Mamy listopadowe 2018 - część V - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-10-02, 05:38   #421
AnetaErr
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy listopadowe 2018 - część V

Cytat:
Napisane przez sara3008 Pokaż wiadomość
Leukocyty często pojawiają się przez źle pobrany mocz duzo ich tam masz?

Co do wagi to ja mam +15,5 (Aneta a Ty jak? Nadal tak samo lecimy z wagą? ) I cieszę się, że tak mało biorąc pod uwage, że poprzednio miałam +30 Ale z drugiej strony wkurza mnie to, że ta waga mi tak leci szybko, bo ja ani nie jem więcej niż wcześniej ani nie żywię się słodyczami i fastfoodami... Widocznie taka ma uroda

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Oj już dawno nie lecimy równo z waga Ja mam +18 kg no nic, schudne po porodzie

AnetaErr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 05:55   #422
freya_ka
Zadomowienie

Karolkowa nie patrz na normy, w ciąży są inne. Leukocyty do 15.

Część w ogóle

Agata
freya_ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 06:08   #423
jajoanka
Zakorzenienie

Czesc wszystkim!

Gardlo nadal drapie... wlasnie gotuje wode na jakis soczek z syropem malinowym. Musze kupic cytryne, duuuuzo cytryny i zaczac robie tez te solne plukanki, bo bedzie nieciekawie :/

Dziecko mi siedzi pod zebrami. Masakra, jak on tam wlazl? :-P

Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez jajoanka
Czas edycji: 2018-10-02 o 06:33
jajoanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 06:33   #424
AnetaErr
Wtajemniczenie

Dziewczyny, mnie na przeziębienie i ból gardła zawsze pomaga herbata z imbirem, miodem i cytryna

Dzisiejsza nocka była straszna.. Budziłam się nawet częściej niż co godzinę z ogromnym bólem bioder.. Nie dało się tego wytrzymać i ratowałam się ciągłymi zmianami pozycji i poduszkami pod tyłkiem, brzuchem czy pod nogami. Dziś mam dokładnie 36+0, więc jeśli urodze to nic się nie stanie.. Nie chciałam być pierwsza ale po dzisiejszej nocy już mi to wisi czy urodze pierwsza czy szósta..

Stary 2018-10-02, 06:36   #425
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnetaErr Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mnie na przeziębienie i ból gardła zawsze pomaga herbata z imbirem, miodem i cytryna

Dzisiejsza nocka była straszna.. Budziłam się nawet częściej niż co godzinę z ogromnym bólem bioder.. Nie dało się tego wytrzymać i ratowałam się ciągłymi zmianami pozycji i poduszkami pod tyłkiem, brzuchem czy pod nogami. Dziś mam dokładnie 36+0, więc jeśli urodze to nic się nie stanie.. Nie chciałam być pierwsza ale po dzisiejszej nocy już mi to wisi czy urodze pierwsza czy szósta..

No ja wlasnie nie wiem jak to z ta herbata... bo ja przeciez herbate wyeliminowalam :-P Dlatego pije tylko wode z cytryna, albo wlasnie z sokiem malinowym.

Moze zrobie mleko z miodem? Cos bede kombinowac.

Trzymaj sie! Wierze, ze biodra dokuczaja, a ciagle rozbudzanie sie tez nie jest fajne... czlowiek taki pozniej rozbity. Pomysl, ze juz niedlugo

Stary 2018-10-02, 06:49   #426
sara3008
Zakorzenienie

Chciałam się pożalić jaka jestem niewyspana i jaka noc była ciężka ale widzę że nie tylko u mnie więc już nic nie będę pisać

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 06:59   #427
AnetaErr
Wtajemniczenie

Marzę o tym żeby było 2 tyg. później i żeby Hania była już nami Pierwsze co zrobię jeśli uda mi się urodzić sn to pójdę spać chociaż na chwilę na brzuchu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-10-02, 07:00   #428
fioleciasto
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja całą noc przespałam

