![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gratisy
Cytat:
![]() rina-ja kupiłam takie,tylko,że nie fasetowane(te co pokazywała ellen,nie fasetowane!)
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
A to moje gratisy z diamicart-koraliki. Zdjęcia są z ich strony
http://www.diamicart-koraliki.pl/pro...oducts_id=1643 x 2 http://www.diamicart-koraliki.pl/pro...oducts_id=1731 x 2 http://www.diamicart-koraliki.pl/pro...roducts_id=868 x 2 http://www.diamicart-koraliki.pl/pro...roducts_id=956 x 1 Wszystkie gratisy fajnie pasowały do całości zamowienia wiec byłam bardzo zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
[quote=Sola9;4244853]
Cytat:
![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
![]()
Jestem pod wrażeniem, beadshop, własnie otrzymałam paczkę, zamawiałam tylko za ponad 50 zł, ale dostałam 3 gratisy: 2 walce turkusu, 4 koraliki z masy perłowej w kształcie ufo i podstawę kolczyka w kształcie koła 3 cm. Wszystko tak jak pisałyscie zgodne z tematem zamówienia!!!! Rewelacja!!! Poza tym zaadresowana pięknie koperta, pełen profesjonalizm. To moje pierwsze i nie ostatnie u nich zamówienie.
![]() Do tej pory zamawiałam głównie w korallo, i tak zazwyczaj się uzbierało za 150-220 zł, ale nigdy nic, dopiero przy przedostatnim zamówieniu dostałam rabat 5 %, co mnie oczywiście ucieszyło. A 1 maja dostałam @, że tylko w tym dniu dają rabat 10% i znowu się skusiłam, bo i tak bym musiała niedługo coś u nich kupić. Może te rabaty są dla stałych klientek dostępne, albo po przekroczeniu pewnej kwoty?. Ja zawsze byłam zadowolona z obsługi w tym sklepie i z towaru, ale mimo wszystko miło jest dostac coś gratis albo towar albo upust w wartości zamówienia. Dodam jeszcze,że gratisy dają sprzedawcy z allegro: koraliki_od_Basi - nie zawsze coś ciekawego, ale np. sznur piasku pustyni 2 razy i jakieś koraliki, muszle,i Borys78 duży kwadrat szkła weneckiego, szkoda że w środku pęknięty, a ostatnio 4 kulki 12 fasetowane takie coś zbiżone do kwarcu dymnego ale jaśniejsze, takie sobie ale może dlatego,że ja nie lubię fasetowanych. Mnie się nie podobają ale może komuś.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Konto usunięte
|
Robiłam pierwsze zamówienie w loopiku
![]() ![]() ![]() A w dodatku w osobnym woreszku patrzę, a tam.... 8 gtroszy z dopiskiem: NADPŁATA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4297903]
A w dodatku w osobnym woreszku patrzę, a tam.... 8 gtroszy z dopiskiem: NADPŁATA ![]() ![]() Heh, sympatyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Konto usunięte
|
No a jakie było moje pierwsze skojarzenie?
Najpierw zobaczyłam woreczek, w nim 3 pieniążki. pierwsza mysl: o, jakie dziwne koraliki, w kształcie monetek, fajne, jeszcze takich nie widziałam... ![]() A potem napis zobaczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
haha
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Szaja-Fajne skojarzenie miałaś,tylko ja nie rozumiem w czym Twój TŻ się machnął...Heh
![]() Edit: Przeczytałam 10 raz i już wiem :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#432 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Lepiej późno niż wcale ![]()
![]() |
![]() |
#433 |
Raczkowanie
|
Zamowienie w SK2 za ponad 140 zl, gratis:
http://www.swiatkoralikow2.pl/produc...oducts_id=1799 sztuka jedna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Zamawiala moze ktorac z Was w Beadshopie wisior z kwarcu plonacego 240/30mm? Bo strasznie mnie kusi, tylko czy jest tak samo ladny jak na zdjeciu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Konto usunięte
|
Zamawiałam tam w ogle kwarc płonący, piękny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4306173]Zamawiałam tam w ogle kwarc płonący, piękny
![]() No to ja chyba się skusze...
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
zakupy w DiamicArt za 20 zł i takie gratisy (dopasowane kolorystycznie!)
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4306173]Zamawiałam tam w ogle kwarc płonący, piękny
![]() Dziekuje ![]() Cos czuje, ze jednak sie skusze, jak juz mi przysla to zdam relacje czy warto. Najwyzej sprezentuje komus jak mi sie nie bedzie podobac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Raczkowanie
|
Tym razem dostałm w porzadku gratisy (beadshop). Dwie kostki jadeitu zielonego i takie złote kuleczki-przekładki (5mm). Wszystko dobrane do reszty zamówienia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
Przekonuje się. Ale teraz zamówie w artfanie, ponieważ widziałam na ich stronie dużo ładnych srebrnych przekładek, kuleczek itd. Trochę mi tego w beadshopie brakowało, ale ci za to minerały mają ładne. I wybierz coś człowieku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
Ja z beadshpu jestem zadowolona. Gratisy to lampwork,którego nie mają na stanie.
http://beadshop.pl/jadeitcukierkowyj...mm-p-1276.html Zamawiałam,nie fasetowane. I coś w rodzaju diuromerytu? (kurcze nie wiem jak to sie pisze ;/).Takie fioletowe z czarnymi żyłkami? 2 rozmiary...We fioletowym NIC nie zamawiałam więc średnio się cieszę :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Joanna d'Moder
|
tak się zastanawiam kiedy w beadshopie będą dawno zapowiedziane nowości.Niby maj się nie skończył,ale mi się skończyły materiały i chciałabym gdzieś złożyć zamówienie :
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Pani Ola pisała, że w drugiej połowie maja
![]() Jakiś czas temu pytałam o to właśnie.
![]() |
#445 |
Konto usunięte
|
W drugiej połowie maja to mnie nie będzie, znikam na 3 tygodnie...A jak wrócę, to pewnie połowa cudowności będzie wykupiona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4342198]W drugiej połowie maja to mnie nie będzie, znikam na 3 tygodnie...A jak wrócę, to pewnie połowa cudowności będzie wykupiona
![]() no coś Ty jak moglibyśmy Ci wykupić jakieś tam boskie lampworki z beadshopu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
BeadShop. 5zł z wyjaśnieniem, że zabrakło im kwarcu dumnego 10mm, ale jako gratis dostałam 2 szt 12mm, piękne! Dodatkowo 2x hematyt monetka 10mm (nie mam zdjęcia) i 2x jadeit cukierkowy jabłko owal fasetowany, nad którym się zastanawiałam, mając go w koszyku i wyrzuciłam tylko dlatego, że okrajałam kwotę zamówienia!
![]() ![]() ![]() Spodobało mi się również opakowanie - pudełeczko, w którym trzymam teraz najnowsze skarby z tego sklepu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
kupowałaś pudełęczko czy dostałaś
![]()
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
Wszystko co zakupiłam było obwiązane 'bąbelkami' i zapakowane w kartonowe pudełeczko (z brązowej tekturki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
acha
![]() ![]() ![]() jadę Cię napaśc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.