![]() |
#421 |
hakuna matata
|
Dot.: Pseudo mądrości mężczyzn
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
BAN stały
|
Na pewno to nie wygląd a desperacja. Kobiety mnie nie chcą z powodu wyglądu. Nie zwracają na mnie uwagi. Nie chcą ze mną rozmawiać. Nie są zainteresowane. Przecież gdyby były mną zainteresowane, podobałbym się im a po rozmowie ze mną traciłyby zainteresowanie to byłaby wina charakteru, ale tak gdy jeszcze zanim cokolwiek powiem nie są zainteresowane, lub gdy zaczynam mówić od początku nie są zainteresowane to wina wyglądu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To ja mam pomysł - leć na siłkę, przypakuj, ubierz się ładnie i będziesz ewenementem na skalę światową. Nie dość, że przytojniak to jeszcze DOBRY CHŁOPAK ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
O czym jest tak właściwie ten wątek?
Bo najpierw był bezsensowny wstęp, jak to kobiety na siłowni mają łatwiej, potem był płacz o tym, że autor nie umie znaleźć sobie dziewczyny, a teraz cały post z bełkotem o incelach. A dyskusji nie ma, bo jedna strona nie chce przyjmować nic do wiadomości i dalej bełkocze. Albo trolluje. Po co ten wątek jest dalej ciągnięty? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny ci pisze. Mój ex do ultramegasuper przystojnych nie należy. A ja do raczej atrakcyjnych kobiet tak. A mimo wszystko zostałam zdradzona. JAK
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
BAN stały
|
Przykładowo zapisałem się na język francuski. W szkole językowej organizowane są różne zajęcia. Od angielskiego, przez niemiecki, hiszpański, na francuskim kończąc. Jest sporo grup, ustalanych w zależności od poziomu zaawansowania uczestników. Sporo jest dziewczyn ale żadna na mnie nie spojrzała. Czy to na przerwie, czy przed lub po zajęciach. Ignorują mnie, przechodzą obok jakbym był powietrzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#430 |
BAN stały
|
No to jak mam poznać skoro w galerii są zajęte robieniem zakupów, na ulicy dokądś zmierzają i nie chcą być zaczepiane, w szkole językowej załatwiają sprawy. Jestem przekonany że przystojniak spotkałby się z innym odbiorem, one by się za nim obejrzały, plotkowały o nim, a gdyby na nie spojrzał cieszyłyby się bardzo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tysiące różnych ludzi ma podobnie różne spostrzeżenia z dupy, co nie oznacza, że są one prawdą jedyną i najprawdziwszą i reszta ma się z tym zgadzać mając inne obserwacje. Tysiące mężczyzn na całym świecie ma wg mnie obrzydliwe poglądy, obrzydliwe podejście do kobiet, obrzydliwe podejście do mężczyzn, którzy nie kwękają na fioletowym forum lub na forum inceli, obrzydliwe podejście do samego siebie i wyśrubowane wymagania w stosunku do obcych ludzi. Uważam, że nie masz czym się szczycić, że jesteś w tej grupie ludzi. Wiele kobiet stawia na mniej atrakcyjnych a fajnych gości. Ale niestety, Ty się do nich nie zaliczasz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
BAN stały
|
Gdzie jest te mnóstwo dziewczyn stawiających na mniej atrakcyjnych? Na sympatii gdzie wiele kobiet zaznacza w opisie mężczyznom poniżej 180 dziękuję?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
mad lad
|
15 stron. Naprawdę podziwiam, że wciąż Wam się chce, dziewczyny.
![]() |
#435 |
BAN stały
|
Nowa Miss Świata. Te dwie z boku nowej miss, mi się o wiele bardziej podobają
![]() No ale na mnie nie spojrzą nawet przeciętne dziewczyny, a co dopiero takie piękne. Czy zagadałem? Tak pytałem o coś, zagadywałem, ale nie było z ich strony zainteresowania |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
BAN stały
|
Hm, to może dojdź do dużych pieniędzy po czym obnoś się z bogactwem. Wiem o takim jednym i poleciała wówczas na niego taka jak te miski co opublikowałeś. Po kilku latach splajtował ale autentycznie i wszyscy myśleli że ona go zostawi a nie zostawiła. Jakoś nie wiem, miłość z czasem przyszła czy jak. Może w łóżku dobry, nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
BAN stały
|
Załóżmy że jest grupa językowa, w której jest 10 dziewczyn i 10 chłopaków. Pojawia się nowy uczestnik. Przystojny chłopak. Wiadomo, że każdej wpadnie w oko. Przeciętni czyli pozostała 10 nie wiadomo czy choć jednej się spodobają, a on z pewnością spodoba się wielu dziewczynom.
W dodatku przeciętny nie będzie brany pod uwagę kandydata na chłopaka. Dziewczyny będą traktowały go po koleżeńsku. Z czasem może odkryją liczne zalety, ale zanim to nastąpi minie mnóstwo czasu. Chodzi mi o to, że przystojny = myślenie dziewczyny, ale z niego ciacho i zainteresowanie jest na starcie. Dziewczyna gada z nim i go poznaje, czując że on się jej podoba. Z przeciętnym nie czuje pociągu. Przystojny zdecydowanie szybciej wchodzi w związek, a przeciętny musi mozolnie pokazywać zalety. Z przystojnym jest zupełnie inna bajka. Dziewczyna jest zainteresowana od samego początku i relacja nabiera szybciej rumieńców. Edytowane przez ksiezycwokularach Czas edycji: 2018-12-09 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Tak. My, kobiety lecimy na przystojnych i bogatych, choćby byli idiotami.
Zgadzam się z tobą. Możemy zamknąć wątek? Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Brawo, należy Ci się nagroda. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
BAN stały
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;86226368]ładnie ludzie mają łatwiej w życiu.[/QUOTE]
Nie u mnie. Ja np. w sytuacjach życia codziennego chętniej pomagam mniej atrakcyjnym kobietom i jestem dla nich uprzejmiejszy niż dla bardziej atrakcyjnych no chyba że mam potrzebę seksualną to wiadomo. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- P.S. Na przykład onegdaj jak wracałem z Biedronki to zapytała mnie zniszczona kobieta w średnim wieku (taka robotnica z wyglądu), jak dostać się we pewne miejsce. Nie byłem w stanie wytłumaczyć jej tych zaułków więc ja tam zaprowadziłem nadkładając około kilometra. Gdyby na jej miejscu wtedy była atrakcyjna kobieta, to nie prowadziłbym jej, tylko wytłumaczył nie troszcząc się czy zapamięta czy nie. Nadmieniam że tamtego dnia i o tamtej porze nie miałem potrzeby seksualnej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zadomowienie
|
Czemu mam wrażenie, że takie wątki zakłada moderacja, żeby to forum nie umarło?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#444 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Narzekasz ze dziewczyny lecą na przystojnych chłopaków, a ty biedny jesteś brzydki. Tymczasem sam chcesz mieć ladną dziewczyne. Czemu więc nie spojrzysz na te brzydkie? Czemu sam się z wyglądu nie ogarniesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
BAN stały
|
Nie spotykam brzydkich kobiet. Wszystkie są w miarę ładne. Makijaż dużo im pomaga. Zresztą te które na moje spojrzenia są obojętne, pewnie bez makijażu są brzydkie, więc w czym problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarzucasz laskom, że idą przed siebie i się na ciebie nie patrzą, ale czy ty patrzysz na te neutralne/brzydkie? Zwrocisz uwagę na dziewczynę z ulizanymi włosami związanymi w kitke, dresie i polarze z decatlonu? Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
O, moje pytanie - na którą dziewczynę szybciej zwrocisz uwagę 1, 2 czy 3Screenshot_2018-12-09-18-58-45-171_com.android.chrome.jpegScreenshot_2018-12-09-18-49-00-990_com.android.chrome.jpegScreenshot_2018-12-09-19-03-49-467_com.android.chrome.jpeg
Wysłane z mojego Redmi Note 5A Prime przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
BAN stały
|
A może byś się tak wziął za siebie zamiast ryczeć jak rozwydrzony bachor czy bękart jakkolwiek się to pisze i cokolwiek to oznacza. Gdzieś tam wcześniej marudziłeś nawet że kobieta ma łatwiej na siłowni niż facet, bo sobie sylwetkę wymodeluje raz dwa. Jest przeciwnie. Jak jest grubo i nieproporcjonalnie koścista to raczej nie wymodeluje a facet nawet jak ma za duży tyłek i krzywe nogi to mięśniami to zatuszuje, co widziałem u jednego kulturysty.
Zainteresuj się czymś, znajdź sobie jakieś hobby czy cel który Cie pochłonie inny niż tylko załóżmy że nieosiągalne (na razie) fajne du...y to i one spojrzą na Ciebie inaczej. Na du...eniu świat się nie kończy, tak poza tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:17.