|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bollywood
Bess - jak dla mnie ten.. ekhm.... 'sex'
jest bardzo śmieszny :P Hehe, a jak fajnie ta babka jęczy To jest z filmu "Maya Memsaab", mam ten film, musze go w koncu obejrzec :PCo do tej awantury na forum.. no comment.. Ja w tym (zdjeciu i komentarzu) osobiscie nic a nic bulwersujacego nie zauwazylam. Fankom Szaruka polecam przeczytac ostatnie posty Agaci w wątku "Grałam w Bollywoodzkich filmach" opisla swoje ostatnie 'spotkanie' z Szarukiem, chociz jeszcze nie do końca. Jutro prawdopodobnie napisze wiecej
|
|
|
|
#422 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hm...dziewczyny jestem nowa na tym wątku...ale wydedukowałam co to za piosenka. Refren brzmi dil dooba...wystarczyło zajrzeć w komentarzach youtube a dalej zajrzałam na emule... ...zajrzałam... i zobaczylam tytuł filmu "khakee"
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Maybebaby
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
Słuchajcie, mam taki pomysł spowodowany tym, ze nie bardzo wiem, co mam teraz oglądać.
![]() Może byśmy wypisały listę filmów, które widziałyśmy, z zaznaczeniem, który nam się podobał bardzo, który po prostu się podobał, a który w ogóle? Może wam tez brakuje już tytułów, wiem, filmów jest cała masa, ale tych najbardziej polecanych u nas wcale tak wiele nie ma... Wiadomo, ze szukanie filmów trochę zajmuje... Mi znajomość takiej listy którejkolwiek z was by np. bardzo pomogła. Zacznę, kolejność przypadkowa: 1. Czasem słońce, czasem deszcz (K3G): nie trzeba komentować ![]() 2. Koi mil gaya: odjazd, pan sześciopalcy i kosmita ![]() 3. Devdas: mniej mi się podobał, nudnawy i przegadany 4. Gdyby jutra nie było: jeden z moich ulubionych 5. Jestem przy tobie: też bardzo lubię 6. Fanaa: Kajol i Tatry, rewelacja ![]() 7. Coś się dzieje: oglądałam to z trzy lata temu i niewiele pamiętam, ale chyba fajny był ![]() 8. KANK: fajny 9. Asoka Wielki: inny niż wszystkie, momentami trochę nużący, potem się rozkręca, świetna muzyka! 10. Mohabbatein: oj ten mi się w ogóle nie podobał, ledwo wytrwałam 11. Chalte Chalte: fajny 12. Bunty i Babli: jeden z ulubieńszych 13. Veer-Zaara: jak wyżej 14. DDLJ (Żona dla zuchwałych): zabijcie, ale ten film nie powalił mnie na kolana z uwagi na to, że pierwsza część do odrzutu, druga bardzo fajna (ah to spojrzenie taty Kajolki! )15. Black: dobry, ale zupełnie zachodni, nie w stylu Bollywood 16. Paheli: mimo Szaruczka z wąsami polecam 17. Dil se: niezły, ale w tej tematyce lepsza jest Fanaa, wątek miłosny imho dosć nieprawdopodobny nawet jak na Bolly 18. Salaam Namaste: fajny 19. Rebeliant (Mangal Pandey): lubię Aamira, to i film też 20. Bluff Master: też ok. Mam nowego Dona i Krrisha w kolejce do obejrzenia. Wiem, że trzeba zobaczyć jeszcze Misję w Kaszmirze i Lagaan, ale z tym poczekam, aż się wreszcie obronię, pójdę do pracy i zdobędę środki na zakup polskich wersji, bo są. ![]() I co by tu jeszcze? |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz ja
Filmow mam wiecej ale chomikuje i nie ogladamWymienie te ktore ogladalam i to po ladnych kilka razy 1.DDLJ-moj 1 raz z bolly,milosc od 1 wejrzenia ![]() 2.KHNH- bardzo mi sie podobal 3.K3G-ladny ale 2 czesc z panem H i Kareena przewijalam i ziewalam ![]() 4.Veer Zaara - fajny chociaz SPOILER-w ta chec slubu po spedzeniu z kobieta 2 dni i poswiecenie pozniej 20 lat nie bardzo wierze . 5.Bazigaar -interesujacy ,inny oldskool ,ale z uwagi na nienajlepsza kopie nie moglam sie skupic na 1 polowie ,pozniej jak zasiadlam do 2 nie moglam oderwac oczu od monitora,mimo smiesznych momentow sensacja polaczona z dramatem.OK 6.Duplicate -to dopiero hicior,smieszny do granic mozliwosci oldskool.Szaruk w 2 rolach (jedna bardzo sexy )Bardzo ok![]() 7.KANK-wiadomo uwielbiam 8.MHN srednio na jeza przypadl mi do gustu,momentami smieszny ale watek romantyczny z pania nauczycielka nie bardzo ,moze przez ta aktorke. 9 KKHH -widzialam niezliczona ilosc razy DLa mnie rewelacja i Kajol taka piekna i piosenki i cala historia .SUPER10.D jak Deshu-ojeju duzo strzelania ,zabijania nie bardzo wiedzialam o co chodzi wiec nie w moim guscie takie jatki.Mozna sobie spr na ale kino kiedy leci. Devdasa widzialam 30 min.To co widzialam nie podobalo mi sie ,pozniej go utracilam bezpowrotnie i juz nie obejrzalam ![]() Widzialam jeszcze pol Dil to pagal hai ale nie pamietam ,wciaz czeka Widzialam pol Chalte chalte i tez nie pamietam:/ Jeszcze pare jest w kolejce do obejrzenia. |
|
|
|
#426 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja najwięcej razy obejrzałam chyba KHNH. Tak sobie puszczam kawałkami.
|
|||
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem ze taka jest konwencja ,milosc od pierwszego wejrzenia do grobowej deski.Ale tak jak wspomnialas w niektórych filmach łatwiej to przyjmujemy w innych mniej. VZ widzialam dopiero 2 razy i moze jeszcze za mało zeby sobie w pelni wyrobic poglad.Jak przyjdzie mi z merlina i zobacze wreszcie w tv to moze bardziej uwierze
![]() A Duplicate polecam z calego serca,ale oczywiscie nie ma tam placzliwych historii milosnych jak KHNH, to zdecydowanie komedia. to tak dla zachety ta piosenka wymiata,na poczatku bylam zszokowana glupia choreografią ale pozniej baaardzo mi sie spodobala![]() http://www.youtube.com/watch?v=YjlnPTUZ13w wątek milosny zabawny i nie ma miejsca na łzy (Szaruk nie umie krecic hula hop i jezdzic bez trzymania, ale za to wspaniale kręci pupką ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7-NO7...elated&search= |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie KHNH to nie jest płaczliwa historia miłosna, ale komedia.
![]() Chyba na żadnym filmie się tak nie uśmiałam. ![]() Widzę, że Duplicate mi się spodoba. Uwielbiam takie absurdalne choreografie, w sumie najbardziej kocham Bolly chyba właśnie za absurdy. We wspomnianym KHNH jest taka piosenka jak remontują knajpę i tańczą z wałkami do ciasta, myślałam, że umrę ze śmiechu. ![]() Jeszcze mi się przypomniało a propos śmiesznych choreografii: w Chalte Chalte jest świetna piosenka, jak Szaruk szuka Rani.
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mow Midori ze smialas sie jak Szaruk plakal ze jego serce jest zbyt słabe ,nie mowiac juz o koncu
![]() Ja tez sie smialam w baaaardzo wielu momentach,ale te sceny koncowe wplynely i przycmily mi cały film :/ |
|
|
|
#430 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
no troche rozladowalo napiecie,wczoraj widzialam link z alternatywnym zakonczeniem heh.Niewiele zrozumiAlam bo w hindi ale w efekcie wyznali sobie milosc i Saif polozyl sie na lozku z SRK.
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps Saif jest obłęęędny
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Midori ja Cie rozumiem
ja z TZem pierwsi zaczelismy ryczec(nie ze smutku bynajmniej ) na sali,potem juz cała sala rżała oczywiscie wzruszenie tez było i sumam sumarum z seansu KHNH wyszłam cała zapłakana i smiejąca sie jendoczesnie wiec ludzie patrzyli sie na mnie...sami wiecie jak w koncu to mój pierwszy film bolly był
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
no a jak
Musialabym sobie przypomniec w jakim to bylo wątku,a to moze potrwac a tymczasem wersja piosenki Michaela Jacskona http://www.youtube.com/watch?v=j8diw...related&search= |
|
|
|
#435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obejrzę jeszcze raz, może poprzednim razem nie doszłam do końca? Wycięli zresztą cały wątek z Zintą zajmującą się pakistańskimi i indyjskimi staruszkami, momentami bardzo zabawny. A Saif bywa obłędny, nie wszędzie wygląda tak super, ale w KHNH... mniam. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bedzie ,bo to bylo tak dla jaj odegrane na scenie na jakiejs imprezie .Jako niespodzianka.
![]() A skoro tak uwielbiacie Saifa powiedzcie mi ile on ma lat ,wzrostu i czy to prawda ze jest rozwodnikiem?Ma druga zone? Bo nie jestem w temacie. oK znalazlam to zakonczenie,jak ktos zrozumie wiecej niz ja to niech pisze ![]() http://www.youtube.com/watch?v=zCUnNNkQU_g |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
no ciachooo
Bess ja jeszcze do tego przeczytałam ze"Saif połozył sie na SRK" ![]() głodnemu chleb...
|
#438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mirianka, Twój TŻ trawi Bollywood? Mojego nie mogę przekonać do obejrzenia żadnego filmu, uważa, że to chłam i nie chce nawet spróbować. Fajnie Ci. ![]() Bess, nie wiem, jaki jest stan cywilny Saifa.
Edytowane przez midori Czas edycji: 2006-11-14 o 21:57 |
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
No Mirianka w sumie sie nie pomylilas,ale nie chcialam tego pisać bo mam autocenzure
![]() Ktos widzial Salaam Namaste?Czytalam sobie o tym filmie i tak bym chciala obejrzec ale na razie marne szanse ![]() edit: obilo mi sie o uszy ze jest rozwodnikiem,to by sie chyba zgadzalo bo to zdjecie with girfriend jest bodajze z pazdziernika. |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
TZ trawi
na razie tylko on jest moim wiernym towarzyszem bolly i jako "doswiadczony" człowiek(23 lata taaa...) zawsze ma ze sobą paczkę husteczek i znosi moje głupawe podskoki po seansie Bess wiedziałam sesese
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo SRK sie połozył na Rani w KKHH i scena wlasciwie o tym samym
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Bess ale taka zwykła ta jego girlfriend
o tak tak,teraz sobie uzyje na moim "bóstwie"
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
zwykła to delikatnie powiedziane ale z uwagi na moja autocenzure wiecej nie napisze
![]() a tu jeszcze dla nienasyconych |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Bess na Twoją własną czy wizazową??
ps ja wole jak mówisz wszystko z mostu
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
dobra moim zdaniem ładny bylby z niej mezczyzna
|
|
|
|
#446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ponoć (za filmweb.pl) jego małżeństwo się rozpadło w 2004 i jest w separacji, nie wiem, na ile to aktualne. Widziałam Salaam Namaste, fajne, przyjemne, ale wolę inne filmy. Ten był taką bollywoodzką wersją "Dziewięciu miesięcy", ja wolę bardziej niepowtarzalne bollyhistoryjki. ![]() Aa Saif jest momentami strasznie wnerwiający tam. Znaczy jego rola. |
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak,ekhm ja,ja chce byc oboooook! no mam podobny biust haczy ja dzis cos piłam? ![]() wybaczcie jak głupoty plote i rozbijam watek
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
noo to niezłe masz walory Mirianko no no
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
no
ale ćśśś jeszcze nas zmoderują
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

jest bardzo śmieszny :P Hehe, a jak fajnie ta babka jęczy

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)Bardzo ok

) na sali,potem juz cała sala rżała