![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Ja dziś u stomatologa rozpoczęłam l4... Masakra... Ciąża i choroba u stomatologa nie pomaga
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#422 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oj, odpoczywaj ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej, co się dzieje? Jakieś poważne leczenie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Raczkowanie
|
Juz po wizycie, zwolnienie dostałam ale nic nowego sie nie dowiedziałam bo tu w Norwegii wszystko , zawsze jest dobrze. Jedyne co... to powiedziała mi, że jak zacznę krwawic to mam jechać prosto do szpitala...
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś zamykam się wieczorem w kuchni i robię praliny, jutro mam w planie makowiec, a w środę pijaną śliwkę....z pierników jednak zrezygnuje, ale znalazłam przepis na korzenne Brownie i chyba się pokusze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, można dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 | ||||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mój mi przez noc dzisiaj tak urósł, że mnie w sklepie przepuszczali ![]() ![]() Cytat:
Dzięki, zaglądaliśmy ![]() Cytat:
Gratuluję synka ![]() ![]() Cytat:
Serio, mają datę ważności? ![]() Cytat:
Zajrzymy ![]() Cytat:
Ja to już zapomniałam o zwykłych jeansach dawno ![]() Cytat:
Odpoczywaj! Cytat:
Biedna, współczuję! Cytat:
O jeju to coś poważnego? Cytat:
Nieźle ![]() Ja cały dzień z mamą: zakupy itp. Sporo czasu w aucie, wracam do żywych ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Absolwentka oczywiście
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Pewnie zapraszamy. Napisz nam wiecej o sobie. Ile masz lat, ktora ciaza i jak sie ogolnie czujesz? A moze znasz plec?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Konto usunięte
|
Pewnie, witaj ![]() Cytat:
Co to się człowiek z wizaża dowie, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Absolwentka no tak, ale wszystko jednak podlega korozji i uplywajacy czas ma wpływ na jakość materiałów użytych w foteliku
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Witaj nowa mamusiu 🤗🤗
U nas 1 fotelik przez 3 dzieciaczków przeszło. Dobrze wiedzieć, że mają datę ważności. Jutro rano na badania lecę. Krew, mocz. Już wiem, że nie będzie mi sie chciało 😀 ale na czwartek muszę mieć wyniki. Wizyta u dentysty też mnie czeka. Mam nadzieję że nie będzie dużo ubytków. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Pamiętajcie też że fotelik że stłuczki (nawet 10km na godzinę jak ktoś na światłach ruszy szybciej niż my) jest do wymiany.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86231231] ![]() Mój mi przez noc dzisiaj tak urósł, że mnie w sklepie przepuszczali ![]() ![]() Dzięki, zaglądaliśmy ![]() Gratuluję synka ![]() ![]() Serio, mają datę ważności? ![]() Zajrzymy ![]() Ja to już zapomniałam o zwykłych jeansach dawno ![]() Odpoczywaj! Biedna, współczuję! O jeju to coś poważnego? Nieźle ![]() Ja cały dzień z mamą: zakupy itp. Sporo czasu w aucie, wracam do żywych ![]() Jestem najzwyczajniej w świecie przeziębiona. Leci mi z zatok jak z niagary. I jak się okazuje zęby i zatoki są powiązane i w Stanach zapalnych zatok żeby nie znievzulaka się tak dobrze.. A ja kanałowe ![]() Mam kropić. Żeby lek poszedł gdzie musi. No znalazłam krople które mogę. Są docelowo dla niemowląt. Jakos ciężko mi uwierzyć że zadziała... Ale dam radę. Babka mówiła że będzie bolało i paracetamol w ruch. Minęło 6ha ja się czuję nieźle. Więc jestem dobrej myśli... Do środy wytraam. A tam tez jakoś ogarnę.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#436 |
Wtajemniczenie
|
Mam 30 lat, synka w brzuchu i corke na zewnatrz zresztą rowniez z maja😀
Czuje sie nieźle, ale nie dzis... Za mna również pobyt w szpitalu. Jednak mam nadzieję, ze teraz będzie juz tylko lepiej. Co do fotelików my chyba wezmiemy klippan kiss II, wozek mam valco snap do którego chce dokupic gondole |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Dostojna peema.
|
Sq, duuuużo zdrowia
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla osób przeczulonych na temat zębów- nie czytać!!: To ja miałam rewelacje ![]() Haha i dopiero tym mi wyciągnął ![]() ![]() ![]() [1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86231304]Pewnie, witaj ![]() Co to się człowiek z wizaża dowie, dziękuję ![]() Wszystko się zużywa.No i nie ma gąbek tylko styropian. A ten po czasie, przy wiercącym dziecku też się baaardz niszczy.Nie chciałąbyś wiedzieć jak wyglądał styropian w Axkidzie po 4 latach ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2018-12-10 o 19:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Ja normalnie mam żeby robione bez niczego. Ale kanałowe? Nie dziękuję. Mój próg bólu tego nie przyjmuje. Jak poczułam że znieczulenie nie działa to miałam łzy w oczach w 2s...
Dziwi mnie ze się dziwisz że to w znieczuleniu. Mało kto ode mnie zwykle plombowanie robi bez znieczulenia i ja dla nich jestem dziwna ale tu? Szacun. Oby dolne partie też były tak unerwione to będziesz rodzic z łatwością ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#441 |
Dostojna peema.
|
Ja nic sobie nie dam zrobić u dentysty bez znieczulenia, natomiast mój tż nie wie, jak można brać znieczulenie, nigdy nie bierze. Chyba kwestia progu bólu właśnie. Ja krótko przed zajściem w ciążę byłam u dentysty bo ósemka mnie bolała, lekarka powiedziała, że trzeba wyrywać i wysłała mnie na rentgen żeby sprawdzić, czy da radę to sama zrobić czy musi chirurg. Dzień przed nim zrobiłam test także już było po ptakach. Wróciłam do dentystki i założyła mi jakiś opatrunek, który można nosić kilka lat, mam po ciąży wrócić do niej. W ogóle po ciąży mam trochę spraw zdrowotnych do nadrobienia, na czele z ogarnięciem mojej dyskopatii. Na razie jeszcze raz muszę iść do neurologa pogadać o porodzie, ja bym jednak zaryzykowała może z naturalnym, bo jakoś tak lepiej się czuję. Ale niech zbada i powie co myśli.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#442 | |
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
![]() Ja kanałowe tylko że znieczuleniem, zwykle plomby też, bo poprostu mnie boli. Nie dam sobie wiertła przyłożyć bez znieczulenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Ja się ruszyć nie dam u dentysty bez znieczulenia
![]() ![]() |
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
I ja też, pierwsze co znieczulenie
![]() ![]() Eh kładę się, znów mi niedobrze ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Nie wbiję się dzisiaj w dyskusję. Cytat:
Kurczę, nie wiedziałam że foteliki mają termin ważności ![]() My nie wiemy jeszcze ani jaki fotelik, ani jaki wózek ( jeżeli będziemy chcieli mieć nowy, bo w "spadku" mogę mieć X-lander a i coś jeszcze tylko na pamiętam co.) A fotelik to pewnie maxi cosi. Jutro wizyta u kardiologa i u gina. Jedna po drugiej prawie... Witam nową, jest nas coraz więcej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Konto usunięte
|
Ja mam wizytę u dentysty w środę, mam nadzieję, że nie mam nic nowego do roboty.
Też kiedyś nie brałam znieczulenia, jakoś zęby mam słabo unerwione, póki nie trafiłam na dentystę, który doprowadził mnie do łez z bólu przy kanałówce właśnie. Od tamtej pory biorę, taki mam uraz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() raz w życiu miałam znieczulenie, przy skomplikowanym rwaniu zęba przy głupim plombowaniu bałabym się że mi po nerwach za głęboko pojeździ, taki mam schiz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ostatnio stomatolog powiedziała że faktycznie mam coś nie tak z progiem bólu bo mi taka dziurę zrobiła że większość jej pacjentów by była zalana lzami ![]() Cieszę się że i na porodzie tak było ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() dzisiaj mój pierwszy dzień na zwolnieniu,i normalnie nie wiem co mam ze sobą zrobić :P dzieciaki już do szkoły wyprawione a ja siędzę przed tv i leniuchuję ![]() Jak sobie pomyślę że przede mną 14 miesięcy w domu to aż się buzia sama cieszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.