|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: uwagi estetyczne do nowego designu Wizaż.pl
Złosiwiec czyli jednak nie w ściane te płacze.
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
wątek powinien założony z jedną wypowiedzią - że kolorystyka nie będzie zmienina i zamknięty;
ten nie wiem po co powstał, skoro większości kolor przeszkadza, ale i tak kolorystyka nie będzie zmieniona, więc to co tu piszemy obija się głuchym echem i tyle pewnie kolor nie będzie zmieniony bo wizaż podpisał z jakimś sponsorem jakąś umowę i wygląd będzie taki jaki firma sobie zażyczyła ![]() oczywiście mogę się mylić, ale nie widzę żadnego innego powodu, dla którego opinie użytkowników są całkowicie ignorowane i nie brane pod uwagę... |
|
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiosennie i wesoło
"Kobiety są jak przekład: piękne nie są wierne, wierne nie są piękne." G.B.Shaw tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści: dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi |
|
|
|
|
#424 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się w zupełności. Odnosze wrażenie, że nasze opinie nie są brane pod uwagę, a porównywane ze zwykłym "nie bo nie". Szkoda, że szefostwo uwagi o wzroku ma w głębokim poważaniu.
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
Hmm ja rozumiem, ze wam sie zmiany nie podobaja. Ale jakos nie wierze w to, ze stali uzytkownicy zrezygnuja z wizazu tylko przez kolorki
Dziwia mnie tez wasze wypowiedzi odnosnie sprawienia przykrosci tworcom nowego looku wizazowego, tak jakby jest to serwis komercyjny. |
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
I czemu nie verdana?....
![]() EDIT. jeśli już upieracie się przy takim wyglądzie forum, to dajcie chociaż możliwość zmiany kolorów, np: 1. obecna kolorystyka 2. błękit + niebieski 3. fiolet - stare barwy w nowej oprawie. |
|
|
|
#427 |
|
Wtajemniczenie
|
Taa, wesoło, że aż łzy lecą z bolących oczu
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Agoosiu to nie mnie cytowalas -tylko Ilone, zle zaznaczylas
DZlosiu.. wylogowalam sie , zalogowalam ponownie i jak na razie nie rozchodzi mi sie czcionka jak problem sie powtorzy to zglosze sie na techniczne na bank![]() zle ujelam tez moja wczesniejsza wypowiedz, bo zdarzaly sie u mnie "rozjazdy" ale "zawsze" =od dzisiaj
|
#429 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Szczególnie, jeśli chodzi o kolory! ![]() EDIT: Już wielokrotnie pisałem, ale powtórzę, bo okazja jest dobra Portal Wizaż.pl nie jest organem demokratycznego państwa, lecz prywatną firmą. Dlatego idea głosowania ma dla nasz wartości poznawcze, lecz nie zobowiązuje nas do zastosowania się do wyników głosowania.Opinia naszych użytkowników jest nam bardzo droga. Dlatego ten wątek został założony i z jego treści wynikło jak dotąd kilka wniosków (przykłady: czcionki, obramowania tabel), za które jestem osobiście wdzięczny zgłaszającym je osobom Trudno jest jednak odnosić się do opinii destruktywnych w konstruktywny sposób. Dlatego też takie opinie są pomijane.
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
ale po co zmienic idealne
![]() skarg, ze nudno raczej nie było
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie czytałam całego wątku, ale mam pytanie: czemu są takie wielkie czcionki?
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
oops, jakim cudem
w każdym razie Ciebie miałam pytać, co to jest ten Mac ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 1 zrobienie wcześniej np. 3-dniowej sondy,napisanie w sondzie proponowanych kolorów i zobaczenie jakiś wystrój wygra; a po 2 - jeśli ja bym była administratorem to po przeczytaniu tych wypowiedzi zmieniłabym kolorystykę, jeśli nie od razu to po kilku godzinach, po przeczytaniu propozycji (i tu znów kłania się np. sonda) użytkowników, tym bardziej,że naraz 600.000 uzytkowników nie siedzi na wizażu, a reprezentacyjna i aktywana część użytkowników jak widać dość intensywnie uczestniczy w tym wątku |
|
|
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
Nowy wyglad jest tak kobiecy jak Warrior.pl, forum maniakow wojska...
Chemiczna biskupio - purpurowa wisienka z khaki przywodzi na mysl tylko koszmary daltonisty, a czytelnośc z poprzedmia wersja strony jest wprost proporcjonalna do babci, która zgubiła okulary. Ja myślałam, że to ja jestem bardzo kiepskim grafikiem, ale jak widać są gorsi :/ A było tak pięknie ...
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Zmiana dla samej zmiany?Jasne, że wizażanki z forum nie zrezygnują. Ale poczują się co najmniej ignorowane. ps. przy pisaniu wypowiedzi forum podkreśla słowo " wizażanki " jako błąd. Jakoś mi ten błąd na TYM forum nie pasuje. |
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i byłaby karma )
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja tutaj przybylam, to byla jedynie sluszna, czerwon-zlota wersja kolorystyczna
a forum bylo w systemie drzewkowym (alnbo ja nie umialam sobie zmienic )zmiana na te tabelki, co byly wywołała prawdziwa lawine prostetow, skarg i zażalen głownie pod tytułem - bolą oczy. i na pocztaku wcale nie bylo do wyboru - zlosliwiec zrobil wersje kolorystyczne z czasem, z tego co pamietam. a przynajmniej od poczatku nie bylo tylu ale za to uklad byl inny, funkcje inne i w ogole be bo tamten wizaz to byl wizaz, a ten jak inne strony w sieci - gerenalnie to tutaj teraz to jest powtorka z rozrywki. sama marudze na inne tematy, ale nigdy dotyczace rozwoju serwisu. i jak nie lubie różu - tak ten kolor, co jest na pasku np "odpowiedz" jest piekny podoba mi sie, ze wizaz jest taki wycackany, wypiekniony. zadbany. bolą mnie oczy troche, przerazaja maultkie literki np w odpowiedzi czy jak wyswietle osobnego posta. ale ogolnie mi sie podoba. edit. a w sondy na wizazu nie wierze, zreszta na co mialabym glosowac? jakbym chciala, zeby bylo w moich ulubionych kolorach, to byłoby czarno-beżowe
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#438 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Na przyszłość będę wiedział...
|
|
|
|
|
#439 |
|
Zadomowienie
|
Kalex - nowa kolorystyka to nie wymysl admina
A juz tym bardziej nie zmieni jej w kilka godzin po skargach. Jak juz wiadomo w ogole nie jest planowana zmiana. Szkoda tylko, ze nie bedzie wyboru kolorystyki, ale widac ma to jakis ukryty cel
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy Ktoś Zlituje Się Nad Naszymi Oczami?????
Błagam!!!!!!!!!! Dziennie Sieszę Ok 9 H Przed Kompem W Tym Równiez Na Wizażu.... To Nie Jest Grymas, Tego Naprawde Się Nie Da Wytrzymać... |
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo się cieszę, że pomogłam
a szczerze mówiąc, to nie widzę sensu pisania tutaj jeszcze czegokolowiek, bo Twoje wypowiedzi jak zwykle powiejają ironią (choć sama cenię taką ironiczną czasem formę wypowiedzi, ale co za dużo to niezdrowo), nie wnoszą nic do wątku, a wypowiedzi innych użytkowniczek nie wpływają na zmianę decyzji w sprawie kolorystyki forum, więc nie wiem po co ten wątek i po co się tu wypowiadać... z mojej strony koniec |
|
|
|
#442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ręce opadają, też bym się tego nie spodziewała ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
drazni oczy, jest niewygodnie, wszystko jakies takie za wielkie i niezgrabne
ale to tylko moja skromna opinia
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaa przyznam ze super tylko cos nie widze okna do szybkiej odpowiedzi....Lubie zielony,zaskoczylo mnie dzisiejsze wejsce na to forum...
Niestety nie podoba mi sie to ze forum nie jest rozciagniete po calej szerokosci...
"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisania W Ten Sposob Tez Sie Nie Da Wytrzymac zlituj sie nad naszymi oczami
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
|
#447 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie sie podoba nowy wyglad forum
![]() Strasznei draznila mnie ta tapeta nivea
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się nawet podoba, ale mnie wkurza, że po lewej stronie jest tyle wolnego miejsca przez co forum jest nieco ściśnięte z prawej strony
![]()
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

Mi się bardzo podoba, tak wiosennie

D

A juz tym bardziej nie zmieni jej w kilka godzin po skargach. Jak juz wiadomo w ogole nie jest planowana zmiana. Szkoda tylko, ze nie bedzie wyboru kolorystyki, ale widac ma to jakis ukryty cel