Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-07, 09:39   #421
bonjourbelle
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez krejzicatlady Pokaż wiadomość
Super dziękuję no to jedziemy z tym koksem

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Hej, powodzenia

Asioka
Asia, będzie super zdany egzamin

Dziewczyny, macie jakieś pomysły lub własne sposoby na to jak ulżyć komuś w bólu kręgosłupa przy rwie kulszowej? Już nie mogę patrzec jak mąż się męczy, a nie wiem co robić. Ma ćwiczenia od fizjo, ale po nich jest gorzej, leki nic nie dają. Znacie coś domowego co może przynieść ulgę?
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 09:45   #422
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zeby facet zmienil trym zywienia musi miec dovra motywacje ale dla nich zdrowie to nie motywacja. Zgrabna figura, jakas laska, czy koledzy to ich rusza.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 09:49   #423
kasia0912
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krejzicatlady Pokaż wiadomość
Hej

Tak pierwsza.
Mam 29 lat i mieszkam w UK.

W 2019 biorę ślub i początkowo chcieliśmy zaczekać do po ślubie jednak ostatnio zaczęliśmy o tym poważnie myśleć i rozmawiać i zdecydowaliśmy się próbować już teraz.

Hej my bierzemy 2018 i też jeszcze chwile przed próbowaliśmy,ale teraz już przestaliśmy i ponownie zaczniemy po

Dobry dziś na 14 do pracy i brzydko za oknem.
Idę TŻ zrobić sałatkę grecką

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 09:49   #424
_St0kr0tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Hej, powodzenia

Asioka
Asia, będzie super zdany egzamin

Dziewczyny, macie jakieś pomysły lub własne sposoby na to jak ulżyć komuś w bólu kręgosłupa przy rwie kulszowej? Już nie mogę patrzec jak mąż się męczy, a nie wiem co robić. Ma ćwiczenia od fizjo, ale po nich jest gorzej, leki nic nie dają. Znacie coś domowego co może przynieść ulgę?
Kolezanka w ciazy miala straszna rwe to zalecili jej plywanie. Niby cos pomagalo, ale mowila ze w drodze na basen tak szla przez ta rwe ze ludzie na ulicy sie zatrzymywali czy moga jej jakos pomoc.

_St0kr0tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 09:54   #425
bonjourbelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _St0kr0tka Pokaż wiadomość
Kolezanka w ciazy miala straszna rwe to zalecili jej plywanie. Niby cos pomagalo, ale mowila ze w drodze na basen tak szla przez ta rwe ze ludzie na ulicy sie zatrzymywali czy moga jej jakos pomoc.

Moj też ledwo chodzi, od razu widać że coś jest nie tak :/ najgorsze że ma przy tym katar i kicha bardzo, a przy kichaniu boli jeszcze bardziej..
bonjourbelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 09:59   #426
bianeczkaa
Zakorzenienie

Moj maz ma wode w kolanach. Oczywiscie nie pojdzie jej spuscic. Pojechal do serwinki. Spoko wierze w nia bo mi kostke nastawila ale tesc tez byl i caly czas mu sie odnawia jak tylko skonczy kuracje.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2017-11-07, 10:02   #427
Polinezyjka
Zakorzenienie

Domi brawa dla teściowej ! Nie dość ze żeby psuje to u maluch dzieci jelita jeszcze nie są tak szczelne i szybciej choruje się u nich grzybek w jelitach niż u dorosłych (mój brat miał z tym problem w dzieciństwie - żarł słodkie na potęgę , żeby miał czarne jako dziecko małe , a potem się przypalentaly lamblie i inne cuda )
Szkoda ze chce dobrze w 'taki sposob' a nie w zdrowy sposób Np wyciskając soki , robiąc jakieś mixy owocowe wymyślając zdrowe przekąski i jakieś ciastka da się tylko trzeba zmienić myślenie :P nie da się jej tego wytłumaczyć ?

Stokrotka - ja odkąd zobaczyłam ze Sara ma alergie na nabiał to bez problemu nie jem slodyczy itd, ale Przyznam się ze było mi czasem ciężko :P (dobrze ze w tamtym czasie nie miałam okresu bo przed okresem bez słodkiego - ale znalazłam sobie zastepniki słodyczy )
Wiec rozumie Ciebie ze robiąc coś dla maluszka w brzuchu jest łatwiej niż jak się chce np schudnąć ;O

Odowska - ja wiem ze to z jelit cała sprawa sie poroniła :/ skoro już miała robaczki to znaczy ze tam środowisko sprzyjające - już wiem Np ze te wysypki ostatnie i swąd wynika z tego ze odrobaczalismy i robaki martwe wydzielają toksyny - one są usuwane przez skore - wysypka i swąd- nikt mi nie powiedział ze trzeba dziecku dać coś co wspomoże usuwanie toksyn, dopiero wczoraj kupiłam taki żel który wiąże toksyny i pomaga usunąć .
Kłopot mam jedynie z dieta - jej by się przydało być na diecie bez nabiału, glutenu i cukru - a jest to niewykonalne w żłobku :/

Bonjourbelle No ja niestety tylko znam rozciąganie - cieiczeni z jogi które babka mówiła ze są dobre na rwę , a tato przy rwie chodził na jakieś zabiegi prady czy coś i faktycznie pomogło.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-11-07, 10:06   #428
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Domi brawa dla teściowej ! Nie dość ze żeby psuje to u maluch dzieci jelita jeszcze nie są tak szczelne i szybciej choruje się u nich grzybek w jelitach niż u dorosłych (mój brat miał z tym problem w dzieciństwie - żarł słodkie na potęgę , żeby miał czarne jako dziecko małe , a potem się przypalentaly lamblie i inne cuda )
Szkoda ze chce dobrze w 'taki sposob' a nie w zdrowy sposób Np wyciskając soki , robiąc jakieś mixy owocowe wymyślając zdrowe przekąski i jakieś ciastka da się tylko trzeba zmienić myślenie nie da się jej tego wytłumaczyć ?

Stokrotka - ja odkąd zobaczyłam ze Sara ma alergie na nabiał to bez problemu nie jem slodyczy itd, ale Przyznam się ze było mi czasem ciężko (dobrze ze w tamtym czasie nie miałam okresu bo przed okresem bez słodkiego - ale znalazłam sobie zastepniki słodyczy )
Wiec rozumie Ciebie ze robiąc coś dla maluszka w brzuchu jest łatwiej niż jak się chce np schudnąć ;O

Odowska - ja wiem ze to z jelit cała sprawa sie poroniła :/ skoro już miała robaczki to znaczy ze tam środowisko sprzyjające - już wiem Np ze te wysypki ostatnie i swąd wynika z tego ze odrobaczalismy i robaki martwe wydzielają toksyny - one są usuwane przez skore - wysypka i swąd- nikt mi nie powiedział ze trzeba dziecku dać coś co wspomoże usuwanie toksyn, dopiero wczoraj kupiłam taki żel który wiąże toksyny i pomaga usunąć .
Kłopot mam jedynie z dieta - jej by się przydało być na diecie bez nabiału, glutenu i cukru - a jest to niewykonalne w żłobku :/

Bonjourbelle No ja niestety tylko znam rozciąganie - cieiczeni z jogi które babka mówiła ze są dobre na rwę , a tato przy rwie chodził na jakieś zabiegi prady czy coś i faktycznie pomogło.

Te kobiety sa niereformowalne. U mnie jest to samo. Dziecko potrafilo plakac bo wiedzialo ze nie moze czegos a ta na sile i jak mnie zobaczyla to chowala pod stol. Masakra

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2017-11-07, 10:17   #429
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Hej! My nosimy Młodemu nasze jedzenie do żłobka, ale mamy małą placówkę, jak Sara jest w większej, to pewnie robiliby problemy. Ale może mają doświadczenie z alergicznymi dziećmi, to teraz bardzo częste przecież. W żłobku Młodego menu nie jest najgorsze, ale desery są tragiczne. Ja nie wiem jak można tak małym dzieciom dawać jakieś misielubisie czy inne cuda?

Przekichane z tymi owsikami. A ten żel, to do jedzenia czy smarowania? (sorry za głupie pytanie).

Do którego alergologa chodzicie? Ja bardzo polecam dr Rembiasz, przyjmuje i prywatnie i w szpitalu. Za jakieś dwa tygodnie wybieramy się na kontrolę do niej, ale w zasadzie nie ma co kontrolować, bo skóra czyściutka. Ale u nas więcej objawów i tak było ze strony układu pokarmowego niż skórnych.
odowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 10:23   #430
invi_08
Zakorzenienie

Hej

Stresci mi ktoś co sie dzialo od wczoraj?
Niezywa jestem dzis..

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 10:24   #431
Polinezyjka
Zakorzenienie

Odowska - enterosgel - zawiesina doustną , podobno rewelacjanprzy jelitowke itd No i wlasnie wiąże toksyny (tak jak czystek przykładowo)
Chciałam pojsc teraz do dr.Nowackiego ale sama już nie wiem, zaraz będę dzwonić i pytać o terminy

21 tc córeczka
Stary 2017-11-07, 10:26   #432
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Jestem ciekawa co będzie z moją teściową.

Upasła TŻ jak był mały niemożliwie i do dziś upiera się, że taki chudzieńki niejadek był ... ogólnie pojęcia o rozsądnym żywieniu nie ma. Wali tłuszczu, soli itd. ile fabryka dała - TŻ po ślubie schudł bez niczego 5kg jak zmienił kuchnię na moją

Ale jak kupiliśmy wyciskarkę, żebym więcej witamin w ciąży piła to poleciała po taką samą. Przyszłościowo, bo będzie dla gałganicy soczki wyciskać

Może będą z niej ludzie
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 10:32   #433
kasia0912
Zakorzenienie

U nas to TŻ je zdrowiej. Uwielbia owoce i warzywa. I teściowa też.
Tylko ja bym słodkie jadła;p

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-11-07, 10:39   #434
Polinezyjka
Zakorzenienie

Panirumiankowa dawaj jej jakieś książki/ artykuły do czytania jak jesteś jeszcze w ciąży, gadaj z nia jak najwiecej typu; ktoś zrobił tak i tak i dziecko było chore , my będziemy robić tak i tak i cieszymy się ze nas wesprzesz (wiadomo ze nie tak tylko chodzi mi zamysł :P ) No ja moja teściowej urobilam, sól himalajska używają , miód zamiast cukry, nie dają słodkiego Sarze , w ogóle teściowa robiła mi specjalne obiady na tej diecie bez nabiału także super jesli o to chodzi

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Ja mam w ogóle depresje jesli chodzi o żywienie ;(. Chciałabym jeść zdrowiej - ale chodzi mi o Sarę-
Odowska bo zapomniałam - w moim żłobku nie możesz przynieść swojego jedzeni dla dziecka - ale ja i tak płace więcej bo Sara ma dietę beznabialu - a wiesz czym smarują jej chleb margaryna (bo masła nie może ) Jesu mam wlamsie przez to depresje bo może by mogła ? Ale jak to sprawdzic jak w domu nie chce jeść kanapek - a w żłobku zjada, jakby było ok to bym zmieniła w diecie żeby dawali masło , jogurty itd ale bez mleka w proszku . Jestem ostatnio tak zmęczona ze nie umie tak wiecie racjonalnie i logicznie myśleć , a w pracy mam znów masę projektow Wiec uciekam , będę wieczorem

21 tc córeczka
Stary 2017-11-07, 10:41   #435
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Panirumiankowa dawaj jej jakieś książki/ artykuły do czytania jak jesteś jeszcze w ciąży, gadaj z nia jak najwiecej typu; ktoś zrobił tak i tak i dziecko było chore , my będziemy robić tak i tak i cieszymy się ze nas wesprzesz (wiadomo ze nie tak tylko chodzi mi zamysł :P ) No ja moja teściowej urobilam, sól himalajska używają , miód zamiast cukry, nie dają słodkiego Sarze , w ogóle teściowa robiła mi specjalne obiady na tej diecie bez nabiału także super jesli o to chodzi

Przypomniałaś mi jak dałam teściowi do czytania książkę o BLW. Powiedział, że nie przeczyta, bo jest za stary na czytanie Od tego czasu go nie lubię, nie mam zbyt dobrego zdania o ludziach, którzy nie czytają.
Stary 2017-11-07, 10:43   #436
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez odowska Pokaż wiadomość
Przypomniałaś mi jak dałam teściowi do czytania książkę o BLW. Powiedział, że nie przeczyta, bo jest za stary na czytanie Od tego czasu go nie lubię, nie mam zbyt dobrego zdania o ludziach, którzy nie czytają.

Ahaha uwielbiam Cię

21 tc córeczka
Stary 2017-11-07, 10:48   #437
rybcia34
Zakorzenienie

Dzień dooobry. Ale jestem nieżywa dziś. Po toxo (bo kazała drugi raz gin zrobić) mdli mnie niemiłosiernie. W dodatku pączka zjadłam bo miałam chcicę i teraz brzuch mnie booli w nocy tez zdychałam po gołąbkach teściowej...a takie pyyszne były.

Witaj krejzicatlady Owocnych starań
Asioka przykro mi
Stary 2017-11-07, 10:51   #438
Minita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
Oczywiście, ze byłam u niej dwa razy. Kazała brać wit B complex w dużych ilościach. Jak to nie pomogło, to dała mi jakieś tabletki niby na regenerację nerwu i mówiła, ze do roku czasu minie. Więc muszę się znowu wybrac, bo nie minęło
Może wiedziała od początku jaka jest sytuacja, ale wolała lać wodę... Ja bym też poszła jeszcze raz, ciekawe co Ci teraz powie.

