![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie Bez Ściemy :) Zróbmy to razem :)
Matko kochana, ale naskrobałyście postów. Nie było mnie raptem od piątku.
U mnie dzisiaj szok-73 kg na wadze. Masakra, pora się wziąć porządnie za siebie a nie tylko o tym pisać. Dzisiaj w planach sprzątanie i orbitrek. Może hula hop bo mi znowu urosły wałki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety, i wiek i bogata historia diet nie sprzyjają odchudzaniu. Jak już trzeba, to lepiej raz a dobrze ![]()
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj póki co bardzo zdrowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Będzie lepiej, tego jestem pewna ![]() Cytat:
![]() Na sniadanie zjadlam dzisiaj serek wiejski, malego banana i parę migdałów. Na lunch wyszlam ze swoim uczniem, bo taka mialam lekcje przeprowadzic przez 80 minut (szkola placila ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pamiętacie ją w reklamie szamponu L'OREAL? ![]() ![]() O, znalazlam na YT: https://www.youtube.com/watch?v=5N4b9yklk_U ![]() Edytowane przez eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 Czas edycji: 2017-09-04 o 15:27 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76870866]Chciałabym
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, wczoraj coś bylo nie tak. Byl tez moment, ze w ogole nie moglam wejsc na stronie, ale nie pamiętam czy to bylo wczoraj czy przedwczoraj. Wczoraj czułam się identycznie. Dzisiaj rano musialam wstac o 6-ej i lepiej wcale się przez to nie czułam. Też się dziwilam skąd mi sie taka chandra przypętała. Mam takie dziwne, malo przyjemne uczucie w podbrzuszu. Zwaliłam na pogodę, ale myślę, ze tez za duzo kawy ostatnio piję, a to wpływa na uklad nerwowy. Będzie lepiej, tego jestem pewna ![]() A z ręką na sercu możesz powiedzieć, ze jestes konsekwentna i to przez okres minimum 3 miesięcy? No własnie ![]() Na sniadanie zjadlam dzisiaj serek wiejski, malego banana i parę migdałów. Na lunch wyszlam ze swoim uczniem, bo taka mialam lekcje przeprowadzic przez 80 minut (szkola placila ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Mama wiedziala co dobre ![]() ![]() Pamiętacie ją w reklamie szamponu L'OREAL? ![]() ![]() O, znalazlam na YT: https://www.youtube.com/watch?v=5N4b9yklk_U ![]() ojj 3 msc to chyba nigdy nie wytrzymalam ;p mój żoładek się buntuje, pobolewa i mdli... w ogole jestem non stop wzdęta! juz nie wiem co jesc najlepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zacznij pić kefir ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | ||
Raczkowanie
|
Graliśmy w monopoly
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76872091]Buntuje i pobolewa czemu? Zanim przeszłam na zdrowy styl zycia, to mialam ten sam problem - brzuch nadęty jak balon. Sorry za pytanie, ale z wyrabianiem sie nie masz problemów? Bo ja pamiętam przy tym wzdętym brzuchu, mialam wtedy non-stop zatwardzenia, masakra.
Zacznij pić kefir ![]() Tak, mam problemy. Mam tej chwili brzuch jak w 7msc i mega ból jelit, a jadłam dziś mało więc nie z przejedzenia... Nie wiem czy to wirus czy moje jelita są dobite. Potrzebuję zdecydowanie oczyszczenia. Spróbuję z kefirem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Rozeznanie
|
Ja mam jakieś uczucie niepokoju i smutku. Skąd nie wiem....
Dzień zaliczam do udanych pod każdym względem. Tylko to uczucie w środku... Mam nadzieję,że nam przejdzie! Piszesz o ramionach też mam problem. Tż mówi,ze w głowie problem bo on nie widzi o co mi chodzi. Ale ja wiem swoje ![]() Jestem przekonana,że osiągniesz swój cel! Mi się też Claudia Schiffer zawsze podobała;D Ona i Cindy podobają mi się nadal. [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76870866]Chciałabym ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, wczoraj coś bylo nie tak. Byl tez moment, ze w ogole nie moglam wejsc na stronie, ale nie pamiętam czy to bylo wczoraj czy przedwczoraj. Wczoraj czułam się identycznie. Dzisiaj rano musialam wstac o 6-ej i lepiej wcale się przez to nie czułam. Też się dziwilam skąd mi sie taka chandra przypętała. Mam takie dziwne, malo przyjemne uczucie w podbrzuszu. Zwaliłam na pogodę, ale myślę, ze tez za duzo kawy ostatnio piję, a to wpływa na uklad nerwowy. Będzie lepiej, tego jestem pewna ![]() Na sniadanie zjadlam dzisiaj serek wiejski, malego banana i parę migdałów. Na lunch wyszlam ze swoim uczniem, bo taka mialam lekcje przeprowadzic przez 80 minut (szkola placila ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Mama wiedziala co dobre ![]() ![]() Pamiętacie ją w reklamie szamponu L'OREAL? ![]() ![]() O, znalazlam na YT: https://www.youtube.com/watch?v=5N4b9yklk_U ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Może woda się zatrzymała??? Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ja też mam wrażenie,że całe życie na diecie. Czasem sobie myślę,że ja nie wiem co to normalne odżywianie. Ludzie na co dzień schabowe w panierce jedzą, smazone kartofle itp, bez wyrzutów sumienia i wcale grubi nie są.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wrzucasz na początek zbyt dużo błonnika? Nagle jeść za zdrowo to dla organizmu szok. Chyba ze cierpisz na jakaś nietolerancję. Ja jak miałam takie problemy dostałam dietę białkowe tłuszczowa bez glutenu i z ograniczeniem laktozy. Pomogło. Teraz staram się ograniczać gluten. Kliknięte z ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Rozeznanie
|
Podłączam się do pytania.
Może rzeczywiście za dużo błonnika a za mało wody i organizm jest w stanie szoku. Cytat:
![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
Od wczoraj miałam problemy z zalogowaniem się. Musze Was nadrobić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Tez mialam.problem z wizazem :/
Nadrobie Was a teraz smigam na szkolenie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
Może dzisiaj będzie lepiej działać
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogólnie czytam o tych waszych wzdętych brzuchach... Wiecie od czego mam wzdęty brzuch? od węglowodanów. Każdego rodzaju w nadmiarze. Pieczywa nie jem już od 5 lat, sporadycznie się zdarzy. Jak najem się większej ilości owoców - wzdęty brzuch. Jak zjem 3 kawałki ciasta czy innych slodyczy zamiast 1 - wzdęty brzuch, porcja lodów - wzdęcia, jak zjem całą paczkę mieszanki warzywnej na raz - wzdęty brzuch. Obecnie jestem na ilości 50-100gram węgli dziennie jedząc tłuściej (liczę w kalkulatorze kalorii) i brzuszek się wypłascza. I wzdęć też nie ma... a jem do tego dużo kiszonek. I nie pamiętam już kiedy jadłam węglowodanowe śniadanie ![]() ![]() A i co jeszcze zauważyłam, jak jem mięso z surowymy warzywami - też wzdęcia. Jak już zjem z kiszonymi to ok. ![]() a tak naprawdę każdy jest inny. Na jednych to podziała, na innych nie. Choć z tego co wiem ze środowiska dietetycznego - obcięcie zbędnych węgli i nie łączenie mięs z warzywami wielu osobom pomaga ![]()
![]() |
![]() |
#440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiele zdrowych osób ma nietolerancję glutenu i mleka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() węglodowdany w dużej ilości działają na mnie wzdymająco. Na bezglutenie jestem od 5 lat, przez 4 lata walczyłam ze wzdęciami i wielkim brzuchem. Odkąd zaczęłam redukować węgle w tym roku - problem się skończył.
Trenuję siłę woli, gdy mięśnie mówią nie... Edytowane przez Hankaak Czas edycji: 2017-09-05 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;76870866]Wagę już mam okay - 54,5kg, już się czuję szczupła. Teraz tylko to wszystko ujędrnić - myślę, ze w miesiąc, góra dwa jest to osiągalne i będzie super
![]() Na lunch wyszlam ze swoim uczniem, bo taka mialam lekcje przeprowadzic przez 80 minut (szkola placila ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj śniadanie białkowo-tłuszczowo-warzywne ![]() ![]() Wczoraj 40 min orbitreka i 20 hula hop. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
BAN stały
|
Na szczęście nie mam problemu z wzdęciami, ale węglowodany też ograniczam ze względu na chęć schudnięcia. A mam wrażenie, że mogłabym się samymi węglami żywić
![]() Też mi wizaż szwankował, teraz już działa, ale za to pojawiły się jakieś irytujące filmiki na forum, które wyskakują mi znienacka i ryczą na cały regulator. Mam adblock, ale widać nie działa na to. Wiecie jak się tego pozbyć? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj lepiej śmiga, reklamy mi nie wyskakują, nie wiem, o co chodzi... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dobra strategia ![]() Wrzucam w załącznik z czym mam problem. Chodzi oczywiście o to w prawym górnym rogu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rok szkolny się zaczął i trzeba już powoli się wciągać. Wczoraj i dzisiaj zrobiliśmy synowi mocne uderzenie z angielskiego. Powtórzył cały poprzedni rok. Kolejne dni trzeba robić polski i matematykę. Nie wiem, od czego zacząć.... Masakra, jak się dziecko nie chce uczyć. ![]() Czasu nie będę miała przez to na ćwiczenia. Na nic. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#450 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasem uda mi się syna wyciągnąć - ja biegnę, a on jedzie na rowerku lub rolkach. Chciałabym jemu jakiś zdrowy tryb życia zaszczepić. Dobra dieta, ruch i już mi się marzy, jak ta nasza mała królewna będzie mogła jeździć w foteliku na rowerze. Pewnie na przyszły rok na wiosnę. Moglibyśmy wówczas jechać we czwórkę - przyjemne z pożytecznym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.