![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: Przechowywanie
Oo, zazdroszcze. Ale u mnie by sie nie uchowalo, potomek zbyt ciekawski ;(
![]() |
![]() |
#422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#423 |
Zadomowienie
|
Mój ma prawie 3 i swietnie sie wspina. Musialabym toto w szafie zamknac (jak zreszta inne delikatne obiekty) a wtedy jaki z tego pozytek
![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Pati, jakie wymiary ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Jak go zobaczyłam, obstawiałam coś ponad metr :P Sama przechowuję w plastikowych, przezroczystych pudełkach wędkarskich, wkrótce dam zdjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj w tesco nabylam sobie 2 "kredensiki" z szufladkami, wszystko z plastiku, 10 szufladek w kazdej, modułowe, mozna laczyc jak sie podoba. 13 z groszami za sztuke
![]() dzieki temu zmusilam sie do posprzatania na biurku, posegrgowania korali (tym razem wg. kszatltów) no i mam nadzieje, zabrac sie w ten weekend do roboty ![]() Fotki z komorki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Ja tam raczej jestem maniaczką woreczków strunowych, muszę mieć wszystko posegregowane w małych woreczkach, potem jeszcze te małe wrzucam do dużych...
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
kamyk, tez kiedys bylam - zmienilam zdanie, gdy w woreczkach nie bylam w stanie juz nic odnalezc
![]() |
#430 |
Zadomowienie
|
Kamyk: U mnie wszystko lezy w woreczkach, bo inaczej bym byla zasypana gora luznych koralikow "uwolnionych" przez syna
![]()
![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Kamyku, nawet nie wiesz, jak się cieszę, że nie tylko ja tak mam! Już myślałam, że jakaś dziwna jestem, bo na myśl o grzebaniu w malutkich pyci przegródeńkach z wymieszanymi różnymi dziwani mnie ciarki przechodzą...
![]() Nie mówię, że każdy rodzaj koralików mam oddzielnie w małych woreńkach, kiedy mam kwiatuszki jasno- i ciemnoniebieskie - pakuję je razem do woreczka, kiedy mam po 2 perełki w różnych fioletah - są razem w woreczku, itd, ale z woreczka potem łatwiej mi dwie takie jak trzeba wyłuskać niż z maleńkiej przegródki ![]() ![]() ![]() A przegródki - to dla mnie koszmarek... taki, że aż anegdoty krążą ![]() ![]() Szczerze PODZIWIAM osoby, dla których te wszystkie cacy-pudełeczka są wygodne... Ja bym miała zawsze burdel :-D m. Edit: Teraz widzę, że robię bardziej nawet jak Srebrna, niż jak Kamyk, bo ja też nie lubię nadmiaru woreczków - im mniej tym lepiej ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem równocześnie maniaczką nietrzymania nieczego na wierzchu, więc mój warsztat jest przenośny, kuferek trzymam w szafie.
Po prostu nie mam gdzie postawić takiej skrzyneczki, zresztą nie mogłabym jej ze sobą zabrać. A te posegregowane w małych woreczkach kamolki mam następnie w większych woreczkach, ale też posegregowanych: czarne, koral, szkło, badziewne kulki, dmuchańce, wisiory, wypasione minerały z SN i Bukowca itp. Jeszcze jakieś tam mam te woreczki, ale z głowy nie pamiętam... Najbardziej lubię worek "wypasione minerały z SN i Bukowca", choć ostatnio staram się sięgać do worka "badziewne kulki"... Trzeba to jakoś wykorzystać...
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś miałam wszystko w woreczkach... nigdy więcej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Wtajemniczenie
|
Aisah, to może dlatego, że ja mam tego wszystkiego trochę więcej, jak kiedyś musiałam wszystkie materiały przewieźć, to okazało się, że ważą kilkadziesiąt kilogramów :-D A to było kilka zamówień i giełd temu
![]() A pudełeczka z przegródkami doprowadzają mnie do furii nie wiem w sumie czemu, po prostu tak jest. To tak jak pstrykanie - wystarczy pstryknąć w mojej obecności ze dwa razy, żeby wyprowadzić mnie z równowagi i poznać tę CIEMNĄ stronę mnie :-D Buziak, m. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Marisella - moze po prostu napotykalas pudelka/szafeczki z malymi przegrodkami?
U mnie najwieksza ma wymiar 9,5x12cm i jesli chce moge podzielic na 2, 4 lub 6 czesci albo zostawic jedna duza ![]() Dla mnie to ogromna wygoda ![]() ![]() EDIT: ze starym "asortymentem" wygladalo to tak
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
ja nie jestem do końca przekonana nad wygodą dużych pojemników z wieloma szufladkami, wolę takie 'jednopiętrowe' ;p z przegródkami. mam ich tyle że jak rozkładam cały majdan wszystko ogarniam wzrokiem, a z drugiej strony po złożeniu mieszczą się w szafce na jednej półce na styk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Ja zawsze mam problem z utrzymaniem porzadku
![]()
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Mari, może
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście gdzieś ostatnio jakieś fajne pudełka? Może coś się pojawiło w jakichś marketach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
hm... to już chyba nie było ostatnio, ale były za półdarmo w biedronkach, różne rozmiary. sprawdź, może jeszcze nie wykupili całych zapasów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze wyroby - gdzie je przechowywujecie?:D
Ostatnio w Tesco natrafiłam na fajne pudełeczka przezroczyste z kolorowymi zamykaniami. Pięć sztuk za 4zł
![]() ![]() ![]() Robię się uporządkowana przez tę pasję! ![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze wyroby - gdzie je przechowywujecie?:D
Ok , więc ja na chwilę obecną trzymam wszystko w woreczkach strunowych , te z kolei w pudełkach po ciasteczkach, takich metalowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Nie chciałam zakładać nowego wątku, chociaż moje pytanie może tu nie pasuje.
Otóż, macie może pomysł jak przechowywać opaski do włosów, takie plastikowe? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Możesz sobie zrobić stojak- po prostu obszyj jakimś materiałem puszkę albo jakiś spory słojk, jak chcesz po brzegach dorzuć jakieś ozdóbki, ustaw stabilnie i nakładaj na to opaski- nie zdeformuja sie i bedziesz miała widok na posiadane zbiory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Też się zastanawiałam gdzie umieścić opaski... i sobie stoją na oklejonej puszcze po farbie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
Kamyczku mam pytanie jak tam z wytrzymałością tego kuferka co kiedyś pokazywałaś?? Widziałam dzisiaj taki w obi zastanawiam się nad kupnem
![]()
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
niestety nie mam tych pojemników ale może ktoś się skusi na zakup dlatego podaję Wam linka
![]() Edytowane przez jola-klb Czas edycji: 2008-12-14 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Mam nadal ten kuferek, jest wypchany po brzegi, strasznie ciężki i nadal wygląda jak nowy... Chętnie kupiłabym drugi, mówisz że się w Obi znowu pojawiły?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.