|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny - łączcie się ;) :D
A ja już miałam 27 sierpnia
![]() No to wszystkim pannom które czekają na swe urodzinki, życzę wszystkiego naj |
|
|
|
|
#422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wieczorne zyczenia Kochana!! Wszystkiego najlepszego Panienko ![]()
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
22-09
![]() Pozdrawiam wszystkie PANNY
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
tyle panienek na wizazu,a takie cichutkie
![]() co tam u Was Panienki?? pisac mi tu ladnie!! mi sie aktualnie okropnie nudzi....
"Wierzę, że im bardziej się kocha, tym więcej się czyni,gdyż miłosci, ktora nie jest niczym więcej niż uczuciem, nie mógłbym nawet nazwać miłością" Vincent Van Gogh moje pstrykanie---- www.bielsko.biala.pl/index.php?module=galeria& menuId=8&nick=5617 |
|
|
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
A u takiej jednej panienki (czyt. mnie
) jak narazie wakacje trwają. Muszę się wyszaleć przez te 2 tyg. co mi pozostały bo później już tylko nauka ![]() Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
alisska tak jest trzeba szalec jak mozna
popieram!! w gescie łączenia sie z tym szlenstwem wybywam na imprezke![]() milego wieczokru Panienki!!
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam urodzinki 15 września, więc już za mną
![]() ale wcale się nie cieszę, ze mam roczek więcej...
|
|
#428 |
|
Przyczajenie
|
Witam
|
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
zgredzica 59 no to za 2 dni urodzinki
![]() A co do rozrzutności to ja też jestem niestety, no, ale cóż
|
|
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
Jestem panienką,i jestem z tego dumna
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Wątek coś zamarł, ale my go odświeżymy, co tam u was zodiakalne panienki ?
![]() Mnie ogarnął straszliwy leń .. |
|
|
|
|
#432 |
|
Raczkowanie
|
Ja z 24 Sierpnia
![]() Nawet się z tym zgadzam bo czasem jestem niezdecydowana Hmmm...co to będzie kiedyś heheheJestem też typem "nianki" bo kocham malutkie dzieci i z wzajemnością ![]() Przyznaję się jestem uparta bo jak ktoś mnie wkurzy to oj niech nie myśli że tak łatwo się poddam ![]() Najlepsza rzecz to to że mówię wprost nie zastanawiam się bo wiem że gdy np. ktoś mi chce mi kupić jakąś bluzkę to szkoda żeby leżała w szafie po prostu mówię "Wiesz co to nie w moim Typie" No i nikt się nie obraża ![]() Najlepsza moja cecha to to że jestem dowcipna ![]() Umiem powtarzać dowcipy
|
|
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
14.09
![]() Ahoj
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Panna z 5.09 ![]() Również nietypowa poprzez niezdecydowanie i bałaganiarstwo
|
|
#435 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Panny
![]() Ja z 28 sierpnia ![]() Przyznaje sie do niezdecydowania jezeli chodzi o prywatne, zyciowe sprawy, a te blahe to juz w ogole ![]() Dowcipna, ambitna, pracowita i uporzadkowana potrafie byc ![]() Potrafie sluchac, ojjjjjjj potrafie... Nie lubie przy kims plakac(chyba, ze ze szczescia ), moja zmora...Jeszcze troszke by sie nazbieralo ![]() Juz niedlugo nasze switeczne dni sie zaczna ![]() Pozdrawiam wszystkie Panienki
|
||||||||||||||||||||
|
|
#436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak już pisałam na samym początku wątku, odświeżamy go panienki w końcu sierpień już niedługo![]() Aha no i też kocham dzieci, baardzo... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#437 |
|
Rozeznanie
|
Ja też jestem Panna , z 29 sierpnia
Zdecydowana to jestem ale gorzej z rozrzutnością
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
|
#438 |
|
Przyczajenie
|
Paris Paris
NIEWSKAZANA africa littleola1 - ja też jestem z 18 .09 czyli jest nas już 4! pozdrowienia dla wszystkich Panien p.s. czytając wasze opisy to jak bym czytala o sobie, omg my naprawde jsteśmy do siebie podobne |
|
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
i ja też z 24 sierpnia, a co do cech zodiakalnej panny to różnie bywa, niektóre pasują a inne nie, np. to bałaganiarstwo i życiowe niezdecydowanie
przeglądam wątek i widzę, że wiele panien z 24.08 pisze o bałaganiarstwie i niezdecydowaniu, może to typowe cechy dla panien z tego dnia, może przez to, że jesteśmy na skraju dwóch znaków??? może to cechy lwów? Edytowane przez juhaska Czas edycji: 2008-11-09 o 11:33 |
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm a no możliwe ;> bo my to takie panny z samego początku jesteśmy;p
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wiekszego znaczenia to raczej nie ma
|
|
|
#442 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Wtajemniczenie
|
18.09.
szukałam takiego wątku^^ buziaki dla wszystkich panien
|
|
#445 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam wszystkie panienki
i wklejam ciekawostkę, pewnie nie wszystko się pokryje no, ale .. ![]() Kobieta PANNA nie ulega bezkrytycznie modzie. Wybiera dla siebie tylko to, co pasuje do jej stylu, nie ubiera się ekstrawagancko. Cechuje ją wyrafinowanie, umiar, wyczucie dobrego gustu i elegancji. Ponieważ ma doskonałą sylwetkę, dobrze wygląda w rzeczach dopasowanych. Często nosi kostiumy z dobrych, szlachetnych tkanin. Jej strój jest dosyć oficjalny, w dodatku najczęściej w szarym lub brązowym kolorze. A tak dobrze byłoby jej na przykład w koronkowym body lub w obcisłej czerwonej sukience z dekoltem. Ten strój podkreślałby jej młodzieżowy wygląd. Ale jeśli nie ma odwagi, niech spróbuje przynajmniej stylu "na luzie". Może włożyć dżinsy i marynarkę. A nuż taki strój doda Pannie spontaniczności? Warto spróbować. Makijaż Panny jest też trochę za delikatny, chociaż niektórym osobom to pasuje. Ale na wieczór radzę umalować się mocniej, chociaż w kolorach naturalnych. Pani Panna nie cierpi tandety, założy więc elegancką, drogą biżuterię, najczęściej srebrną. Użyje dobrych perfum "Sunswater" Lancastera, "Les Beiles" Niny Ricci. Edytowane przez alisska Czas edycji: 2008-11-25 o 15:57 |
|
|
|
|
#446 |
|
Zadomowienie
|
Hej, Pannice ! Watek nam prysnął.
alisska, w moim przypadku sporo się pokrywa ![]() W skrócie mówiąc klasyka, szyk, dobry gust. Panny już tak mają
|
|
|
|
|
#447 |
|
Raczkowanie
|
No dokładnie, dlatego trzeba go troszkę rozbudzić
![]() Znalazłam Jeszcze coś o pannach : Twój kolor : granatowy dodaje Ci uroku Twój zapach : Lawenda Twój atut: Talia osy Twoja słabość: Niezła pedantka z Ciebie Coś jest w tej pedentyczności
|
|
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Helo helo
![]() Wiecie co moje drogie Panienki ? ![]() Ze mnie to żadna Panna Mam ascendent w RYBIE.Fakt, z panny mam samokrytykę, ale reszta jest jak u Rybek ;/ Najbardziej też ciągnie mnie do panów rybek ![]() Och, nie wiem nie wiem ![]() A jak to u Was jest? Z kim najlepiej sie dogadujecie? Warto sobie sprwadzic ascendent, wtedy Slonce o tej i o tej godzinie było w takim czy innym znaku I wlasnie ten znak mówi o nas wszystko Dokladniej nas opisuje ![]() No, uff...... rybko moja rybko.... tesknie za Tobą wariacie Taki maly OT
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu ktos jeszcze? ja tez zodiakalna panna
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2009-02-21 o 12:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

cieszyly