![]() |
#421 |
Rozeznanie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
No też w to klikalam i nic się nie dzieje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
No to nie wiem, ja u Ciebie nie widzę żadnego albumu nawet
Co z Agą? Znikła całkiem ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-29 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Przedweekendowo...
Eliza, każdy spadek to zawsze coś...ale rozumiem, każdy chce jak najwięcej ;-) No ale nie cyferki na wadze najważniejsze...zresztą w pracy już zauważyli więc to się liczy! No a jak ból będzie się utrzymywał to nie ma co zwlekać z wizytą u lekarza... Basia, nie ma to jak wrócić do dawnych ciuchów.... ja też już się nie mogę doczekać tego uczucia... U mnie dziś mega motywująco, ale wiadomo jak to jest jak się startuje z wysokiej wagi...na początku spada... więc dzisiaj 1,3 kg .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Yolanda brawo
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Cykalam , cykalam i się udało, tylko tyle że te zdjęcia takie byle jakie. Jak zrobię sobie ładniejsze to wstawię 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie uciekaj ![]() ![]() ![]() P.S. Mnie się bardziej w długich podobasz, ale ja mam jobla na punkcie długich włosów, moje nie rosną, wiecznie więc zapuszczam i szkoda mi każdego centymetra, więc moja opinia się nie liczy ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Ty się dźwignęłaś, ja uderzyłam w bok kolana, ledwo łażę ![]() Cytat:
U mnie jak to u mnie...Chociaż jakby inaczej. Zapomniałam się zważyć. Zupełnie jak nie ja ![]() Dziś idę na proszoną kolację do rodziny TŻ... Ale się stresuję ![]()
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2018-11-30 o 15:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Lyrcia no nie taka chudzina... Bite 60, każdy się dziwi że aż tyle.
I nie stresuj się spotkaniem, dobrze bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
Stylowa, chudzino Ty!!!! Z czego Ty się odchudzasz kobito... ile masz wzrostu bo jak 60kg to niewiele... no chyba żeś malutka jak ja..
Ps, no właśnie , nie znikaj-co prawda nie pasujesz do wątku boś chudziutka ale nie waż się uciekać ![]() Lyrcia, zdaj potem relację jak było i co dobrego jadłaś ![]() Ja byłam u kolegi, zjadłam pyszny obiad- wege gulasz z zieloną soczewicą i czarnym ryżem, przepyszny był.Ale ledwo wróciłam rowerem takie miałam boleści i skurcze , ale to tak cały dzień mam ,mega wzdęcia, wszystko to przedokresowo.Dietowo ładnie dziś, gulasz nie wiem ile miał kalorii ale był bez tłuszczu i innych niezdrowych rzeczy więc wpiszę orientacyjnie 400 kcal ale myślę że mogło być mniej bo to same warzywa i niewiele ryżu i soczewicy. Jutro mam w planie wybrać się po jakieś buty w końcu, mam sportowe na zimę kilka par ale jakiś sensownych ciepłych kozaków/botków brak.I szary komin muszę dokupić bo mam fajną szarą czapkę z pomponem.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-11-30 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
![]() Yolanda za spadek ![]() Stylowa chudzina faktycznie ![]() Beatka bez stresu ![]() Reszta nie wiem co ![]()
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Jakoś mi tak smutno po tym ostatnim treningu, trochę żałuję - no ale idę dalej. Z pozytywów po trzech miesiącach na ich wadze tylko - 2 kg, ale za to nieźle mi cm poleciały - choć ja tego nie widzę - ale centymetr chyba nie kłamie. Mam ochotę na grzane wino ... Zamiast kolacji? Hmm Lyrcia Ty potrzebujesz dobrego dnia by się zmotywować i zacząć chudnąć. Sama potrafisz sie spiąć, ale będę się chwalić jak Tylko chcesz ale tylko w celu zmotywowania ![]() Muszę kompa odpalić by sobie pooglądać ![]() No właśnie Aguś gdzie jesteś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Basia no ja wiedziałam,że cm Ci poleciały
![]() ![]() ![]()
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś w spódniczkę też weszłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
no i super
![]() ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Dlatego to mnie powstrzymuje - jeszcze głowa będzie boleć i dopiero dół dopadnie ...
Ale w sumie dziś andrzejki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Dlatego to mnie powstrzymuje - jeszcze jutro głowa będzie boleć i dopiero dół dopadnie ... Ale w sumie dziś andrzejki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Basia- rób grzańca nie pitol, okazja ku temu słuszna
![]() ![]() U mnie 13 miesiąc ciąży-takie mam wzdęcia i boleści, ale jakoś trzeba przetrzymać, jutro wezmę rozkurczowe prochy jak nie przejdzie.
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry sobotnio chudzinki
![]() ![]() Piękny dzień za oknem , ja właśnie kawkę piję i oglądam ptaszki spożywające śniadanko w karmniku ![]() ![]() Miałam jechać na szoping ubraniowy ale zdecydowałam że jutro rano pojadę bo wtedy mało ludzi a dziś na spożywczy. Śniadanie już zjedzone- chleb z serem wędzonym i warzywami. Na obiad planuję makaron shirataki z cukinią, czosnkiem , papryką i fetą.A jutro chyba będę piekła te placki ziemniaczane ale w piekarniku. No i chleb-podejście nr. 2 ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Sobote spedzam leniwie w łóżku. Gdy pracuję, nie moge sie doczekać wolnego i tyle mam planów, a gdy przychodzi, to z łóżka najchetniej nie wychodzę. Kolacja wczoraj wypadla poprawnie. Niby było milo i przyjemnie, ale cos mi nie do końca podpasilo. Takie tam moje spostrzeżenia. Waga 70.4kg....niestety na śniadanie zjadlam pół dmichanej bułki z tlusta metką i 2 plastry żółtego sera... Dietetycznie nie było. Teraz zawiazuje sadelko pod kołdra. Miłego dnia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Ostatnio też na śniadanie katowalam metkę, uwielbiam...
Milenka jak chcesz mam sprawdzony przepis na chleb na zakwasie i drożdżach... Mięciutki jak kaczuszka, z tym że ja robię z pszennej mąki ale można dać pół na pół |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Metka, fuuuuj
![]() Stylowa, dziękuję ale ja chcę bez drożdży i zero pszennej i preferuję takie cięższe, kwaśne, zbite.Jutro piekę zaś gryczano żytni, podejście nr.dwa ![]() Obskoczyłam na zakupy spożywcze, nakupiłam trochę rzeczy a przy okazji kolejną czapkę- tym razem z full ociepleniem w środku , teraz nie ma opcji zmarznąć.Pomyśleć że nie tak dawno temu nikt by mnie nie zmusił do ubrania czapki a teraz chętnie noszę-to chyba starzenie się ![]()
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-12-01 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
![]() Metka ![]() Ja jeszcze nie znalazłam takiej czapki w której bym wyglądała jak człowiek.Dobra no ze trzy lata temu nosiłam jak byłam w górach,ale było -15 to było mi wszystko jedno ![]() Śniegiem sypnęło leciutko u mnie.
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Elizko a jak Twoje palenie a raczej jego rzucanie????
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
A tam szkoda gadać
![]() Ale jeszcze w tym roku mi się uda.Musi.
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
No to trzymam kciuki -w razie czego zawsze można to dopisać do noworocznych postanowień
![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
muszę się z tym uporać do nowego roku.
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Dziś labowania dzień drugi. Wczoraj uciekłam chleb niemal idealny choc jeszcze na drozdzach. Zmielilam 500g ziarna orkiszowego, dopelnilam do kilograma mąkami: żytnia, gryczaną, pelnoziarnistą pszenną. Do tego wrzucilam po 3/4szklanki uprazonego slonecznika i pestek dyni. Przez godzinę sobie rosło. W tym czasie 3 razy odgazowalam. W efekcie na wadze pół kilo wiecej i powyzej 70 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki niedzielnie
Moja waga stabilna nadal 6 z przodu więc się cieszę, do diabelskiej 2 kg ![]() Obiad też przygotowany na dziś i jutro co by nie siedzieć wieczorem w kuchni. Muszę dziś popracować - zakończyć miesiąc. Ja też nie lubię czapek bo jeszcze nie uszyli takiej dla mnie - w żadnej nie wyglądam dobrze ... Ale tak jak Elizka mam jedną w której dwa lata temu jeździłam na nartach. A na razie sprawdza się kaptur. Ja nie piekę chleba bo na razie jem jego minimalne ilości a taki ciepły to znikał w sporych ilościach. Elizko wiem że zaweźmiesz się i rzucisz te fajki. Planuje jeszcze wyskoczyć do sklepu może jakieś kozaki kupię ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jeśli o co innego to sorry ale żem jeszcze blada w te klocki ![]() Upiekłam drugi chleb z połowy porcji ale w ogóle nie urósł ![]() Menu dziś takie:śniadanie -omlet z 2 jaj ze szpinakiem i pomidorkami koktajlowymi.Obiad-makaron shirataki z brokułami i serem lazur niebieskim ![]() Wróciłam niedawno z szopingu, wybrałam się na rowerze bo pięknie było ino wiało a jak wyszłam to śladu po słońcu i tak piździło że ledwo jechałam pod wiatr.Kupiłam 2 pary butów, oba podobne czarne.Prócz tego sweter szary golf ,taki dłuższy, szary komin i ...sukienkę- z takiego niby jeansu z c&a- z myślę o skróceniu odrobinę i zrobieniu z niej tuniki do obcisłych spodni.Ale nie wiem czy nie kupię drugiej i jedna będzie jako sukienka (do kozaków bo tak to nie nosze inaczej sukienek) a drugą przerobię na tunikę.Zobaczę jeszcze bo bardzo mi się podoba.Prócz tego trochę spożywki i obładowana wróciłam do chaty. ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja zaczęłam nosić czapki jakieś 2 lata temu, może nie wyglądam w nich jak gwiazda ale w nosie mam bo jednak z moimi zatokami nie mam co kombinować ino muszę nosić.I o dziwo nawet dam rady poskromić włosy jak ją ściągam.
a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle -fasolinno- ![]() ![]() Edytowane przez Milennka03 Czas edycji: 2018-12-02 o 13:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do życzeń.
WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO Z OKAZJI TWOICH URODZIN BASIEŃKO. NIECH CI SIĘ W ŻYCIU SZCZĘŚLIWIE I ZDROWO WIEDZIE Ja dalej się pogrążam. Waga zachowuje sie odwrotnie proporcjonalnie do wagi Basi, to znaczy dzis znów więcej... 71,1kg....... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.