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7860284 1]
Faceci są jak dzieci. Mojego pół roku prosiłam, żeby poszedł do lekarza, bo narzekał rano na ból kręgosłupa to nie po co w końcu wykopałam go na basen i przestał jęczeć. [/QUOTE]

Zgadzam sie z Tobą - a nawet są gorsi od dzieci. Miałam podobną sytuację z M. Też prosiłam, żeby poszedł do lekarza bo go strasznie kręgosłup bolał, ale nie- gdzie by on po lekarzach chodził. Dopiero jak nie mógł wstać któregoś dnia to go zmusiło i okazało się że ma ubytki kostne w kręgach i przy dużym wysiłku tworzą się guzy które z czasem doskwierają coraz bardziej.

[QUOTE=domii29;78601961]Siedze na korytarzu w przychodni, czekam na meza i czuje sie jakbym czekala w sadzie na jakis wyrok czy cos. Maz jest cukrzykiem, z biegiem czasu przestalam z nim walczyc - jest dorosly, dziecka bym przypilnowala jego sie nie da. Ciagle zle wyniki badan, ciagle pani doktor sie zlosci, krzyczy nic nie pomaga. Kazala mi z nim przyjezdzac i mnie wola za kazdym razem kiedy chce dac mezowi reprymende zebym slyszala jak fatalnie jest... Brak mi sil na walke z moim mezem. Uzylam chyba najmocniejszego argumentu jaki moze byc, wiem to nie w porzadku ale powiedzialam mu raz ze sam wie jak to jest wychowywac sie bez ojca i ze nie chcialabym zeby moje dzieci tez przez to musialy przechodzic - nawet ten argument nie zadzialal

Chyba domii na faceta nie ma recepty w tym wypadku, niby każdy powinien jak dorosły myśleć, dojrzale, odpowiedzialnie- ale w przypadku mężczyzn to jest tragedia po prostu. Ani prośby, ani krzyki nie pomogą, można gadać jak do ściany, im się wydaje, że są niezniszczalni, żadne choróbska ich nie dopadną ( piszę na przykładzie też mojego M. ). Współczuje Ci tych problemów i stresów w Twoim stanie
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 10:52   #439
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e
Konto usunięte

Cytat:
Moja teściowa uważa czytanie za przeżytek, także z książki nici ...
Powoli się cywilizują z teściem, zaczynają czytać składy, bo im tłumaczymy od kilku lat. Ostatnio nawet teściu mi się chwalił, że jak na wakacje jechali (doroczny włoski camping, więc jedzenia wożą sporo na trasę) to nie kupił pasztetów tych w małych puszeczkach, bo sam mom tam był

Kociary, która kupuje? https://merlin.pl/kalendarz-kota-jas...lezia/7711458/
85cabce079a739571384bfd24737f09ed791b49e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 10:52   #440
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Ostatnio w Biedronce widziałam książke ... no byłam popłakana.
Książka pokroju jak z komandosa stać się ojcem - książka przetrwania pierwszych miesiący z dzieckiem
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 10:53   #441
odowska
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Ja mam w ogóle depresje jesli chodzi o żywienie ;(. Chciałabym jeść zdrowiej - ale chodzi mi o Sarę-
Odowska bo zapomniałam - w moim żłobku nie możesz przynieść swojego jedzeni dla dziecka - ale ja i tak płace więcej bo Sara ma dietę beznabialu - a wiesz czym smarują jej chleb margaryna (bo masła nie może ) Jesu mam wlamsie przez to depresje bo może by mogła ? Ale jak to sprawdzic jak w domu nie chce jeść kanapek - a w żłobku zjada, jakby było ok to bym zmieniła w diecie żeby dawali masło , jogurty itd ale bez mleka w proszku . Jestem ostatnio tak zmęczona ze nie umie tak wiecie racjonalnie i logicznie myśleć , a w pracy mam znów masę projektow Wiec uciekam , będę wieczorem

Też bym się wkurzyła tą margaryną. Umów się do alergologa, może zrobicie testy na alergie pokarmowe z krwi i coś wyjdzie. Jak jest duża nietolerancja to wychodzi nawet maluchom. A masło możesz też sprawdzić w jajecznicy albo jako dodatek do zupy. Choć nam alergolog doradzała robić ekspozycję na nabiał jogurtem. Tylko teraz bez sensu, skoro ma podrażnione jelitka i skóra brzydka, nie będzie widać. I nie przejmuj się tak tym jedzeniem żłobkowym! Ważne, że w domu ma przykład zdrowego jedzenia, powoli jej się to wszytko zregeneruje. Czasem okoliczności są jakie są i ich nie przeskoczymy choćbyśmy chciały. Musimy działać najlepiej jak możemy z tym co mamy do dyspozycji
Stary 2017-11-07, 10:57   #442
Bruised
Wtajemniczenie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7860733 1]Moja teściowa uważa czytanie za przeżytek, także z książki nici ...
Powoli się cywilizują z teściem, zaczynają czytać składy, bo im tłumaczymy od kilku lat. Ostatnio nawet teściu mi się chwalił, że jak na wakacje jechali (doroczny włoski camping, więc jedzenia wożą sporo na trasę) to nie kupił pasztetów tych w małych puszeczkach, bo sam mom tam był

Kociary, która kupuje? https://merlin.pl/kalendarz-kota-jas...lezia/7711458/[/QUOTE]

Skąd wiedziałaś, że kalendarza dzisiaj szukałam?

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 11:00   #443
Feliska
Zakorzenienie

[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7860733 1]Moja teściowa uważa czytanie za przeżytek, także z książki nici ...

Kociary, która kupuje? https://merlin.pl/kalendarz-kota-jas...lezia/7711458/[/QUOTE]

O Boże, jaki cudny kalendarz A ile w nim prawdziwości
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 11:00   #444
liven
Zakorzenienie

Kociarą nie jestem, ale dla Was nowina przyda się
w Agata Meble widziałam fajne zaparzacze do herbat z kotami i różnymi napisami, może któraś się skusi https://www.agatameble.pl/akcesoria-...-z-zaparzaczem
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 11:05   #445
krejzicatlady
Zadomowienie

Ktoś pytał ile kiciakow mam w domu - otóż 2.
Siostrzyczki,nieco ponad rok mają i na tą chwilę to moje dzieci
Mam nadzieję że dołączenie małego bąbla w przyszłości nie zaafektuje ich w żaden sposób

krejzicatlady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 11:05   #446
kasia0912
Zakorzenienie

weźcie zróbcie żeby mi się chciało tak jak mi się nie chcę;p

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2017-11-07, 11:06   #447
odowska
Zadomowienie

Może z Twoich teściów faktycznie będą ludzie

Czadowy ten kalendarz! Jak bym taki miała, to na pewno bym się nauczyła używać! - tryb samooszukiwania się aktywny

W ogóle, co moje koty wczoraj zmajstrowały! Nawet tż - ostoja spokoju i uosobienie kociej miłości krzyknął na jedną. Wu. próbowała wskoczyć na blat, ale stała tam blacha do piekarnika i tylko zahaczyła o nią łapami, a całe to żelastwo poleciało na podłogę. Od tego hałasu Ba. się obudziła nagle, przestraszyła i spadła z parapetu zrzucając kwiatka (RIP żyworódka) prosto na jeden z ich szklanych spodków (RIP spodek). Kocham moje koty.
Stary 2017-11-07, 11:08   #448
invi_08
Zakorzenienie

Cytat:
Może z Twoich teściów faktycznie będą ludzie

Czadowy ten kalendarz! Jak bym taki miała, to na pewno bym się nauczyła używać! - tryb samooszukiwania się aktywny

W ogóle, co moje koty wczoraj zmajstrowały! Nawet tż - ostoja spokoju i uosobienie kociej miłości krzyknął na jedną. Wu. próbowała wskoczyć na blat, ale stała tam blacha do piekarnika i tylko zahaczyła o nią łapami, a całe to żelastwo poleciało na podłogę. Od tego hałasu Ba. się obudziła nagle, przestraszyła i spadła z parapetu zrzucając kwiatka (RIP żyworódka) prosto na jeden z ich szklanych spodków (RIP spodek). Kocham moje koty.
Lubie u kotow takie spontany i nieoczekiwane ruchy, takie maja smieszne miny jak je cos wezmie z zaskoczenia.

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 11:08   #449
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-07, 11:11   #450
odowska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Ostatnio w Biedronce widziałam książke ... no byłam popłakana.
Książka pokroju jak z komandosa stać się ojcem - książka przetrwania pierwszych miesiący z dzieckiem
Faceci to umieją sobie słodzić. Ciekawe czy są książki "jak stać się ojcem z lwa kanapowego". A ta serio, to polecam "Ojcem być" Juula, fajne rozdziały też o traktowaniu kobiety w ciąży, a potem o budowaniu ze swoim dzieckiem relacji już od urodzenia.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości