|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy da się przyspieszyć wzrost włosów??
mozna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za pomoc.
teraz bede wcierala we wlosy i skore glowy raz w tygodniu. po prostu slyszalam ze to silny srodek i nie chcialam przesadzic . czytalam ze od waxu moga wypadac wlosieta , wiec zwalilam to na niego . no nic teraz kiedy wiem ze to nie jego wina z wzmozonym zapalem bede go wcierala w cala lepetynke i mam nadzieje ze klaczki mi nie tyle urosna co sie nieco dobuduja bo istna tragedia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
Wlasnie wtarlam w skore glowy sok z czarnej rzepy. Ponoc jest bardzo skuteczny na porost wlosow. Ktos tego juz probowal? Ja za chwile zaczne krzyczec, tak piecze.No ale czego sie nie robi dla...
Podobno z ta rzepa to trzeba siedziec ze trzy godziny. O matko!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Juz lepiej i teraz mozna wytrzymac i wlasciwie juz nie piecze. Ale pierwsze minuty to byl koszmar. Jest przynajmniej jedna zaleta - odechcialo mi sie spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
dzięki Opiumalfa, ta henna troche mnie zmyliła i myślałam, zże będą problemy z farbowaniem, ale skoro można to w pon. lece do apteki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
![]()
Czesc dziewczyny a jak wygladaja te srodki...
tzn Garnier Neril Seboradin Lotion Skrzypovita HENNA TREATMENT WAX ??? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie w sprawie odżywki Henna Treatment Wax. Otóż jest do włosów blond i brązowych, czyli ona nadaje delikatny kolor czy jak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
nie nadaje zadnego koloru, po prostu jest wersja do blond i ciemnych
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo za uświadomienie
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Ale jest jeszcze wersja ECO - czyli do wszystkich kolorów włosów (biały z zielonym nadrukiem). Jak skończy mi się Wax do ciemnych włosów, to kupię chyba sobie Wax Eco.Tylko, że ten jest trudniej dostępny, ale apteki mogą przecież zamówić.
Zobacz tu: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct...9&f=onet_pasaz
Edytowane przez Puniax Czas edycji: 2005-11-12 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Puniax
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Tani sposób na przyspieszenie porostu włosów
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
A czy on nie powoduje wypadania wlosow i czy moj szampon nie zmieni swoich wlasciwosci, jesli go zmieszam z olejkiem? A czy jesli rosna w 1 miesiac tak jak w 3 miesiace to czy tak samo sie koncowki rozdwajaja? A jak go nalezy na rzesy stosowac? Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | ||
Rozeznanie
|
Ooo mi by sie tez takie coś przydało :p Studniówka sie zbliża i kudły 3eba miec po same paaachy hehe
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Baby, jesteście okropne! To przez Was siedzę teraz przed kompem z olejkiem rycynowym na włosach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
Ja zrobiłam sobie grzywke dzień przed świętem zmarłych. Włoski kończyły mi się wtedy mniej więcej tak jak brwi. Pare dni po ścięciu kupiłam sobie wyciąg ze skrzypu polnego w kapsułkach. I teraz moja grzywka sięga kawałek za oczami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Mi włoski zaczeły szybciej rosnąć po szamponie DERMENA. Jestem fanką tego szamponu. Polecony mi on został przez dermatologa do czestego stosowania (włoski myje codziennie)
#440 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywalam odzwyki do wlosow WAX - tez wlasnie po niefortunnym scieciu wlosow ( mialo byc podciecie koncowek, ale fryzjerka miala inna wizje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Miesiąc temu ściełam włosy. Fryzjerka mi powiedziała, zebym uzywaala mocniejszych odżywej bo mam przesuszone włosy. Kupilam WAXa. Uzywalm go co 4 dni - ale przed nalozeniem mieszam go na rece z olejkiem rycynowym
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Ja niestety mam za cienkie włosy i po takiej mieszance z olejkiem po umyciu miałabym bardziej tłuste włosy niż wcześniej
![]() ![]()
#443 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Porost włosów
co znaczy, ze bardzp szybko zaczęły rosnąć?? po jakim czasie mozna zauważyc efekt tej kuracji??
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Porost włosów
Dziewczyny, mnóstwo wątków o tym jest w archiwum. I o skrzypowicie, i seboradinie, i waxie, i olejku rycynowym i o innych specyfikach, wystarczy poszukać
![]()
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Wax jest bardzo dobry,ale wizyta u dobrego dermatologa jest lepsza.Raz w roku przeprowadzic kuracje na porost wlosow.Wlosy rosna w blyskawicznym tempie i sa mocniejsze,zdrowsze.Za taka kuracje place ponad 150 zlotych-niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
Poza srodkami doustnymi trzeba w zimie też pamiętac o nakryciu głowy, włosy wolniej rosna w niskiej temperaturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Szampon DERMENA (polecony przez dermatologa) 5 listopada byłam u fryzjera. Grzywkę miałam sciętą nad linia brwi. Wczoraj musialam sama podciąć bo wchodziła mi już do oczu.
#449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie dermatolog przepisal na dzien olejek robiony,ktory wciera sie w skore glowy,na noc masc i plyn,rowniez robione,ktore mialam wcierac codziennie na zmiane,do tego byly jakies tabletki(nazwe przypomne sobie to dopisze),witaminy m.in.PP,H,cos tam z witamin B,cynk,troche tego bylo,ale zadne zestawy typowe na takie dolegliwosci.Odzywki kazal uzywac jakiekolwiek,polecal wax,szampon Pregaine w zelu(w aptece).Kiedy sie skonczyly te leki robione,przepisala kolejne dla podtrzymania.Jedna taka kuracja mnie kosztowala ponad 150 zlotych+40 zlotych wizyta (prywatnie)Kuracje robilam tylko raz,ale efekty sa,nowe wloski zaczynaja rosnac,wlosy nie wypadaja juz tak.Podstawa znalez dobrego dermatologa.Teraz powinnam zrobic kolejna (prawie rok minal),ale z moimi wlosami nie jest tak zle,a poza tym musze przeprowadzic kuracje na twarzy (znow mi powyskakiwalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.