już ostatnie przez tymi właściwymi 'prawdziwymi' z przepisu ) i lecę na jarmark świąteczny(ten drugi). Właśnie moja mama wróciła z jakiegoś sklepu (chyba Carrefour) i kupiła opakowanie przezroczystych bombek szklanych polskich, z białymi elementami za.... 4zł. Przecenione z powodu dwóch zbitych, ale ze jest ich 12, 2 zbite a więc rezultat 10 ślicznych bombek za 4zł to aż żal nie wziąć. Wrzucam zdjęcie!
jutro wrzucę lepszej jakości przy lepszym świetle, bo na to aż żal patrzeć- taka jakość wieczorem :/

Właśnie przeglądam w szafce moje dotychczas zgromadzone prezenty dla domowników i powiem, że prawie jestem gotowa na ich pakowanie. Chciałabym dokupić babci ładną koszulę nocną, bo ta którą ma to już taka wystarzała, bawełniana, ulubiona babci. Chciałabym coś dorwać niedrogiego, 100% bawełna, bo w innej babunia nie zaśnie. W granicach 35-40zł, widziała któraś stacjonarnie? Nie chcę tym razem kupować online, bo boję się, że 1) nie dojdzie, 2) znowu coś będzie nie tak i będę użerała się ze zwrotem kasy. Będę musiała ją kupić w tygodniu (weekend odpada, bo szału macicy dostanę przy tych ludziach)

W poniedziałek OBIECUJĘ wziąć się za sprzątanie generalne pokoju, łącznie z odkurzeniem za meblami itd. Powieszę też lampki na okno, więc podzielę się efektem mojej pracy. Schowam zbędne graty, pochowam pierdółki, które teraz stoją na półce i komodzie, a ustawię te świąteczne. Myślę jak z tą choinką zrobić. Chciałam ubierać w niedzielę, ale odpada, bo na 17:00 mam kino, a więc się nie wyrobię. + robię te pierniczki i jarmark. Chciałam ubrać ją podczas, gdy będzie cała rodzina w domu- albo w tygodniu popołudniu, albo weekend- ale dla mnie to już za późno. Czas zleciał niesamowicie, przed chwilą był wrzesień/październik, kiedy to 'dziwnym' było rozmawiać o świętach, a tu proszę, dwa tygodnie. Minie ultra szybko.

W tym roku nie mam absolutnie planów na Sylwestra, znajomi też jakoś milczą, nikt nie pyta, nikt nie rozmawia, więc podejrzewam, że nikt nie chce zorganizować i tylko czekają aż ktoś parę puści z ust. Ja sama nie organizuję, ale też nie mam parcia na to aby iść gdziekolwiek. Jedna grupka znajomych jedzie do Gdańska gdzieś do jakiegoś domku ciotki czy wujka, ale mnie to nie kręci więc nie jadę. Najwyżej zrobię sobie piżama party z Polsatem vs z Dwójką Kupię sobie Picollo (z czystej ciekawości aby sprawdzić jak ono faktycznie smakuje, za dzieciaka był szał ciał na niego ) i odpalę film i tyle. W szafce ostatnio znalazłam jakieś dwa opakowania balonów, także sobie napompuję, zawieszę i będę miała New Year! Nie mam wielkiego smutku, że nikt mnie nie zaprosi, czy nie zorganizuje. W sumie to się nie dziwię, bo w mieszkaniu słabo, nie każdy ma domek. Bale są beznadziejne, sztywne i drogie. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale tak gdzieś w podświadomości czuję, że nikt nikogo nie zaprosi, bo parki spędzą razem albo gdzieś wyjadą, a reszta zostanie u siebie albo spotka się u siebie z rodziną vs ze swoją ekipą i takie to jest wszystko niewiadome. Może wyszłabym na miejski, w tym roku niby Mrozu ma być, Kasia Popowska, C-BOOL. Ale ostatni będzie mrozu od 23:00 do 23:50, potem fajerwerki i do domu. Może się wybiorę, zobaczę
A Wy dziewczyny macie jakieś plany sylwestrowe? Bal, domówka, imprezka zorganizowana samemu w jakiejś salce/remizie, wyjazd gdzieś, a może piżamowo i polsatowo?

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1481317757212.jpg (38,9 KB, 83 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1481317816566.jpg (38,6 KB, 85 załadowań)

Edytowane przez medikate
Czas edycji: 2016-12-09 o 22:10
Stary 2016-12-09, 21:53   #4459
Ondiine
Wtajemniczenie

Co do Szlachetnej Paczki i tego, że Polacy ciągną z państwa ile mogą to od razu skojarzyła mi się zagranica i to, że my (jako naród) "dajemy radę" też poza granicami kraju .
Pewnie niejedna z nas zna takiego człowieka, który mieszka w UK i żyje z zasiłków

Cytat:
Jakie plany na weekend?
Ja biorę się w końcu za ten nieszczęsny piernik staropolski, bo aż wstyd, że go jeszcze nie zrobiłam
Posprzątałam swój pokój, w tym roku robiłam remont, więc zbędnych rzeczy nie nagromadziłam zbyt wiele i łatwo było to ogarnąć.
Jutro planuję iść z psem na wybieg, zrobić paznokcie i wziąć się za łazienkę. Mam nadzieję, że to będzie produktywny dzień.

Powiem Wam, że nie czuję tych świąt jeszcze i nie mam takiego przedświątecznego powera do działania. Trochę mnie to martwi, ale oby się to zmieniło
Mamy prezent dla brata, dla mamy (już konkretnie wybrany, choć jeszcze nie kupiony), dla bratowej, zostały dwie babcie, tata i... ja Bo w końcu sama nie wiem co bym chciała.
W przyszły weekend jadę na większe zakupy świąteczne i po choinkę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-12-09, 23:11   #4460
Mitsukki
Naczelny Hipster

Dziewczyny, a czy któraś już ma jakieś świąteczne kosmetyki?
Widziałam, że ziaja ma coś nowego: czekolada z pomarańczą, karmelizowany migdał i piernik&imbir&cynamon.
Yves Rocher ma za to gruszke z czekolada, żurawine z migdałem i mandarynkę.
Sama nie wiem co wybrac

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 00:04   #4461
medikate
Zadomowienie

https://www.facebook.com/ntmuu/videos/1801542400105009/

coś dla nas!! hahaha
Stary 2016-12-10, 05:23   #4462
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez MieciowaRuda Pokaż wiadomość
U nas w rodzinie prezenty tylko dla dzieci Zrobiłam jednak wyjątek i kupiłam jeszcze dodatkowo dla mamy i siostry.

Najgorzej wybrać coś dla kogoś kto
a) wydaje się, że ma już wszystko
b) nie ma żadnych zainteresowań albo hobby
c) nic go nie cieszy

Cytat:
Dla mnie zdecydowanie za szybko. Nie zdążyłam się jeszcze nacieszyć tą przedświąteczną atmosferą.

Cytat:
Byłam, podczytywałam, myślałam o Was

Cytat:
W tym roku nie mam absolutnie planów na Sylwestra, znajomi też jakoś milczą, nikt nie pyta, nikt nie rozmawia, więc podejrzewam, że nikt nie chce zorganizować i tylko czekają aż ktoś parę puści z ust. Ja sama nie organizuję, ale też nie mam parcia na to aby iść gdziekolwiek. Jedna grupka znajomych jedzie do Gdańska gdzieś do jakiegoś domku ciotki czy wujka, ale mnie to nie kręci więc nie jadę. Najwyżej zrobię sobie piżama party z Polsatem vs z Dwójką Kupię sobie Picollo (z czystej ciekawości aby sprawdzić jak ono faktycznie smakuje, za dzieciaka był szał ciał na niego ) i odpalę film i tyle. W szafce ostatnio znalazłam jakieś dwa opakowania balonów, także sobie napompuję, zawieszę i będę miała New Year! Nie mam wielkiego smutku, że nikt mnie nie zaprosi, czy nie zorganizuje. W sumie to się nie dziwię, bo w mieszkaniu słabo, nie każdy ma domek. Bale są beznadziejne, sztywne i drogie. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale tak gdzieś w podświadomości czuję, że nikt nikogo nie zaprosi, bo parki spędzą razem albo gdzieś wyjadą, a reszta zostanie u siebie albo spotka się u siebie z rodziną vs ze swoją ekipą i takie to jest wszystko niewiadome. Może wyszłabym na miejski, w tym roku niby Mrozu ma być, Kasia Popowska, C-BOOL. Ale ostatni będzie mrozu od 23:00 do 23:50, potem fajerwerki i do domu. Może się wybiorę, zobaczę
A Wy dziewczyny macie jakieś plany sylwestrowe? Bal, domówka, imprezka zorganizowana samemu w jakiejś salce/remizie, wyjazd gdzieś, a może piżamowo i polsatowo?
Ja za sylwestrem nie przepadam. Do tego ciągle ktoś pyta gdzie wychodzimy i jak to w domu Nie chce mi się tłumaczyć, że tak lubimy, że chcemy wypocząć (końcówka roku w pracy jest bardzo ciężka), że dla nas sylwester to normalny dzień. Najgorsza pod tym względem jest teściowa, bo w planach jest mała domówka, wpadnie kilku przyjaciół i ona też chce przyjść. Dobra, ok, ale to straszna pierduśnica, do tego wszystko przekręca i na żaden, dosłownie żaden temat nie można przy niej porozmawiać, bo wszystko przekręci i puści dalej. Miała jechać do jednej z córek ale zmieniła zdanie Cały czas jej tłumaczymy, że nie ma sensu zmieniać planów, nie ma sobie zawracać nami głowy ale ona się uparła i koniec. Mąż żartuje, że da jej dwa szybkie drinki i będzie po problemie

home sweet home

Stary 2016-12-10, 07:25   #4463
britnay
Zakorzenienie

Czy w Tesco znajde jakieś świąteczne ręczniki?
Stary 2016-12-10, 07:37   #4464
karolinaaa92
Zakorzenienie

Wczoraj siostra ubrała choinkę i powiesiła pierniczki z Tesco. Dzisiaj większość na podłodze i wszystkie bardzo rozmiękły. 😒 Więc dzisiaj chyba upiekę jeszcze jedną partię na choinkę. No i po południu ubieramy choinkę w salonie. 🎄

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 08:12   #4465
BlackLucy
Zadomowienie

a ja mam kryzys dziewczyny.... bardziej świateczny nastrój miałam na poczatku października niż teraz może za wczesnie o tym zaczełam myślec i "przejadłam" sie tym tematem i piosenkami świątecznymi jutro jade na jarmark świąteczny do Wrocławia to może znow wroci świateczny nastrój
BlackLucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 08:47   #4466
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
a ja mam kryzys dziewczyny.... bardziej świateczny nastrój miałam na poczatku października niż teraz może za wczesnie o tym zaczełam myślec i "przejadłam" sie tym tematem i piosenkami świątecznymi jutro jade na jarmark świąteczny do Wrocławia to może znow wroci świateczny nastrój

Ja tak miałam w zeszłym roku. Nie wiedziałam tez czy pojedziemy na święta do domu, do Polski i czułam się strasznie.

home sweet home

Stary 2016-12-10, 09:08   #4467
_zgryzota_
Zakorzenienie

Cytat:
U nas w rodzinie prezenty tylko dla dzieci Zrobiłam jednak wyjątek i kupiłam jeszcze dodatkowo dla mamy i siostry.

c) nic go nie cieszy

Dla mnie zdecydowanie za szybko. Nie zdążyłam się jeszcze nacieszyć tą przedświąteczną atmosferą.

Ja za sylwestrem nie przepadam. Do tego ciągle ktoś pyta gdzie wychodzimy i jak to w domu Nie chce mi się tłumaczyć, że tak lubimy, że chcemy wypocząć (końcówka roku w pracy jest bardzo ciężka), że dla nas sylwester to normalny dzień. Najgorsza pod tym względem jest teściowa, bo w planach jest mała domówka, wpadnie kilku przyjaciół i ona też chce przyjść. Dobra, ok, ale to straszna pierduśnica, do tego wszystko przekręca i na żaden, dosłownie żaden temat nie można przy niej porozmawiać, bo wszystko przekręci i puści dalej. Miała jechać do jednej z córek ale zmieniła zdanie Cały czas jej tłumaczymy, że nie ma sensu zmieniać planów, nie ma sobie zawracać nami głowy ale ona się uparła i koniec. Mąż żartuje, że da jej dwa szybkie drinki i będzie po problemie
Jeżeli chodzi o prezenty przyznaje że ...jestem punktem a i c :-D dla niektórych nawet i b :-D bo nie dziele się ze wszystkimi moim hobby :-P

Też mam świąteczny kryzys 😞 mam wszystko już zrobione jeżeli chodzi o domowe porządki, zostały mi tylko porządki w dokumentach ale na razie nie mam na to siły 😝.
Za oknem szaro, pada...to gdzie tu ten klimat. Nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie ale tydzień w którym jest wigilia jest dla mnie wyjątkowy pod względem oczekiwania a gdy przychodzi już ta wigilia i rozdane są prezenty wszyscy idą do swoich domów to...jakoś całkowicie tracę humor i klimat świąt...mogłabym już rozbierać choinkę i chować świąteczne ozdoby 😒😣

Stary 2016-12-10, 09:23   #4468
BlackLucy
Zadomowienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o prezenty przyznaje że ...jestem punktem a i c :-D dla niektórych nawet i b :-D bo nie dziele się ze wszystkimi moim hobby :-P

Też mam świąteczny kryzys 😞 mam wszystko już zrobione jeżeli chodzi o domowe porządki, zostały mi tylko porządki w dokumentach ale na razie nie mam na to siły 😝.
Za oknem szaro, pada...to gdzie tu ten klimat. Nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie ale tydzień w którym jest wigilia jest dla mnie wyjątkowy pod względem oczekiwania a gdy przychodzi już ta wigilia i rozdane są prezenty wszyscy idą do swoich domów to...jakoś całkowicie tracę humor i klimat świąt...mogłabym już rozbierać choinkę i chować świąteczne ozdoby 😒😣

dokładnie wigilia jeszcze jest fajna bo to takie pierwszy dzień + prezenty a pierwszy dzień a tym bardziej drugi dzień świąt to jest nuda i bolący brzuch
BlackLucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 09:42   #4469
MieciowaRuda
Raczkowanie

Cytat:
Teściowie i ojcowie są najgorsi jeżeli chodzi o dobór prezentów 😊 ja zawsze mam z nimi problem
Dokladnie.. jeszcze kobietom idzie coś kupić ale już facetom gorzej.. no a co kupiłaś jesli to nie tajemnica? 😁

Cytat:
Ja sie ciesze bardzo, bo i coraz bliżej do wyjazdu do Pl ale zleci szybciutko... 😀😁

My na Sylwestra wybieramy się razem z rodzicami i teściami 😁 znajomi rodziców zebrali się do kupy i ostatnio organizowali andrzejki na jeden z sal w restauracji u nas w miescinie. A że wszystkim sie bardzo spodobalo to zajęli wiekszą sale na sylwestra i będziemy sie bawić 😁 będą ludzie w różnym wieku więc bedzie fajnie mam nadzieję. No i cena nie będzie tak zabójcza jak to jest przy imprezach sylwedtrowych.. 😊

A co do klimatu świąt to fakt ja też mam mieszane uczucia,ale powiem Wam, że wczoraj w pracy się natargałam choinek po calym podwórku, bo je rozpakowtwałam i rozstawiałam (szef zacząl już sprzedawać 🎄🎄&#127876 i te duże byly meega ciężkie więc już wieczorem odczuly to moje plecy, dziś czuję się jak połamana 😂😂 ale ale poczułam klimat świat i nuciłam sobie piosenki swiąteczne 😁 później było grzane wino, pozapalane lampeczki i klienci kupujacy choinki 😁
MieciowaRuda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-12-10, 10:00   #4470
dembi
Zakorzenienie

Medikate, śliczne te bombki Moze tez skocze na jarmarki zobacze jak bedzie z pogoda i powerem, bo mam kuchnie w planie

Co do sylwestra, to my z mezem tez w domu. Dostaliśmy zaproszenie na wyjazd w góry, ale kurde sylwek w tym roku z soboty na niedzielę a ja w poniedzialek do pracy Znajomi maja dobrze, bo zony nie pracują a mezowie mają swoje małe, prywatne biznesy. Tak wiec oni moga sobie zostac i do poniedzialku
Moze tez wyskoczymy tak okolo 23.00 na sylwka w plenerze? ale troch sie boje takich zbiorowych imprez

Cytat:
Napisane przez Ondiine Pokaż wiadomość

Powiem Wam, że nie czuję tych świąt jeszcze i nie mam takiego przedświątecznego powera do działania. Trochę mnie to martwi, ale oby się to zmieniło
Mamy prezent dla brata, dla mamy (już konkretnie wybrany, choć jeszcze nie kupiony), dla bratowej, zostały dwie babcie, tata i... ja Bo w końcu sama nie wiem co bym chciała.
W przyszły weekend jadę na większe zakupy świąteczne i po choinkę
Jezu, tez tak mam

Cytat:
dokladnie ja i moj mąż

Cytat:

c) nic go nie cieszy

Współczuję z tesciową te drinki to niezly pomysł

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
Czy w Tesco znajde jakieś świąteczne ręczniki?
Cytat:
Napisane przez BlackLucy Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to samo

Po sylwestrze mam ochote zaraz to wszystko chowac bo mi tylko smutno, ze to juz po

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości