Mamy majowe 2017 cz. III - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-03, 11:14   #421
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Dot.: Mamy majowe 2017 cz. III

Efffpe i jak sie czujesz? Dzwonilas ponownie?

Gornek, fajnie, ze w koncu udalo Ci sie odebrac te rzeczy, bedziesz wiedziala czego ewentualnie brakuje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:21   #422
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Wróciłam do domu

MELKA, byłam i pytałam. Jak chcesz to mogę Ci na priv napisać nr do babki która to będzie prowadzić i napisać co i jak

Oporcz odwiedzenia szpitala byłam na zakupach w Intermarche i byłoi tak słabo. Ja nie wiem jak to jest ale kiedyś kobiety w ciąży chyba były nie do zdarcia a ja w połowie 5 miesiąca już zakupów zrobić nie potrafie bo mam mroczki przed oczami :/ a oprócz tego była tylko jedna kasa otwarta, kolejka w ##uj długa. Nikt mnie nie przepuścil. Jak otworzyli drugą kase to połowa osób się na nią rzuciła i tez mnie nie przepuścili. Swoje wystałam a jak przyszło do płacenia to mi się nogi zaczęły uginać bo słabo mi było coraz bardziej. Za to kupiłam sliczne spioszki *.* potem pokaże

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:22   #423
fasolka124578
Rozeznanie

Nieraz też zastanawiałam się czemu ludzie starsi stoją w kolejce przed 7 rana, żeby zrobić zakupy, wtedy kiedy pełno ludzi spieszy się do pracy. Zamiast wstać sobie na spokojnie, zjeść śniadanie, a potem iść sobie kupić coś.

fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:22   #424
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Ja akurat jak jest kasa pierwszeństwa to stoję na początku i mówię, ze jestem w ciazy i mam pierwszeństwo. Nie interesuje mnie to, ze oni stoją dłużej w kolejce. W autobusie i tramwaju tez nie wstaje starszym. Oni tez mnie nie zauważają.
Wracam od szwagierki z 6 wielkimi torebami ubranek, mam tez 3 komplety pościeli, prześcieradła , buciki, fotelik maxi cosi, karuzele, podgrzewacz do butelek. Resztę dostanę pózniej jak wynajdzie bujaczek i matę edukacyjna

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Świetne zdobycze Ja mam też się udać po rodzinie do jednej osoby, bo zapraszała po rzeczy Kupić wszystko nowe, to bankructwo...

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Nie będąc w ciąży potrafiłam przepuścić kobiety w ciąży, o kulach czy też osoby, które miały jeden produkt i to smutne, że jednak większość społeczeństwa na widok brzucha odwraca twarz, czy też uważa, że ciąża to nie choroba i jak dała sobie zrobić dzieciaka to niech stoi. Smutne jest to, że mężczyźni nie robią problemu, a to kobiety są nastawione wilkiem.

Zawsze się zastanawiam, gdzie te emerytki tak zawsze się spieszą
To tak jak pisałam wyżej, mężczyźni jakoś przychylniej patrzą. Ludziom, większości, to w ogóle się zawsze spieszy. Moja mama czasem biegnie na autobus i mówię do niej: PO CO? Przecież za chwilę przyjedzie następny.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:25   #425
Kiwaczka
Wtajemniczenie

1483442701439.jpg

Stary 2017-01-03, 11:27   #426
Glassball
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
mamaSmerfuni dokładnie. Mam wrażenie, że czasem kobiety w ciąży traktowane są jak jakaś przeszkoda, do załatwienia sprawy szybko, bo przez nie, będzie się wolniej obsłużonym. Ostatnio jak byłam u lekarza, czekalam w przychodni pelnej zarazków, i przede mną było 2 młodych chlopakow, okolo 25 lat (ja mam 29 lat, więc dla mnie są mlodzi hehe), no ale w każdym razie uznałam, że skoro faceci i mlodsi, to może im nie wpadnie do głowy, że ja w ciąży, bo ten brzuszek jeszcze taki nie jest bardzo wyraźny. Ale stwierdziłam, co tam, podejde, zapytam. Grzecznie powiedziałam, że jestem w ciąży i czy mogę wejść przed nimi. Jeden się zawahał, ale się zgodził, a drugi od razu powiedział, że mogę. Nie wiem co sobie tam pomyśleli, ale trudno. Nie chciałam się narażać wtedy na dodatkowe łapanie kolejnych wirusów. Ale byłam z siebie zadowolona, bo ja raczej jestem ogólnie taka, że czasem wole odstać niż się kogoś prosić, ale teraz w ciąży wiem, że dbam nie tylko o siebie, a przede wszystkim o bobo
Właśnie to jest dobre podejście. Ja zawsze proszę jak potrzebuję i nigdy nikt nie odmówił. I powiem Wam że mnie czasem wkurzają kobiety w ciąży, które oczekują, że wszyscy będą kolo nich biegać i traktować jak święte krowy. Tak samo jak babcia, która zamiast poprosić o miejsce np w tramwaju stanie na środku i gada na całe gardło do koleżanki jak to nikt młody nie ustąpi miejsca. Ja uważam, że jak ktoś jest taki dumny, ze nie moze poprosić to znaczy ze ma siłę stać. Wiele razy miałam takie sytuacje jeszcze w liceum, myślę, że niejednokrotnie byłam bardziej zmęczona niż te stare baby a słyszałam nad uszami ze młoda nie ustąpi, ale nigdy żadna nie poprosiła. Owszem ludzi bezczelnych, wpychających się itp. tez jest pełno ale czasem trzeba schować dumę do kieszeni i poprosić nie mówiąc już o tym ze wiele razy zastanawiałam się czy kobieta jest w ciąży czy ma taki brzuch gruby bo czasem ciężko odroznic i czy nie uraze jej sama ustępując miejsca

Glassball jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:27   #427
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kiwaczka Pokaż wiadomość

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-03, 11:30   #428
talusiax33
Zadomowienie

Melka - o tak, Ruczaj bliziutko ☺

Mumtobe - właśnie wczoraj wieczorem śmiałam się z mężem, że na porodówce się spotkamy z dziewczynami z forum i będzie poród zbiorowy! 😉

Fasolka - oj jaki ten świat jest mały! A gdzie pracowałaś jeśli mogę zapytać?

Efffpe - i dobrze robisz, musisz im trochę nakłamać żeby Cie przyjęli.. ale to aż jest niepojęte żeby człowiek musiał się prosić o wizytę u lekarza wr! Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze

Byłam na badaniu krwi i wychodząc stamtąd chciałam napisać do męża że już jestem po, żeby się nie martwił wyciągnęłam telefon z torebki, na schodach ciapa, woda i ślisko jak cholera, jak na lodzie... powinni o to zadbać bo różne osoby chodzą na badania w tym starsze osoby które mają gorsze opanowanie równowagi.. No ale co się stało? Tak się poślizgnęłam na schodach, że poleciałam przed siebie, wyrzuciłam telefon z ręki żeby się złapać poręczy i na szczęście uratowałam się, najważniejszy w tym momencie był dla mnie dzidziuś telefon na dole schodów, ekran cały rozbity, przykro mi się zrobiło bo dostałam go od męża na prezent w wakacje, najnowszy model samsung.. No ale trudno telefon rzecz nabyta! Na szczęście mam ubezpieczony ekran.
Ale powiem Wam że naprawdę trzeba uważać! ☺

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Słodziakowe! ♡♡

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:35   #429
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Byłam na badaniu krwi i wychodząc stamtąd chciałam napisać do męża że już jestem po, żeby się nie martwił wyciągnęłam telefon z torebki, na schodach ciapa, woda i ślisko jak cholera, jak na lodzie... powinni o to zadbać bo różne osoby chodzą na badania w tym starsze osoby które mają gorsze opanowanie równowagi.. No ale co się stało? Tak się poślizgnęłam na schodach, że poleciałam przed siebie, wyrzuciłam telefon z ręki żeby się złapać poręczy i na szczęście uratowałam się, najważniejszy w tym momencie był dla mnie dzidziuś telefon na dole schodów, ekran cały rozbity, przykro mi się zrobiło bo dostałam go od męża na prezent w wakacje, najnowszy model samsung.. No ale trudno telefon rzecz nabyta! Na szczęście mam ubezpieczony ekran.

Dobrze, że Wam sie nic nie stało!
Teraz w zimę, jak już jest śnieg i mokro, musimy milion razy bardziej uważać...

Stary 2017-01-03, 11:37   #430
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Leżę na oddziale i czekam co dalej czy zostaje czy do domu mam wysoka gorączkę i bardzo przyspieszona akcje serca. Czekam na wyniki badan wtedy sie okaze

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:41   #431
marg0lcia
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6921882 1]Leżę na oddziale i czekam co dalej czy zostaje czy do domu mam wysoka gorączkę i bardzo przyspieszona akcje serca. Czekam na wyniki badan wtedy sie okaze

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Powinni Cię zostawić, wszystko unormować. Mam nadzieję, ze tak zrobią i Cię nie wypiszą w takim stanie do domu... Trzymaj się ciepło i pomyśl o czymś przyjemnym, żeby się uspokoić

Stary 2017-01-03, 11:45   #432
CamomileS
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;6921882 1]Leżę na oddziale i czekam co dalej czy zostaje czy do domu mam wysoka gorączkę i bardzo przyspieszona akcje serca. Czekam na wyniki badan wtedy sie okaze

Trzymamy kciuki, odzywaj się
CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:46   #433
talusiax33
Zadomowienie

Margolcia - oj trzeba uważać i to bardzo bo co kawałek jest strasznie ślisko ☺

Efffpe - słoneczko trzymaj się tam jakoś, nie dawaj się chorobie tuulee! dawaj znać jak będziesz coś wiedzieć więcej. Buziaki dla Was!

Stary 2017-01-03, 11:49   #434
fasolka124578
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Glassball Pokaż wiadomość
Właśnie to jest dobre podejście. Ja zawsze proszę jak potrzebuję i nigdy nikt nie odmówił. I powiem Wam że mnie czasem wkurzają kobiety w ciąży, które oczekują, że wszyscy będą kolo nich biegać i traktować jak święte krowy. Tak samo jak babcia, która zamiast poprosić o miejsce np w tramwaju stanie na środku i gada na całe gardło do koleżanki jak to nikt młody nie ustąpi miejsca. Ja uważam, że jak ktoś jest taki dumny, ze nie moze poprosić to znaczy ze ma siłę stać. Wiele razy miałam takie sytuacje jeszcze w liceum, myślę, że niejednokrotnie byłam bardziej zmęczona niż te stare baby a słyszałam nad uszami ze młoda nie ustąpi, ale nigdy żadna nie poprosiła. Owszem ludzi bezczelnych, wpychających się itp. tez jest pełno ale czasem trzeba schować dumę do kieszeni i poprosić nie mówiąc już o tym ze wiele razy zastanawiałam się czy kobieta jest w ciąży czy ma taki brzuch gruby bo czasem ciężko odroznic i czy nie uraze jej sama ustępując miejsca

Właśnie właśnie. Czasem też jest tak jak piszesz, że osoba młoda poprostu zle się czuje i siedzi sobie, chociaż widzi że ktoś starszy obok stoi. Sama zresztą nieraz tak miałam. Że byłam zmęczona po szkole, pracy, czy było mi slabawo i sobie siedziałam. I ktoś mógłby sobie pomyśleć, że siedzi młoda i nie ustąpi. Są jednak różne sytuacje. Ale jeśli jesteśmy w ciąży, to uważam że faktycznie dobrze jest to podkreślić i skorzystac z przywilejów które się nam teraz należą, jak np szybsze obsluzenie w kolejce. A ludzie niech sobie myślą, czy mówią co chcą. Grunt to się tym nie przejmować.
Tak przypomniała mi się też sytuacja, jak kiedyś moja koleżanka wracała z obrony pracy mag. i miała krótka, czarna sukienke. Zatrzymała się na pasach, na czerwonym świetle i stała obok niej kobieta, która zaczęła komentować że świeci tyłkiem ulica. Obca osoba. Chyba bym jej gwizdnela za takie coś torebka.

O jejciu, zdrówka

fasolka124578 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:50   #435
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam do domu

MELKA, byłam i pytałam. Jak chcesz to mogę Ci na priv napisać nr do babki która to będzie prowadzić i napisać co i jak

Oporcz odwiedzenia szpitala byłam na zakupach w Intermarche i byłoi tak słabo. Ja nie wiem jak to jest ale kiedyś kobiety w ciąży chyba były nie do zdarcia a ja w połowie 5 miesiąca już zakupów zrobić nie potrafie bo mam mroczki przed oczami :/ a oprócz tego była tylko jedna kasa otwarta, kolejka w ##uj długa. Nikt mnie nie przepuścil. Jak otworzyli drugą kase to połowa osób się na nią rzuciła i tez mnie nie przepuścili. Swoje wystałam a jak przyszło do płacenia to mi się nogi zaczęły uginać bo słabo mi było coraz bardziej. Za to kupiłam sliczne spioszki *.* potem pokaże

Bardzo poprosze

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:53   #436
mileena5
Zadomowienie

Odzywaj sie! I trzymam kciuki ! Wszystko bedzie dobrze
mileena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:53   #437
Martirybka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fasolka124578 Pokaż wiadomość
Nieraz też zastanawiałam się czemu ludzie starsi stoją w kolejce przed 7 rana, żeby zrobić zakupy, wtedy kiedy pełno ludzi spieszy się do pracy. Zamiast wstać sobie na spokojnie, zjeść śniadanie, a potem iść sobie kupić coś.

Fasolka mnie to zawsze śmieszy jak idę do lab na badania. Nie raz mnie siusiu budzi wcześniej to wstaje i trafiam tak chwile po 8, ale cześciej chodzę tak w okolicach 9 a nawet pózniej, bo lab czynny do 10:30. Wchodzę o 8 a tu wszystkie krzesełka przez staruszki zajęte, wchodzę o 9 pusto Teraz mnie to nie rusza bo mam l4 wiec mogę pózniej pójść, ale jak szlam na badania np przed praca i zależało mi na czasie to przed babcie i dziadków szansy na wejście nie ma

Ostatnio miałam załatwić sprawę w urzędzie i byłam juz drugi raz bo oczywiście za każdym razem numerków brak, dobrze ze ostatnio był ze mną mąż, bo ja juz dostałam takich nerwów ze nic bym nie załatwiła. Maz poszedł do kierowniczki pytać czy mnie przyjmą poza kolejnością ze względu na ciąże... Ta mu walnęła wykład ze to nie jej wina ze tyle jest osób ze oni tez sie nie rozerwą itp, ja słuchając tego aż mi łzy w oczach stanęły, zaczęłam sie ubierać i szarpać męża za rękach żebyśmy wyszli bo dłużej tego nie zniosę. Chyba tylko dla tego ze juz wyglądałam jak bezradny kurczak z rykiem na końcu nosa stwierdziła ze mnie obsłuży.

Nienawidzę się prosić i gdyby nie mąż to nic bym nie załatwiła, a raczej nie daje sobie w kasze dmuchać.
Tak samo w kolejce przed pokojem kierowniczki tez nikt mi miejsca nie ustąpił, jeden facet bezczelnie wgapiał się w mój brzuch ale nie wstał. Pewnie myślał ze sztuczny

Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:53   #438
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Efffpe, trzymaj sie zdrowo! Dobrze, ze jestes pod opieka, oby cos sensownego zaradzili.

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 11:57   #439
Martirybka
Rozeznanie

Kurde a przez tel Ci powiedziała baba ze to normalne! Masakra, nawet nie wiem jak to skomentować, przecież wystarczy trochę ludzkiego podejścia. Staraj się rozluźnić, będzie wszystko dobrze. Dawaj nam tu znać jak się czujesz.

Martirybka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-03, 12:11   #440
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Znów w dzień dobry tvn temat kobiet w ciąży
O czym mówili, bo nie oglądałam?
Cytat:
Czy kawalek sernika na sniadanie to dobry pomysł? :-D

Ty się pytasz To bardzo dobry pomysł Na zdrówko

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Kiwaczka, rewelacyjny! U mnie niestety tylko kanapki z pasta jajeczna
Jak robisz taką pastę? Raz robiłam i jakaś taka dziwna wyszła.

Cytat:
Napisane przez Mumtobe Pokaż wiadomość
O czyli widzę ze robimy na ujastku imprezę na porodowde?
Właśnie w Ujastku kręcili ten dokument "Moje 600g szczęścia"

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Wracam od szwagierki z 6 wielkimi torebami ubranek, mam tez 3 komplety pościeli, prześcieradła , buciki, fotelik maxi cosi, karuzele, podgrzewacz do butelek. Resztę dostanę pózniej jak wynajdzie bujaczek i matę edukacyjna

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Piękny początek wyprawki.

Zdrówka

U mnie ośrodek zdrowia czynny od 7. Punkt pobrań od 7.30. Jak do pracy mi się spieszyło nieraz o 7.15 już byłam i czekałam aż zaczną krew pobierać. Zdarzało się, że o tej 7.15 już byłam 5 w kolejce Po czym siedze i czekam i słysze jak te stare baby gadają miedzy sobą, że czekają po pobraniu w środku, bo na 9 do lekarza są wyznaczone.
I po co one tam koczują od 7?

Właśnie z ploteczek wróciłam. Byłam odwiedzić koleżanki z pracy. Wszystko mnie boli od śmiechu

Edytowane przez 201701251209
Czas edycji: 2017-01-03 o 12:13
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:12   #441
Mohnka
Rozeznanie

Trzymaj się cieplutko, oby wszystko było dobrze 😞😘 skąd ta gorączka? Z dnia na dzień tak się poczułaś, czy byłaś przeziębiona?

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:14   #442
decorail
Zakorzenienie

Talusiax - olać telefon - też już nauczyłam się, że to tylko rzecz - ważne, że Ty sie fiknęłaś

Effpe - czekamy na wieści
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:16   #443
Baambi
Zadomowienie

Effpe takie dolegliwości i ona Ci mówi że to normalne. Gorączka niby też normalna? Brak słów! Trzymaj się i dawaj znać jak się czujesz?

Ania a jak u Ciebie?? odpoczywasz, jak się czujesz?

Talusia jakie szczeście że nic Ci się nie stało, dobra decyzja że wyrzuciłaś telefon. Kurcze musimy uważać. Ja to przed domem często mam taką ślizgawicę już nie raz prawie orła wywinęłam.

Mumtobe chyba dobrze zrobiłyśmy idąc szybko na l4, dzidziusia zdrowie najważniejsze

Gornek ale fajnie że masz tyle rzeczy dla dziecka pozytywnie zazdroszczę

Margolcia ja też chyba pojdę na spacer śnieg nawet trochę prószy, co prawda topnieje ale przejść sie myślę zawsze warto.

Dzisiaj idę na 17.30 na połówkowe, oj czuję ścisk w brzuszku
A to właśnie mój brzuszek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek 2.jpg (39,2 KB, 58 załadowań)
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:18   #444
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
O czym mówili, bo nie oglądałam?
Ty się pytasz To bardzo dobry pomysł Na zdrówko

Jak robisz taką pastę? Raz robiłam i jakaś taka dziwna wyszła.

Właśnie w Ujastku kręcili ten dokument "Moje 600g szczęścia"

Piękny początek wyprawki.

Zdrówka

U mnie ośrodek zdrowia czynny od 7. Punkt pobrań od 7.30. Jak do pracy mi się spieszyło nieraz o 7.15 już byłam i czekałam aż zaczną krew pobierać. Zdarzało się, że o tej 7.15 już byłam 5 w kolejce Po czym siedze i czekam i słysze jak te stare baby gadają miedzy sobą, że czekają po pobraniu w środku, bo na 9 do lekarza są wyznaczone.
I po co one tam koczują od 7?

Właśnie z ploteczek wróciłam. Byłam odwiedzić koleżanki z pracy. Wszystko mnie boli od śmiechu
Że kobiecie w ciąży pogarsza się pamięć, najważniejsze staje się dla niej dziecko ale po 2 latach podobno wraca do stanu przed ciążą, że podobno lęki są mniejsze a kobieta jest bardziej pewna siebie i odważniejsza. No mam nadzieje 😀 bo ja się wszystkiego boję.

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:20   #445
bunnybe
Zadomowienie

Dzien dobry czy tylko ja tu spie do południa? mam nadzieje, ze to przez to przeziębienie zjadlam na sniadanie miske salatki owocowej i ide zaraz gotowac zupe pomidorowa

Dostalam od koleżanki namiary na fajna polozna srodowiskowa i chce sie dzis do niej odezwac, czy ktoras z Was wybrala sobie polozna w ramach nfz? Kolezanka mowila ze nie ma takiego obowiazku ale to fajna opcja z ktorej warto skorzystać w czwartek mam polowkowe usg a w poniedzialek chcialabym podjechac zapisac nas do darmowej szkoly rodzenia

Bambi piekny brzuszek, kciuki za polowkowe

Edytowane przez bunnybe
Czas edycji: 2017-01-03 o 12:22
bunnybe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:21   #446
201701251209
Konto usunięte

Baambi jaka figurka A brzusio piękny
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-03, 12:22   #447
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Mój brat z narzeczoną kupili kota dachowca. I czy jak oni tu do nas przyjeżdżają (bez kota) to mogę zarazić się toxo? Albo jak ja do nich przyjadę a kota dotykać nie będę bo go zamkną w innym pokoju?

Stary 2017-01-03, 12:25   #448
talusiax33
Zadomowienie

Lick The Lollipop - też oglądałam "moje 600g szczęścia" oj ale się nawzruszałam przy tym i faktycznie kręcili też na Ujastku

Wiadomo, że jest przykro bo ekran w telefonie poszedł w drobny mak, na szczęście da się z niego korzystać ale to tylko rzecz nabyta jak inne rzeczy materialne. Trzeba myśleć o sobie a teraz jeszcze o maleństwie.

Baambi - piękny brzusio ♡♡ Ja mam całkiem podobny. Powodzenia na wizycie, czekam na same dobre wieści

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[COLOR="Silver"]
Stary 2017-01-03, 12:29   #449
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Melka - o tak, Ruczaj bliziutko ☺

Mumtobe - właśnie wczoraj wieczorem śmiałam się z mężem, że na porodówce się spotkamy z dziewczynami z forum i będzie poród zbiorowy!

Fasolka - oj jaki ten świat jest mały! A gdzie pracowałaś jeśli mogę zapytać?

Efffpe - i dobrze robisz, musisz im trochę nakłamać żeby Cie przyjęli.. ale to aż jest niepojęte żeby człowiek musiał się prosić o wizytę u lekarza wr! Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Słodziakowe! ♡♡

O Jezu, dobrze, ze nie spadlas na maluszka, to jest cos czego bardzo sie boje. Ufffff, dobrze, ze wszystko dobrze ❤️

Stary 2017-01-03, 12:33   #450
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Mój brat z narzeczoną kupili kota dachowca. I czy jak oni tu do nas przyjeżdżają (bez kota) to mogę zarazić się toxo? Albo jak ja do nich przyjadę a kota dotykać nie będę bo go zamkną w innym pokoju?

A jak twoje badania na tokso? Bo juz moze przechodzilas kiedys i masz odpornosc? Od brata i bratowej sie nie zarazisz, chyba ze po czyszczeniu kuwety nie umyliby rak. Ty kuwety mu czyscic nie bedziesz, calowac tez nie ;-) po glaskaniu umyj rece.

Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości