![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cudactwa Mariki :)
no to rzeczywiście się miniemy...a co do nitownicy to możemy coś zadziałać
![]()
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
co by tu napisać szefowej:
-jak napiszę, że mi się podobają to powie, że się podlizuje ![]() -jak napiszę, że ładne to, że się podlizuję za mało ![]() -jak napiszę, że super to, że się zacięłam jak stara płyta ![]() a więc powstrzymam się od pisania i zrobię o tak: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Obie karteczki są bardzo ładniusie, a quling wyszedł Ci rewelacyjnie. Piekne robisz napisy.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
CraftMod
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
O rany jakie piekne karteczki, quilling wspanialy, karteczki pierwsza klasa, moge jedna
![]()
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Mariko Bardzo ładne obie karteczki
![]() ![]()
![]() |
#427 |
Raczkowanie
|
![]()
Ooooo! Piekne te kartki.....serio.....jako s nigdy nie probowalam quilling'u(czy cos w tym stylu
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Kamilcia_W: no ja się jeszcze rozejrzę za nią w wakacje... może dostanę jakiegoś napływu gotówki to coś się wymyśli i nie będę patrzeć z zazdrości na wasze dziureczki
![]() Kate Polak: dzięki Kate ![]() Hejasz: Tobie również dziękuję ![]() Nirshya.dwbh.: ![]() Sagap: dziękuję ![]() ![]() Arizoona: napisik z koronką wyszedł przez przypadek: wynik posiadania za szerokiej koronki i zbyt obszernego pustego miejsca na kartce ![]() ![]() Kasiula: Nic tylko siadaj i zwijaj... to jest bardzo proste i właściwie kładąc pozwijane elementy same tworzą się wzory ![]() ![]() ![]() Dzisiaj szybkie podziękowania i szybko pokazuję siostrę kartki niebieskiej, ponieważ powinnam od kilku godzin siedzieć i się uczyć, a ciągle mi coś wypada ciekawszego ![]() TARAM:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
CraftMod
|
Śliczna kartka. Szkoda, że nie ja ją dostanę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
kolejna sliczna karteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
soł najs maj dir
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Rozeznanie
|
Świetne quillingowe karteczki, zwłaszcza ta ostatnia, brązowa, podoba mi sie w niej tuszowana rameczka i delikatnośc koronki, cała taka jest delikatna
![]() ps. pytanko techniczne - co to za czcionka, wyglada znajomo ale chyba nie mam jej w swoich zbiorach
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
marika to mnie zaskoczyłaś z tymi kropeczkami...byłam pewna że to dziurki...kolejna rewelacyjna karteczka...
![]()
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Ale super karteczka !!!!
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Piękna karteczka Mariko
![]()
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
Kolejna karteczka i kolejna piekna. Cóż więcej mogę napisac. W quilingu zakochałam sie od pierwszego wejrzenia, jak dostałam od Kamilci_w urodzinową karteczkę. Twoje sa przesliczne.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Karteczki przepiękne,pomysł i wykonanie-super!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Nirshya.dwbh.: Tobie moja Droga zrobię tysiąc razy ładniejszą, bo na taką zasługujesz (i to wcale nie wazeliniarstwo
![]() ![]() Bewix: dziękuję prześlicznie ![]() Kate Polak: danke for ju wery macz ![]() Mgławica: Nie wiem czy odpisywałam, ale jakby co piszę: Kuba Ręczny (najpiękniejsza z polskich czcionek) i przeogromnie dziękuję za tak miłą opinię ![]() Kamilcia_W: a tak zaraz zaskoczyłaś ![]() ![]() Sagap: Dziękuję ![]() ![]() Arizoona: Dziękuję ![]() ![]() Hejasz: ja też go pokochałam... Chyba Gail mnie tym zaraziła po raz pierwszy, chociaż jeszcze nie zwijałam papieru w sposób jaki ona go zwija... Zatem jesteśmy dwiema miłośniczkami papierkowych paseczków ![]() ![]() Kaczucha 47: Dziękuję ![]() Od razy przepraszam, że mało siedzę na waszych wątkach (tzn mało komentuję, bo nie dałabym rady wytrzymać bez oglądania), ale coś chyba wizaż ostatnio szwankuje, albo mi komp muli i zżerają mnie nerwy- ale obiecuję, że nadrobię zaległości
![]() A teraz, żeby nie było, że mój wątek zarósł pajęczynami dodaję karteczkę: pierwszy raz w większości skopiowana, ale zrobiłam tak sobie na próbę (muszę zrobić kartkę urodzinową z pszczółką) Oto ona: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
łać.: superulum superitatis kartkulus rus.: superasnaja kartkaja cze.: superecek karticzek fr.:
superą kartką jp.: superciang kartkong po polsku już brakuje słó ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
CraftMod
|
Ech, piękna kartka i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Karteczka piękna ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Karteczki quillingowe SUPER!!! Pszczółkowa kartka też fajna... cały czas wzbudzasz moją zazdrość tymi papierami
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Marika ale się uśmiałam jak przeczytałam co mi napisałaś...pragnę cię poinformować że stałyśmy w tym samym korku tylko po przeciwnych stronach...ja nie stałam tak długo bo TŻ znalazł objazd ale paznokcie zdążyłam wymalować łącznie z wzorkami...a później tylko na CB informowałam ludzi o objeździe...śmiesznie było...
a karteczka jest bardzo wesolutka...dopracowana w każdym calu...zresztą nie spodziewam się po Tobie braku profesjonalizmu...jestem pewna ze pszczółki sama malowałaś tym bardziej podziwiam... ![]()
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
i jeszcze sie dowiaduje(prawie), ze sama rysowalas czy nalowalas :P Pszczolki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
Kate Polak: hehehe... się uśmiałam
![]() ![]() Nirshya.dwbh.: dziękować i tyle ![]() ![]() Arizoona: żeby nie było: ja też je bardzo lubię tylko większość ma manię zmieniania, przeinaczania itp. ![]() ![]() Gps06: a tam zaraz zazdrość... ja się z chęcią podzielę jakby co ![]() ![]() Kamilcia_W: ehhh... ten korek... A najgorsze było to, że stałam tak długo ponieważ byli panowie źle skoordynowani, bo po drugiej stronie korek był tak na maksymalnie 5 samochodów... Nie muszę mówić jak to wyglądało z drugiej skoro ja osobiście stałam godzinę a za mną było jakieś 4 razy więcej samochodów ![]() ![]() ![]() Kasiula=): się cieszę przeogromnie, że się podoba ![]() A oto cześć dzisiejszych karteczek (część bo reszta nieskończona)... Ta bordowa ma wyżej ten zwitek nutkowy, tylko się obsunął jak postawiłam kartkę (koleżanka dla której byłą robiona kartka stała już obok, więc już nie robiłam kolejnych zdjęć)- zatem proszę o odrobinę wyobraźni i przesuniecie tego cudactwa ciut wyżej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Was wszystkie za takie piękne kartki
![]() ![]() ![]() Teraz jak jestem w sklepie czy Weritasie to zwracam uwagę na kartki wykonane ręcznie a nie takie drukowane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Marika śliczne karteczki...aż mi głupio się zrobiło że ja się tak na chorobowym obijam...normalnie zadzieram kiecę i biorę się za zaległą księgę...i sie nie martw bo tu łańcuszku muszą pracować, ja też będę "inspirowała się" Twoimi...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ciul powiem to ![]() ![]() ![]() ......................... ......................... .................... podobają mi się najbardziej ze wszystkich dotychczasowych zazdroszczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
zoo27: witam na moim wątku i w ramach powitania podwójny buziak
![]() ![]() ![]() Kamilcia_W: to do roboty Dzioucha ![]() ![]() ![]() Kate Polak: Powiedziałaś to? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz jeszcze jedna kartka bzykowa: miała być na urodziny, przede wszystkim zwałowa, dla właścicielki pasieki (czy jak się zwie domek os i innych stworzeń)... Wyszła taka... Miejmy nadzieję, że się spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
no jakoś to wykrztusiłam...ale prawdę powiedziałam...zakochałam się w tych kartkach miłością piękną i czystą
![]() ![]() a ta też fajoska i wiesz z czym mi się kojarzy???? z tą pszczołą z mokrych gazet - normalnie replika ![]() ![]() buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.