|
|
#421 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zespół jelita nadwrażliwego
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#422 |
|
sentimental animal
|
[1=ad661336dba67467d5566b7 c0c939a9c82ec46ac_5f7e487 29cea2;87111839]Zrob z krwi amylaze i lipaze. Trzustka bol jest bardziej opasujacy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] zrobilam amylaze 3 dni po tym jak mnie bolalo i bylo idealnie w normie |
|
|
|
|
#423 |
|
Przyczajenie
|
Dżizus. Aż strach mnie ogarnia gdy czytam Wasze wypowiedzi na temat IBS.
Mnie pierwszy ból złapał 10dni temu. Mam 38lat i jestem osobą bardzo aktywną fizycznie. Dbam również o to co jem i nigdy wcześniej nie miałam problemów "brzusznych". Dzisiaj byłam u lekarza pierwszego kontaktu , który stwierdził IBS. Czy rzeczywiście nie jest znana przyczyna tej dolegliwości? Jak sobie radzić w ataku bólu? Jakie produkty najczęściej go wywołują? Łudzę się że to tylko chwilowe zatrucie pokarmowe 🤞 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zdrowie ogólnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

serio, ten ból przez tę parę ostatnich godzin jest tak silny, że to jest po prostu niemożliwe żeby to był "tylko" ibs. leki przeciwbólowe nie działają, albo działają bardzo słabo. jak pogotowie przyjedzie to dają mi pyralginę w zastrzyku
poza tym bólem objawy to wzdęty brzuch, pod sam koniec biegunka (efektem tych skurczów jak podejrzewam