![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
adatko, pamietaj że najpierw musi byc źle żeby potem było dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje że jesteście że zawsze mogę z wami porozmawiać i wyzalic się jak bedzie mi ciezko ,już troche mi przeszło ale nadal bardzo mi smutno ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
Fajnie, mam nadzieję, że się nie zawiedziesz i będziesz zadowolona.
Ja mam wizytę na sobotę. Ciekawa jestem, co też mi powie... Dziś jestem troszkę przestraszona. Miałam od rana jakieś dziwne...hmm...plaminie? Jak byłam rano w ubikacji zuważyłam na bieliźnie takie różowe plamki (nie śluzwe), a potem na papierze też na różowo (taka jakby krew, ale nie zczerwona, nie brązowa-konsystencja krwi, ale taka baardzo jaśniutka). Leżę teraz i myśl, co to. Nigdy mi się to nie zdarzyło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
adatko jestem równiez z Tobą. Bądź dzielna i nie poddawaj się. Wiem, że jesteś silna i dopniesz swego w swoim czasie. Nawet się nie obejrzysz a cud się spelni i najwieksze Wasze marzenie
![]() ![]() Amilamija mi się raz w życiu tak zdarzyło ale do tej pory nie wiem czym to było spowodowane. Przestraszyłam sie w tedy ale na szczęście to było tylko takie jednorazowe plamienie, tzn w jednym dniu. Jesli się to nie powtórzy to nie powinno to być nic złego. Ale mimo wszystko jak pójdziesz na wizytyę w sobotę to się dopytaj. Buziaki ![]()
#426 |
Zakorzenienie
|
Witam
Uff wreszcie mam chwilkę żeby coś naskrobać. Dziś przyszłam po 4 dniowym urlopie do pracy i dopiero co się obrobiłam z 3 kupkami faktur na biurku. Nawet na wizaż nie miałam czasu, tzn tylko weszłam i poczytałam ![]() Adatko - jesteś młodą silną kobietą. Przez ten czas nabierzesz sił, bedzie ci łatwiej zajść w ciążę. Zobaczysz ten czas szybko zleci, ani sie postrzeżesz bedziesz mogła znowu sie starać, trzymam kciuki żebe te starania trwały jak najkrócej ![]() Ja własnie się zapisałam do lekarza ale dopiero na 13 grudnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Madziorka, a ty na wizytę to tak kontolnie-profilaktycznie? Ja będziesz po, to koniecznie zdaj relację.
A ja teraz trzymam kcuki, żeby moja siostra jak najpóżniej urodziła, nawet 6 grudnia ![]() Która z was czeka juz na efekty "świecowania"? Jakieś przeczucia?? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez własnie przed chwilka zapisalam się do ginka na 8 grudnia bo ostatnio coś mnie jajniki długo pobolewają i w podbrzuszu kłuje. Az się boję tej wizyty a tak długo muszę czekać bo z praca nie mogłam zgrać terminu
![]() ![]() Może dopiszemy w naszym zestawieniu wizyty u ginów bo prawie każda idzie w grudniu ![]() ![]() U mnie akcja świeca wnet ruszy ![]() ![]()
#429 |
Zakorzenienie
|
U mnie akcja świeca zaczeła się ciut wczesniej niż zapowiadałam
![]() ![]() Nie wiem jak to dzisiaj bedzie bo siedze do pozna w pracy, ale jutro to juz napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Trzeba się brać do dzieła. Lepiej wcześniej niz później. Ciekawe czy któraś z nas oznajmi nam dobrą wiadomość na zakończenie roku
![]()
#431 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny trzymam za was kciuki
![]()
#432 |
Wtajemniczenie
|
My za Ciebie też Słoneczko!!!!!!!
![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do akcji świeca no to czekamy z tŻ na efekty, ale powiem wam że po zrobieniu tego testu ustąpiły mi wszystkie objawy ciąży jakie do tej pory miałam,także kolejny raz sama się nakręciłam, to niesamowite jak psychika działa . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Madziorka, zabierz ze sobą dotychczasowe wyniki i notatki (jeśki takie masz).
Chciałabym, żeby w grudniu było tak, jak mówi kolęda:..."cuda, cuda ogłaszają". Listopad nie był zbyt łaskawy. Może na Gwiazdkę bardziej dopisze nam szczęscie?? |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Wkoncu nam sie uda nie ma innej opcji
![]() ![]() Adatka a my za Ciebie trzymamy kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Jesteście kochane
![]() ![]() ![]() pozdrawiam i całuje ![]() Agata ![]()
#441 |
Zadomowienie
|
ja czekam na wyniki po akcji świeca
![]() zastanawiam się jakie jest prawdopodobieństwo , że nam sie udało. do tej pory przytulaliśmy się częsciej w trakcie tych dni, teraz tylko jeden raz... hmm... no zobaczymy?? jakieś przeczucia?? tak, że nam sie udało, czuję tak ale tylko dlatego, że bardzo bym chciała ![]() poza tym boli mie gardło, ale to raczej objaw przeziębienia ![]() zatanawiam sie już kiedy najwcześiej mogę zrobić wiarygodny test skoro @ 9.12?? zaczyam sie nakręcać wiem, ale co mie tam pozdawiam cieplutko ![]()
![]() |
#442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Kochana adatko!
Bardzo mi przykro, że tak potoczyła się Twoja wizyta u lekarza. Wiem, że musi Ci być ciężko, bo sama pamiętam swoją wizytę u lekarza, kiedy dowiedziałam się jak mam "rozjechane' hormony. Od tego czasu minął rok i miałam czas aby przemyśleć wiele rzeczy. Pomyśl: skoro mnie to spotkało to znaczy, że potrafię sobie z tym poradzić. To po prostu kolejny etap, który musimy przejść, aby stać się rodzicami. Niestety, współczesny człowiek żyje szybko, wiele rzeczy chciałby "już". A natura nawet w XXI wieku ma swoje prawa i sama wie co robić. Są rzeczy których nie przeskoczysz. Twoja rola to zrobić wszystko aby znaleźć się pod opieką dobrego lekarza. Jeżeli nie wiesz gdzie go szukać, zajrzyj na Bociana. Tam jest wiele osób w takiej sytuacji jak my, napewno Ci podpowiedzą do którego lekarza warto się zwrócić. ![]() I jeszcze jedno: Masz kochającego męża, który Cię wspiera i na pewno będzie wspierał. Tak naprawdę to jest najwazniejsze, że nie jesteś z tym problemem sama ![]() Głowa do góry! Przemyśl sobie to wszystko i ułóż plan działania. A potem go realizuj. Zobaczysz, kiedyś nadejdzie ten dzień. Tego Ci serdecznie życzę ![]() P.S Czy to jest na pewno PCO? Może warto skonsultować tę diagnozę u innego lekarza?
#445 |
Rozeznanie
|
Witaj!
Skoro też oczekujesz, to może dopisz się na listę, która jest na pierwszej stronie naszego wątku? Tam prowadzimy zestawienie, która kiedy się stara, kiedy testuje i.t.p.
#446 |
Zadomowienie
|
fajnie JOANNA16. zrób sobie drogowskaz dla bociana i zaglądaj do nas często
![]() mnie ciągle jakos dziwnie brzucho pobolewa, jakby na @, chyba nie dostanę teraz ![]() ![]()
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na czym poelga ten wasz drogowskaz dla boćka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.