|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - program TVN - cześć II
Co to było na końcu? Złapał ja za brzuch i zapytał czy dobrze się czuje? Anita w ciąży? Czy mi się coś ubzduralo?
Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
Mam tylko dwie refleksje po finale.
1. Gdyby Agata i Maciej zamiast ględzić i pić herbatę usiedli blisko siebie i po prostu się przytulili, całość mogłaby wyglądać zupełnie inaczej. 2. Anita ma absolutnie fenomenalną figurę |
|
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Z instagrama Anity:
Cytat:
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Adrian się zacieszal więc pewnie chciał żeby tak wyszło
fajnie że im się udało dobrze się na nich patrzy widać zw są zakochani i szczesliwi Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
No i super, oby im dalej szczęście sprzyjało
|
|
|
|
#427 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#428 |
|
Przyczajenie
|
Podsumowując wszystkie plotki,focie na insta się potwierdziły.
Mam wrażenie że ten miesiąc to zdecydowanie za krótki okres, wszystkie ankiety testy nadają się do poprawy. Niestety polityka dobierania par jest tragiczna i dlatego takie są takie skutki. Póki nie zrobią dobrej weryfikacji uczestników/ nie zmienią ekspertów nie liczę na powodzenia. |
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawi mnie, dlaczego przez trzy edycje nie zdecydowano się na decyzje jednoczesne, na kartkach. Wiadomo, że po NIE pierwszej osoby nie usłyszy się TAK drugiej. Albo wszyscy dobrze wiedzą jakie będą decyzje jeszcze przed kręceniem tych scen, albo jest jakiś racjonalny powód takiego pokierowania tymi parami. Nie mogę tylko zgadnąć jaki i dlaczego odpowiadają w takiej, a nie innej, kolejności.
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki za relacje , wyłączyłam tv a i tak nie usnelam 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#431 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ej ja nie odbieram tak źle Maćka jak Przemka, Maciek sie starał na początku, ale był mur i oduścił, potem sam mówił ze ja lubi i tyle-zero chemi było i to wyjsć nie mogło. Teraz pojazd na Maćka-nie przesadzajmy. I dobrze że poszli w swoje strony -po co sie mećzyc. Zupełnie ich nie dopasowali. Nie ich wina.
|
|
|
|
#433 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam sie z kolezanka
|
|
|
|
|
#435 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
Wydaje mi się, że po prostu nie chciał robić Agacie przykrości i nie powiedział, że ona ma nieprzepracowaną traumę, nie umie się otworzyć i jest oziębłą królową śniegu. I przypisał winę sobie, żeby dziewczyna nie czuła się źle z tym, że nie wyszło. Nie rozumiem tych gromów na niego, zwłaszcza, że nie dawał jej już nadziei i szczerze mówił, że nie bardzo to widzi. Wcale mu się nie dziwię. |
|
|
|
#438 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Agatka z Wróblową ogladała, może męza nie ma,ale przynajmniej ma koleżanki nowe
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
No, to mamusia Agaty może być zadowolona
Chociaż może i wstyd na wiosce, że ma córkę rozwódkę. Kto ją tam wie. Jutro obejrzę odcinek
|
|
|
|
#441 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#442 |
|
Przyczajenie
|
Ja też nie oceniam Maćka po tym odcinku aż tak źle. Myślę, że po prostu stwierdził, że nic do Agaty nie czuje, nie ma chemii między nimi, może nawet trochę męczy go jej towarzystwo. No i trochę się zakręcił w tym całym tłumaczeniu, żeby jej nie zrobić przykrości, taka stara zagrywka "to nie z tobą jest coś nie tak tylko ze mną". Ale wg mnie jakby się naprawdę zakochał, to by na głowie stanął, żeby się udało. Widać z resztą było, że pod koniec już olewał całą sytuację - Agata wzięła wolne w pracy, a on nie; pożegnanie przy pociągu było chłodne, jakby odprowadzał daleką kuzynkę...
Martyna tak smutna była w tym ostatnim wejściu Szkoda mi jej, mam nadzieję, że znajdzie fajnego faceta, który trochę ją podbuduje. Widać, że dziewczyna pogubiona, z problemami, a ten "eksperyment" dodatkowo ją skrzywdził. I jeszcze te komentarze ekspertów i lektora, twierdzące, że to wszystko jej wina - koszmar Anita i Adrian jacy zakochani Fajnie!
|
|
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
Padłam (podebrane z wykopu):
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tam do Maćka nic nie mam, niepotrzebnie wdał się w głupie tłumaczenia, zamiast powiedzieć prosto i zwięźle, że po prostu nie. Ale mnie wczoraj Mosak wkurzył , potraktował Martynę jak jakiegoś dzieciaka, prawie na nią krzyczał. To, że ona wzięła udział w jakimś pseudonaukowym, wymyślonym na potrzeby telewizji eksperymencie, nie znaczy, że ma się na wszystko zgadzać i wszystko wytrzymywać. Chyba dziewczyna wie, gdzie są jej granice i nie ma potrzeby się męczyć i męczyć Przemka, który chyba miał jakieś nieuzasadnione nadzieje. Haha, słusznie tu ktoś wcześniej wyczuł, że jej nastawienie do niego zmieniło się, bo przeszli na układ kumpelski i Martyna mogła wyluzować
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie rozsmieszylo jak ktorys z ekspertow mowi do Macka no jak to tak, wybralismy Ci idealna zone..
Ona niby idealna zona? Ani zona jako taka ani idealnie dobrana do niego. Straszna mimoza |
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Adrian wczoraj mowil, ze Anita mu pokazala rone drobe sprawki, ktore go w zyiuc omijaly, jak wstaje z usmiechem, jak czuje jej oddech, to mialam łzy w oczach, ech starzeje sie
![]() Maciek i Agata moze i daliby razem, ale ona jest za bardzo wyniosła, zamknieta, taka troche dyrygentka. Okej fajnie umiec postawic na swoim, nie byc szara myszka, ale zamknietą myszke tez malo kto bedzie chcial zdobywac. Ona troche juz mu zaczynala matkowac, mloda dziewczyna, powinna miec wiecej jakiejs w sobie spontanicznosci, niestety ja tez bym chyba od niej uciekla. Chemii nie bylo, nie dala sie zblizyc na krok, te ich pa, na razie, widac bylo, ze oni nic a nic do siebie. Dobrze, ze sie rozstali, bo nie wiem nawet czy bez kamer ona by sie otworzyla.
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Agata sama nie wiedziała czego chce. Oczekiwała hołdów? Dostała na początku, to tylko wydymała usta. Niedostępna milcząca księżniczka, a potem cała w pretensjach, że Maciek nie czyta jej w myślach i nie rozumie. Sama wspomniała, że potrafi być jędzą i umie "tak życie umilić, że ją zapamięta do końca życia " Po co zostawać, skoro po obu stronach brak uczucia?
Edytowane przez _Sliwka_6 Czas edycji: 2018-11-20 o 11:06 |
|
|
|
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#450 |
|
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

fajnie że im się udało
dobrze się na nich patrzy widać zw są zakochani i szczesliwi

Chociaż może i wstyd na wiosce, że ma córkę rozwódkę. Kto ją tam wie.
Szkoda mi jej, mam nadzieję, że znajdzie fajnego faceta, który trochę ją podbuduje. Widać, że dziewczyna pogubiona, z problemami, a ten "eksperyment" dodatkowo ją skrzywdził. I jeszcze te komentarze ekspertów i lektora, twierdzące, że to wszystko jej wina - koszmar
- 95 - 90 - 85 - 80

, potraktował Martynę jak jakiegoś dzieciaka, prawie na nią krzyczał. To, że ona wzięła udział w jakimś pseudonaukowym, wymyślonym na potrzeby telewizji eksperymencie, nie znaczy, że ma się na wszystko zgadzać i wszystko wytrzymywać. Chyba dziewczyna wie, gdzie są jej granice i nie ma potrzeby się męczyć i męczyć Przemka, który chyba miał jakieś nieuzasadnione nadzieje.