Pseudo mądrości mężczyzn - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-12-09, 13:41   #421
Timon i Pumba
hakuna matata

Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn

Treść usunięta
Timon i Pumba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 13:41   #422
ksiezycwokularach
BAN stały

Na pewno to nie wygląd a desperacja. Kobiety mnie nie chcą z powodu wyglądu. Nie zwracają na mnie uwagi. Nie chcą ze mną rozmawiać. Nie są zainteresowane. Przecież gdyby były mną zainteresowane, podobałbym się im a po rozmowie ze mną traciłyby zainteresowanie to byłaby wina charakteru, ale tak gdy jeszcze zanim cokolwiek powiem nie są zainteresowane, lub gdy zaczynam mówić od początku nie są zainteresowane to wina wyglądu.
ksiezycwokularach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 13:41   #423
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezycwokularach Pokaż wiadomość
Jaki facet porzuca i zdradza? Dupek. A jak wygląda dupek? Jest przystojny i ma w sobie coś z drania. Gdyby postawiły na mniej atrakcyjnego ale miłego gościa z pewnością by o nie dbał. Ale one musiały wziąć samca alfa, przystojniaka.

Kobiety mają zawyżone wymagania. Fryzury, stylówki, siłownia, a dopiero potem osobowość, nie odwrotnie
Samca alfa : hahaha:

To ja mam pomysł - leć na siłkę, przypakuj, ubierz się ładnie i będziesz ewenementem na skalę światową.
Nie dość, że przytojniak to jeszcze DOBRY CHŁOPAK
Stary 2018-12-09, 13:42   #424
Aritsa
Raczkowanie

O czym jest tak właściwie ten wątek?
Bo najpierw był bezsensowny wstęp, jak to kobiety na siłowni mają łatwiej, potem był płacz o tym, że autor nie umie znaleźć sobie dziewczyny, a teraz cały post z bełkotem o incelach.
A dyskusji nie ma, bo jedna strona nie chce przyjmować nic do wiadomości i dalej bełkocze. Albo trolluje.
Po co ten wątek jest dalej ciągnięty?
Aritsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 13:43   #425
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno to nie wygląd a desperacja. Kobiety mnie nie chcą z powodu wyglądu. Nie zwracają na mnie uwagi. Nie chcą ze mną rozmawiać. Nie są zainteresowane. Przecież gdyby były mną zainteresowane, podobałbym się im a po rozmowie ze mną traciłyby zainteresowanie to byłaby wina charakteru, ale tak gdy jeszcze zanim cokolwiek powiem nie są zainteresowane, lub gdy zaczynam mówić od początku nie są zainteresowane to wina wyglądu.
to sie zajmij wygladem i nie narzekaj.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 13:43   #426
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Porzucone kobiety to ich wina. Celują w przystojnych drani.
Po raz kolejny ci pisze. Mój ex do ultramegasuper przystojnych nie należy. A ja do raczej atrakcyjnych kobiet tak. A mimo wszystko zostałam zdradzona. JAK

Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka
tinkerver2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 13:45   #427
ksiezycwokularach
BAN stały

Przykładowo zapisałem się na język francuski. W szkole językowej organizowane są różne zajęcia. Od angielskiego, przez niemiecki, hiszpański, na francuskim kończąc. Jest sporo grup, ustalanych w zależności od poziomu zaawansowania uczestników. Sporo jest dziewczyn ale żadna na mnie nie spojrzała. Czy to na przerwie, czy przed lub po zajęciach. Ignorują mnie, przechodzą obok jakbym był powietrzem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-12-09, 13:48   #428
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Cytat:
Przykładowo zapisałem się na język francuski. W szkole językowej organizowane są różne zajęcia. Od angielskiego, przez niemiecki, hiszpański, na francuskim kończąc. Jest sporo grup, ustalanych w zależności od poziomu zaawansowania uczestników. Sporo jest dziewczyn ale żadna na mnie nie spojrzała. Czy to na przerwie, czy przed lub po zajęciach. Ignorują mnie, przechodzą obok jakbym był powietrzem.
A może każda jest zajęta? Po co miałaby się więc interesować?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 13:52   #429
Taranka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ty zdajesz sobie sprawę, że większość kobiet po prostu chodzi na zajęcia, załatwia swoje sprawy, a nie non-stop skanuje pomieszczenie w poszukiwaniu męża?
Stary 2018-12-09, 13:54   #430
ksiezycwokularach
BAN stały

No to jak mam poznać skoro w galerii są zajęte robieniem zakupów, na ulicy dokądś zmierzają i nie chcą być zaczepiane, w szkole językowej załatwiają sprawy. Jestem przekonany że przystojniak spotkałby się z innym odbiorem, one by się za nim obejrzały, plotkowały o nim, a gdyby na nie spojrzał cieszyłyby się bardzo.
Stary 2018-12-09, 13:55   #431
sszyszka_
Raczkowanie

Cytat:
Jako jedyny? hahahahahaha tysiące mężczyzn na całym świecie ma podobne spostrzeżenia
Napisałam - "jako jedyny w tym wątku".

Tysiące różnych ludzi ma podobnie różne spostrzeżenia z dupy, co nie oznacza, że są one prawdą jedyną i najprawdziwszą i reszta ma się z tym zgadzać mając inne obserwacje.

Tysiące mężczyzn na całym świecie ma wg mnie obrzydliwe poglądy, obrzydliwe podejście do kobiet, obrzydliwe podejście do mężczyzn, którzy nie kwękają na fioletowym forum lub na forum inceli, obrzydliwe podejście do samego siebie i wyśrubowane wymagania w stosunku do obcych ludzi. Uważam, że nie masz czym się szczycić, że jesteś w tej grupie ludzi.
Wiele kobiet stawia na mniej atrakcyjnych a fajnych gości. Ale niestety, Ty się do nich nie zaliczasz.
sszyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-12-09, 13:56   #432
ksiezycwokularach
BAN stały

Gdzie jest te mnóstwo dziewczyn stawiających na mniej atrakcyjnych? Na sympatii gdzie wiele kobiet zaznacza w opisie mężczyznom poniżej 180 dziękuję?
Stary 2018-12-09, 14:12   #433
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2018-12-09, 14:18   #434
OldWorldBlues
mad lad

15 stron. Naprawdę podziwiam, że wciąż Wam się chce, dziewczyny.
Stary 2018-12-09, 14:52   #435
ksiezycwokularach
BAN stały

Nowa Miss Świata. Te dwie z boku nowej miss, mi się o wiele bardziej podobają

No ale na mnie nie spojrzą nawet przeciętne dziewczyny, a co dopiero takie piękne.

Czy zagadałem? Tak pytałem o coś, zagadywałem, ale nie było z ich strony zainteresowania

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-12-09, 15:04   #436
sygnalista
BAN stały

Cytat:
No ale na mnie nie spojrzą nawet przeciętne dziewczyny, a co dopiero takie piękne.
Hm, to może dojdź do dużych pieniędzy po czym obnoś się z bogactwem. Wiem o takim jednym i poleciała wówczas na niego taka jak te miski co opublikowałeś. Po kilku latach splajtował ale autentycznie i wszyscy myśleli że ona go zostawi a nie zostawiła. Jakoś nie wiem, miłość z czasem przyszła czy jak. Może w łóżku dobry, nie wiem.
sygnalista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 15:04   #437
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2018-12-09, 15:22   #438
sszyszka_
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie jest te mnóstwo dziewczyn stawiających na mniej atrakcyjnych? Na sympatii gdzie wiele kobiet zaznacza w opisie mężczyznom poniżej 180 dziękuję?
Wszędzie. Ale widzę, że pominąłeś kluczowe słowo - fajnych. Nawet mnie to nie dziwi
sszyszka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 15:26   #439
ksiezycwokularach
BAN stały

Załóżmy że jest grupa językowa, w której jest 10 dziewczyn i 10 chłopaków. Pojawia się nowy uczestnik. Przystojny chłopak. Wiadomo, że każdej wpadnie w oko. Przeciętni czyli pozostała 10 nie wiadomo czy choć jednej się spodobają, a on z pewnością spodoba się wielu dziewczynom.

W dodatku przeciętny nie będzie brany pod uwagę kandydata na chłopaka. Dziewczyny będą traktowały go po koleżeńsku. Z czasem może odkryją liczne zalety, ale zanim to nastąpi minie mnóstwo czasu.

Chodzi mi o to, że przystojny = myślenie dziewczyny, ale z niego ciacho i zainteresowanie jest na starcie. Dziewczyna gada z nim i go poznaje, czując że on się jej podoba. Z przeciętnym nie czuje pociągu. Przystojny zdecydowanie szybciej wchodzi w związek, a przeciętny musi mozolnie pokazywać zalety.

Z przystojnym jest zupełnie inna bajka. Dziewczyna jest zainteresowana od samego początku i relacja nabiera szybciej rumieńców.

Edytowane przez ksiezycwokularach
Czas edycji: 2018-12-09 o 15:28
Stary 2018-12-09, 15:30   #440
tinkerver2
Zakorzenienie

Tak. My, kobiety lecimy na przystojnych i bogatych, choćby byli idiotami.
Zgadzam się z tobą.
Możemy zamknąć wątek?

Stary 2018-12-09, 15:35   #441
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Cytat:
Załóżmy że jest grupa językowa, w której jest 10 dziewczyn i 10 chłopaków. Pojawia się nowy uczestnik. Przystojny chłopak. Wiadomo, że każdej wpadnie w oko. Przeciętni czyli pozostała 10 nie wiadomo czy choć jednej się spodobają, a on z pewnością spodoba się wielu dziewczynom.

W dodatku przeciętny nie będzie brany pod uwagę kandydata na chłopaka. Dziewczyny będą traktowały go po koleżeńsku. Z czasem może odkryją liczne zalety, ale zanim to nastąpi minie mnóstwo czasu.

Chodzi mi o to, że przystojny = myślenie dziewczyny, ale z niego ciacho i zainteresowanie jest na starcie. Dziewczyna gada z nim i go poznaje, czując że on się jej podoba. Z przeciętnym nie czuje pociągu. Przystojny zdecydowanie szybciej wchodzi w związek, a przeciętny musi mozolnie pokazywać zalety.

Z przystojnym jest zupełnie inna bajka. Dziewczyna jest zainteresowana od samego początku i relacja nabiera szybciej rumieńców.
Odkrycie roku, że ładnie ludzie mają łatwiej w życiu.
Brawo, należy Ci się nagroda.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 16:01   #442
sygnalista
BAN stały

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;86226368]ładnie ludzie mają łatwiej w życiu.[/QUOTE]
Nie u mnie. Ja np. w sytuacjach życia codziennego chętniej pomagam mniej atrakcyjnym kobietom i jestem dla nich uprzejmiejszy niż dla bardziej atrakcyjnych no chyba że mam potrzebę seksualną to wiadomo.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

P.S. Na przykład onegdaj jak wracałem z Biedronki to zapytała mnie zniszczona kobieta w średnim wieku (taka robotnica z wyglądu), jak dostać się we pewne miejsce. Nie byłem w stanie wytłumaczyć jej tych zaułków więc ja tam zaprowadziłem nadkładając około kilometra. Gdyby na jej miejscu wtedy była atrakcyjna kobieta, to nie prowadziłbym jej, tylko wytłumaczył nie troszcząc się czy zapamięta czy nie. Nadmieniam że tamtego dnia i o tamtej porze nie miałem potrzeby seksualnej.
Stary 2018-12-09, 16:15   #443
lubiekielbase
Zadomowienie

Czemu mam wrażenie, że takie wątki zakłada moderacja, żeby to forum nie umarło?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2018-12-09, 16:17   #444
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta
Stary 2018-12-09, 17:33   #445
Lumimi
Zakorzenienie

Narzekasz ze dziewczyny lecą na przystojnych chłopaków, a ty biedny jesteś brzydki. Tymczasem sam chcesz mieć ladną dziewczyne. Czemu więc nie spojrzysz na te brzydkie? Czemu sam się z wyglądu nie ogarniesz?
Lumimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-12-09, 17:39   #446
ksiezycwokularach
BAN stały

Nie spotykam brzydkich kobiet. Wszystkie są w miarę ładne. Makijaż dużo im pomaga. Zresztą te które na moje spojrzenia są obojętne, pewnie bez makijażu są brzydkie, więc w czym problem?
Stary 2018-12-09, 17:42   #447
Timon i Pumba
hakuna matata

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-12-09, 17:47   #448
tinkerver2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie spotykam brzydkich kobiet. Wszystkie są w miarę ładne. Makijaż dużo im pomaga. Zresztą te które na moje spojrzenia są obojętne, pewnie bez makijażu są brzydkie, więc w czym problem?
A może ty po prostu jesteś brzydki, i dlatego piękne na ciebie nie patrzą?
Zarzucasz laskom, że idą przed siebie i się na ciebie nie patrzą, ale czy ty patrzysz na te neutralne/brzydkie? Zwrocisz uwagę na dziewczynę z ulizanymi włosami związanymi w kitke, dresie i polarze z decatlonu?

Stary 2018-12-09, 18:05   #449
tinkerver2
Zakorzenienie

O, moje pytanie - na którą dziewczynę szybciej zwrocisz uwagę 1, 2 czy 3Screenshot_2018-12-09-18-58-45-171_com.android.chrome.jpegScreenshot_2018-12-09-18-49-00-990_com.android.chrome.jpegScreenshot_2018-12-09-19-03-49-467_com.android.chrome.jpeg

Stary 2018-12-09, 18:24   #450
sygnalista
BAN stały

Cytat:
Nie spotykam brzydkich kobiet.
A może byś się tak wziął za siebie zamiast ryczeć jak rozwydrzony bachor czy bękart jakkolwiek się to pisze i cokolwiek to oznacza. Gdzieś tam wcześniej marudziłeś nawet że kobieta ma łatwiej na siłowni niż facet, bo sobie sylwetkę wymodeluje raz dwa. Jest przeciwnie. Jak jest grubo i nieproporcjonalnie koścista to raczej nie wymodeluje a facet nawet jak ma za duży tyłek i krzywe nogi to mięśniami to zatuszuje, co widziałem u jednego kulturysty.

Zainteresuj się czymś, znajdź sobie jakieś hobby czy cel który Cie pochłonie inny niż tylko załóżmy że nieosiągalne (na razie) fajne du...y to i one spojrzą na Ciebie inaczej. Na du...eniu świat się nie kończy, tak poza tym.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości