znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-05, 23:22   #421
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja
Dot.: znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough!

Cytat:
Napisane przez Lib_r4 Pokaż wiadomość
anoreksja a pomyśl jaka bedziesz z siebie dumna jak 1.04 sie zmierzysz i oczywiscie bedzie widac juz jakies roznice i wtedy... popatrzysz na grafik i pomyslisz sobie jak ciężko sobie na to zapracowałaś normalnie duma bedzie rozpierać albo ... bedziesz miala gorsze dni i nie bedzie Ci sie chcialo dbać o forme to wtedy otworzysz sobie plik "grafik" i stwierdzisz że tyle sie wtedy napracowalas ze szkoda byloby ot tak znowu sie zaniedbać.

Sama po sobie wiem ze motywuje, i to bardzo! chce sie pobijać rekordy z dnia poprzedniego i chce sie miec co raz lepsze wpisy
może i masz rację...
pomyślę nad tym
dobra ja idę się jeszcze pouczyc i potem w kime bye
Stary 2007-03-05, 23:40   #422
tycjanka
Raczkowanie

GG do tycjanka

Hej dziewczyny! Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i postanowiłam się przyłączyć. Co prawda nie mam bladego pojęcia jak wyglądaja ćwiczenia a6w, ale co środe będe chodzić na areobik. Jeśl o chodzi o moje wymiary, też nie wiem jakie są na chwile obecną, napewno za duże. Postaram się w najbliższym czasie je zmierzyć. Dziś zaczełam od zjedzania trzech kanapek, 3 jogurtów i rosołku. MOże to i tak za dużo, ale to mój pierwszy dzień skurczania rzołądka
Stary 2007-03-06, 00:30   #423
Lib_r4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tycjanka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i postanowiłam się przyłączyć. Co prawda nie mam bladego pojęcia jak wyglądaja ćwiczenia a6w, ale co środe będe chodzić na areobik. Jeśl o chodzi o moje wymiary, też nie wiem jakie są na chwile obecną, napewno za duże. Postaram się w najbliższym czasie je zmierzyć. Dziś zaczełam od zjedzania trzech kanapek, 3 jogurtów i rosołku. MOże to i tak za dużo, ale to mój pierwszy dzień skurczania rzołądka
witam nową uczestniczke super ze sie przyłączasz im nas wiecej tym lepiej a jak wiadomo razem jest raźniej ! dzisiaj przez caly dzień tyle zjadlaś, czy na śniadanie? bo tak dwuznacznie mozna troche odczytać to zdanie a ćwiczenia a6w to ćwiczenia na mięśnie brzucha a wyglądają mniej więcej takjak na obrazkuj i jest to rozłożone na 40-kilka dni. Ja już jestem po 9 dniu... a efekty już są. Moj brzuch już tak nie sterczy jakby czegoś szukał za to robi sie coraz ładniejszy i widać powoli mięśnie a poza areobikiem co masz w planach robić? i czy masz jakaś dietke? bo 1 kwietnia podajemy pierwsze wymiary po miesiacu ćwiczeń. Więc zmierz się, zważ żebyś miala pozniej z czym to porównać pozdrowki i buziaki a ja ide spać

Aha! i trzymajcie jutro ok.12 za mnie kciuki zebym na basanie nie poszla do jacuzzi. Musze poplywać! jak najwiecej! a jak usiądnę na bąbelkach to już koniec nikt mnie nie wyciągnie
talia: 71 cm (Cel: 65 cm)
biodra: 94 cm
udo: 53 cm
łydka: 33 cm
ramię: 25,5 cm (Cel: 23 cm)

Kolejne mierzenie środek sierpnia.
Lib_r4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 01:02   #424
a_nirvana
Raczkowanie

GG do a_nirvana

Witam
Tak sobie pomyślałam że miło byłoby się do was przyłączyć Lepiej się ćwiczy jak się ma jakieś wsparcie Przez ostatni rok trochę przytyłam, złożyło się na to moje zwolnienie z wf w liceum a teraz od grudnia to już kompletnie nic nie robię, siedzę w domu i patrze w sufit, aż niedawno powiedziałam sobie "DOŚĆ" i postanowiłam schudnąć
Moje wymiary na dzień dzisiejszy:
Biust - 90 cm
talia - 75 cm
brzuch (pod pępkiem) 88!! cm
biodra - 90 cm
udo - 49 cm
wzrost - 160 cm
waga - 50 kg

od tygodnia ćwiczę callanetics i kręcę hula hopem co drugi dzień po pół godziny.
Staram się nie jeść słodyczy, przestałam pić gazowane napoje, jem chleb pełnoziarnisty, staram się jeść często i mało.
Jak zrobi się trochę cieplej to będę jeździła na rowerze
Stary 2007-03-06, 01:09   #425
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Witam a_nirvana i tycjanka
Ja dziś drugi dzień z A6w i powtórka z wczoraj z ćwiczeniami,i na nóżki + rozciąganie + rowerek (w powietrzu niestety). Ale jestem z siebie zadowolona, bo ponad godzinkę ćwiczyłam.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 07:28   #426
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
anett234 a co masz za plan?

No to jutro nam Kochana sie meldujesz po wypelnieniu 'misji' powodzenia

Plan..hmm...W porównaniu do Waszych to bardzo skromny..
Ale,że ja mam problemy ze zorganizowaniem siebie i swojegno dnia to już jest coś..
Chcę się go mocno trzymac i wtedy malutkimi kroczkami uczyc się postępowania według konkretnego planu i celu..

Przede wszystkim chcę zjeśc 5 posiłków w regularnych odstępach ,bo to mój największy problem.!Bez podjadania pomiędzy nimi!
Poza tym co do cwiczeń..Hmm..Z racji tego,że już nie pamiętam kiedy cwiczyłam ostatni raz (chyba w podstawówce ) i wszystkie moje mięśnie są 'zastane',nie będą to od razu wielkie wyczyny..
po śniadaniu planuję rozciąganie,cwiczenia na pośladki,przysiady (to tak na dolne partie),po obiadku chcę wskoczyc na rower (stacjonarny),brzuszki i pompki,a później przed kolacją A6W,przysiady,bieg w miejscu...no a potem białkowa kolacyjka..
Mam nadzieję,że temu podołam...
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 08:24   #427
kleine
Rozeznanie

Dziewczyny co jest z Wami? Dlaczego wszystkie chore. Moze nie dbacie o siebie po prostu, teraz taka zdradliwa pogoda. Wezcie jakies witaminy, polecam Vigor plus, biore go codziennie i dzieki niemu czuje sie swietnie.

ja tez musze przemyslec sprawe grafiku, choc obawiam sie, ze i tak mi to pewnie nie wyjdzie, ale moze sie zdziwie

Lib_r4 a ile kosztuje taki sprzecik?

Widze, ze doszly nowe dziewczyny, to fajnie im nas wiecej tym lepiej. Zapraszamy do naszej grupy wsparcia.

A ja Dziewczynki czuje sie lzejsza, wczoraj w pracy zamiast slodyczy, pilam wode z cytryna i jedniodniowy sok marchewkowy (0,5 l), kolacji nie zjadlam w ogole, bo juz nawet glodna nie bylam. Wniosek z tego taki, ze moge Wam dac kolejna rade

Pijcie duzo duzo wody i najlepiej przegotowanej, na pewno bedziecie mniej jesc!

Dobra ide teraz pocwiczyc, jeszcze przed sniadaniem, tak ja sama radzilam.

Papapapapapapapa milego dnia 4 all
Stary 2007-03-06, 10:53   #428
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Napisane przez kleine Pokaż wiadomość

A ja Dziewczynki czuje sie lzejsza, wczoraj w pracy zamiast slodyczy, pilam wode z cytryna i jedniodniowy sok marchewkowy (0,5 l), kolacji nie zjadlam w ogole, bo juz nawet glodna nie bylam. Wniosek z tego taki, ze moge Wam dac kolejna rade
Uwielbiam ten sok, taka chęć mi na niego zrobiłaś, że dziś pójdę go kupić.

Ja jem śniadanie, trochę po nim odpocznę i biorę się do ćwiczeń.
Jest piękna pogoda i chętnie bym wyskoczyła na rower, ale niestety tu na studiach nie mam.

Stary 2007-03-06, 11:12   #429
tycjanka
Raczkowanie

GG do tycjanka

Hej! To znowu ja. To co podałam wcześniej, to było moje jedzonko na cały dzień. Oprócz tego zrobiłam wczoraj wieczorem 4 serie po 20 brzuszków, ćwiczenia na pośladki i uda, no i tzw. skład, to takie ćwiczenie z areobiuku. Dziś rano też zrobiłam pare ćwiczeń. A moje wymiary są następujące
Biust:89
Talia:72
Biodra:90
uda:57;(
A waga 60, co jest dużo za dużo przy wzroście 164.
Stary 2007-03-06, 11:23   #430
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Hej! To znowu ja. To co podałam wcześniej, to było moje jedzonko na cały dzień. Oprócz tego zrobiłam wczoraj wieczorem 4 serie po 20 brzuszków, ćwiczenia na pośladki i uda, no i tzw. skład, to takie ćwiczenie z areobiuku. Dziś rano też zrobiłam pare ćwiczeń. A moje wymiary są następujące
Biust:89
Talia:72
Biodra:90
uda:57;(
A waga 60, co jest dużo za dużo przy wzroście 164.
też mam 164 i ważę 58 kg
Moim zdaniem mało wczoraj zjadłaś, a nawet dużo za mało .
Zauważyłam u siebie, że jak mniej jem danego dnia to innego więcej i właśnie to próbuje zmienić. I myślę, że ćwiczenia są podstawą do zrzucenia kg. W sumie mi bardziej zależy na dobrej formie niż figurze.
Dziś cudownie mnie bolą mięśnie brzucha, ale nie tak bardzo tylko tak delikatnie.
Mam takie pytanie: Czy jak robicie brzuszki to bardzo unosicie barki, bo ja tak trochę, więcej nie mogę? I nie wiem przez to czy wykonuję ćwiczenia poprawnie.

Stary 2007-03-06, 11:23   #431
kleine
Rozeznanie

tycjanka spokojnie stracisz tyle ile chcesz, tylko rozwaznie i powoli. Nasz termin sprawdzania wynikow jest 1 kwietnia, wiec staraj sie nie warzyc i nie mierzyc do tego czasu, tylko cwicz i trzymaj diete . Zobaczysz, uda sie, powodzenia i jak cos to wiesz, w nas masz wsparcie

maryd ten sok to hit, jestem po nim zawsze taka pelna, a jaka skora sie robi fajna.

W ogole to zauwazylam Dziewczyny, ze skora mi sie polepszyla, jest gardziej nawilzona, moze to od duzej ilosci wody a co tam, wazne, ze jest lepiej
Ja juz dawno po cwiczeniach, wieczorem znow dam sobie wycisk, bo dalej mamy z Tz ciche dni i nie chce mi sie z nim gadac. Wiec czas poswiece dla siebie. Dzis skakalam juz na skakance, ale czesto musialam tylko na jednej nodze, bo ta chora jeszcze boli. Szpilek tez dlugo nie zaloze...

To do wieczorka
Stary 2007-03-06, 11:25   #432
kleine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maryd Pokaż wiadomość
też mam 164 i ważę 58 kg
Moim zdaniem mało wczoraj zjadłaś, a nawet dużo za mało .
Zauważyłam u siebie, że jak mniej jem danego dnia to innego więcej i właśnie to próbuje zmienić. I myślę, że ćwiczenia są podstawą do zrzucenia kg. W sumie mi bardziej zależy na dobrej formie niż figurze.
Dziś cudownie mnie bolą mięśnie brzucha, ale nie tak bardzo tylko tak delikatnie.
Mam takie pytanie: Czy jak robicie brzuszki to bardzo unosicie barki, bo ja tak trochę, więcej nie mogę? I nie wiem przez to czy wykonuję ćwiczenia poprawnie.
maryd jezeli miesnie sie napinaja i bola to jest ok. Ja jednak staram sie unosic barki wysoko, bo wtedy boli bardziej. Moj tz tez cwiczy zawsze z wysokimi podniesieniami. Sama nie wiem, mi sie wydaje, ze jest ok
Stary 2007-03-06, 12:58   #433
a_nirvana
Raczkowanie

GG do a_nirvana

A ja dziś rano nie ćwiczyłam, zabrałam się za to za upieczenie ciasteczek czekoladowo - orzechowych :P Od jutra mam zamiar zacząć biegać ale nie wiem czy dam radę, moja kondycja jest na minusowym poziomie a jak biegam to od razu zaczyna mnie boleć gardło bo źle oddycham, ojjj będę musiała długo popracować nad sobą :/
Stary 2007-03-06, 15:29   #434
tycjanka
Raczkowanie

GG do tycjanka

Hej! Co do brzuszków z tego co wiem nie należy wykonywać pełnego podniesienie. Powinno się tak jakbyśmy chciały dotknąć brodą sufitu i robić tzw. pół brzuszki. Tak przynajmniej uczyli mnie na areobiku. Mm nadzieje, że wiecie, że ciwiczenia mogą wam pomóc ze zmniejszeniem obwodu, lecz tworzenie mieśni, może zwiększyć wagę. Gdy człowiek ćwiczy spala się tłuszcz, a tworzą się mięśnie, które ważą więcej niż to co spalamy. A jeśli chodzi o uda, to znam dobry sposób. Nalęży jeżdzic na rowerze, ale na najmniejszym możliwym obciążęniu, to powoduje, że nasze nogi nie robią sie mocno umięśnione, a tłuszczyk znajdujący sie na nich spala się. Tyle, że do takiej jazdy najlepszy jest rowerek stacjonarny, taki w sliłowni.
Stary 2007-03-06, 16:53   #435
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Kurcze podziwiam Cię..Naprawdę...Mnie od wczoraj bolała głowa,dziś musiałam leżec do południa bo nie dalam rady wstac i normalnie funkcjonowac...Brzuch też mnie strasznie boli,ale z nim to już mogę 'życ'..
(...)
Nawet nie dopuszczam myśli,że tego nie zrobię bo jeśli tak będzie to raz na zawsze chyba zrezygnuję z odchudzania i zapuszczę się na straszliwego grubasa...
oj tu nie ma co podziwiać po prostu wiem ze musze i tyle..
Oj nie nie! na grubasa to my ci sie nie dmay zapuścić

Cytat:
witam Cie Zjadlam dobzre amoze nawte za malo... chcoiaz o ile to bylo rozlozone na 6 posilkow to spoko..tak mi sie wydaje..np 2kanapki|kanapka|jogurt|r osol|jogurt|jogurt to w miare ok chyba by bylo..ccoiaz jogurt mozesz zastapic serkiem wiejskim i zmoe natwe lepiej wyjdziesz, tzn nie kazyd tlyko np jeden z posrod tych tzrec, a nastepny jajcem

Cytat:
Napisane przez a_nirvana Pokaż wiadomość
Witam
Tak sobie pomyślałam że miło byłoby się do was przyłączyć Lepiej się ćwiczy jak się ma jakieś wsparcie Przez ostatni rok trochę przytyłam, złożyło się na to moje zwolnienie z wf w liceum a teraz od grudnia to już kompletnie nic nie robię, siedzę w domu i patrze w sufit, aż niedawno powiedziałam sobie "DOŚĆ" i postanowiłam schudnąć
Moje wymiary na dzień dzisiejszy:
Biust - 90 cm
talia - 75 cm
brzuch (pod pępkiem) 88!! cm
biodra - 90 cm
udo - 49 cm
wzrost - 160 cm
waga - 50 kg

od tygodnia ćwiczę callanetics i kręcę hula hopem co drugi dzień po pół godziny.
Staram się nie jeść słodyczy, przestałam pić gazowane napoje, jem chleb pełnoziarnisty, staram się jeść często i mało.
Jak zrobi się trochę cieplej to będę jeździła na rowerze
witam oj zazdroszcze jezdzenie na rowerze bo ja nie posiadam trakiego sprzetu(wstyd, wiem) a obrane pzrez Ciebie metody kuracji odchudzajacej jak na moje oko ok

A wogogle to dziewczyny ostatnie kilka dni, wstyd sie mi pzrzyac ale jakos stracilam zapal..wydaje sie mi ze zadncyh efektow nie ma po tym odchudzeniu, wiem ze to dopeiro ponad tydzien ale wydaje sie mi ze zazwyczaj wieksze mialam po tym czasie...

A a6w jest ochydne nudna, do obrzydzenia az juz..

Hmm..ide wypic sobie kawe..nie lubie ale podobno pomaga w spaalaniu tluszczu i dobrze jest wypic z 15 min pzred cwiczeniami kawke, wtedy poodno sa szybsze rezultaty cwiczen(tak cyba na wizazu wyczytalam..) i jak pic kawe to nigdy zaraz po jedzneiu( bo ubija je tak jkaby irobi meijsce na jeszcze), tlyko pzred jedzeniem(zapelnia troche zolodek i mniej jestesmy w stanie zjesc

Maksim Gorki
hanelajda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 17:11   #436
anett234
Zadomowienie

GG do anett234

Cytat:
Napisane przez maryd Pokaż wiadomość
Cytat:
maryd jezeli miesnie sie napinaja i bola to jest ok. Ja jednak staram sie unosic barki wysoko, bo wtedy boli bardziej. Moj tz tez cwiczy zawsze z wysokimi podniesieniami. Sama nie wiem, mi sie wydaje, ze jest ok

Co z tymi brzuszkami? Tzn,że jak mam je robic nie podnosząc barków?

Cytat:
Napisane przez hanelajda Pokaż wiadomość
oj tu nie ma co podziwiać po prostu wiem ze musze i tyle..
Oj nie nie! na grubasa to my ci sie nie dmay zapuścić

A wogogle to dziewczyny ostatnie kilka dni, wstyd sie mi pzrzyac ale jakos stracilam zapal..wydaje sie mi ze zadncyh efektow nie ma po tym odchudzeniu, wiem ze to dopeiro ponad tydzien ale wydaje sie mi ze zazwyczaj wieksze mialam po tym czasie...

A a6w jest ochydne nudna, do obrzydzenia az juz..

Hmm..ide wypic sobie kawe..nie lubie ale podobno pomaga w spaalaniu tluszczu i dobrze jest wypic z 15 min pzred cwiczeniami kawke, wtedy poodno sa szybsze rezultaty cwiczen(tak cyba na wizazu wyczytalam..) i jak pic kawe to nigdy zaraz po jedzneiu( bo ubija je tak jkaby irobi meijsce na jeszcze), tlyko pzred jedzeniem(zapelnia troche zolodek i mniej jestesmy w stanie zjesc

My Tobie też nie damy się zapuścic ani odpuścic ..Skoro już tak daleko zaszłaś to nie możesz się teraz poddac ..Skończ chociaż A6W lub co tam jeszcze cwiczysz i jeżeli po tym nie zobaczysz żadnych większych efektów to już nigdy więcej tego nie cwicz..Ale teraz się nie poddawaj..

Co do kawy to masz rację...Przed jedzeniem - może - ale nigdy na czczo (też gdzieś o tym czytałam)...
Tylko,że ja grzeszę i piję na przed śniadaniem...
anett234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 17:36   #437
Lib_r4
Rozeznanie

cześć Dziewczyny!
ja tylko na chwile wpadlam! ciesze sie ze są nowe osoby na tym wątku ja niedawno wrocilam z basenu -troche poplywalam i teraz musze leciec bo mamuśka chce kompa.
Buziaki!
Pozniej jeszcze wieczorem wpadne i napisze wiecej!

fajna rada z piciem wody też sie pod nią podpisuję! woda is cool! heh PA!

Stary 2007-03-06, 19:34   #438
kleine
Rozeznanie

hanelajda a6w to nuda, ale pomysl, jakie korzysci za soba niesie! Zmus sie i nie odpuszczaj, na prawde warto.

Ja tez tylko na chwile, musze odrabiac lekcje Robie wlasnie figurki z masy solnej, na technike. Boze co mi przyszlo na strae lata Fajnie uwielbiam takie zajecia. A wiec lece i zycze milej nocki papapapa
Stary 2007-03-06, 21:08   #439
Lib_r4
Rozeznanie

kleine to ciekawe, a co studujesz jeśli mozna wiedziec?
hanelajda nie poddawaj sie i myśl o tym co bedzie za miesiac lub za 2 jeśli nie przestaniesz ćwiczyć będzie dobrze
ja tez mysle ze a6w jest strasznie nuda ale cóż... coś za coś. Nie można sie poddawać dziewczyny! Ja też już niedlugo wejde na rowerek i bede jeździć i spalac tluszczyk.

Jakie macie hula-hop?? takie zabawkowe? Bo ja dzisiaj bylam w sportowym i nie dosc ze babka patrzyla na mnie jak na dziwoląga co w tym wieku chce hula-hop to jeszcze jak zapytałam o jakieś cięższe to powiedziala ze ona nigdy sie z czyms takim nie spotkała. Wrrr... wstrętne babsko

AAAh, a jeśli chodzi o cene tej agrafki(motylka na uda) to ceny nie pamietam. Dawno to bylo kupione oj dawno. Na allegro mozna sprawdzic, a jesli juz chodzi o zakup to ja mysle ze warto to kupic w sportowym bo wiem ze dziewczyny ktore kupowaly to w supermarketach po przecenie nie byly zadowolone. Po miesiącu im się rozwaliło.

Dzisiaj byłam w ogródku i dosypałam sobie do swoich butelecczek piasku żeby były cięższe, teraz każda z nich waży juz 1kg i w koncu czuje mięśnie rąk i to konkretnie

Stary 2007-03-06, 21:09   #440
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

Cytat:
hey
no pewnie przyłączaj sięim więcej nas tym lepiej
3mam kciuki

Kleine
właśnie też ostatnio piję coraz iwęcej wody i mniej jemoby tak dalej było

Ja już mam za soba 8 dzień a6wjeszcze dzisiaj leżałam w domq z gorączką ale jutro juz idę do szkoły itp więc teżbd mniej jeśc i więcejćwiczyć
zaczęłam teżpić jakąś herbatkę którą lekarka mi przpeisała która nie tyle odchudza co ułatwia trawienie bo ja mam jakieś tam problemy z jelitem...i powiem Wam ze od rauz lepiej mój brzuszek wygląda
Stary 2007-03-06, 21:26   #441
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Jakie macie hula-hop?? takie zabawkowe? Bo ja dzisiaj bylam w sportowym i nie dosc ze babka patrzyla na mnie jak na dziwoląga co w tym wieku chce hula-hop to jeszcze jak zapytałam o jakieś cięższe to powiedziala ze ona nigdy sie z czyms takim nie spotkała. Wrrr... wstrętne babsko
Ja kiedyś miałam takie cięższe i było super, ale gdzieś mi się niestety zapodziało, a te zabawkowe mi się jakiś czas temu podobało.

A ja zjadłam dziś pół pizzy.

Stary 2007-03-06, 21:41   #442
anoreksja
Raczkowanie

GG do anoreksja

mam do Was pytanko..
Czy macie jakieś konkretne cele do osiągnięcia mam na myśli np. ze chcecie mieć sylwetkęmniej więcej jak jakaś aktorka modelka czy ktoś tam??
ja w sumie heh...chciałabym mieć figurę jak Nicole scherzinger z Pussycat dolls..zobaczymy czy się uda..nic za wszelka cenę oczywiście
ale nie powiem tak bym wyglądać chciałaxD
Stary 2007-03-06, 22:12   #443
kleine
Rozeznanie

Hej Kochane!

Ja wlasnie skonczylam moje piekne dziela z masy solnej. Studiuje pedagogike wczesnoszkolna i przedszkolna z terapia pedagogiczna, wiec ogolnie to mam wszystko polski, matme, w-f , plastyke i technike. Zajecia sa super, bo po raz pierwszy w zyciu wlasnie na studiach robilam z gliny i jeszcze nasz kochany pan Rosa nam to wypalil w takim specjalnym piecu i mam swoja prace w domu!

Dziewczyny same obciazcie swoje hula hop, ja mam w srodku wode, jest ciezkie i dzieki temu po kreceniu nim mam czerwone slady na brzuch u siniaki na biodrach.

anoreksja Nicole jest rzeczywiscie sliczna, mi tez bardzo sie podoba J. Alba. Ogolnie to moim celem jest czuc sie na prawde kobieco i wyzbyc sie kompleksow wzgledem moich kolezanek. Choc ja i tak uwazam, ze juz jest ze mna lepiej, nabralam pewnosci siebie i czuje sie ok, ale w koncu popracowac nad soba zawsze mozna. Chce byc po prostu blizej idealu, miec dobra kondycje i zmiescic sie w suknie slubna

maryd nie przejmuj sie ta pizza, ja tez bym chetnie zjadla, pewnie w szkole sie skusze, bo co innego jesc na stancji Takze nie martw sie i nie przerywaj walki, bedzie dobrze, nawet z pizza

A moja mama to sie ze mnie smieje, ze moj pokoj to mala silownia, bo mam rowerek stacjonarny, ciezarki 2 po 3 kg, hula hop, skakanke i taki naciagacz, do cwiczenia rak i nog, tez fajna sprawa. Wiec ogolnie na brak sprzetu zwalic nie moge, co najwyzej na brak checi, ale tego jak na razie tez mi nie brakuje

A wiec dobranoc Dziewczynki, do jutra,
Stary 2007-03-06, 22:16   #444
kleine
Rozeznanie

Talking Dot.: znowu po zimie przytyłam... dosyć! enough is enough!

a tak w ogole to jutro mija rok od kiedy jestem na wizazu
Stary 2007-03-06, 22:39   #445
hanelajda
Raczkowanie

no dziewczyny ja na dzis mam dosc..zorbilam a6w i kawalek pump it up, 50 przysiadow i 20 brzuszkow...kleine a gdzie studiujesz pedagogike? i ktory rok? bo ja bym chcial sie wybrac na pedagogike tlyko nie wiem kompletnie cyz mam sznase..

Maksim Gorki
Stary 2007-03-06, 22:42   #446
hanelajda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanelajda Pokaż wiadomość
no dziewczyny ja na dzis mam dosc..zorbilam a6w i kawalek pump it up, 50 przysiadow i 20 brzuszkow...kleine a gdzie studiujesz pedagogike? i ktory rok? bo ja bym chcial sie wybrac na pedagogike tlyko nie wiem kompletnie cyz mam sznase..
ona jak dla mnie ma troche za chlopeica, nie ma wciecia w talii..jelsi ja dobzre kojazre, albo jak ma to dosc male, i ma brzuch chyba ma za bardzo umeisniony..ja..hmm...zar az poszukam jakiejs fotki jaka bym chiala byc..

Maksim Gorki
Stary 2007-03-06, 22:51   #447
andzya
Zakorzenienie

ja dzisiaj okej zrobilam kolejny dzienA6W i 30 min p90x plyometrics.Zakochalam sie w tym treningu i juz go sobie namietnie sciagam
Stary 2007-03-06, 23:34   #448
Lib_r4
Rozeznanie

hanelajda wow ! 50 przysiadow! zmotywowalas mnie tym! też chce tyle robic!

anoreksja a jesli chodzi o tą Nicole scherzinger to mi ona tez sie za bardzo nie podoba, a dokładnie to że ma za mały biust i pupe. No i ten brzuch zbyt...hmm... "męski".
Kiedyś już wklejalam na tym wątku zdjęcie Jessici Alby, wlasciwie to ciezko stwierdzic do kogo chce miec podobną figurę, chce po prostu mieć taką jaką chce a jeśli już taką będę miala to wtedy Wam wkleje zdjęcie

a ja dzisiaj zjadłam ze swoim Lubym jajecznice na śniadanko i kromke z serem. Poźniej tylko zupke pomidorową, poźniej kanapke i 2 marchewki, a niedawno jabłko i marchewkę (kroje to w plasterki -to są moje chipsy). Myślicie że to mało? czy może być? bo szczerze mowiac nie byla glodna i za bardzo czasu też nie mialam.
A jeśli chodzi o ćwiczenia... cóż... tylko basen. Może zaraz sie jeszcze zmotywuje do tej a6w... yh.. tak mi sie nie chce

Stary 2007-03-06, 23:35   #449
Lib_r4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
ja dzisiaj okej zrobilam kolejny dzienA6W i 30 min p90x plyometrics.Zakochalam sie w tym treningu i juz go sobie namietnie sciagam
a co to za trening?

Stary 2007-03-06, 23:36   #450
Lib_r4
Rozeznanie

Cytat:
a tak w ogole to jutro mija rok od kiedy jestem na wizazu
będziemy świętować to razem

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości