|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy majowe 2017 cz.V
A ja cierpie dzisiaj na bezsennosc jakas
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Melka - haha, skąd wie którędy dziecko wyjdzie
ciekawa jestem jak nasza kotałke zareaguje na niemowlakaVikunia - brawo za asertywność U mnie zawsze było z tym kiepsko... faktycznie fajny pomysł z tym zamrożeniem jedzenia Bambi - Incognito - przekroczone magiczne 2 kg Ja aż takich hustawek emocji nie mam, żeby płakać, ale wszystko przede mną ![]() Wstaję i idę coś wsunąć
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Decorail, u mnie tez i pracuje nad tym. Ostatnio w urzedzie zapytalam o szybsza obsluge ze wzgl na ciaze
. Musimy brac co do nas nalezy! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Jejkuuuu, wizyte o 13:15 mam, nie moge sie doczekac! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jeszcze mam wrażenie, że najbardziej straszą tymi problemami ze znalezieniem pracy właśnie tacy wyzyskiwacze. Pamiętam jak ja się czailam ze zmianą mojej pierwszej pracy, a okazało się, że znalazłam bardzo szybko i od razu dostałam 2 razy większą pensję, a potem co miesiąc jezszcze premie itp. Naprawdę teraz ciężko o dobrego pracownika i na szczęście są tez pracodawcy, którzy potrafią takiego docenić. Ja juz teraz mam inne podejście, nie ma co się przywiązywać do pracy, raz kiedyś trzeba pójść na jakąś rozmowę o pracę, chociażby po to, żeby się zorientować o swojej wartości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Vikunia - no ciekawe ile Filip już waży
![]() Kochane, któraś wspominała, że ze smoczkami Lovi dostała pojemnik na smoczek, tak? Bo nie wiem czy dokładać, a ogarniam zamówienie w końcu z Gemini
Edytowane przez decorail Czas edycji: 2017-03-08 o 08:32 |
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Znów mam kilka stron do nadrobienia
![]() Wczoraj byliśmy w kinie na Loganie ( fani Marvela W Auchan naprawdę fajne wyprzedaże kosmetyków, obkupiłam się we wszystko czego mi brakowało. Nasz synek dostał tęczowe body od cioci ( polecam trójpaki body z Auchan, fajna jakość za 25 zł - są rozmiary nawet mniejsze niż 56 do 80, na krótki i długi rękaw ). A dzisiaj jak świętujecie dzień kobiet? My wstaliśmy o 7, już po kawie i śniadaniu. A później zajmę się układaniem ubranek, największe rozmiary pójdą do kartonika reszta do szuflady przygotowane do prania. Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2017-03-08 o 08:42 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja nie lubię rano wstawać :/ ale na 10 mam wizytę u endo, bo juz mi sie tabletki kończą.
Od rana próbowałam sie dodzwonić do 2 szpitali i nic... będę ich bombardować po powrocie. Decorail owszem do lovi jest pojemnik, ale sa tam spakowane 2 smoczki odrazu wiec ja dorzuciłam do koszyka jeszcze jeden sam pojemnik. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja do MAM tez dostalam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Jezuuu, ten Maluma co z Shakira spiewa "Chantaje" to niezle ciastko ![]() ![]() wczoraj powiedzialam TZ, to zgolil brode podobnie hahaha i mowi, ze sie dla mnie obetnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz ma 10 lat w sumie Wszystkiego najlepszego, babeczki ! Ja juz gotowa i po sniadaniu, bo ide na SR. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Wstałam, śniadanie zjedzone. Zostały pierogi od teściowej z kolacji więc szybkie śniadanie bez brudzenia ☺
Powodzenia na wizytach dzisiejszych!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego kochane kobietki w dniu naszego święta
|
|
#433 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A maluch to niezły koksik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I korzystaj z L4. Gornek: Daj znać co udało Ci się załatwić ze szpitalem. Vikunia: Trzeba korzystać póki możemy z naszego stanu A szefostwo naprawdę chyba sobie żarty urządza. Prać uwielbiam, układać ubrania też, tylko z prasowaniem mam problem
|
||||
|
|
|
#434 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
wszystkiego naj w dniu naszego swieta dziewczyny Melka Twoja kotka niemozliwa z tym szukaniem malucha ![]() Decorail ja kupiłam osobno pojemnik i nie zaluje bo te lovi przychodza w takim opakowaniu a ten osobny do smoczka ma raczke do zawieszenia i jest taki bardziej na wyjscia i nie byl drogi ![]() No nic wstaje, zjem sniadanie, wypije kawe i jade odebrac siostre z dworca Milego dnia i trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa właśnie - wszystkiego najlepszego
My złożyliśmy z Tz wózek Ciekawe czy da się dokupić jakiś transporter dla kota Bebetto |
|
|
|
#436 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
kenaya gratuluję udanej wizyty!
misja0181, happiness dziękuję za rady odnośnie kolana, zaraz wyślę kogoś do apteki po tą maść z arniki. Noga na szczeście nie puchnie chociaż po nocy boli bardziej, poleże parę dni i będzie ok Cytat:
Super, że się podoba.A widzisz z moim kalafiorem nie jest jeszcze najgorzej jak zapamiętał, że kupiłaś Bebetto ![]() Cytat:
Oby jeszcze jej się udało przekręcić ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#438 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#439 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Feliciti dziekuje ze pytasz, siostra nadal obolala z kolnierzem i na lekach przeciwbolowych, za kierownice nie wsiada, ale w domu jej sie nudzi bo nic nie moze robic wiec mam nadzieje, ze troche mi sie uda ja rozerwac poza tym z tego co widzialam po zdjeciach nadal bardzo blada i opuchnieta na twarzy ![]() Jezuuu dziewczyny cala noc mi sie snilo ze sie pakowalam do porodu i sprawdzalam czy nie zaczelam rodzic obudzilam sie wykonczona
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Miałam się pochwalić co uszyłam ☺ zwykła podusia z filcu. Ale feajde przy jej szyciu miałam ☺
1488962606031.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie wy wszystkie jesteście utalentowane ❤️
Za cholere talentu do szycia nie mam, ani też cierpliwości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pożycz jej dużo zdrowia Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i te kolorki... chyba mnie zmotywowalas do wzięcia się za dekoracje kobietki polecicie jakieś fajne bawełniane majtasy? Bez ciasnych gumek i nieuwierające Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
To fura naszego syna
Pojeździłam po mieszkaniu trochę i super się prowadzi ![]() Kiwaczka - ja nie mogę jak Wy takie cuda robicie! Bunnybe - najważniejsze, że nic poważnego jej się nie stało - oby tylko nie miała traumy teraz i nie bała się jeździć Felliciti - odpuściłam kotu tym razem, hehe ![]() Dzięki dziewczyny za odpowiedź - w takim razie zamówię jakiś stylowy pojemniczek
|
|
|
|
#446 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się i ja z kawką z rana Wszystkiego najlepszego kobietki z okazji naszego święta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Wszystkie najlepszego kobietki 🌸🌸 IncognitoNick - ojej 2 kilo szczęścia ![]() Vikunia - powodzenia na wizycie, czekamy na dobre wieści ☺ Marta - urocze te body muszę wstąpić do Auchan w któryś dzień.Kiwaczka - jakie cudo uszyłaś ![]() Decorail - piękna fura! ♡ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#448 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Piękny wózek ![]() Witam sie w deszczowa środę byle do 17 i dwa dni wolnego ![]() Wszystkiego najlepszego kobitki z okazji naszego święta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
Kiwaczka sowka cudna <3
Feliciti dzieki, przekaze Decorail piekna fura ![]() Glasball ja polecam trojpaki bawelnianych majtasow z esotiq, wygodne i nie do zajechania, kupowalam na allegro po 30zl za trojpak ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Dodzwoniłam sie do jednego szpitala. Mam sie zgłosić 2 tygodnie przed planowana cc do poradni przyszpitalnej ( datę ustala mój lekarz) ze skierowaniem i zaświadczeniem dlaczego ma być cc, wynikami badań itp. Wtedy pewnie sie konkretnie dowiem co i jak.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

ciekawa jestem jak nasza kotałke zareaguje na niemowlaka
U mnie zawsze było z tym kiepsko... faktycznie fajny pomysł z tym zamrożeniem jedzenia

. Musimy brac co do nas nalezy!
ja jeszcze mam wrażenie, że najbardziej straszą tymi problemami ze znalezieniem pracy właśnie tacy wyzyskiwacze. Pamiętam jak ja się czailam ze zmianą mojej pierwszej pracy, a okazało się, że znalazłam bardzo szybko i od razu dostałam 2 razy większą pensję, a potem co miesiąc jezszcze premie itp. Naprawdę teraz ciężko o dobrego pracownika i na szczęście są tez pracodawcy, którzy potrafią takiego docenić. Ja juz teraz mam inne podejście, nie ma co się przywiązywać do pracy, raz kiedyś trzeba pójść na jakąś rozmowę o pracę, chociażby po to, żeby się zorientować o swojej wartości

wczoraj powiedzialam TZ, to zgolil brode podobnie hahaha i mowi, ze sie dla mnie obetnie 
juz ma 10 lat w sumie

na pewno idziemy do rossmanna obkupic sie na tej promocji 1+1 za 1gr oraz mam namiar na sklep z bielizna bo chce kupic sobie jakis miekki stanik bo wszystkie sa mi już za male ale tez z mysla ze wezme go do szpitala 
obudzilam sie wykonczona
i te kolorki... chyba mnie zmotywowalas do wzięcia się za dekoracje