|
|
#421 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Dziękuję
Włoski są długie, ale jestem wysoka i do pasa brakuje mi jeszcze ok 10 cm. Poza tym jakiś czas temu były cieniowane, a teraz marzą mi się jednej długości Tak więc zapuszczania ciąg dalszy
|
|
|
|
#422 |
|
Przyczajenie
|
Hejo, zapuszczaczki
Byłam wczoraj u fryzjerki, żeby podciąć końcówki i tak mi obcieła że nawet nikt nie zauważył Ale to trzeba trafić na fryzjerke która rozumie ile to jest "jak najmniej".Moja na szczęście rozumie Jeśli chodzi o dynie to próbowałam jej ale smak ma dziwny i teraz jem ok.1-2 paczki słonecznika na dzień. Słonecznik też coś daje na włosy?Chyba też zawiera wit.E?
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
3vcia zazdroszczę Ci fryzjerki.... ciekawe jestem jak mnie moja obetnie jak do niej pójdę gdzieś w styczniu...... aż się boję :P
|
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam włosy prawie do pasa na całości wycieniowane do tej długości czekałam około 3 lata a wcześniej nosiłam jeżyka
do fryzjera nie chodze zbyt często bo mam zaufana koleżanke która wie że jak mówie końcóweczki 2 cm to ścina mi właśnie tyle mam coś podobnego co mam na fotce obok |
|
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
ja mam włosy do pasa ale jak je wyprostowac .. , a dzis mi sie tak pokreciły na przykład tak że ledwo siegają łopatek
a marzą mi się takie krecone do pasa ..
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ja też zapuszczam, tyle, że do kolan teraz mam takie do pupy a zdjęcie z zeszłej zimy
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
Kobieto_słonecznik, fajny odcień włosów masz, taki śliwkowy.
Ja mam obecnie włoski do połowy pleców, ale dlatego, że co miesiąc podcinam końcówki, zależy mi, żeby moje włosy były zdrowo wyglądające, ale będę zapuszczać tak do pasa miałam kiedyś takie i tęskno mi za takimi. długie zadbane włosy to podstawa.
|
|
|
|
#428 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Eh, ja już ze swoimi niwe mogę wytrzymać...
Zapuszczam dopiero od sierpnia i już nie moge!Akurat są w takim momencie, że brzydko wyglądają
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje wreszcie urosly i sa nawet ladne(szkoda tylko ze sie tak szybko prztluszczaja).Wybieram sie niedlugo do fryzjera na zrobienie z nich jakiejs fajnej fryzurki,bo teraz sie nie ukladaja za bardzo
pozdrowionka |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
musze sie wybrac na podciecie koncowek i farbowanie,ale boje sie,ze te koncowki okaza sie tak 4cm a liczy sie kazdy cm eeech chcialabym je skrocic tak tylko 0,5cm...no gora cm
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszę o porady jak schudnąć na PW ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Witam
nie wiecie, co robić z zapuszczaną grzywką, żeby nie falowała? ie mogę suszyć włosów bez suszarki, bo inaczej robi mi się okropna fala i grzywka się nie układa. Tak samo jest po paru dniach od mycia... i ona mi tak właśnie rośnie... czy ją spinać po domu albo na czas suszenia? (bo po suszeniu suszarką za każdym myciem po jakimś czasie mi się spalą) a do fryzjera nie pójdę, póki jej nie zapuszczę całkowicie (czyt. do jej zupełnego braku) bo znowu mi zetnie i będzie ciągle to samo, a ja popełnię harakiri
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Też zaliczam się do zapuszczających włosy, ale aby troche was "zdenerwować" pooglądajcie tą stronkę: http://my.opera.com/Matta/albums/sho...=&perscreen=20 Ciekawe ile czasu one zapuszczają.... |
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
oczom nie wierze
moze to glupie,ale brzydza mnie juz takie wlosy i sama nie chcialabym takich miec ![]() takie wlosy sa juz upierdliwe :-P
kg: 54 - 53 - 52 - 51 - 50 - 49 Proszę o porady jak schudnąć na PW ![]() Chcę mieć dziecko - piękne i zdrowe ![]() <a href="http://www.slubneiweselne.com.pl/slider/show/277fb6c356917723091e8b36a 7cc42db" rel="nofollow" target="_blank">Mój suwaczek w portalu ŚlubneiWeselne.com.pl</a> |
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
To to już przesada
![]() http://my.opera.com/Matta/albums/sho...picture=878861 O mój Boże
|
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
o jaaa....
włosom za pupę mówię stanowcze NIE
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też nie podobają się tak długie włosy
Ja też zapuszczam, ale wystarczy mi długość do połowy pleców
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała takie 10-15 cm przed tyłek
![]() A z takich długich włosów jak mają te kobiety to sie nawet koka nie da zrobić...
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
A wyobraźcie sobie mycie takich włosów... a suszenie? :P same nie wyschną, a suszarka siądzie...
no i na ulicy też strach z takimi. Wiatr zawieje... heh ja tam z racji niskiego wzrostu nie chcę dłuższych niż do biustu
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Myją pewnie raz na miesiąc
![]() Jak to z takimi włosami wyjść na dwór? ![]() Przecież na wietrze sie można udusić ![]() A wyobrażacie sobie, jakby chciały te włosy pomalować? Ile by farby poszło?!
|
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
Skoro jedno opakowanie farby starcza na włosy do ramion to............
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
szamponu tez pewnie troche idzie
![]() co jak co,ale jak to rozczesac i ile czasu by to zajelo
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Długie owszem, ale takie to juz przesada
ja marze o takich do połowy pleców... Mam kręcone włsy, więc efekty mojego zapuszczania są mało widoczne, a na dodatek niedawno ścięłam...
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Całą świte trzeba wynająć do mycia takich włosów
|
|
|
|
#446 |
|
Przyczajenie
|
Ja też zapuszczam włoski!
w tym momencie mam za łopatki, ale marzą mi się takie do okolic pasa Please! Dzięki z góry |
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest kilka
Co prawda nie są aż tak długie, bo takie trudno znaleźć, ale też cos
|
|
|
|
#449 |
|
Przyczajenie
|
..A ja znalazłam coś takiego:
|
|
|
|
#450 |
|
Przyczajenie
|
No tu macie laski długie hery u facetow w tym ten blondyn to ja ^^
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

Włoski są długie, ale jestem wysoka i do pasa brakuje mi jeszcze ok 10 cm. Poza tym jakiś czas temu były cieniowane, a teraz marzą mi się jednej długości

Ale to trzeba trafić na fryzjerke która rozumie ile to jest "jak najmniej".Moja na szczęście rozumie 
a marzą mi się takie krecone do pasa ..
Ja mam obecnie włoski do połowy pleców, ale dlatego, że co miesiąc podcinam końcówki, zależy mi, żeby moje włosy były zdrowo wyglądające, ale będę zapuszczać tak do pasa

ie mogę suszyć włosów bez suszarki, bo inaczej robi mi się okropna fala i grzywka się nie układa. Tak samo jest po paru dniach od mycia... i ona mi tak właśnie rośnie... czy ją spinać po domu albo na czas suszenia? (bo po suszeniu suszarką za każdym myciem po jakimś czasie mi się spalą) a do fryzjera nie pójdę, póki jej nie zapuszczę całkowicie (czyt. do jej zupełnego braku) bo znowu mi zetnie i będzie ciągle to samo, a ja popełnię harakiri