Na 10:00 szkoła rodzenia - dziś o rozszerzaniu diety po 6 miesiącu i BLW. Jeszcze się nie urodziła, a już będę się uczyć o rozszerzaniu jej diety, no cóż Swoją drogą, to chyba jedyny plus tego, że rodzimy w tym okropnym listopadzie. :P Latem będą świeże i pyszne warzywa

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 07:07   #429
AnetaErr
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja całą noc przespałam

Na 10:00 szkoła rodzenia - dziś o rozszerzaniu diety po 6 miesiącu i BLW. Jeszcze się nie urodziła, a już będę się uczyć o rozszerzaniu jej diety, no cóż Swoją drogą, to chyba jedyny plus tego, że rodzimy w tym okropnym listopadzie. Latem będą świeże i pyszne warzywa
Zazdroszczę przespanej nocy Dziś mam w planach długi spacer na rozprostowanie kości i muszę posprzątać w domu bo położna przychodzi na 14 w idealnym czasie jesteśmy w ciąży

Stary 2018-10-02, 07:17   #430
Vicarika
Zakorzenienie

Cytat:
Marzę o tym żeby było 2 tyg. później i żeby Hania była już nami Pierwsze co zrobię jeśli uda mi się urodzić sn to pójdę spać chociaż na chwilę na brzuchu

Ej a nie nam dasz znac

Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka
Vicarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 07:19   #431
jajoanka
Zakorzenienie

No wlasnie Anetka - pierwsze co zrobisz jak urodzisz... to napiszesz nam newsa na forum i pokazesz fotki na fb :-P

Stary 2018-10-02, 07:23   #432
lady isss
Wtajemniczenie

Aneta wiem o czym mowisz z tymi biodrami... mialam to samo i myslalam ze zwariuje... bol przy kazdej zmianie pozycji i problem z wygodnym ulozeniem. Mi kilka dni odpuscilo na szczescie.

Obudzilam sie o tej 2 w nocy znowu z opuchnietymi dlonmi. Bandarz noe zdal egzaminu u mnie posmarowalam tym altacetem, ale tez nic nie dal... plus taki ze mnie skurcze w lydkach nie lapia ale to chyba jedyna rzecz w tej ciazy ktora mi nie dokucza...

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 07:31   #433
taga91
Zadomowienie

Ja też się w nocy wierciłam jak szalona, ale to dlatego, że mąż poszedł na nadgodziny i byłam sama, nie mogłam sobie miejsca znaleźć..

Co do spania na brzuchu - ja przed ciążą dużo tak spałam, i nawet teraz czasami tak się przebudzę od razu wtedy idę na bok, no ale co na Młodym poleżę, to moje. Wtedy bardzo ruchy czuć, nawet te najmniejsze.

Jeśli uważasz, że możesz czegoś dokonać albo przeciwnie, że nie dasz rady - w obu przypadkach masz rację.
taga91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 07:39   #434
lady isss
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja juz zyje nadzieja ze porod coraz blizej. I jak byscie mnie zobaczyly i moje reakcje na cokolwiek to bylybyscie polane. Bron boze nie traktuje porodu jako jakies wyscigi z wami ale widze juz 2 raz takie skrawki dziwnej wydzieliny podobnej konsystencja do czopa juz sie ciesze bo "a moze juz cos sie zadziewa". Mam od 3 dni takie pedey na wc, ze az mnie tylek boli, ale sie ciesze, bo moze juz sie ten organizm oczyszcza. Ciul, bo pewnie po tej pokrzywie, ale ja sie ciesze na biegunke z nadzieja ze to zwiastun konca mojej meczenskiej drogi 🤣 przepraszam za zobrazowanie, ale musialam z kims sie podzielic a wy chyba zrozuiecie mnie jak nikt inny.

lady isss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 07:45   #435
sara3008
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz zyje nadzieja ze porod coraz blizej. I jak byscie mnie zobaczyly i moje reakcje na cokolwiek to bylybyscie polane. Bron boze nie traktuje porodu jako jakies wyscigi z wami ale widze juz 2 raz takie skrawki dziwnej wydzieliny podobnej konsystencja do czopa juz sie ciesze bo "a moze juz cos sie zadziewa". Mam od 3 dni takie pedey na wc, ze az mnie tylek boli, ale sie ciesze, bo moze juz sie ten organizm oczyszcza. Ciul, bo pewnie po tej pokrzywie, ale ja sie ciesze na biegunke z nadzieja ze to zwiastun konca mojej meczenskiej drogi 🤣 przepraszam za zobrazowanie, ale musialam z kims sie podzielic a wy chyba zrozuiecie mnie jak nikt inny.

Idealnie to rozumiem jeszcze bardziej idealnie przeżuwając śniadanko

sara3008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 07:45   #436
AnetaErr
Wtajemniczenie

Na forum napisze jak wstanę czyli znając życie max. 15 min po pojsciu spać bo mój TŻ sam tyle z dzieckiem chyba nie wytrzyma.. kuźwa, jeszcze od wczoraj mam nerwy bo się pokłóciliśmy i dziś rano się do siebie nie odzywaliśmy słuchajcie, zrobił mi awanturę o nic.. Jakiś diabeł w niego wstąpił normalnie. Od soboty miał przygotowane śmieci do wyrzucenia (lekkie ale objetosciowo duze), a o sprzątaniu łazienki nie wspomnę .. Przyszedł po pracy do domu, zjadł obiad, pogadaliśmy i zartowalismy normalnie, później go poprosiłam o wyrzucenie tych śmieci no i poszedł do kuchni po nie.. I tam już zaczęły się krzyki że ma do wyrzucenia 2 małe i jeden duży worek i jakbym nie mogła z tych dwóch małych zrobić jednego, a do tego te worki się rwą i on tego nie wyrzuci jak nawet worków porządnych nie umiem kupić.. Myślę sobie WTF?! Trzasnal drzwiami od salonu i poszedł przed komputer. No to się ubrałam i wzięłam te worki do wyrzucenia, a ten z krzykiem wybiega z salonu co ja robię i mam tego nie wyrzucać, więc spytałam kto to zrobi w takim razie skoro nie on i nie ja? Znów Trzasnal drzwiami i to było ostatnie zdanie które do niego powiedziałam od wczoraj a ja się nadal zastanawiam co mu się w głowie porobiło?

Stary 2018-10-02, 07:48   #437
freya_ka
Zadomowienie

Jajoannka polecam taką miksturę - kawałek świeżego imbiru zetrzeć na tarce, zalać ciepłą wodą odstawić na 5 minut, odcedzić, dodać łychę miodu i dużo soku z cytryny.

Lady u mnie od jakiegoś czasu pojawia się taka wydzielina czopopodobna, od dwóch tygodni chodzę z rozwarciem, ale skurczy brak

Agata
Stary 2018-10-02, 07:51   #438
AnetaErr
Wtajemniczenie

Lady, Freya - ja nawet nie wiem jak ten czop mógłby wyglądać Boję się też że nie zauwaze saczacych się wód plodowych bo ogólnie mam spore upławy ostatnio..

Stary 2018-10-02, 08:02   #439
fioleciasto
Zakorzenienie

Moja mała jeszcze nawet 2kg nie ma i absolutnie nie wypatruje porodu

Stary 2018-10-02, 08:07   #440
dews
Zakorzenienie

Dzien dobryy

Ja wstawalam siku jak zwykle 2 razy, ale juz tak sie do tego przyzwyczailam, ze ide jak zombie do tej ubikacji i od razu pozniej zasypiam, nawet specjalnie mnie to nie budzi, wiec spoko. Ale i tak jakos niewyspana wstalam.

Cytat:
Napisane przez smileska Pokaż wiadomość
Po 2 dniach wrocila bezsennosc. Witam sie namiętnie o 2.40 ... jestem glodna i dalej chce hamburgera!! A rano musze jechac do laboratorium zrobic badania. W czwartek wizyta. Umre z głodu!!!!
Jak czytam ile macie na plusie to phhiii zazdrość mnie bierze. Ja mam juz 20 kg i serio nie wiem skąd. Jem regularnie 4 posilki dziennie, w tym sporo warzyw i nabiału, Nie jem tlusto, nie opycham sie slodyczami, a fasfoody jem raz w miesiącu a waga leci w górę chyba od samego nie cwiczenia ...

Ja tak autentycznie mam:/ Jakbym miala nie cwiczyc, to vhyba musialabym byc na glodowce, zeby nie przytyc, ruch to u mnie nie jest wybor, tylko mus :p
Cytat:
Napisane przez ewka_mewka Pokaż wiadomość
Oj dziewczyny, rozumiem was w 100%. Noce są coraz gorsze... o dziwo ja chodzę całkiem wyspana w ciągu dnia o ile uda mi się przespać 3-4h w ciągu nocy.

Też mie rozumiem jak to jest z tą wagą. W 2 trymestrze miałam straszne skoki wagi. Teraz si÷ ustabilizowało.

Oglądam filmiki BEBIPROGRAM i opieka nad noworodkiem wydaje się mega trudna . Jestem przerażona. :O

Kurcze nie chce cie straszyc, ale wlasnie na filmikach to dosc latwo wyglada, bo to dziecko zawsze takie spokojne Gorzej jak sie placzliwe trafi, albo zacznie zabkowac i bedzie marudne :p Ale czlowiek tez uczy sie wszytskiego i pozniej robi to automatycznie, wiec nie martw sie, praktyka czyni mistrza, damy rade

Cytat:
Na forum napisze jak wstanę czyli znając życie max. 15 min po pojsciu spać bo mój TŻ sam tyle z dzieckiem chyba nie wytrzyma.. kuźwa, jeszcze od wczoraj mam nerwy bo się pokłóciliśmy i dziś rano się do siebie nie odzywaliśmy słuchajcie, zrobił mi awanturę o nic.. Jakiś diabeł w niego wstąpił normalnie. Od soboty miał przygotowane śmieci do wyrzucenia (lekkie ale objetosciowo duze), a o sprzątaniu łazienki nie wspomnę .. Przyszedł po pracy do domu, zjadł obiad, pogadaliśmy i zartowalismy normalnie, później go poprosiłam o wyrzucenie tych śmieci no i poszedł do kuchni po nie.. I tam już zaczęły się krzyki że ma do wyrzucenia 2 małe i jeden duży worek i jakbym nie mogła z tych dwóch małych zrobić jednego, a do tego te worki się rwą i on tego nie wyrzuci jak nawet worków porządnych nie umiem kupić.. Myślę sobie WTF?! Trzasnal drzwiami od salonu i poszedł przed komputer. No to się ubrałam i wzięłam te worki do wyrzucenia, a ten z krzykiem wybiega z salonu co ja robię i mam tego nie wyrzucać, więc spytałam kto to zrobi w takim razie skoro nie on i nie ja? Znów Trzasnal drzwiami i to było ostatnie zdanie które do niego powiedziałam od wczoraj a ja się nadal zastanawiam co mu się w głowie porobiło?

Spoko, za z moim sie prawie wcale nie kloce, ale w poprzedni piatek sie poklocilismy bo uwaga.. poszlismy po kran do kuchni do sklepu i patrze sa krany to podeszlam i pytam, ktory bierzemy a tz na mnie jak nie fuknie ze PRZECIEZ TO SA KRANY LAZIENKOWE Ja taki szok, o co chodzi xD ale pozniej dostalam kwiatki na przeproszenie, mysle ze ich moze tez stres juz zjada i czasami emocje biora gore :p
dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 08:12   #441
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lady isss Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja juz zyje nadzieja ze porod coraz blizej. I jak byscie mnie zobaczyly i moje reakcje na cokolwiek to bylybyscie polane. Bron boze nie traktuje porodu jako jakies wyscigi z wami ale widze juz 2 raz takie skrawki dziwnej wydzieliny podobnej konsystencja do czopa juz sie ciesze bo "a moze juz cos sie zadziewa". Mam od 3 dni takie pedey na wc, ze az mnie tylek boli, ale sie ciesze, bo moze juz sie ten organizm oczyszcza. Ciul, bo pewnie po tej pokrzywie, ale ja sie ciesze na biegunke z nadzieja ze to zwiastun konca mojej meczenskiej drogi przepraszam za zobrazowanie, ale musialam z kims sie podzielic a wy chyba zrozuiecie mnie jak nikt inny.

Ej, pokrzywa jest smaczna! :-P I wcale nie pomaga na wyproznienie... musi Cie ganiac z innego powodu. Ja codziennie parze mocny wywar z pokrzywy i nie biegam na kibelek
Cytat:

Oja, oja. Ale obrazalski sie zrobil ;-)
Wiesz co... ja juz prawie zapomnialam jak to jest ale dla mnie to klazyczny zespol napiecia przedmiesiaczkowego Przejdzie mu!
Cytat:
Napisane przez freya_ka Pokaż wiadomość
Jajoannka polecam taką miksturę - kawałek świeżego imbiru zetrzeć na tarce, zalać ciepłą wodą odstawić na 5 minut, odcedzić, dodać łychę miodu i dużo soku z cytryny.

Lady u mnie od jakiegoś czasu pojawia się taka wydzielina czopopodobna, od dwóch tygodni chodzę z rozwarciem, ale skurczy brak
Tak bardzo nie lubie imbiru.... ale trzeba dzialac. Na pewno wyprobuje!
Cytat:
Lady, Freya - ja nawet nie wiem jak ten czop mógłby wyglądać Boję się też że nie zauwaze saczacych się wód plodowych bo ogólnie mam spore upławy ostatnio..

Glutowaty sluz zabarwiony na czerwono lub brazowo. Tyle wiem z "teorii" :-P

Tez mam sporo wydzieliny.... i tez mam obawy czy zauwaze ten sluz albo saczace wody. Nie mam pojecia...

Stary 2018-10-02, 08:13   #442
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Hej ! Laski ja właśnie jem śniadanko, pada u mnie jak nie wiem powoli się szykuje na wizytę i podobno załatwimy wszystko na oddziale, więc myślę że jak dam 100zl to będzie ok ?
A tak się boję że o mamo..

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Karolkowa_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 08:17   #443
jajoanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolkowa_86 Pokaż wiadomość
Hej ! Laski ja właśnie jem śniadanko, pada u mnie jak nie wiem powoli się szykuje na wizytę i podobno załatwimy wszystko na oddziale, więc myślę że jak dam 100zl to będzie ok ?
A tak się boję że o mamo..

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Lapowka czy co? :-P Ja nie wiem o co pytasz z ta stowa... ;-)

A! Aneta - powiem Ci jeszcze na pocieszenie, ze moj maz np. ostatnio mowi do mnie - nie prasuj, nie sprzataj, odpoczywaj. No ok... ale jak ja go poprosze, zeby chociaz swoje ciuchy poskladal ladnie do szafy i zmyl naczynia to on mowi, "no tak, tyle mam do zrobienia, a jeszcze powiesz mi, ze Ci nie pomagam..."

A sytuacja z dzis rano - "No i w co mam sie ubrac do pracy. Nie mam w co. Nie mam nic wyprasowanego. Moge ta koszulke... ale nie mam swetra (P.S od 2 lat szuka swetra do pracy i jeszcze nic nie kupil), koszule pogniecione...." A ja sie pytam - a to co wisi w szafie? A on "tez pogniecione".
Srele duperele. Wszystko co ma w szafie bylo wyprasowane. Tylko on nie umie utrzymac tam porzadku... nie moga to sprawa. Niech sam sie nauczy obslugiwac zelazko :-P

Stary 2018-10-02, 08:18   #444
fioleciasto
Zakorzenienie

Dews u mnie z sikaniem w nocy podobnie jak u ciebie, na automacie mam wrażenie że nawet mnie to nie budzi

Stary 2018-10-02, 08:18   #445
dews
Zakorzenienie

Wlasnie tez sie dziwie, ze pokrzywa niby ma pomoc na wyproznienie, ja bym powiedziala, ze wrecz przeciwnie. Jest ona moczopedna i w duzych ilosciach sprzyja odwodnieniu, wiec jak bym uwazala zalecana jest szklanka dziennie.
dews jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-10-02, 08:19   #446
fioleciasto
Zakorzenienie

Jajoanka herbata z pokrzywy jest smaczna ale sok 100% jest przeokropny, wiem bo go mecze

Stary 2018-10-02, 08:19   #447
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajoanka Pokaż wiadomość
Lapowka czy co? :-P Ja nie wiem o co pytasz z ta stowa... ;-)

A! Aneta - powiem Ci jeszcze na pocieszenie, ze moj maz np. ostatnio mowi do mnie - nie prasuj, nie sprzataj, odpoczywaj. No ok... ale jak ja go poprosze, zeby chociaz swoje ciuchy poskladal ladnie do szafy i zmyl naczynia to on mowi, "no tak, tyle mam do zrobienia, a jeszcze powiesz mi, ze Ci nie pomagam..."

A sytuacja z dzis rano - "No i w co mam sie ubrac do pracy. Nie mam w co. Nie mam nic wyprasowanego. Moge ta koszulke... ale nie mam swetra (P.S od 2 lat szuka swetra do pracy i jeszcze nic nie kupil), koszule pogniecione...." A ja sie pytam - a to co wisi w szafie? A on "tez pogniecione".
Srele duperele. Wszystko co ma w szafie bylo wyprasowane. Tylko on nie umie utrzymac tam porzadku... nie moga to sprawa. Niech sam sie nauczy obslugiwac zelazko :-P

Na 13.10 miałam mieć wizytę prywatna więc chyba dam mu ta stówkę na oddziale no bo co

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-02, 08:23   #448
freya_ka
Zadomowienie

Jajoanka no dobre to nie jest, ale mocno rozgrzewa.

Mój też nerwowy chodzi, więc chyba też jakiś stres przedporodowy ich ogarnia.

Dziewczyny kupujecie śpiworki do fotelika? Czy kombinezony?
Będę jeździć z Dzidziutkiem Agatę odwozić do szkoły i nie wiem, jak to ogarnąć zimą

Agata
Stary 2018-10-02, 08:25   #449
Karolkowa_86
Zakorzenienie

Kochane ogladalyscie ddtvn ? O najmniejszej dziewczynce w Polsce ?
Miała 350 g jak się urodziła a teraz waży 2350
Taka kruszynka

(*) Amelka 02.03.2017
Czekamy Synku na Ciebie
Stary 2018-10-02, 08:27   #450
AnetaErr
Wtajemniczenie

Jajoanka - mój też mówi, że mam nic nie robić ale chyba z tej bezczynności bym padła, więc codziennie sprzątam, robię zakupy, piore i przeważnie gotuje, a ten i tak się dawali do czegoś bo np. worków nie umiem kupić Miałam w tym roku na balkonie krzaczek pomidora i scielam go 3 tyg temu, a doniczka z ziemią i kikutem pomidora jest do tej pory na balkonie. Już nawet teściowa 2 tyg. temu była u mnie żeby ją wyrzucić bo patrzec nie może na to ale mój TŻ powiedział że on ją wyniesie (ciężka jest bo ja bym już dawno to zrobiła) i od tego czasu minęły 2vtyg. Z mojego TŻ jest dobry chłopak ale chyba go jakiś stres zżera o którym mi nic nie mówi, a szkoda bo to odbija się na mnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości