szczęśliwe singielki czyli MY :-) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-06-01, 19:54   #421
Sailor Moon
Rozeznanie

Dot.: szczęśliwe singielki czyli MY :-)

Iuv, zgadza się, za rok matura, jak chciałabym mieć to już za sobą skąd ja znam te kartkóweczki z chemii, na szczęście już w tym roku kończę moją edukacje z tego zakresu Nie strasz mnie brakiem imprez, ja nie wytrzymam za rok

Kociaczku,w główce się tylko kręciło koło 1 w nocy, potem przeszło i żadnych dolegliwości nie odczuwam
ach te zdolności telepatyczne
A co do kolegi, to na pewno musiało się coś stać że nie dał znaku żadnego, na pewno się odezwie i przeprosi i wytłumaczy się

Martina@, oj tak, co jak co ale przytulania i całowania brakuje Ja też chcę takich kolegów, którzy nie będą mi potem wypominać takich czynów z nimi na imprezach

A ja dzisiaj robię się na bóstwo, maseczki, peeling kawowy cudny nasz wizażowy, i balsam brązujący, nie cierpię mieć białych nóg
Trzymajcie się, całuję Was mocno
Stary 2006-06-01, 20:59   #422
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

Cytat:
Napisane przez Sailor Moon
Kociaczku,w główce się tylko kręciło koło 1 w nocy, potem przeszło i żadnych dolegliwości nie odczuwam
ach te zdolności telepatyczne
A co do kolegi, to na pewno musiało się coś stać że nie dał znaku żadnego, na pewno się odezwie i przeprosi i wytłumaczy się

A ja dzisiaj robię się na bóstwo, maseczki, peeling kawowy cudny nasz wizażowy, i balsam brązujący, nie cierpię mieć białych nóg
Trzymajcie się, całuję Was mocno
no tak zdolnosci telepatyczne masz znakomite ciekawe czy ja tez takie mam okaze sie juz moze jutro haha jak wam bedzie sie w glowkach krecic

a kolega to ja sie nie przejmuje bo i tak nie przeprosi po prostu juz teraz wiem dlaczego jestem sama i poraz kolejny przekonalam sie ze kazdy jest taki sam (na szczescie nie traktowalam go inaczej niz kolege i nie mialam nawet takiego zamiaru )
powiadasz ze sie upiekniasz hmm mnie jakos brakuje jakiejkolwiek motywacji choc jak mnie czasem najdzie to lazienka cala moja ale w te zimne dni to tylko pod kolderka bym siedziala
Stary 2006-06-01, 21:07   #423
_Gosiaczek_
Rozeznanie

Witam
Przyjmiecie mnie do Waszego grona?
Singielką jestem, co do tej szczęśliwej bym się troszkę kłóciła ale to taki mały nieistotny szczegół

Dziewczyny pojęcia nie macie jakie mam zakwasy, w życiu takich nie miałam. Prowadze dość aktywny tryb życia, a po rozstaniu katuje się jeszcze bardziej żeby nie mieć nawet sekundki wolnego czasu.
We wtorek miałam 3 h samoobrony, wczoraj dostałam wycisk od Tamilee, dzisiaj Krav Maga jakieś 2 h. Tak w sumie to ledwo zipie, a tu jeszcze sesja za pasem grrr Ale tak jak chciałam, nie mam czasu myśleć o byłym.
Może to strasznie zabrzmi ale w pewnym sensie lepiej mi bez niego
Tylko jedyny problem pojawia się wtedy kiedy baaardzo chcę mi się buziakować, a nie ma faceta pod ręką... oszaleć można

pozdrawiam singielki
_Gosiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-01, 21:11   #424
iuvenilis
Raczkowanie

Sailor mi też się wydawało że nie wytrzymam, ale ten rok był tak ciężki, że w weekendy marzyłam tylko o tym, by się wyspać
nawet nie będzie Ci się chciało chodzić na imprezy aaale, to dopiero po wakacjach

kociaczek to ten przystojniak takim chamidłem się okazał i nie przyjechał? powinnaś go
nie przejmuj się nim nie warto, obyś na imprezce kogoś ciekawego wyrwała wspieram Cię duchowo

a upiększanie to niegłupi pomysł mam już inspirację na nadchodzący weekend
Stary 2006-06-01, 21:25   #425
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

dziewczyny - na kolegów trzeba uważać, bo nie daj Boże któryś się zakocha ... wiem z autopsji :P

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-01, 21:27   #426
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

Gosiaczku pewnie ze cie przyjmiemy a nawet juz przyjelysmy to ze piszesz ze to straszne ze lepiej Ci bez niego wcale nie jest takie straszne wrecz bardzo prawdziwe bynajmniej jak dla mnie zawsze sie okazywalo lepsze bycie samej ale fakt buziaczkow to nam bardzo brakuje zreszta jak pewnie juz tu poczytalas troszke haha ale staramy sie jakos wspierac i troszke kombinowac bo jakis "maly " calus z jakims kolego nikomu jeszcze nie zaszkodzil

iuv skarbie dziekuje za wspieranie duchowe ja sie nim nie przejmuje ani ciut ciut tylko mialam wam zdac relacje ze spotkania a tu nie bylo i byscie sobie jeszcze o mnie pomyslaly ze ja jakas klamczuszka jestem czy cos teraz tylko mam nadzieje ze jutro jakas imprezka wypali bo jak nie to
Stary 2006-06-01, 23:08   #427
iuvenilis
Raczkowanie

Gosiu hej hej Kochana! oczywiście, że Cię przyjmiemy, my uwielbiamy gdy dołącza do nas kolejna szczęśliwa Singielka
i wcale mnie nie dziwi Twoje stwierdzenie, że bez faceta jest lepiej-bo jeśli mamy do wyboru męczyć się z egocentrycznym i niewdzięcznym facetem, to ja naprawdę wolę być sama ( co nie znaczy że samotna!! ) i czekać na mojego 'księcia'
to dobrze, że masz tyle zajęć, przynajmniej nie masz czasu żeby rozmyślać Ex'ie, poza tym ruch doskonale wpływa na nasze samopoczucie i wygląd

kociaczku nie pomyślałybyśmy tak o Tobie, już przestań no, a jak imprezka wypali to poproszę o relację-co, jak i Z KIM

martina@ ojj masz rację jak się zakocha to kaplica pomyśli sobie nie wiadomo co i to jest najgroźniejsze a mi zwykle głupio się robi, jak muszę kogoś dosadnie uświadomić, że ja nic do niego nie teges ach, ciężki żywot mamy

dobranoc Singielki moje

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 06:36   #428
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

Cytat:
Napisane przez iuvenilis

martina@ ojj masz rację jak się zakocha to kaplica pomyśli sobie nie wiadomo co i to jest najgroźniejsze a mi zwykle głupio się robi, jak muszę kogoś dosadnie uświadomić, że ja nic do niego nie teges ach, ciężki żywot mamy

dobranoc Singielki moje

pozamiatane jak się zakocha
niby tu nic niezobowiązującego, jakies buzi buzi a tu potem takie cyrki wychodzą...

73->72->71->65->60
Stary 2006-06-02, 07:42   #429
kajasia222
Zadomowienie

GG do kajasia222

Hej Kochane moje!!
Wpadłam na chwilke sie przywitać, zaraz się biorę za sprzątanie domku, potem jade kupić buty i ide na egzamin Ale to tylko formalność teoretycznie mam już zaliczenie razem z kumpelą tylko gostek podkładke musi miec, wiec piszemy jak wszyscy tyle ze mozemy czysta kartke oddać
A potem imprezka i... dzikie chłopy (martin@ ) moja buda organizuje juz zakonczenie roku i wielka impreze nad zalewem, ma być jakiś dobry dj z katowickiego poziomu, dużo żarełka i pewnie piwka też i to wsio za free, więc stwierdziłsmy z kumpelą że szkoda nie iść
Co do stażu to długa historia opowiem Wam jak wróce jutro, ale chyba nic z tego nie bedzie dlatego wczoraj lekko się wkurzyłam ale to nic, dziś mi nic i nikt humoru nie popsuje ide sie bawić!!!!!!!!!!!!! Wreszcie!!!!!!!!!!!

Trzymajcie się kochane!!Napewno się za Was napije i pobawie

Ściskam Was mocno Olcia Iuv Kociaczek Gisiaczek Witaj w naszym gronie
kajasia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 14:42   #430
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

kajasia222 - kochaj i szalej, nie pytaj co dalej

dziewczyny ... dzisiaj śniło mi się, że miałam orgazm... w sumie sen wygladał tak, że się z kimś kochałam i po prostu ekstaza

i najlepsze jest to, ze wyobraźcie sobie, że generalnie to zawsze śnię na jawie ... tzn moje sny są bardzo, bardzo realistyczne ... miewam momenty kiedy wstaję rano i nie wiem, czy mi się to śniło czy działo się naprawdę

bądź co bądź - jutro jadę na jakąś wiejską dyskotekę, bo koleżanka ma urodziny. Hasło przewodnie tejże dyskoteki brzmi: bo najważniejsza w życiu jest rozpusta

73->72->71->65->60
Stary 2006-06-02, 16:10   #431
iuvenilis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajasia222
Hej Kochane moje!!
Wpadłam na chwilke sie przywitać, zaraz się biorę za sprzątanie domku, potem jade kupić buty i ide na egzamin Ale to tylko formalność teoretycznie mam już zaliczenie razem z kumpelą tylko gostek podkładke musi miec, wiec piszemy jak wszyscy tyle ze mozemy czysta kartke oddać
A potem imprezka i... dzikie chłopy (martin@ ) moja buda organizuje juz zakonczenie roku i wielka impreze nad zalewem, ma być jakiś dobry dj z katowickiego poziomu, dużo żarełka i pewnie piwka też i to wsio za free, więc stwierdziłsmy z kumpelą że szkoda nie iść
Co do stażu to długa historia opowiem Wam jak wróce jutro, ale chyba nic z tego nie bedzie dlatego wczoraj lekko się wkurzyłam ale to nic, dziś mi nic i nikt humoru nie popsuje ide sie bawić!!!!!!!!!!!!! Wreszcie!!!!!!!!!!!

Trzymajcie się kochane!!Napewno się za Was napije i pobawie

Ściskam Was mocno Olcia Iuv Kociaczek Gisiaczek Witaj w naszym gronie
hej Kochanie! bardzo się cieszę, że masz sesję już za sobą i, co więcej, tak dobrze Ci poszła gratulacje!
widzę, że imprezka wspaniale się zapowiada, aż Ci zazdroszczę, bo ja z kolei nie mam pomysłu na wyjście miłej zabawy!
czyli staż nie wypali? dlaczego? coś się stało? czekam na sprawozdanie
miło, że w końcu tu zawitałaś pozdrawiam

martina@ hehe chyba masz tyle myśli erotycznych, że wpływają one na Twoje sny Ty grzesznico jedna! a może to Déjà vu? kto wie, co się zdarzy na tej 'wiejskiej dyskotece', kto wie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-02, 16:41   #432
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

witajcie moje nadrozsze
kajek nareszcie kilka slow napisalas baw sie dzis dobrze i szalej i podrywaj i popijaj haha (i znowu bedzie mnie sie w glowie krecic skoro bedziesz pila za nas ) i stazem sie nie przejmuj cos tu razem wymyslimy jak tylko wszystko nam opowiesz kochana

martinko Ty moja zbereznico piekne sny ze ho ho uwazaj faktycznie jutro na tej dyskotece bo kto wie na co Ty bedziesz sie potem skarżyc byle by nie na mdlosci kochaniutka masz racje ze najwazniejsza w życiu jest rozpusta zgadzam sie z Toba

iuv złotko moje ja tez nie mam konkretnych planow na dzis bo oczywiscie juz sie wszystko pokrecilo a to wszystko przez pogode miala byc imprezka na swiezym powietrzu a tu pada ....

ale kochane musze wam cos powiedziec

bylam dzis na kawce u kolegi (bardzo fajny kolega ) i juz zaspokoilam glod na calowanie och jak fajniutko bylo kurcze byle by sie chlopak nie zakochal bo bedzie ciezko naprawde ciezko ale wyjasnilismy sobie ze to tak tylko po "kolezensku" haha i mam nadzieje ze tak zostanie
Stary 2006-06-02, 17:06   #433
iuvenilis
Raczkowanie

Kociaczku no ładnie ładnie, całowanko hehe
aż Ci zazdroszczę uwielbiam to 'po koleżeńsku'
jestem z Ciebie dumna
Stary 2006-06-02, 17:28   #434
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

Cytat:
Napisane przez iuvenilis
Kociaczku no ładnie ładnie, całowanko hehe
aż Ci zazdroszczę uwielbiam to 'po koleżeńsku'
jestem z Ciebie dumna
ja z siebie tez jestem dumna haha i to jak a najlepsze jest to ze dogadalismy sie ze jak nam bedzie brakowalo to zawsze mozemy do siebie zadzwonic i sie "pocieszyc" troszeczke bo on tez jest bardzo biedny chlopak kobitka go bardzo wykorzystywala (taka wiedzma z niej )

a nie ma co kochana zazdroscic tylko ruszaj n adzikie chlopy i dzialaj
Stary 2006-06-02, 20:15   #435
Caramella
Wtajemniczenie

Cóż.
Jeżeli facet mówi, że kocha, ale chce żebym miała innego, bo z innym będę szczęśliwsza, to co to może znaczyć?

Że jest debilem? A może ja jestem jakaś inna?
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 21:16   #436
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

Cytat:
Napisane przez Caramella
Cóż.
Jeżeli facet mówi, że kocha, ale chce żebym miała innego, bo z innym będę szczęśliwsza, to co to może znaczyć?

Że jest debilem? A może ja jestem jakaś inna?
moim zdaniem debil a Ty jestes jak najbardziej ok i jak najbardziej kochana jak facet tak mowi to chce wyjsc z tego calo tzn z honorem i dlatego tak mowi zebys nie miala zlego zdania o nim a my i tak wiemy swoje buziaczki kochaniutka
Stary 2006-06-02, 21:34   #437
_Gosiaczek_
Rozeznanie

Caramella uważam tak samo jak Kociaczek. To facet jest nienormalny a nie Ty.

Tak w ogóle dziewczyny wielkie dzieki za ciepłe przywitanie
Martinko ciesze się, że nie jestem osamotniona w takich snach. Faceci jednak czasami by sie przydali
Powiem Wam coś.. od sierpnia będę miała praktyki w Szkółce Policji. Ostatnio jak byłam złożyc podanie to koleżanka mnie siłą musiała wyciągać. Dziewczyny ilu przystojniaków w mundurach Zjem ich żywcem
_Gosiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-02, 21:49   #438
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

Cytat:
Napisane przez _Gosiaczek_
Caramella uważam tak samo jak Kociaczek. To facet jest nienormalny a nie Ty.

Tak w ogóle dziewczyny wielkie dzieki za ciepłe przywitanie
Martinko ciesze się, że nie jestem osamotniona w takich snach. Faceci jednak czasami by sie przydali
Powiem Wam coś.. od sierpnia będę miała praktyki w Szkółce Policji. Ostatnio jak byłam złożyc podanie to koleżanka mnie siłą musiała wyciągać. Dziewczyny ilu przystojniaków w mundurach Zjem ich żywcem
kochana to prosze sie podzielic tymi przystojniakami pojemy sobie razem z Toba a ze czasami by sie przydali to tez sie zgodze ale tylko do zaspokojenia naszych potrzeb a moge sie z Toba zabrac na te praktyki haha
Stary 2006-06-03, 13:08   #439
Caramella
Wtajemniczenie

Hehehe i tak mam złe zdanie o nim.
Ale go kocham...
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-03, 13:17   #440
Sailor Moon
Rozeznanie

Kajuś, jak już wrócisz to koniecznie pisz jak na tej imprezce może jeszcze nie wszystko stracone z tym stażem? Powalcz, dasz sobie radę

Gosiaczku, witaj , o szczęście się nie martw, ono samo przychodzi do singielek

Kociaczku, no ładnie z tym kolegą od całowania! Rozpustnico Ty! ja mam złe doświadczenia z takim "kolegą", bo to w końcu ja się zakochałam po tym wszystkim ale to było dawno i nieprawda

Całuję Was wszystkie moooocno
Stary 2006-06-03, 15:52   #441
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

Cytat:
Kociaczku, no ładnie z tym kolegą od całowania! Rozpustnico Ty! ja mam złe doświadczenia z takim "kolegą", bo to w końcu ja się zakochałam po tym wszystkim ale to było dawno i nieprawda

Całuję Was wszystkie moooocno
oj ja juz kilka razy to przerabialam i zawsze konczylo sie tym ze facet cos do mnie tylko raz ja sie zakochalam ale teraz sie nei obawiam o to bo nawet jak sie ktores z nas zakocha to zawsze mozna sie odkochac a zadna ze mnie rozpustnica taka malutka moze jedynie

ja tez was moje drogie mocno caluje

i wlasnie kajek no pisz nam tu szybko jak po imprezie i w ogole opowiadaj wszystko

iuv skarbie najdrozszy gdzie Ty sie podziewsz ??
gosiaczku caramello

martinko a Ty ladnie wczoraj zabawilas jak jeszcze do nas nie zagladnelas

a ja coz wczoraj nigdzie nie poszlam zlapalam malego dola przez cala sytuacje jaka mnie ogarnela tzn brak pracy itd i sie pobuczalam strasznie a dzis zjadlam czekolade popilam kawe z rumem i juz troche lepiej ale dalej nie tak jak byc powinno
Stary 2006-06-03, 17:37   #442
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

kochane
wstalam o 13 (w sumie to zwleklam sie z lozka), jezusiczku co wczoraj poimprezowalam (rozgrzewka przed dzisiejszym wieczorem)

przysiegam, ze jak wroce (jutro) to napisze do was , teraz musze powoli zbierac manatki

ajlawiu

73->72->71->65->60
Stary 2006-06-03, 17:53   #443
kociaczek
Rozeznanie

GG do kociaczek

dziewczynki milego wieczoru ja uciekam juz mnie dzis tu chyba nie bedzie popilam troche winka i mnie wzielo na imprezki i ide do kolezanki a potem na jakie dicho

caluski dla was wszyskich

iuv niedobra gdzie ty sie podziewasz

martinka to pieknie wczoraj porzadzilas dzis zycze rownie milej i uroczej zabawy kochana
Stary 2006-06-03, 20:38   #444
iuvenilis
Raczkowanie

hej hej Kobitki!
ja Was naprawdę baaardzo przepraszam, ale brat pryjechał i to oznacza okupację komputera przez 24 h na dobę zatem rozumiecie moją sytuację, dorwanie się do neta to zadanie wręcz niemożliwe a udało mi się tylko dlatego, że brat wybył coś zjeść
Caramello debil bez dwóch zdań ehh, jak to jest, że mimo to, my takich właśnie kochamy? [to pytanie retoryczne, bo odpowiedzi na nie nie ma ]
Kociaczku! naprawdę przepraszam przepraszam, że nie było mnie, ale już się wytłumaczyłam wybaczysz mi??
Oluś a co u Ciebie? naprawdę Ci współczuję, że jeszcze w szkole musisz przez cały czerwiec siedzieć w przyszłym roku sobie to wynagrodzisz, obiecuję Ci
martina@ hehe podziwiam Cię, skąd Ty na to siły bierzesz aaale, dziewczynki w piątek wyjeżdżam nad morze ( zasłużony odpoczynek ) więc też przestawię się na tryb ciągłego imprezowania wyobrażacie sobie, jakie CIACHA będą na plaży?
_Gosiaczek_ ejj, kilku przystojniaków przyprowadź do nas rzucimy się na nich tylko muszą być przystojni

Kajek
Stary 2006-06-03, 20:47   #445
Sailor Moon
Rozeznanie

A ja spędzam weekend w domu, bez-imprezowo, chyba powtórzę coś angielski przed egzaminami Nie cały czerwiec, praktycznie to od 15 VI nie ma mnie w szkole, po wystawieniu ocen
Aguś, ja już sobie wyobrażam te ciacha na plaży Mam nadzieję że zostawisz ich trochę dla mnie do sierpnia, wtedy też jadę nad morze
Stary 2006-06-03, 20:58   #446
iuvenilis
Raczkowanie

Cytat:
A ja spędzam weekend w domu, bez-imprezowo, chyba powtórzę coś angielski przed egzaminami Nie cały czerwiec, praktycznie to od 15 VI nie ma mnie w szkole, po wystawieniu ocen
Aguś, ja już sobie wyobrażam te ciacha na plaży Mam nadzieję że zostawisz ich trochę dla mnie do sierpnia, wtedy też jadę nad morze
Kochana jakie to są egzaminy?? bo hmm u mnie w LO tylko były zwykłe sprawdziany czy coś w tym rodzaju, ale egzaminów żadnych...
Słuchaj, jedziemy całą paczką i nie ma mowy żebyśmy cokolwiek zostawiły co to to nie
chociaż? będę musiała się nad tym jeszcze poważnie zastanowić
Stary 2006-06-03, 21:06   #447
Sailor Moon
Rozeznanie

O Ty wstręciuchu! zostaw conajmniej 5, bo my też całą paczką jedziemy trzeba się porządnie zrelaksować, ja przed maturą, Ty przed studiami
Egzaminy mam z angielskiego, certyfikat :/ boooję się okropnie
Stary 2006-06-03, 21:15   #448
iuvenilis
Raczkowanie

Cytat:
O Ty wstręciuchu! zostaw conajmniej 5, bo my też całą paczką jedziemy trzeba się porządnie zrelaksować, ja przed maturą, Ty przed studiami
Egzaminy mam z angielskiego, certyfikat :/ boooję się okropnie
aaaaa certyfikat! będzie dobrze! to wcale nie jest takie trudne
( pomimo, że uczyłam się niemieckiego to wiem, że z angielskim będzie podobnie i będzie dobrze! )
zdasz super, popowtarzaj wyjątki i będzie ok
Stary 2006-06-03, 21:18   #449
Forumianka
Raczkowanie

Witam drogie FORUMOWICZKI pozwolicie, że i ja dołączę do was.
Co tam w sobotni wieczór słychać???? Bo ja właśnie po spacerku

"Nie ma nic boleśniejszego ponad to , kiedy ludzie sprytni uchodzą za mądrych."

Franciszek Bacon

Forumianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-06-03, 21:21   #450
iuvenilis
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Forumianka
Witam drogie FORUMOWICZKI pozwolicie, że i ja dołączę do was.
Co tam w sobotni wieczór słychać???? Bo ja właśnie po spacerku

witaj!
niezmiernie miło jest nam powitać Cię w naszych skromnych progach
oczywiście pozwolimy
mam nadzieję, że Ci się u nas spodoba

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości