Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-07-26, 12:59   #421
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Dot.: Michael Kors - miłośniczki łączmy się! cz.VII

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Myślę, że tak. Przez lata byłam wierna czarnym dodatkom, a teraz moim nowym czarnym jest rudy (jak Twój plecak) - to kolor, który do większości rzeczy będzie pasował . Niebieski też jest piękny, moim zdaniem też dość uniwersalny, chociaż dla kogoś, kto nie nosi intensywnych barw może być początkowo trudny do ogrania .

Bardzo dziękuję za tak wyczerpującą odpowiedź
Chyba najlepiej będzie, jesli przymierzę plecaki, zestawiając je z zawartością szafy.

KarinaBallerina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-26, 14:30   #422
desconfiado
Raczkowanie

Odebrałam voyager'a dla mamy Kolor neutralny w vitkacu to oat
desconfiado jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-26, 15:57   #423
lauranow
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KarinaBallerina Pokaż wiadomość
Chyba najlepiej będzie, jesli przymierzę plecaki, zestawiając je z zawartością szafy.
Kochana piękny ten electric blue

MK Susannah Blossom + silver
lauranow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-26, 17:23   #424
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=KarinaBallerina;850 84896]

Gratuluję Dołączam do głosów, iż w tej sytuacji zakup wymarzonego LV jest uzasadniony [COLOR="Silver"]

/QUOTE]

no niby tak tylko skąd wytrzasnąć te 4,5 tys :-D
chyba trzeba zacząć oszczędzać :-DDD

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
super kolory
przymiarki to dobry pomysł

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez desconfiado Pokaż wiadomość
bardzo fajny ten kolor
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-26, 20:32   #425
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desconfiado Pokaż wiadomość
Świetnie wygląda ! On ma gradient czy tylko tak wyszedł na zdjęciu ?

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lauranow Pokaż wiadomość
Kochana piękny ten electric blue

Kochana, bardzo dziękuję Tak, electric blue całkiem skradł moje serce. Gdyby to była Rhea XS to na 100 % zostałby u mnie w szafie. Jeden z piękniejszych kolorów Korsa

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

[QUOTE=malgoska_78;8509094 6]
Cytat:

Gratuluję Dołączam do głosów, iż w tej sytuacji zakup wymarzonego LV jest uzasadniony [COLOR="Silver"]

/QUOTE]

no niby tak tylko skąd wytrzasnąć te 4,5 tys :-D
chyba trzeba zacząć oszczędzać :-DDD

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

super kolory
przymiarki to dobry pomysł

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

bardzo fajny ten kolor

Mam 9-letniego syna i powiem tak, teraz inwestuj w wyprawkę, fajny wózek ( podstawa, mój był wart każdej wydanej złotówki ), a jak maluszek podrośnie, dobrze to sprzedaj i zainwestuj w torebkę

Dziękuję, kolory były piękne. No właśnie "były", bo jestem już po zwrotach. Przymierzyłam i o ile z ubraniami jest ok, o tyle poległam przy butach. Zasadniczo te plecaki mają być na codzień i na wyjazdy, a wtedy najczęściej noszę buty sportowe. A mam je czasem bardzo awangardowe, w neonowych kolorach nawet i niestety z niektórymi plecaki się gryzły Dodatkowo, po przymiarkach okazało się, ze Rhea Medium jest świetna na codzień, zgrabna, ale taka dość mała i grubej bluzy i swoich niezbędnych rzeczy plus np. wody tam nie zmieszczę. Z żalem oddałam.
Wizyta w salonie w Krk zaowocowała jednak przymiarką Rhea Large i to był strzał w 10 ! W salonie był tylko czarny ze srebrem, ale na Gomez znalazłam ze złotym wykończeniem i to w promocji. Co prawda, wygladam z nim jak skrzat, ale nie o to chodzi
Obsługa w salonie super, dwa zwroty bez problemu, bardzo miło i sympatycznie, więc GK nadal polecam

Stary 2018-07-27, 07:07   #426
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=KarinaBallerina;850 94996]Świetnie wygląda ! On ma gradient czy tylko tak wyszedł na zdjęciu ?

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Kochana, bardzo dziękuję Tak, electric blue całkiem skradł moje serce. Gdyby to była Rhea XS to na 100 % zostałby u mnie w szafie. Jeden z piękniejszych kolorów Korsa

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość

Mam 9-letniego syna i powiem tak, teraz inwestuj w wyprawkę, fajny wózek ( podstawa, mój był wart każdej wydanej złotówki ), a jak maluszek podrośnie, dobrze to sprzedaj i zainwestuj w torebkę

Dziękuję, kolory były piękne. No właśnie "były", bo jestem już po zwrotach. Przymierzyłam i o ile z ubraniami jest ok, o tyle poległam przy butach. Zasadniczo te plecaki mają być na codzień i na wyjazdy, a wtedy najczęściej noszę buty sportowe. A mam je czasem bardzo awangardowe, w neonowych kolorach nawet i niestety z niektórymi plecaki się gryzły Dodatkowo, po przymiarkach okazało się, ze Rhea Medium jest świetna na codzień, zgrabna, ale taka dość mała i grubej bluzy i swoich niezbędnych rzeczy plus np. wody tam nie zmieszczę. Z żalem oddałam.
Wizyta w salonie w Krk zaowocowała jednak przymiarką Rhea Large i to był strzał w 10 ! W salonie był tylko czarny ze srebrem, ale na Gomez znalazłam ze złotym wykończeniem i to w promocji. Co prawda, wygladam z nim jak skrzat, ale nie o to chodzi
Obsługa w salonie super, dwa zwroty bez problemu, bardzo miło i sympatycznie, więc GK nadal polecam
ja za miesiąc skończę 40stkę i to będzie moje pierwsze dziecko
tak myślę, że kupię dobry wózek, a potem go sprzedam i za to kupię LV - po dołożeniu troszkę :-D

Ja w większości mam czerwone rzeczy, buty i u mnie króluje czerń, granat, chaber, szary, czerwony, turkus. I mam manię dokupowania np torebek pod kolor, ale podstawa to mieć na sobie max 3 kolory wtedy się nie gryzie.

Jak ubierzesz jeansy granatowe, biały t-shirt, neonowe sneakersy i granatowy plecak to powinno być ok - itp
Stary 2018-07-27, 08:38   #427
blueania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
jestem za czarna jak juz pisałam, ale może pomogę w wyborze
wybrałam czarną dziurkowaną, ale bez przypinek moj pierwszy Korsik mam nadzieje,ze bede zadowolona

ps.ile czekacie zazwyczaj na przesyłke?
blueania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-07-27, 09:16   #428
dolcissimaa85
Rozeznanie

Hej,
Czy ktos wie jak wypadaja czólenka Paloma?
Ja mam stope okolo 25-25,2cm ale dosc szeroka i na wysokim podbiciu i nie wiem jaki rozmiar wybrac🤨IMG_2401.jpg

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
dolcissimaa85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-27, 11:04   #429
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
wybrałam czarną dziurkowaną, ale bez przypinek moj pierwszy Korsik mam nadzieje,ze bede zadowolona

Gratulacje Wczoraj widziałam przypinki w salonie i fajnie się prezentują
Zamawiałam w sobotę i we wtorek i obydwie przesyłki były u mnie już wczoraj.

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

[QUOTE=malgoska_78;8509986 1]
Cytat:
Świetnie wygląda ! On ma gradient czy tylko tak wyszedł na zdjęciu ?

ja za miesiąc skończę 40stkę i to będzie moje pierwsze dziecko
tak myślę, że kupię dobry wózek, a potem go sprzedam i za to kupię LV - po dołożeniu troszkę :-D

Ja w większości mam czerwone rzeczy, buty i u mnie króluje czerń, granat, chaber, szary, czerwony, turkus. I mam manię dokupowania np torebek pod kolor, ale podstawa to mieć na sobie max 3 kolory wtedy się nie gryzie.

Jak ubierzesz jeansy granatowe, biały t-shirt, neonowe sneakersy i granatowy plecak to powinno być ok - itp

To tym bardziej gratuluję takiego "prezentu" na okrągłe urodziny
Pisałaś o Bugaboo, prawda ? 10 lat temu wybór był dużo mniejszy, większość wózków ważyła tonę i miała 4 kółka. Ja się uparłam na trójkołowca, który kosztował 3 tyś, czyli wtedy majątek ( kończylismy studia ) i tak długo szukałam w internecie, aż znalazłam ( nowy ) za 1700. Uparłam się na niego, bo ważył tylko 5 kg, a wiedziałam, ze czeka mnie wnoszenie wózka. Mial super wygodne, duże kółka ( synek urodził się w styczniu ). I potem ci, którzy się śmiali, przyznali mi rację. Koleżanki zmieniły w tym czasie min. 3 wozki, a nam wystarczył jeden ( mielismy zestaw z gondolą ), do tego wszędzie moglismy wjechać i nie męczyłam się przy pokonywaniu schodów. A potem dobrze wszystko sprzedalam

Stary 2018-07-27, 16:25   #430
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość

Na pewno będziesz zadowolona czarna tez jest piękna

Cytat:
Napisane przez dolcissimaa85 Pokaż wiadomość
Hej,
Czy ktos wie jak wypadaja czólenka Paloma?
Ja mam stope okolo 25-25,2cm ale dosc szeroka i na wysokim podbiciu i nie wiem jaki rozmiar wybrac🤨Załącznik 7606416

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Standardowo, ja mam stopę 24,5 i z nich 38,5
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-07-28, 08:07   #431
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=KarinaBallerina;851 06016]Gratulacje Wczoraj widziałam przypinki w salonie i fajnie się prezentują

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość

To tym bardziej gratuluję takiego "prezentu" na okrągłe urodziny
Pisałaś o Bugaboo, prawda ? 10 lat temu wybór był dużo mniejszy, większość wózków ważyła tonę i miała 4 kółka. Ja się uparłam na trójkołowca, który kosztował 3 tyś, czyli wtedy majątek ( kończylismy studia ) i tak długo szukałam w internecie, aż znalazłam ( nowy ) za 1700. Uparłam się na niego, bo ważył tylko 5 kg, a wiedziałam, ze czeka mnie wnoszenie wózka. Mial super wygodne, duże kółka ( synek urodził się w styczniu ). I potem ci, którzy się śmiali, przyznali mi rację. Koleżanki zmieniły w tym czasie min. 3 wozki, a nam wystarczył jeden ( mielismy zestaw z gondolą ), do tego wszędzie moglismy wjechać i nie męczyłam się przy pokonywaniu schodów. A potem dobrze wszystko sprzedalam

Tak chcę kupić Bugaboo, ale jestem jeszcze zielona w tym temacie. Myślę nad Cameleonem - 3 , ale koleżanka poleca też Buffalo. Cam lżejszy, a Buf ma lepsze koła ponoć i pewnie będę musiała wybrać się do Wrocka i potem zdecyduje na miejscu który lepszy.

Taki mam plan, że go później sprzedam. I może wtedy kupię LV :-D
Póki co kupuję ciążowe spodnie, większe kiecki i kilka rzeczy tj kołdra, kocyki, podusie, śliniaki, rożki itd dla dziecka.

Na urodziny (sierpień) 40ste chciałam pocieszyć się Positano od Sabriny Pilewicz, ale uszyją dopiero we wrześniu
Stary 2018-07-28, 22:55   #432
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Przyszły plecaki ze strony MK. Skóra jest przepiękna, kolory na żywo są raczej stonowane, a o to obawiałam się najbardziej. Jedyny minus - jeden z nich przyszedł bez worka przeciwkurzowego, ale nie oszukujmy się, to drobiazg.
I teraz pytanie - posiadam 3 czarne torebki, czy w tej sytuacji lepiej zostawić dwa kolorowe plecaki czy zwrócić je i zdecydować się na czarny. Dodam, ze na żywo kolory bardzo przypadły mi do gustu, ale wiadomo "de gustibus non disputandum est"
Karino, z tego co doczytałam w późniejszych postach, moja opinia to już musztarda po obiedzie , ale się wypowiem, a co. I tak - kolor rudy jest super, dla mnie to odkrycie sprzed chyba dwóch lat, że to świetna baza. A niebieski bardzo fajny jako mocniejszy akcent.
Stary 2018-07-29, 06:35   #433
KarinaBallerina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Karino, z tego co doczytałam w późniejszych postach, moja opinia to już musztarda po obiedzie , ale się wypowiem, a co. I tak - kolor rudy jest super, dla mnie to odkrycie sprzed chyba dwóch lat, że to świetna baza. A niebieski bardzo fajny jako mocniejszy akcent.

Aaa, nie jest to wcale musztarda po obiedzie , ale o tym za chwilkę.
Rudy kolor równiez bardzo mi się podoba, uważam go za klasyczny Problem stanowiło u mnie obuwie, niestety z wieloma parami butów po prostu się gryzł. I mimo, ze lubię ten kolor, na żywo, gdybym mogła wybrać tylko jeden z tych plecakow, jednak bardziej podobało mi się zestawienie szafiru ze srebrem ( i widziałam dla niego większą ilość połączeń w mojej szafie ). No więc, w czwartek wieczorem plecaki oddałam, a wczoraj już dzwoniłam i pytałam czy niebieski jeszcze jest
Obsługa krakowskiego salonu bardzo na plus, odłożono dla mnie plecak ( wracaliśmy z wycieczki i chwilę to trwało ), wszystko bardzo miło i sprawnie. Do tego wyprzedaż się pogłębiła A tak na marginesie, na pieniądze ze zwrotów, czekałam tylko jeden dzień

---------- Dopisano o 05:35 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ----------

[QUOTE=malgoska_78;8512267 6]
Cytat:
Gratulacje Wczoraj widziałam przypinki w salonie i fajnie się prezentują

Tak chcę kupić Bugaboo, ale jestem jeszcze zielona w tym temacie. Myślę nad Cameleonem - 3 , ale koleżanka poleca też Buffalo. Cam lżejszy, a Buf ma lepsze koła ponoć i pewnie będę musiała wybrać się do Wrocka i potem zdecyduje na miejscu który lepszy.

Taki mam plan, że go później sprzedam. I może wtedy kupię LV :-D
Póki co kupuję ciążowe spodnie, większe kiecki i kilka rzeczy tj kołdra, kocyki, podusie, śliniaki, rożki itd dla dziecka.

Na urodziny (sierpień) 40ste chciałam pocieszyć się Positano od Sabriny Pilewicz, ale uszyją dopiero we wrześniu

Najlepiej rzeczywiście obejrzeć na zywo, a nawet pojeżdzić

Stary 2018-08-01, 09:28   #434
emcziv
Przyczajenie

Hej! Dziewczyny znalazłam wasz wątek, bo nie wiem już gdzie szukać pomocy, otóż posiadam torebkę Mercer w kolorze cement, mam ją niecały miesiąc, wczoraj tylne raczki i uchwyty zafarbowały na czarno od reklamówki z Zary 😭 próbowałam to mega delikatnie przetrzeć gąbeczką i nie dość ze kolor czarny nie chce zejść to jeszcze ta faktura skory tak jakby się zniszczyła, tzn zdarła, jest teraz gładka.... jestem załamana, torebkę miałam 2 razy ze sobą i coś takiego, nigdy się z takim czymś nie spotkałam a mam już kilka modeli MK z tym ze z gładkiej skory saffiano... Co z tym zrobić ?? Jakies reklamacje itd? Wiem ze nie są chętni do uznawania i pewnie powiedzą ze niewłaściwe użytkowanie.. ale jest to dla mnie chore żeby coś takiego się stało ze skórzana torebka... jest może jaka możliwość wymiany tych uchwytów do których są przymocowane raczki ? W ostateczności u jakiegoś kaletnika ?
emcziv jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-01, 15:05   #435
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Co sądzicie o tej torebce ? Mindi
Stary 2018-08-01, 17:49   #436
mal00nie
Zakorzenienie

ładna ale ja unikam dużych elementów które są łatwe do zarysowania

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-01, 19:07   #437
Emilcia_1616
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
ładna ale ja unikam dużych elementów które są łatwe do zarysowania
Na codzień nosze inne ta ma być od święta. Moze ma ja któraś?
Stary 2018-08-01, 19:26   #438
blueania
Zakorzenienie

Odebralam dziś Mercer Crossbody ta najmniejsza i sama nie wiem czy zostawić czy oddac..spodziewałam się ,ze będzie troszkę większa co myslicie?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2018-08-01, 22:16   #439
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emcziv Pokaż wiadomość
Hej! Dziewczyny znalazłam wasz wątek, bo nie wiem już gdzie szukać pomocy, otóż posiadam torebkę Mercer w kolorze cement, mam ją niecały miesiąc, wczoraj tylne raczki i uchwyty zafarbowały na czarno od reklamówki z Zary 😭 próbowałam to mega delikatnie przetrzeć gąbeczką i nie dość ze kolor czarny nie chce zejść to jeszcze ta faktura skory tak jakby się zniszczyła, tzn zdarła, jest teraz gładka.... jestem załamana, torebkę miałam 2 razy ze sobą i coś takiego, nigdy się z takim czymś nie spotkałam a mam już kilka modeli MK z tym ze z gładkiej skory saffiano... Co z tym zrobić ?? Jakies reklamacje itd? Wiem ze nie są chętni do uznawania i pewnie powiedzą ze niewłaściwe użytkowanie.. ale jest to dla mnie chore żeby coś takiego się stało ze skórzana torebka... jest może jaka możliwość wymiany tych uchwytów do których są przymocowane raczki ? W ostateczności u jakiegoś kaletnika ?
Spróbuj zareklamować - nic nie tracisz. Kaletnik na pewno raczki może dorobić tylko pytanie. Jakim efektem, bo bym nie liczyła na to ze będzie miał skore w identycznym odcieniu i fakturze. Moja niestety tez złapała kolor od dżinsów i trochę zeszło wyczyszczone mleczkiem. Teraz będę starała się ja nosic jednak do innych ubrań niż dżinsy, bo mi jej szkoda może spróbuj czymś zaimpregnowac tak na przyszłość?
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-08-02, 13:23   #440
gosiula
Rozeznanie

GG do gosiula

Dziewczyny moze coś wiecie o rabacie na Vitkac ,ale na przecenę.
Pewnie i tak nic nie ma ,wiec juz kupiłam , duzego czarnego Ravena. Polowałam na coś na dłuższych rączkach i raczej wielkości wora na ziemniaki i zobaczymy co z tego będzie
.

Edytowane przez gosiula
Czas edycji: 2018-08-02 o 13:35
gosiula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-02, 18:59   #441
blueania
Zakorzenienie

Jednak zostawiam,na żywo jest ladniejsza 😋
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20180802_194846.jpg (55,8 KB, 88 załadowań)
Stary 2018-08-03, 08:12   #442
Mariola13
Zakorzenienie

Potrzebuję pilnej porady
Jak Wam się podobają te 2 torebki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg burb-ban.jpg (133,6 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tods.jpg (129,4 KB, 84 załadowań)
Stary 2018-08-03, 08:22   #443
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Potrzebuję pilnej porady
Jak Wam się podobają te 2 torebki?
Podobają mi się

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-03, 08:24   #444
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Podobają mi się

Chyba skuszę się na shopper Mąż mi mówi, że ta kieszonka w Burberry brzydka
Stary 2018-08-03, 08:34   #445
Mariola13
Zakorzenienie

Zakupy poczynione
Nie wiem po co rano zaglądałam do sieci

Szopper czarny Todd's kupiony i czarne mokasyny MK też Żal było nie skorzystać z dodatkowych 20% i nie wziąć ich za 233 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CONFIG_KORS09009070_001_1.jpg (51,9 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CONFIG_KORS09009070_003.jpg (43,5 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CONFIG_KORS09009070_000.jpg (18,8 KB, 43 załadowań)
Stary 2018-08-03, 09:13   #446
justitrzy
Rozeznanie

Cytat:
Zakupy poczynione

Nie wiem po co rano zaglądałam do sieci

Szopper czarny Todd's kupiony i czarne mokasyny MK też Żal było nie skorzystać z dodatkowych 20% i nie wziąć ich za 233 zł

A gdzie dorwałaś te mokasyny ? Fajne i dobra cena

You know it´s true
everything I do I do it for you.
justitrzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-03, 09:18   #447
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justitrzy Pokaż wiadomość
A gdzie dorwałaś te mokasyny ? Fajne i dobra cena
Na Monnierfreres
Stary 2018-08-03, 10:00   #448
Marigold19
🦄

Cytat:
Na Monnierfreres
Jaki jest kod?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-03, 10:26   #449
roza_lia
Przyczajenie

Uwielbiam zwłaszcza te małe zakładane przez ramię, mam już takich 5 w różnych kolorach
roza_lia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-08-03, 10:50   #450
Mariola13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Jaki jest kod?

Tam na stronie na górze w pasku jest podany
Cytat:
Napisane przez roza_lia Pokaż wiadomość
Uwielbiam zwłaszcza te małe zakładane przez ramię, mam już takich 5 w różnych kolorach
Ale o czym piszesz?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości