![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Nie martw się Fibian, ja mdłości miałam cały pierwszy trymestr, jak tylko zaczął sie czwarty miesiąc wszystko minęło jak ręką odjął. Potem było wszystko ok. Dopiero w 9 miesiacu jak juz miałam spory brzuszek to było mi troche ciężko. Na te mdłości mój gin kazał mi pić na czczo wode mineralna z cytryną. Ale kazda z nas przechodzi ciaże inaczej. Nie martw sie kochana po porodzie wszystko minie
![]() Dziewczynki, moja Lili od kilku dni przechodzi sama siebie. Łapie się wózka i siada w nim, w ogóle to wykorzystuje każdą okazję, żeby usiąśc. A jak fajnie bawi sie nózkami, mozna sie posikacze smiechu ![]() Ale jest taka jakas marudna od wczoraj, ze momentami to nie moge dac sobie z nia rady ![]()
#422 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dziekuję, bo już traciłam nadzieję,że to minie.
Ja się czuję dokładnie jak iwonamysza - jakby mnie przejechał czołg. Czekam z utęsknieniem na 4 miesiąc. A to już za tydzień... Buziaczki dla Mamuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Rozeznanie
|
Taki tu zastój, chyba wszystkie mamusie z dzidziorami na spacerkach, albo w pracy
![]() ![]()
#424 |
Zadomowienie
|
Ja tez sie jeszcze troche bycze. Ogarniam mieszkanie i czekam na godzine, kiedy bede mogła pójść po Kasię, a potem pakujemy się i wyjeżdżamy na długi weekend. Trzeba na maksa wykorzystać ostatnie chwile wolności. Bo od poniedziałku już nie będzie tak różowo jak dotychczas. Szarą rzeczywistość czas zacząć. A na spacer o tej godzinie to trochę za gorąco. Bynajmniej mojej małej świeci w oczy i się bardzo denerwuje. Zamówiłam już dla niej parasolkę do wózka i czekam. My na spacery chodzimy teraz wieczorem jak już odeśpi żlobek (od 15 do 18) to ok.19 wychodzimy i do 20 łazikujemy. No i droga do żłoba i z powrotem to też trochę spaceru.
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Humbak zastój tu jet taki odkad pogoda się porawila,mamusie dotleniają siebie i maluszki pewnie ![]() Ja to wczoraj tak się dotleniłam że dzis wszystko mnie piecze zamocno sie zjarałam i musze sie obkładac teraz maślankami ![]() Humbak może Twojej Lili ząbki wychodzą?Moja Wikunia też jest marudna od tygodnia i jak dotykałam jej dziąsełko dolne to czułam juz twarde ząbki,ciekawe jak to będzie jak juz jej urosną i cycuśa będzie dalej jadła,aż się boje ![]() ![]() Umieszcze jeszcze kilka fotek Wiktorii i tez spadam na spacerek. ![]() Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
Jastin ale masz piekną blond piękność, aż normalnie zazdroszcze Ci tych włosków. Moja nadal łysa jak kolano. Mała już w domu, zaraz pewnie uśnie, już tak sennie mruczy, a ja biore sie za pakowanie. Nie ma żartów, a nie chce mi się. Śpiąca jestem niesłychanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() ![]() ![]() a mó Kubuś ko ńczy dziś 5 miesiecy!!!! ![]()
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Ja też dołanczam sie do buziaczków dla Kubusia
![]() ![]() Iwonamysza trzymam bardzo mocno w kciuki, za Kasie i za ciebie w pracy ![]() A nie zastanawiałas sie nad opiekunką do dziecka ? nie byłoby to lepsze od złobka ?
#431 |
Zakorzenienie
|
Buziaczki dla Kubusia
![]() Jastin Wiktoria jest super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Martusiu najserdeczniejsze życzenia dla Kubusia. Dla niego wielkie
![]() Cytat:
A powiem szczerze że jestem zaskoczona opieką w żłobku. W poniedziałek zaprowadziłam ją po raz pierwszy i nie mieli jeszcze Bebilonu na stanie, a we wtorek od samego rana zakomunikowano mi, że już został zakupiony specjalnie dla niej. No i przewijają ją tam częściej niż niejedna matka i tyłeczek ładnie pokremowany, zadbany. Tylko dziecko się lekko poślini to już przebierają. A jak chwilę płakała, a że była najedzona i przewinięta to bujali w wózku dopóki nie zasnęła. Naprawdę nie taki diabeł straszny jak go malują. Dzięki temu nie mam wyrzutów sumienia, że dałam tam dziecko. A jeden chłopczyk to jest nawet o miesiąc młodszy od Kasi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
Spóźnione całusy dla Kubusia od Lilianki z mamą
![]()
#434 |
Rozeznanie
|
A dzisiaj Lilianka kończy pięć miesiecy!!!!
Śpi tu obok mnie w wózku i musze wam coś powiedzieć, bo jak nie powiem to chyba pękne: Lilianka jest najśliczniejszym dzieckiem na świecie i jeśli mi ktoś zaprzeczy to dostanie w dziób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może jej i idą ząbki i dlatego jest taka niedobra, nie jestem w stanie zajrzeć jej do buzi bo się wścieka jak próbuje. I chyba koniec z karmieniem piersię, possie chwile potem sie odwraca i się śmieje, ssać już nie chce, a za chwilę jest głodna. Fajnie Iwonko,że w końcu przekonałaś się do tego żłobka, jak czytałam to co pisałaś to mi się chciało płakać, już oczami wyobraźni widziałam jak okropnie jest w tym żlobku, jak dzieci płaczą i jakie niedobre są panie. Ale to chyba wypaczony obraz poprzedniego systemu. Buziaczki dla dzielnej Kasi i jej Jeszcze dzielniejszej mamusi ![]()
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Buziak dla Lilinaki ![]() Iwonamysza to dobrze, że wszystko tak się ułozyło ![]() A jutro moja Wikunia bedzie miala pół roczku ![]()
#438 |
Zakorzenienie
|
Ja też przesyłam buziaczki dla Lilianki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Humbak najserdeczniejsze całusy, buziaki, cukiereczki, ciasteczka dla Lilianki.
Alien dla Twojej Wiktorii również złóż życzenia z okazji połowy roczku. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
buziaczki dla Lilianki
![]() ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
Alienku no i oczywiscie dla Wikuni-to pierwsza okrągła rocznica-
![]() ![]() ![]() ![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
No i ode mnie dla Lili
![]() ![]() Ja to juz ostatnia chyba jestem,ale nie ma mnie przy kompie prawie wcale... Dzis bylam w Opolu na zakupach..Szymus skorzytał z nich najlepiej ![]() ![]() ![]() ![]() Co do jedzenia to dzis brało go na wymioty po 3 lyzeczkach zupki jarzynowej z BoboVity ![]() Mleko mojego synka w podniebienie drapie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Alienku wszystkiego najlepszego dla Wikuni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Lili dziękuje wszystkim serdecznie za życzonka.
![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
Alienku-moj cierpliwosc sie konczy...bo jak wpadne do chatki puchatka- i zrobie zadyme to odrau pokazesz buziuchne
![]()
#446 |
Rozeznanie
|
Wszystkieko najlepszego dla Wiktorki od Lili z Mamusią, tysiąc słodkich buziaczków, a tam tysiąc - miliony słodkich buziaczków przesyłamy wirtualnie!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#447 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ma Alien cierpliwość, naprawde!!!! A teraz poważnie, koniec dziewczynki z karmieniem piersią. Wczoraj po raz pierwszy Lili cały dzień nie ssała piersi, w nocy ssała 3 razy, ale nie wiem, czy ona rzeczywiście ssala, czy poprostu traktuje to jak uspokajacz. W każdym razie piersi mnie nie bolą, ale czuje że pokarm jeszcze jest. Nie kupujcie Hagissów, to największe badziewie. Już je miałam przecież i wiedziałam że są do bani ale skusiłam sie bo były taniutkie, na szczęście tylko 16 ich było w paczce. Jeszcze jak jest zimno to jako tako. Ale teraz jak Lilianek w samym body chodzi ![]() Brat mi zainstalował Avatorek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane!
Na samym początku składam życzonka Wikuni,niech rośnie zdrowo,wirtualne buziaczki maleńka ![]() Alein skoro to już pół roczku to Wikunia juz pewnie siedzi,co? U nas upały,cały czas jesteśmy w plenerze,jak ja kocham taka pogode ![]() ![]() ![]() Humbak,troche szkoda z tym karmieniem,ale może to przejściowe ja nadal karmie ale Wika skończy pól roczku i chyba będe powoli ją odzwyczajać,ostatnio jak powiedziałam o tym teśćiowej to mało mnie nie wykleła,chociaż wy mnie nie potępiajcie prosze ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Alienku a tak wogóle to Ty chyba masz umowe z netem do 20 czerwca,tak?
I jak to będzie kochana,podpisujecie drugą czy jak? Mam nadzieje że dalej będziemy wszystkie razem,bo jakby zabrakło mojej i Wikuni imieniczki to smutno straszliwie by nam było ![]() Póki co to całujemy was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.