|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2020 roku - cz. 2
Cytat:
jade dziewczyny na 2 tygodnie do mamy . Moze w tym czasie uda mi sie cos z mieszkaniem ogarnac trzymajcie ksciukasy tz wyjezdza dzisiaj do niemiec .. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
Madziq tak poza tym to jak się czujesz? Kiedy do gina idziesz potwierdzić ciążę?
![]() 🤰Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny naprawdę dziwne , że czuje się jak w dni owulacyjne... nigdy mnie się tak nic nie przesuwało... ( o ile to jest to ) ale jest to zastanawiające .. Hmm.. chyba nie będą piła na wieczór i zrobię test owu. ciekawe co pokaże.
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Malinowaaa ! co z suknią? ![]()
|
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Heheh ale co ? 🤔🤔 przytulanki dwa dni przed owu z aplikacji u dwa dni po wiec jeśli kochana to masz na myśli to neee :P
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Wiem ale praktycznie od roku tak jest ze nie pilnujemy i wiele razy było około owu i jak narazie nic... :/ nie było „ niespodzianki „ wiec trochę się obawiam jak zaczniemy się starać na 100 %
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u ciebie może być podobnie to że teraz niedaje się nie znaczy że jest coś nie tak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Tylko ze właśnie my nie przerywany
![]() Ale i tak jeStem dobrej myśli ze będzie cudowny Wrzesień po każdym względem 🥰❤️ |
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak wam minął dzień? Ja byłam jakąś taka nieswoja po tej nocy i niedobita... Jak poszłam uspac mała o 13 tak sama padlam i wstałyśmy o 15 🤭potem byłam na dworze z dziewczynkami, z okazji dnia dziecka nierobilam obiadu jedliśmy McDonalds oprócz małej zamówiliśmy sobie tort na dzień dziecka i potem będziemy palaszowac![]() ![]() Aaa powiem wam że rozglądamy się za wakacjami na nstp rok i jestem w szoku olbrzymim szoku jak derastycznie ceny poszły w górę ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
💑🐱📚👶
|
Hej dziewczyny
Na jakiś czas przestałam się odzywać, ale nie było u mnie za wesoło. W sumie nadal jest średnio, ale znów staramy się o dziecko. My zaczęliśmy w styczniu, ale na kwiecień i maj przerwaliśmy, nie wiedziałam, co będzie dalej z moją pracą, ciągłe nerwy więc nawet ochoty nie było na przytulanki. Pod koniec maja były przytulanki, ale raczej nic z tego nie będzie. Chociaż dopóki nie ma @ jest nadzieja. Czyli 3 cs za nami Obecnie jestem w 21 dc, aplikacja pokazuje, że 7.06 ma przyjść @. Zobaczymy, czy mnie odwiedzi. Nie wiem co się stało, ale dzisiaj bardzo dużo piłam i później oczywiście latałam do łazienki, bo pęcherz szybko pełny był Nie wiem, co się stało xDTeż macie dość tych maseczek? Niby super, że na zewnątrz już nie trzeba nosić, ale teraz u mnie jest zabawa. Wyjdę z domu bez maseczki, ale w autobusie muszę założyć. Jak z niego wyjdę znów mogę maseczkę zdjąć, ale jak jadę metrem to znów ją zakładać... ![]() Jak wam dzisiaj dzień minął?
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
MadziQ a to super dzionek miałyście 🥰🌸
Ja właśnie skończyłam prasowac :P Noo ludzie będą chcieli na pewno gdzieś lecieć już dobrze wiedza i sobie podwyższają ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- PAula Ja właśnie się powstrzymuje bo ja zawsze dużo pije , teraz o 22 chce zrobić test owu wiec ograniczam picie wody a dla mnie to dramat xD |
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten sam hotel co rok temu na nstp rok cena 0 10tys wyższa na tyle samo dni 🤦☠♀️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
a ja dzisiaj czuję się okropnie, boli mnie głowa, dosłownie pęka. Jest mi słabo, w dodatku mogłabym zasnąć na stojąco. I bardzo kłuje mnie lewy jajnik. Myślę że @ tuż tuż...
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Beata a jak Twój @ przyszedł? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#437 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Paula!
My się chyba nie znamy, dlatego przesyłam serdeczne "dzień dobry, miło mi Cię poznać" 😁
|
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe Paula rozumiem
![]() To ja wypije teraz liptona Ale jak była młodsza jak piłam liptona zwykła herbatę to leciałam 🤮 tak dziwnie na mnie działa xD |
|
|
|
#440 | |
|
💑🐱📚👶
|
Cytat:
![]() Nie kojarzę żebyśmy się zapoznawały Więc odpowiadam "miło Cię poznać" ![]() A widziałam w starym wątku, że podawałyście linka do Instagrama. Mój jest w podpisie jakby co, zaglądajcie śmiało
|
|
|
|
|
#441 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Oszaleli!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Hej hej Paula, jeżeli chodzi o maseczki to my już odpusciliśmy całkiem, poza sklepami nie nosimy wcale. Nasz dzień spokojnie minął, byliśmy na grilu z okazji dnia dziecka, poźniej moi rodzice nas odwiedzili, pije sobie lecha 0.00 i nie wiem sama naa co mam ochote ![]() Spałam 2 h po południu, jakoś tak po tym grilu osłabłam, za dużo dobrego jedzonka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie zawsze mnie boli jajnik i w ogóle sie źle czuje jak prawie na @ taka słaba i poddenerwowana ... a w tym mc nic .. ewentualnie dziś bym powiedziała ale ja mam mieć już 10 czerwca @
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
MadziQ ten usmieszek mial być przerażoną miną -_- dobije mnie ta apka kiedyś
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
My tak samo maseczki jak mus jakiś sklep czy coś .. bo a tak to już wcześniej na świeżym powietrzu szlam z maska w łapce 😉
Ja mam troszczkę inne na zdanie tej całej „ pandemi” |
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może coś się zmieni jeszcze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
💑🐱📚👶
|
No ja nosiłam te maseczki jak trzeba było, bo wychodzę jednak z założenia, że po coś te nakazy jednak były.
Teraz na zewnątrz już nie noszę, ale ze pracuję w przychodni to 7 godzin jednak non stop w nich spędzam.. 🤦☠♀️ A teraz czas na relaks Chwilę poczytam i idę spać, bo jutro trzeba wstać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
15 koła Turcją !!???? Hahahhaha chyba coś im się popier....niczylo ! Przecinka nie dodali 1,5 tys chyba 😬
To nie myślałam ze AŻ TAK !!!!!!!🤯🤯🤯🤯🤯 |
|
|
|
#450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie noszę wcale. Odkąd jestem w ciąży,zanim nawet o niej wiedziałam nie daje rady. Przejdę 10m i dostaję takiej zadyszki,że musze ją zdjąć bo mi normalnie brak tchu i mroczki przed oczami. Więc nie noszę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

według mnie warto zainwestować bo możesz jak ja zobaczyć że moja owu niepokryla się z apkami🤷
♀️
pamiętaj że mi nie wychodziły!
🤭
jade dziewczyny na 2 tygodnie do mamy . Moze w tym czasie uda mi sie cos z mieszkaniem ogarnac
trzymajcie ksciukasy tz wyjezdza dzisiaj do niemiec .. 

️
🤭potem byłam na dworze z dziewczynkami, z okazji dnia dziecka nierobilam obiadu jedliśmy McDonalds oprócz małej