|
|
#421 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2016, cz. 1
Cytat:
Zazwyczaj mam rękawiczki skórzane lekko ocieplone więc nie są bardzo grube. Spokojnie mieszcza się w mufce. Nawet mój mąż może swobodnie z niej korzystać. Kupiłam pojedynczą bo taka bardziej mi się podobała. Jednak chyba dwie byłyby praktyczniejsze i wygodniejsze. W tej ręce trzeba trzymać prosto, jakoś tak nie całkiem naturalnie. AneczkaJ, skoro stelaż masz w samochodzie i musisz pamiętać o zabraniu rękawiczek z domu i w dodatku nie musisz wychodzić z domu bez względu na pogodę to myślę, że dla Ciebie mufka jest zbędnym dodatkiem/wydatkiem. |
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem mega wkurzona, patrze dzisiaj na fejsa a tam "moja przyjaciółka" dodaje zdjęcie z ojcem Stasia w jakimś barze, gdzie jak ze mną rozmawiała obrabiała mu dupę i wgl... oczywiście dzwonię do niej i pisze to zero odzewu. Tak można sie zawieść :/
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#423 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie lepszym gadżetem jest uchwyt na kubek i kubek termiczny. Jak mi się uda to sobie robię ciepła herbatkę i spaceruje ![]() Oddali mi moje dziecko! Wczoraj spanie od 10 do 17 z przerwami na cyca, następnie zabawa i kąpiel do 20 i o 20:30 zasnęła Spała do 1. Niestety noc znowu ze stękaniem Polecam Wam super serial "the missing". Wczoraj jak młoda spała się relaksowałam przy nim ![]() Jak to jest z temp u niemowalaka? Mierzę i cały czas ma ok 37,2-37,4. Dzis zmierzyłam i miala 37,7 :| Zapomniałam spytać lekarza o to.... a trochę mnie to niepokoi.
http://www.suwaczki.com/tickers/klz99vvj5q3ffljn.png Edytowane przez Ewula88 Czas edycji: 2016-12-14 o 09:38 |
||
|
|
|
#424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bujaliśmy się od 17 do 23 i w końcu padła. Przynajmniej w nocy ładnie spała. A ucieczka męża niefajna My zawsze ustalamy między sobą - słuchaj potrzebuję 15 minut i nie ma sprawy..Cytat:
|
||
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczka są takie murki z miejscem na telefon
słuchawki i możesz rozmawiać nie wyciągając rąk Styska nieciekawa sytuacja :/ aż sama Sue wkurzyłam wiec mogę sobie tylko wyobrazić jak ty jesteś wściekła? ..... ale myślisz ze vos między nimi jest ? ... Może twój były specjalnie to robi żeby cię wkurzyc. .. no ale prztjaciolka to żal po prostu Gosia przesyłam trochę siły z nad morza Juuupi wrócił mój Miki ... co prawda dalej lubuje się w rękach ale śpi dużo lepiej w nocy i w ciągu dnia w wózku tez sporo pośpi .... i zaczyna do mnie gadać a cieszy się takimi wielkimi uśmiecham ze aż się wzruszam 😍![]()
___________________ MOJE SKARBY Krystian-20/11/2008 Mikołaj- 16/10/2016 _________________________ Edytowane przez Fasolka10 Czas edycji: 2016-12-14 o 09:45 |
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- My mieliśmy problem na pierwszym usg, niby na granicy. Dzisiaj idziemy na drugie usg to zobaczymy co i jak, trzymajcie kciuki! Trochę się denerwuję tym usg |
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam dla Ciebie zdjęcie bez i z ![]() Cytat:
![]() Fasolka ale z niego duży Klusek
Edytowane przez withi_as Czas edycji: 2016-12-14 o 09:58 |
||
|
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
Withi kciuki! Ja też dziś idę na bioderka, tylko pierwszy raz bo trochę się zapomniałam i za późno go zapisałam.
Fasolka, super Mikołaj! Ile już waży, używasz już pampersów 3? |
|
|
|
#430 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kawał chłopa, nie ma co ![]() aneczkaJ ja trzymam stelaz albo w samochodzie albo pod schodami i wcale nie jest mi zimno, fakt że przy więcej niż -3 nie byłam na dworzu jeszcze
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczek w zeszły wtorek 5.5 kg teraz obstawiam ok 5800 g
Tak zaczęliśmy juz 3 a zostało mi od groma 2 :/ musze je opchnac bo po co mają mi leżeć ... ... kciuki za bioderka ![]()
|
#432 |
|
Rozeznanie
|
Ooo to mój podobnie waży, tak mi wychodzi z łazienkowej wagi. Jutro się dowiem bo mamy szczepienie. Właśnie też już chyba przejdę na 3 pampersy.
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Uśmiechy z rana od mojego bęzzębulca dla wszystkich Cioć
![]() Cytat:
Bzyczku mam nadzieję że wszystko będzie ok. My byliśmy stosunkowo wcześnie na pierwszym usg i mam nadzieję że przez ten miesiąc jest poprawa. Apropos - dwa miesiące stuknie nam w Wigilię
Edytowane przez withi_as Czas edycji: 2016-12-14 o 10:39 |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
ale pięknotka withi!
![]() Czy któraś z Was używa już śpiworka do spania? Moje Dziecię ma adhd, potrafi się wyplątać nawet z kokona, o rożku nie wspominając. Dziś rano zasnęła na pół godziny i przez ten czas wyplątała się z rożka, spod kołderki i ustawiła w poprzek łóżeczka z girami na szczebelkach. I się cieszy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie październikowe 2016, cz. 1
Fasolka- najbardziej boli jej dwulicowość i nieszczerość. A to czy sa razem czy nie mnie nie obchodzi w sumie chociaż ona aktualnie jest z moim kuzynem który ma 40 lat (ona 19) wiec nie wiem czemu włóczy sie po barach z innymi hmm... zreszta ja tez mam kogoś na oku (nie wiem jak nazwać te sytuacje
). Ale słodki bąbelek ja kończę właśnie rossmanowskie 2 i przechodzę na 3 dady chociaż one takie wielkie :pWithi- śliczna Maryśka! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez styska1551 Czas edycji: 2016-12-14 o 10:50 |
|
|
|
#437 | ||
|
Erudycja
|
Cytat:
Cytat:
Też mi się odkryła raz a porządnie więc teraz robię tak, że jeden brzeg kołderki obciazam poduszka poporodowa, przy okazji mala opieram wtedy na boku, a na drugi kładę wlaśnie ten śpiwór. Jej nie przeszkadza a nie rozkopuje się wcale teraz.
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie próbuje nadrobić forum...
Styska... no ręce mi opadły. Współczuję sytuacji. A przyjaciółka to widać dupa się kieruje a nie jakimiś zasadami... i tak to przyjaciółka. ... Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#439 |
|
Rozeznanie
|
Withi, tez to sobie ostatnio uświadomiłam z Wigilia
Marysia juz się super uśmiecha a mój Jasiek jest wiecznie nieszczęśliwym dzieckiem i tylko kilka razy zdradził się malutkim uśmiechem ale szybko się rozplakal
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Styska -.szkoda słów.. nie przejmuj się kobieto! 😚😚
Fasolka, Withi_as - śliczne te wasze szkraby ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuję z dociążaniem w takim razie, dzięki ![]() Ona ma ciągle girki w górze ostatnio, pewnie dlatego tak hasa po tym wyrku ![]() A to nasze wczorajsze zmagania ![]() Z dnia na dzień coraz chętniej (dłużej) ćwiczy, wcześniej to były 2 minuty i marudzenie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry u nas tez ciężka noc. Pobudki non stop i co najmniej godzina na ululanie do tego deszcz zza oknem wiec javstrasznie senna i bez siły. Rano moj genialny maz zamIast uśpić syna stwierdził ze pięknie sie bawi i mały sie rozpłakał bo sam nie umie sie bawić za długo i musiał sie z nim bujać wiec zbyt zadowolony nie był .
Gosia ty to masz pod górkę mam nadzieje ze niedługo juz bedzie wszystko ok. Ja mam z la milou murki dwie osobno i faktycznie ciezko sie ta druga osadza trzeba wkręcić dłoń ale sa super ciepłe i wszystkie dziewczyny u mnie polecały osobne ze względu na ciepło oraz wygodę. Sa tez różne uchwyty na wózkach i jak pozniej bede mieć spacerówkę z rozdzielonymi rączkami to nie bedzie problemu. Ja tez zakładałam ze do murki nie bede wkładać rękawiczek bo chce mieć możliwość szybkiego gmerania ciepła dłonią przy buźce dziecka np przy czapeczce. Styska głupia pinda ta twoja kumpela niech sie spotyka ale po co to upubliczniać ? Taka dwulicowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#443 |
|
Erudycja
|
Coś takiego tylko bez dziecka
1481710295204.jpg
|
#444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lekarz stwierdził, że pieluchy to średniowiecze Styska czyżby to przyszła chrzestna Stasia? Współczuję sytuacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Styska, a może on tak specjalnie? Ja bym sie nie odezwała do tej "przyjaciółki", teraz pewnie gadają miedzy sobą,ze juz do niej dzwoniłaś.
Mufki, ja zamówiłam ze względu na to,ze nie używam rękawiczek. Jedyne jakie posiadam do narciarskie. Zawsze wszedzie samochodem i nigdy nie były mi potrzebne. Ja ostatnio pierwszy raz położyłam moje dziecko do łóżeczka, z każda pobudka na jedzenie witał sie ze mna tak: ImageUploadedByWizaz Forum1481710504.475366.jpg Wiec nie dosc,ze odkryty to jeszcze konkretnie zmienił sobie pozycje. Cofam wszystko co napislam wieczorem to prawda,ze miałam wczoraj juz dosc, ale jak udało mi sie Leosia uspokoić o 1 w nocy, tak obudził sie dopiero o 7 i pózniej o 10:30 przypomniałam sobie wasze rady i po kilku godzinach walki zawinęła go bardzo ciasno w rożek - dziecko zasnęlo od razu w swoim łóżeczku !
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
NelkaHelka- nie nie! Chrzestna Stasia ma 38 lat nie w głowie jej takie zabawy
Dziewczyny sytuacja tragiczna a wszyscy stanęli w mojej obronie i do mnie pisali jaka to pinda i dwulicznica. Wy macie problemy z mężami ja mam z przyjaciółkami. Ale chociaż wiem na kim mogę polegać. I taka z niej przyjaciółka ze u małego ani razu nie była i juz nie przyjdzie Pearl- pewnie tak tylko jak mówiłam on mnie nie rusza tylko ona... ja lubię stawiać sprawę jasno i ona musi sie dowiedzieć co o niej myśle. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
My korzystamy ze śpiworka, malutka przesypia całe noce, tylko ja ją jeszcze dodatkowo przykrywam rozłożonym rożkiem. W pokoju mamy ok. 20 stopni i jak nie jest dodatkowo przykryta, to się budzi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pearl skąd masz ten piękny beżowy kocyk? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
Mój też jest właśnie na etapie że cały dzień nogi w górze
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Styska, co za laska! Przykro mi, że się zawiodłas. Wiadomo, wiesz żeby jej unikać, ale przyjemne to nie jest.
Fasolka, kawał chłopa! Na pewno w razie czego obroni moja Klarcie ![]() Słonik, ale blondyneczka brawo za główkę ![]() Withi, piękny uśmiech ![]() Śniło mi się, że Klara płacze i trzeba do niej wstać. Płakała tak mocno, że naprawdę się obudzilam. A ona śpi sobie slodko |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

; 

My zawsze ustalamy między sobą - słuchaj potrzebuję 15 minut i nie ma sprawy..
słuchawki i możesz rozmawiać nie wyciągając rąk 

26.11.2015
04.08.2017
to prawda,ze miałam wczoraj juz dosc, ale jak udało mi sie Leosia uspokoić o 1 w nocy, tak obudził sie dopiero o 7 i pózniej o 10:30
przypomniałam sobie wasze rady i po kilku godzinach walki zawinęła go bardzo ciasno w rożek - dziecko zasnęlo od razu w swoim łóżeczku !