Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Makijaż - pytania do wizażystki

Notka

Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-03, 20:08   #4441
be_zludna
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Mnie się ta Caramel bardziej podobała w opakowaniu, ale po przejrzeniu zdjęć na skórze, to zauroczyła mnie biała. Tylko szkoda, że tam są dwa złote cienie, w tym jeden taki paskudnie żółty. Ale Zoeva chyba lubi złoto, w mojej Naturally Yours są też dwa złotka, które na dodatek podobnie wyglądają na powiece.
No bo ta Caramel wydaję się taka ekskluziw

Nie macałam jeszcze tych cieni (w ogóle lubię sobie kilka dni nowe pooglądać bez macania ), ale wydaje mi się, że ten żółty to jest właśnie bardziej typowe złoto, nada się w kącik do rozświetlenia i tyle A ten drugi jest bardzo subtelny, fajny. Poza tym jak jeden na dziesięc nie gra, to i tak nie kaplica.

Natomiast NY mam jeszcze (właśnie zbywam z okazji nabycia tej nowej), bo te palety są podobne do siebie, ale w tej podobają mi się bardziej odcienie matów. Jakościowo ponoć dokładnie to samo co zawsze, więc będzie miłość
be_zludna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:08   #4442
KaktusKamila
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XLIV

Cytat:
Napisane przez be_zludna Pokaż wiadomość
Weź próbaska tak jak ja i wyrobisz sobie swoje zdanie. Każdy ma inną cerę, a każda cera ma inne potrzeby. Moja jest np. mieszana, ale ma okresy, że jest sucha, ktoś inny ma tłustą, więc już inaczej podziała.

A ta fioletowa jest gdzieś w zestawie czy coś? Bo jako 27-letnia babcia bardzo chętnie bym wzięła zestawik w którym ona jest.
Tak, Pingwinek pisała, że w Douglasie jest zestaw - czarna, biała, niebieska i fioletowa, każa po 30 ml. Cena zestawu to 229 zł.
I tak teraz dumam co się bardziej opłaca bo zamówiłam ten zestaw w S , ale mogę go zwrócić i kupić w D , ale część dziewczyn radzi, że bez zniżki się nie opłaca. Natomiast jak jutro odbiore i opłace dzisiejsze zamówienie z D to będe miała już punkty na bon rabatowy na 40 zł i wtedy mogłabym kupić zestaw z rabatem.

uffff no normalnie moda na sukces z tymi maseczkami
KaktusKamila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:09   #4443
Lidia1984
Lady Dior

Daj znać jak przyjdzie
Lidia1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:10   #4444
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Nie wiedziałam, skorzystam. W ten sposób zamawiałam tylko kolagen i była to bardzo fajna sprawa, mogłam prawie bezkosztowo zorientować się, że mi nie odpowiada.
Super sprawa dzieki temu kupilam pelowymiarowe opakowanie ananasowej. I chce kupic peeling bo tez fajny.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:11   #4445
Angel_007
Shopping Queen

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
a to dziady u mnie tez cos blokuja co chwila... a probowalas wpisac z https a nie samo http?

Próbowałam, działa, ale nie zmienia to faktu, że się teraz trochę boję... Teoretycznie mogą nas monitorować, więc się przerzucę na telefon. Tyle, że zdjęć nie będę widziała... 😣

Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
Angel_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:12   #4446
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Daj znać jak przyjdzie
Przeczytałam na zeberce, że ktoś na żywo rozczarował się jakością ubrań
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:12   #4447
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Super sprawa dzieki temu kupilam pelowymiarowe opakowanie ananasowej. I chce kupic peeling bo tez fajny.

Enzymatyczny?
Korci mnie zamówić te próbki już, ale muszę przemyśleć produkty. To są saszetki?
lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:12   #4448
be_zludna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
Tak, Pingwinek pisała, że w Douglasie jest zestaw - czarna, biała, niebieska i fioletowa, każa po 30 ml. Cena zestawu to 229 zł.
I tak teraz dumam co się bardziej opłaca bo zamówiłam ten zestaw w S , ale mogę go zwrócić i kupić w D , ale część dziewczyn radzi, że bez zniżki się nie opłaca. Natomiast jak jutro odbiore i opłace dzisiejsze zamówienie z D to będe miała już punkty na bon rabatowy na 40 zł i wtedy mogłabym kupić zestaw z rabatem.

uffff no normalnie moda na sukces z tymi maseczkami
Tzn. zależy generalnie czy już je miałaś i czy któraś podpasowała. Ja w takim razie poczekam na ten zestaw online, widziałam go już w Grecji w wakacje, chociaż chyba bez fioletowej, była jakaś inna, kosztował 45 ojro.

Białej nigdy nie miałam, ale jest chwalona, czarna wydaje się ok, chociaż nakładałam raz.
Natomiast niebieska jest bardzo spoko po nałożeniu bardziej agresywnych masek, moją cerę po prostu uspokaja, mam pełen wymiar i kocham jej zapach
Stary 2016-11-03, 20:13   #4449
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Weź próbaska tak jak ja i wyrobisz sobie swoje zdanie. Każdy ma inną cerę, a każda cera ma inne potrzeby. Moja jest np. mieszana, ale ma okresy, że jest sucha, ktoś inny ma tłustą, więc już inaczej podziała.

A ta fioletowa jest gdzieś w zestawie czy coś? Bo jako 27-letnia babcia bardzo chętnie bym wzięła zestawik w którym ona jest.
Chyba najlepszy rocznik 89 tak?? Ja tyż mam 27 lat

Pragnę tylko tu obwieścić, że online w zeszłym roku do wyprzy nie dotrwało prawie nic, nie wiem ja było w stacj ale online rok temu pod koniec listopada zeszło ponad 90% wszystkich zestawó, glamglow nie doczeka do wyprzy na milion procent jak brać to teraz. W ciągu roku nie było żadnego zestawu.

MNi kuszą teraz zestawy z benefitu, kleżanka tak mi naopowiadała o kremie z Bnefitu i teraz patrze a on w puszcze plus miniatury aaaaa

Edytowane przez dzastinaaaaa
Czas edycji: 2016-11-03 o 20:14
dzastinaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:13   #4450
XminorXlosX
Zakorzenienie

Przez Was kliknęłam zestaw GG. No z konta znikało mniej niż 100, problemów z odbiorem w paczkomacie żadnych, grzech nie wziąć

Zaczęliśmy z TŻ oglądać Belfra, więc nie spoilujcie

Nie wyrabiam dzisiaj jakoś z nadrabianiem, dopiero się zabieram widziałam szaleństwa Tarte i chyba od Aabelii info o zniżkach z Avanti, dziękuję

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:14   #4451
korinka3
Zakorzenienie

Martusia udało mi się złapać asexowne czółenka V w rozmiarze 39 - opłacę jak zwrócą mi kasę za 40 mam nadzieję że będą ok, bo na gwałt przydadzą mi sie buty do latania
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-03, 20:16   #4452
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Przez Was kliknęłam zestaw GG. No z konta znikało mniej niż 100, problemów z odbiorem w paczkomacie żadnych, grzech nie wziąć

Nie wyrabiam dzisiaj jakoś z nadrabianiem, dopiero się zabieram widziałam szaleństwa Tarte i chyba od Aabelii info o zniżkach z Avanti, dziękuję
Stary 2016-11-03, 20:17   #4453
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez KaktusKamila Pokaż wiadomość
W sumie wolałabym różnorodne kupić, ale też mi szkoda, że nie ma żadnego rabatu. Jak opłace dzisiejsze zamówienie to zdobęde bon na 40 zł. Wtedy chyba już by się opłacało
Byłam w S i D w Arkadii wszystko obmacać Oczywiście tester maski fioletowej pusty, ale średnio pachnie i pomarańczowa też zapach nie bardzo - nie poszerzę swojej kolekcji GG
pingwintastas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:17   #4454
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Martusia udało mi się złapać asexowne czółenka V w rozmiarze 39 - opłacę jak zwrócą mi kasę za 40 mam nadzieję że będą ok, bo na gwałt przydadzą mi sie buty do latania
Stary 2016-11-03, 20:19   #4455
be_zludna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
Chyba najlepszy rocznik 89 tak?? Ja tyż mam 27 lat

Pragnę tylko tu obwieścić, że online w zeszłym roku do wyprzy nie dotrwało prawie nic, nie wiem ja było w stacj ale online rok temu pod koniec listopada zeszło ponad 90% wszystkich zestawó, glamglow nie doczeka do wyprzy na milion procent jak brać to teraz. W ciągu roku nie było żadnego zestawu.

MNi kuszą teraz zestawy z benefitu, kleżanka tak mi naopowiadała o kremie z Bnefitu i teraz patrze a on w puszcze plus miniatury aaaaa
Aż tak to nie, bo ja z grudnia jestem

Mi to nawet o wyprz nie chodzi, tylko w Dougu online jest kod 11% i odroczone płacenie, w sensie przy odbiorze można np. za 2 tyg albo w ogóle się rozmyślić Na święta to nie liczę.

Cytat:

klask i:
Daj znać, może też powinnam zacząć to oglądać
Stary 2016-11-03, 20:19   #4456
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Enzymatyczny?
Korci mnie zamówić te próbki już, ale muszę przemyśleć produkty. To są saszetki?
Tak enzymatyczny, super jest. To sa saszetki. Ostatnio dokupilam tez maseczke algowa i glinke biala od nich.

Moze sobie spróbuj tez ten gold jezeli nie mialas. Ja nie jestem już pierwszej mlodosci i w przyszlym roku pojawi sie u mnie cyfra z Twojego nicka i dla mnie ten krem byl za slaby. Nie wiem jakich kremow uzywasz ja lubie shiseido benefiance. Nie mam duzo zmarszczek ale on ponaga utrzymac mi nawilzenie.

Stary 2016-11-03, 20:20   #4457
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:20   #4458
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez maarthusia Pokaż wiadomość
Nie oddawaj zestawu z S. i weź przy okazji próbkę fioletowej - sama się przekonasz, że to szit

Tester pusty A w Warszawie to chyba tylko w Arkadii mają testery masek GG - wszędzie są pianki, a testerów masek nie ma Albo zawsze puste i schowane? Specjalnie polazłam do tej S i próbek nie mam Ale się dowiedziałam, że na dniach będzie kolekcja Victorii dla EL w S dostępna No i ABH od stycznia i jakaś nowa marka pielęgnacyjna
Stary 2016-11-03, 20:22   #4459
be_zludna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Byłam w S i D w Arkadii wszystko obmacać Oczywiście tester maski fioletowej pusty, ale średnio pachnie i pomarańczowa też zapach nie bardzo - nie poszerzę swojej kolekcji GG
Fioletowa pachnie jak pinacolada

A pomarańczowa śmierdzi, fakt. Miałam próbkę i jej ne zużyłam, bo mi śmierdziała, ale że dostałam to opakowanie 15ml za darmoszkę, to w końcu użyję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-11-03, 20:22   #4460
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aż tak to nie, bo ja z grudnia jestem

Mi to nawet o wyprz nie chodzi, tylko w Dougu online jest kod 11% i odroczone płacenie, w sensie przy odbiorze można np. za 2 tyg albo w ogóle się rozmyślić Na święta to nie liczę.

klask i:
W S jest kod na -20% bierzesz pocztę polską i nie odbierasz i zestaw gg leży na poczcie 2 tygodnie bezpieczny jak co to jam gold i mogę zamówić nie będziesz płacić za przesyłkę

Edytowane przez dzastinaaaaa
Czas edycji: 2016-11-03 o 20:26
dzastinaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:24   #4461
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
klask i:
Polecam, zresztą jak pół wątku
Serial jak na razie na wysokim poziomie, myślę, że scenariusz może konkurować z Sherlockiem jeśli oglądałaś ten serial nie będę nic mówić, nie czytaj o czym jest, tylko zobacz 1 odcinek kończy się tak, że nie da się nie włączyć 2

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:25   #4462
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Tak enzymatyczny, super jest. To sa saszetki. Ostatnio dokupilam tez maseczke algowa i glinke biala od nich.

Moze sobie spróbuj tez ten gold jezeli nie mialas. Ja nie jestem już pierwszej mlodosci i w przyszlym roku pojawi sie u mnie cyfra z Twojego nicka i dla mnie ten krem byl za slaby. Nie wiem jakich kremow uzywasz ja lubie shiseido benefiance. Nie mam duzo zmarszczek ale on ponaga utrzymac mi nawilzenie.

Spróbuję na pewno.
Strefa podoczna to jest u mnie ciężki temat. Już teraz stosuję mało kremów dedykowanych tej części twarzy.

Używam serum (samoróbka z silnych substancji przeciwzmarszczkowych i mających pogrubić skórę), nawilżacza (niekoniecznie dedykowanego strefie podocznej), niektórych preparatów, które stosuję na twarz (witaminowych, z retinolem itp) i masek (podocznych, ale co do nich mam najwięcej wątpliwości). I od pewnego czasu lanoliny. I masła kawowego na opuchnięcia.

Łatwo nie jest jak widać
Stary 2016-11-03, 20:27   #4463
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuję na pewno.
Strefa podoczna to jest u mnie ciężki temat. Już teraz stosuję mało kremów dedykowanych tej części twarzy.

Używam serum (samoróbka z silnych substancji przeciwzmarszczkowych i mających pogrubić skórę), nawilżacza (niekoniecznie dedykowanego strefie podocznej), niektórych preparatów, które stosuję na twarz (witaminowych, z retinolem itp) i masek (podocznych, ale co do nich mam najwięcej wątpliwości). I od pewnego czasu lanoliny. I masła kawowego na opuchnięcia.

Łatwo nie jest jak widać
Trzeba sie konserwowac😆😆😆ja tez duzo uzywam i to nawet na raz😎😎

Stary 2016-11-03, 20:28   #4464
be_zludna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
W S jest kod na -20% bierzesz pocztę polską i nie odbierasz i zestaw gg leży na poczcie 2 tygodnie bezpieczny jak co to jam gold i mogę zamówić nie będziesz płacić za przesyłkę
Tak, tylko w S. jest inny ten zestaw, mnie duża niebieska nie interesuje, bo mam jeszcze 3/4 Dlatego czekam na Douga w sumie

Ale dziękuję

Cytat:
Polecam, zresztą jak pół wątku
Serial jak na razie na wysokim poziomie, myślę, że scenariusz może konkurować z Sherlockiem jeśli oglądałaś ten serial nie będę nic mówić, nie czytaj o czym jest, tylko zobacz 1 odcinek kończy się tak, że nie da się nie włączyć 2
Ok, ok. Skończę drugi sezon The Royals i w weekend się wezmę więc za Belfra. W ten weekend odmówiłam wszelkich rzeczy towarzyskich, zakopuję się pod kołdrą i oglądam seriale
Stary 2016-11-03, 20:29   #4465
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:29   #4466
saipan
Zakorzenienie

Lena a do czego uzywasz lanoliny? Bo ja do ust ale może ma jeszcze inne zastosowanie

Stary 2016-11-03, 20:30   #4467
dor6
Wtajemniczenie

Dobry wieczór

Nadrobiłam pobieżnie, klask i: za zakupy.

Zamówiłam zestaw GG, a właściwie Mikołaj w postaci TŻ

Stacjonarnie zakupiłam zestaw Diora, tusz + miniaturka cieni (Amber Nuit). Kupując, udawałam, że nie wiem, iż mam tuszy w 3 i właściwie nie używam cieni, miniaturka jest słodka.

Cytat:
Napisane przez pingwintastas Pokaż wiadomość
Jakie macie zdanie na temat fioletowej maski GG? Kupować?
Ja mam pozytywne. Kupiłam pełnowymiarowe, używam i sobie chwałę.

Edytowane przez dor6
Czas edycji: 2016-11-03 o 20:32
dor6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-11-03, 20:31   #4468
Aabelia
Zakorzenienie

Dzisiaj miał być kurier z GLS z i teraz widzę w śledzeniu, że uzgodnił z odbiorcą inny termin, tylko, że ze mną nic nie uzgadniał : baba:
Aabelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-03, 20:35   #4469
pingwintastas
Explorer siłowni 💪🏼😎

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Ja miałam próbkę pomarańczowej i bardzo mi się spodobała ale ja jestem gruboskórna tak właśnie myślałam, że osoby z wrażliwszą skórą może podrażniać
Serio? No, weź... a był o dziwo tester pełny, ale nie wzięłam próbki, bo mi zapach się nie podobał
Stary 2016-11-03, 20:37   #4470
lena40
Lady Pudernica

Cytat:
Napisane przez dor6 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Nadrobiłam pobieżnie, klask i: za zakupy.

Zamówiłam zestaw GG, a właściwie Mikołaj w postaci TŻ

Stacjonarnie zakupiłam zestaw Diora, tusz + miniaturka cieni (Amber Nuit). Kupując, udawałam, że nie wiem, iż mam tuszy w 3 i właściwie nie używam cieni, miniaturka jest słodka.

Ja mam pozytywne. Kupiłam pełnowymiarowe, używam i sobie chwałę.

Cytat:
Lena a do czego uzywasz lanoliny? Bo ja do ust ale może ma jeszcze inne zastosowanie

Pierwotne zastosowanie to były usta. Potem przyszła kolej na strefę podoczną. Oczywiście nie zamiast kremów (bo to nie odżywia), ale obok (bo to nawilża i natłuszcza). Jeden z niewielu produktów, który robi dla mnie widoczną różnicę (zwłaszcza jeśli stosuję korektor). Ma jedną wadę: bardzo powoli się wchłania. Chodzisz, a potem idziesz spać z tłustą pandą pod okiem.

Cytat:
Napisane przez Aabelia Pokaż wiadomość
Dzisiaj miał być kurier z GLS z i teraz widzę w śledzeniu, że uzgodnił z odbiorcą inny termin, tylko, że ze mną nic nie uzgadniał : baba:
Miałam wiele razy podobny problem z siódemką (nie wiem czy ta firma jeszcze istnieje).
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości