![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sny
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
mi juz dwa razy sniła się kłótnia z przyjaciółką
![]() ![]() ![]() i jeszcze dzis sniło mi się że maturę zdałam ledwo co ![]() ![]() ehhhhhhhhhh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
a mi się teraz 3 razy pod rząd mój eks śnił
![]() Kiedyś mi się śniło że tam gdzie on mieszka jest cmentarz, następnego dnia mi się śniło że on zginął w górach pod lawiną a trzeciego dnia mi sie śniło że znowu byłam na tym cmentarzu ( gdzie niby jest jego dom ) Wiem pokręcone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
Mojemu tacie kiedyś się śniło, że całuje się namiętnie z piekną dziewczyną i tak ogolnie wczuł się w ten sen, a jak sie obudził to okazalo się, ze to pies go po twarzy i ustach liże
![]() Ja miałam kiedys cykl snów o tym jak to przychodziłam do szkoły bez majtek i moja matematyczka za kazdym razem jak przychodziłam bez majtek kazała mi za kare samżyć jej kotlety schabowe a ja jestem wegetarianką i płakałam że nie moge jej tych kotletów usmazyć i zawsze w tym momencie snu i się z tego płaczu budziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Najczęstsze sny :
Że umiera mi cała rodzzina ... ;( Po takim śnie bardzoo często budze się z płaczem i płaczeee i płaczeee, potem sprawdzam czy rodzice są w sypjalni. Ostre bicie kotleta. W roli głównej moja mama tłucze kotlet. Różna romantyczne spotkania z pięknymy mężczyznami ... ahhh ... Mam komunie, na której dostaje prezent- szkatułkę.
![]() |
#426 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() współczuje z tymi schabowymi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tą maturą się nie przejmuj ![]() (w tym roku pisałaś czy za rok??)
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
mi sie raz snilo ze kolezanka sie mnie zapytala: jak sadzisz, czy zwierzaczki ze stumilowego lasu sa traktowane na rowni?czy kubus puchatek nie jest zbytnio wyrozniany?
ja zaczelam sie smiac i odpowiedzialam: mysle ze sa traktowane rowno, bo nawet prosiaczek ze stumilowego lasu moze okazac sie zwykla swinia. ona: ale ja pytam powaznie. mysle ze kubus jest tam traktowany lepiej niz inni(...) a wszystko wywolal opis gg... 'Nawet Prosiaczek ze Stumilowego Lasu może okazać się zwykłą świnią' ![]()
![]() |
#430 |
Przyczajenie
|
Dzisiejszy sen
![]() ![]() ![]() Najczestsze sny ktore mnie mecza: - uciekam przed kims, chce biec a przebieram tylko nogami w miejscu ![]() - gdzies spadam albo potykam sie co sprawia ze az sie budze ![]() Sen ktory pamietam z dziecinstwa: Wracajac z placu zabaw do domu uderzyl we mnie piorun, widzialam z gory swoje cialo jak umieram ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
niedawno śniło mi się też, że się obudziłam
![]()
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Kiedy byłam mała śniło mi się często, że porywają mnie współpracownicy Cruelli DeMon ze 101 dalmatyńczyków
![]() ![]() Teraz śni mi się mnóstwo dziwnych i zabawnych rzeczy (rzadziej natomiast śnią mi się koszmary), ale o większości wstyd nawet mówić głośno ![]()
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
a mnie sie snia najczesciej jacys fani pilkarze...mniam:P
![]() |
#434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
jejuuuu dziewczyny ale wy macie horrory
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
ja nie mam koszmarow, ale moja mama ma i czesto drze sie na cały dom przez sen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#437 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
BAN stały
|
Ja mam dośc często jakieś porabane sny ;roll: Ostatnio mi się śniło,ze złamałam zęba-jedynke na pół
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
BAN stały
|
Jak byłam mniejsza to cały czas mi się śniły horrory. Byłam więc przyzwyczajona i jak nie chciałam brac udziału w śnie to zaciskałam oczy i się budziłam
![]() ![]() ![]() A raz tak bardzo chciałam latać w śnie no i mi się przyśniło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Oj ja mialam z 2 tygodnie temu straszne koszmary 3 razy sniło mi sie to samo:
Ze wybudowalismy dom tam gdzie tearaz mam ogródek i stary dom byl wyburzany i w pewnym momecie została tylko podloga i gdy tata ja oderwał bylo tam mnustwo trupow ![]() ![]() i w pewnym momecie gdy jeden trup odrzywa biegnie namnie z nozem i.....wtedy sie budze z okropnymi łzami w oczach ![]() ![]() wiec czwartego dnia balam sie az zasnac zato w poniedzialek: sniło mi sie ze TZecik mi sie oswiadczył na plazy pełnej swiec ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze sny
snyy.. ja jak mam sny to że ktoś umiera albo śni mi sie pokój pełen pająków lub że coś płonie... a jak chce sie szybko obudzić to musze sie zabić w śnie
![]() ![]()
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Jeju Mathilda! to mnie z liścia uderzyłas??!! hahahahahahaha
jak ja mam gorączke to mam strasznie dziwny sen a zawsze ten sam: biegne, uciekam, jestem tylko małą szpileczką igiełką taką, a na mnie spadają, turlają sie wielkie głazy węgla... wstretny sen.. ostatnio śniło mi sie że mój TŻ uratowal mnie przed gwałtem MÓJ BOHATER ![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie wyszukiwarka zawiodła, było
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni mój powterzający sie nagminnie sen- to zęvy- po prostu mi wypadaja- moge je bezbolesnie wyjąc- próbuje je wkładac ale one nie chcą tam siedziec- to koszmarne uczucie...
![]() |
![]() |
#445 |
BAN stały
|
Katesia ponoć jak zęby się śnią oznacza to chorobę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#447 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj mi się śniło, że była zima i pojechałam na stok narciarski, a tam sobie muchomorki na nartach prują
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.