|
|
#421 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kolko maniaczek BETY:D -BMW :-)
Cytat:
, musze poszukać kompelt z felgami, najwyżej jak stopnieje śnieg będe zmieniać na zwykłe zimówki
|
|
|
|
|
|
#422 |
|
Rozeznanie
|
kto mi powie jak ustawić godzinę w komputerze pokładowym??????!!!!!!!!! mam taki najprostrzy, wyświetla temp., datę i godz. tylko że godz jest źle ustawiona, kombinuję, kombinuję i za cholerę nie mogę się połapać jak to przestawić
albo jestem tępa albo coś nie działa...
|
|
|
|
|
#423 |
|
Raczkowanie
|
Przed ustawianiem proponuje odłaczyc mase od akumulatora (minus) na 10-30 sekund i podłaczyc z powrotem... powinien Ci sie wtedy wyswietlac zresetowany zegarek itp.
|
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
MELIS dziękuję ślicznie
![]() mam jeszcze jeden mały problem, może też mi coś podpowiesz... po uruchomieniu silnika kiedy jest zimny coś mi piszczy, niewiem jak to opisać, takie świergotanie jakby pasek klinowy, w każdym razie dźwięk pochodzi stamtąd, kiedy się rozgrzeje już tego nie słychać, co to może być?
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:49 |
|
|
|
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
hmmm tu akurat Ci konkretnie nie pomoge ani nie wskarze przyczyny bo sie nie da... musiałbym posłuchac i zobaczyc na żywo.
Ale jesli auto stoi na dworzu lub jezdziło w wilgotnych warunkach, to proponowalbym zaczac od alternatora a dokładniej od paska który go napedza. Sprawdzic czy jest odpowidenio napiety, czesto sie zdarza ze gdy jest luzny i załapie wilgoci to poprostu "pslizguje sie i wydaje takie dzwieki. Gdy jest bardzo stary lub "wyslizgany juz" to sytuacja rowniez moze miec takie oblicze nawet przy odpowidnim jego naciagnieciu. |
|
|
|
|
#426 |
|
Rozeznanie
|
ale chociaż wiem już coś wiecej, dzięki
![]() autko stoi w garażu a dzwiek sie pojawia niezaleznie od warunków... wizyta u machanika mnie nie ominie, ale zakładajac że chodzi o pasek to powinnam sie z tym spieszyc dla dobra betki czy to nie grozi niczym poważniejszym? |
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o ten pasek o którym pisałem to nie powinno nic sie stac jesli nawet peknie... poprostu prad Ci zniknie co akurat moze stac sie problemem w nocy...
Podjedz do mechanika powiec co i jak i niech posłucha. Na miejscu powinien postawic Ci darmową diagnoze. Mogłoby byc to tez jakies łozysko ale to raczej drugoplanowa rzecz do sprawdzenia moim zdaniem. |
|
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
heeeeeeeeeejjjjjjjj
dziś z pracy kolega mnie porwał na sekund pięć, i krzyczy "KH musisz coś zobaczyć" - wychodzę a tam beemka 5, on dalej "no chodź" przejedziemy się ![]() i dodał, chciałam Ci w Mikołaja prezent zrobić, ale kolega jutro musi ją klientowi oddać ![]() ![]() ![]() skóra czarna, i full wypas, rok 2006. aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhh
|
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję Melis za odp.
![]() uspokoiłes mnie bo na swojego machanika muszę czekac...ponad tydzień, ale cóz, on jest najlepszy a ja do beemki sie byle komu nie dam dotknąć!!! ka.si nooo, to fajną miałaś przejażdzkę, pewnie jeszcze bardziej Cię to zmobilizowało do odkładania prowadziłaś?
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez MELIS Czas edycji: 2008-03-08 o 15:25 |
|
|
|
|
#432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
on w NEW YORKERZE kupił sobie koszulę na krótki rękaw, czerwoną w czarne paski ze srebrnym motywem, do tego miał pół eleganckie spodnie i trampki, czarne z czerwonymi sznurówkami ![]() ja miałam małą czarną pończochy czerwone i czarne trampki w czachy
|
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
może ja nie w temacie, mody i bety,
ale mi na prowincji cały asfalt zdarli z 20 tysięcznego miasta i ROWY porobili w afalcie takie po 40 cm!!! na każdym skryżowaniu. Pomimo zasady, najpierw jednio przednie koło, a później drugie, zdarłam (2) i oderwałam 1 próg, i przedni zderzak ma już 4 plamy o średnicy 7 cm. Lakier odprysł na maxa. KOCHANA POLSKO! |
|
|
|
|
#434 |
|
Raczkowanie
|
Za to należy Ci sie odszkodowanie!!! tylko ze po uszkodzeniu stajesz, wzywasz policje i robisz foty miejsca i uszkodzeń.
|
|
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
anastazjaa współczuję...nie do końca zrozumiałam co tam się właściwie u Ciebie dzieje, w każdym razie pociesz sie tym, że skoro tak to wygląda to na pewno później będziecie mieli w tym miejscu lepszą droge zrobioną...tylko kiedy??!!! znam to i wiem ile to może trwać, a śmigiełko cierpi
.koszmar!!!
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:51 |
|
|
|
|
#436 |
|
Zadomowienie
|
"odszkodowanie" nie chce sie wywyższać, ale nie będe sie poniżać, żeby mi wypłacili jakieś złotówki. Rozumiem zasade, ale co wezwe pały, 2 godziny na zeznania....czego? Do***ia mi sie, że zderzak za niski, że progi nie takie, że dystans za mały. MAM ICH W,,,, Są oznakownia, że "hopka" że roboty drogowe, i co ja im powiem, że jechalam 5 km/h?
Ja jechałam 1 km, ale co z tego? |
|
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
uuuuuuuuu anastazjaa współczuuję
kicha jak nica u mnie po staremu, odkładam na konto i rośnie .....
|
|
|
#438 |
|
Rozeznanie
|
ka.si no to super ze rośnie
![]() zobaczcie...nie mogłam się powstrzymać żeby tego nie wkleić...dwie beemki niejakiego KotaSylwestra...szczęścia rz!!!!!!!!!!!!! za każdym razem te zdjęcia rozkładają mnie na łopatki...czy ja kiedyś dożyję takiego szczęścia? ![]() http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.ph...er=asc&start=0 http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=12693#12693 |
|
|
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
maj gad! szóstka wymiata! ojj chciałabym taką !
|
|
|
|
#440 |
|
Rozeznanie
|
szóstka wymiata a drugie autko też cudo...
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:52 |
|
|
|
|
#441 |
|
Wtajemniczenie
|
dawno tu fotek nie było (pomijając linki)
|
|
|
#442 |
|
Zadomowienie
|
nie ma mi co współczuć, w d... ich wszystkich mam. Progi zamówione, ale narazie nie, nie zmieniam
Mój TŻ miał ochote na 6, we Wrocku jeździ na bank właściciel TOYA (takie tanie żółto niebieskie narzedzia), w salonie nie mieli we wro, żeby obejrzeć (bo za drogie i w roku 6 sprzedali), ale... 6 już nam sie już odwidziała. Bardzo ładna jest ale tak za max 150 tyś. W obecnej cenie, to jest srednia, ani silnki nie zajefajny, i w środku też żaden kozacki wypas. Przepraszam wszystkich miłośnikow i maniaków, ale ja spojrzałam tak praktycznie na ten temat. Auto ładne, ale nie za tą cenę. |
|
|
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
ale piękna, a czyja?
![]() nowe szóstki to mi się wogóle nie podobają wizualnie, takie jajowate...jak nie bmw, okropne... i nigdy bym sobie autka z salonu nie kupiła nawet gdyby było mnie stać, wolałabym taką prześliczną starą szósteczkę a pieniążki przeznaczac na doprowadzenie jej do porządku...tylko mnie anastazjaa zdziwiłas stwierdzeniem że silnik w 6 niefajny , chyba ten diesla, bo reszta... nie wspominając już o M6... V10, ok500KM (kosztuje ponad 500tys)ja też coś wkleję jakby ktoś chciał sobie pooglądać te śliczności... |
|
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
aloha
a mi tam się BMW M6 nowe bardzo podoba. jest to w sumie mój cel. aczkolwiek taką strszą 6 też bym chętnie chciała posiadać ![]() ta fota co zamieściłam to jest ściągnięta z jakiejś stronki, już nie pamiętam jakiej
|
|
|
#445 |
|
Rozeznanie
|
M6 to ja bym też nie pogardziła, ze względu na silniczek
tylko pewnie nie umiałabym tym jeździć a ta cena i potem prawdopodobnie koszty utrzymania to jakiś inny świat dla mnie...ale dwuletnią już za ok 400 tys można kupić![]() ![]()
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polak potrafi z takiego brzydkiego kaczątka zrobic igiełkę i cena, a przewóz dwóch aut w kontenerze max 5.000zł kolegi tata ma kontener .. więc ![]() http://www.casmiami.com/inventory/displaycar_7304.html AHA I POPATRZ NA ROK : 2008 ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
hhmmm, jakiś pomysł to jest... no nienajgorzej to wygląda
![]() ![]() tylko lepiej szukac z tyłem trzasniętym ale wtedy pewnie drożej, ciekawa jestem ile by kosztowało doprowadzenie jej do stanu używalności, zależy co jest uszkodzone...z rocznikiem to niewiem o co chodzi
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodziło mi o to ze to auto po sprowadzeniu do PL będzie mnie kosztowało około 50 tys, naprawa coś koło 15 tys, nie będę go rejestrowała w Polsce tylko na próbnych pojeżdżę, a w Polsce takie auto spokojnie za 150 tys sprzedam wiec okolo 100tys do przodu. problem w tym, skad wziasc 50tys ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#449 |
|
Rozeznanie
|
no widzisz jak można 100tys zarobic szybciutko i bez wysiłku
![]() ![]() ![]() kilka takich akcji i nowiutką M6 kupujesz ![]() a tak juz na serio to jakie masz konkretnie plany jak sie odpowiednia sumka uzbiera? e36? |
|
|
|
|
#450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szczerze to jużmiałam jakiś tam plan poukładany, ale ta stronka mnie kompletnie rozstroiła , mój facet jak to zobaczył, zdębiał, i chyba pali się nam jeden ogień w oczach ! ... uzbierać i sprowadzić z usa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

, musze poszukać kompelt z felgami, najwyżej jak stopnieje śnieg będe zmieniać na zwykłe zimówki

albo jestem tępa albo coś nie działa...

jakby pasek klinowy, w każdym razie dźwięk pochodzi stamtąd, kiedy się rozgrzeje już tego nie słychać, co to może być?

.koszmar!!!
kicha jak nic
maj gad! szóstka wymiata! ojj chciałabym taką !