tak bardzo chce sie ZAKOCHAĆ :)) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-27, 13:17   #421
201611241302
Konto usunięte

Dot.: tak bardzo chce sie ZAKOCHAĆ :))

Też bym chciała..kiedyś znów kochać.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 14:07   #422
ijaa
Zakorzenienie

Skoro wpis tu ma szczęscie mi przynieść to piszę: też zakochać się chcę, z wzajemnością oczywiście!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 14:25   #423
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Też chiciałabym się bardzo zakochać Z wzajemnością przede wszystkim.. Pomimo, że mam dużo czasu, to i tak czasem czuję się ogromnie samotna
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 15:38   #424
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

jak większość z Was chciałabym się zakochać z wzajemnością. brakuje mi bliskiej osoby...
Stary 2009-03-27, 16:17   #425
Inci
Raczkowanie

miłość ? ..same z nią kłopoty , przewaznie nie przynosi nic dobrego , to dosć trudne ale ja np wole nie przywiązywać sie do nikogo , nie kocham nikogo, kocham tylko swój charakter, no coz to napewno jest ekscytujące całe te kochanie , bo w koncu to czesc zycia człowieka ,ludzie mają taką słabosc ze muszą kogoś darzyć uczuciem, zresztą najgorsze jest to ze cała ta miłość nadaje sens zyciu , gorzej jest jak stracisz ten sens
tak szczerze mówiąc to tez chciałabym sie zakochać ,niestety to rowniez lezy w mojej ludzkiej naturze
Skupiona groza twej symetrii?

http://www.monsters.wp.pl/?ac=vid&vid=200127001 ..... jesteś ciekawa?sprawdź
Inci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-27, 16:30   #426
mychamycha
Zakorzenienie

Nie będę się wybijać i powiem: Też marzę o zakochaniu, ale wyłącznie odwzajemnionym. Czekam już pięć lat... To poprzednie i zarazem pierwsze było nieodwzajemnione. Więc teraz chyba powinno być sprawiedliwie
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 07:59   #427
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inci Pokaż wiadomość
miłość ? ..same z nią kłopoty , przewaznie nie przynosi nic dobrego , to dosć trudne ale ja np wole nie przywiązywać sie do nikogo , nie kocham nikogo, kocham tylko swój charakter, no coz to napewno jest ekscytujące całe te kochanie , bo w koncu to czesc zycia człowieka ,ludzie mają taką słabosc ze muszą kogoś darzyć uczuciem, zresztą najgorsze jest to ze cała ta miłość nadaje sens zyciu , gorzej jest jak stracisz ten sens
tak szczerze mówiąc to tez chciałabym sie zakochać ,niestety to rowniez lezy w mojej ludzkiej naturze
chyba jestem bardzo podobna do Ciebie..

chociaz .. chyba sie zakochalam.. i teraz np po takiej klotni z "moim" to tak naprawde czuje

ale z tym ze to samo klopoty masz racje..
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-27, 21:03   #428
Thai
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maaadi Pokaż wiadomość
szczescie mowicie..

ja bym chciala zapomniec.. on mi nie daje, wciaz robi nadzieje..
a kazdy mowi ze lekiem na jednego faceta jest nastepny. ale nic na sile
chociaz chcialabym uwierzyc ze sie uda
Heh.. mam tak samo ;] Chyba rujnuje sobie teraźniejszość bo jestem zapatrzona w przeszłość. Chciałabym znowu być szczęśliwa z kimś. Ostatnio ta samotność staje się wręcz obsesją , jak widze zakochaną pare - coś się we mnie łamie . No ale nie pozostaje nic innego jak mieć nadzieje

Buziaki dziewczyny

Thai jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 09:47   #429
erratic
BAN stały

a u mnie jest zupełnie pogmatwanie.... chciałabym się zakochać, patrzeć na faceta i się rozpływać, że jest mój, że jest ze mną, że mnie kocha i tęskni gdy się nie widzimy.
a co najlepsze mam faceta... Mój TŻ jest wspaniałym facetem, co prawda nie jesteśmy zbyt długo razem ale jemu bardzo na mnie zależy... A ja nic nie czuję. Zero iskry gdy mnie całuje, gdy mówi jak mu zależy... Ideał-przystojny,inteligentny,m yślący o przyszłości, z poczuciem humoru, przyniósłby mi gwiazdkę z nieba... A ja choć bardzo chciałabym coś do niego poczuć-nic... Jestem tak zimna, że aż mnie to przeraża.
erratic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-28, 16:37   #430
Kaza86
Rozeznanie

GG do Kaza86

Ajj, ja też bym tego chciała (oczywiście z wzajemnością )
Kaza86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-03, 19:38   #431
fiitnesss
Raczkowanie

oj ile ja bym dała za to żeby się wkońcu ZAKOCHAĆ ze wzajemnością. Już powoli trace w to wiarę!
fiitnesss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-03, 19:47   #432
Cocoamore
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez erratic Pokaż wiadomość
a u mnie jest zupełnie pogmatwanie.... chciałabym się zakochać, patrzeć na faceta i się rozpływać, że jest mój, że jest ze mną, że mnie kocha i tęskni gdy się nie widzimy.
a co najlepsze mam faceta... Mój TŻ jest wspaniałym facetem, co prawda nie jesteśmy zbyt długo razem ale jemu bardzo na mnie zależy... A ja nic nie czuję. Zero iskry gdy mnie całuje, gdy mówi jak mu zależy... Ideał-przystojny,inteligentny,m yślący o przyszłości, z poczuciem humoru, przyniósłby mi gwiazdkę z nieba... A ja choć bardzo chciałabym coś do niego poczuć-nic... Jestem tak zimna, że aż mnie to przeraża.
Nie martw się Pewnie po prostu tego etapu w swoim związku nie przeszłaś, ale żeby kochać nie trzeba być zakochanym Na samych uczuciach się daleko nie zajedzie, ważne jest to, jak się przy swoim TŻcie czujesz, czy macie wspólne poglądy itp., bo miłość to nie uczucie.

https://www.siepomaga.pl/tomekcieciorko
https://www.siepomaga.pl/ratunekdlaadasia
http://rycerzeiksiezniczki.pl/kids/szymon/?lang=pl
Cocoamore jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-03, 19:52   #433
ckin2u
Zakorzenienie

a ja bym chciala sie.. odkochac
Stary 2009-06-04, 08:57   #434
kasia_1402
Rozeznanie

teraz chce tylko...wzajemności
Stary 2009-06-04, 09:53   #435
Wyindywidualizowana
Raczkowanie

Ja chcę!!! Tylko z wzajemnością.

Wyindywidualizowana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 11:07   #436
Vonnie
Raczkowanie

Ja zawsze chcialam sie zakochac, to bylo nawet moje postanowienie noworoczne Od jakiegos czasu spotykam sie z kims, jest bardzo fajnie i czuje, ze powoli zaczynam sie w nim zakochiwac, a on we mnie... Boje sie, bo nie chce zostac po raz kolejny skrzywdzona... a z drugiej strony jak dlugo mozna sie uciekac przed uczuciami...
Vonnie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-04, 12:52   #437
danuskahehe
Raczkowanie

kurcze jak bardzo mnie ten wątek dotyczy... nie spotkałam jeszcze nikogo kogo bym kochała. Czekam i czekam!
Stary 2009-06-06, 23:19   #438
miu miu
Wtajemniczenie

Ja chcę się zakochać ponownie. Z wzajemnością.
Stary 2009-06-10, 06:34   #439
ckin2u
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vonnie Pokaż wiadomość
Ja zawsze chcialam sie zakochac, to bylo nawet moje postanowienie noworoczne Od jakiegos czasu spotykam sie z kims, jest bardzo fajnie i czuje, ze powoli zaczynam sie w nim zakochiwac, a on we mnie... Boje sie, bo nie chce zostac po raz kolejny skrzywdzona... a z drugiej strony jak dlugo mozna sie uciekac przed uczuciami...
nie boj sie nie warto sie bac..
trzeba zawsze probowac
co ma byc to bedzie..
i trzeba cieszyc sie chwila
wiec nie mysl tylko sie zakochuj, o !

Powodzenia

Cytat:
Napisane przez danuskahehe Pokaż wiadomość
kurcze jak bardzo mnie ten wątek dotyczy... nie spotkałam jeszcze nikogo kogo bym kochała. Czekam i czekam!
Nigdy nie bylas zakochana?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-25, 22:31   #440
creatka
Zadomowienie

Hej dziewczyny a ja mam dość dziwny problem bo jest chłopak w moim życiu który mnie kocha wyznał mi tą miłość kilka razy jest bardzo przystojny naprawdę bardzo bardzo już jestem po liceum ale poznałam go w ostatniej klasie tzn on zagadał do mnie byłam taka szczęśliwa mamy prawie identyczne charaktery hehe ale nie czuję tego czegoś a tak bym chciała nie wiem czemu.. winą jest może to że mało się widujemy?? już sama nie wiem a tak bym chciała go kochać jest taki fajny taki podobny mamy tyle tematów taki przystojny.... ale nie ma tej iskierki i boję się że zostanie to już tak.... a on cały czas czeka na mnie...
creatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 16:23   #441
Kaname
Zadomowienie

Natknęłam się na ten wątek przypadkowo, a wstrzelił się w moje pragnienie idealnie. Przeczytałam wszystkie posty i rzeczywiście, coś jest na rzeczy, że przynosi szczęście, dlatego i ja zostawiam tu swój wpis, życząc sobie żebym zakochała się do szaleństwa w odpowiednim chłopaku i który odwzajemniłby moje uczucie.

Patrzcie, dziewczyny, kolejny rok lada moment będzie się z nami żegnał, znów przyjdzie kolejny... Co tam u Was teraz słychać? Jesteście szczęśliwie zakochane?

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które tu pisały i mam nadzieję, że może uda się reaktywować ten wątek. Buźki!
Stary 2010-11-24, 22:07   #442
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
Też bym chciała..kiedyś znów kochać.
Od roku jestem zakochanaz wzajemnością.

Ten wątek działa hehe.
Jeśli czegoś mocno pragniemy to przyjdzie do nas. Pozytywy !
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-24, 22:19   #443
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

Jeśli ten wątek przynosi szczęście- to i ja się wpiszę...

Dziś właśnie rozmawiałam z moją koleżanką o tym, że już nie ma prawdziwych facetów- a jak są, to niestety zajęci. I nagle go zobaczyłam... to znaczy znam go już od 2 miesięcy, nawet pewnego dnia po dłuższym z nim przebywaniu mi się spodobał, ale wciąż nie byłam do końca przekonana czy pociąga mnie fizycznie... jak go zobaczyłam dzisiaj... ach, to było coś pięknego. Właśnie przyszedł z dworu, miał taki piękny uśmiech na ustach, iskry w oczach, wyglądał wprost cudownie... rozmawiałam z nim chwilkę. Widziałam jak jego oczy się uśmiechają do mnie, był taki miły, taki rozpromieniony. Wtedy coś mnie dopadło.
Teraz wiem, że się zauroczyłam... Nie znam go za wiele, choć już trochę gadaliśmy ze sobą. On w sumie sam mnie zaczepił i się przedstawił w pazdzierniku. Ale on jest taki ogólnie otwarty do wszystkich, więc za wiele sobie nie myślę Bardzo bym chciała, żeby coś z tego było... to jest coś zupełnie innego niż poprzednie moje obiekty westchnień... Tak bardzo bym chciała!!! Żeby to rozwinęło się w coś wspaniałego.
Aż na samą myśl o Nim serce mi szybciej bije.

Miłości, przybywaj!

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle

Edytowane przez magica
Czas edycji: 2010-11-24 o 22:21
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-25, 12:34   #444
ashika
Raczkowanie

Noo u mnie to ciężko żeby się zakochać... bo to musi być takie totalne wooow, przysłowiowa strzała amora i wariuję ( tzn. wszyscy mam wrażenie że patrzą na mnie jak na wariatkę) ale ja tak już mam. I do tej pory zdarzyło się to tak naprawdę 2 razy. Jeśli od razu nie czuję tego tzw. wow to wiem że z tego nic nie będzie ( najczęściej wtedy koleś czuje coś do mnie, a im dłużej się stara to tym bardziej swoim zachowaniem mnie odstręcza) nie znoszę facetów którzy łażą za mną jak pies ogrodnika, i się płaszczą np. kiedy wyszłam do toalety i nie było mnie kilka minut bo była kolejka ten potrafił napisać do mnie z 6 smsów typu: Gdzie jesteś myszko, niunia - no właśnie nie znoszę jak facet nazywa mnie niuną , taki koleś na wstępie jest stracony.
Po moim eks twierdzę że chyba nie ma normalnych wolnych facetów na tym świecie, bo albo się trafi desperat szukający żony bo mu latka lecą, albo podrywaczo - wyrywacz , który liczy tylko na jednorazowe tournee, albo właśnie totalna fajtłapa - w moim rozumieniu chłop ze wsi ( żeby nie było nie mam nic przeciwko ludziom ze wsi) jadący gwarą.

Chcę się zakochać w kimś normalnym z wzajemnością!!!

Edytowane przez ashika
Czas edycji: 2010-11-25 o 12:47
ashika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-11-26, 15:58   #445
Kaname
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Jeśli ten wątek przynosi szczęście- to i ja się wpiszę...

Dziś właśnie rozmawiałam z moją koleżanką o tym, że już nie ma prawdziwych facetów- a jak są, to niestety zajęci. I nagle go zobaczyłam... to znaczy znam go już od 2 miesięcy, nawet pewnego dnia po dłuższym z nim przebywaniu mi się spodobał, ale wciąż nie byłam do końca przekonana czy pociąga mnie fizycznie... jak go zobaczyłam dzisiaj... ach, to było coś pięknego. Właśnie przyszedł z dworu, miał taki piękny uśmiech na ustach, iskry w oczach, wyglądał wprost cudownie... rozmawiałam z nim chwilkę. Widziałam jak jego oczy się uśmiechają do mnie, był taki miły, taki rozpromieniony. Wtedy coś mnie dopadło.
Teraz wiem, że się zauroczyłam... Nie znam go za wiele, choć już trochę gadaliśmy ze sobą. On w sumie sam mnie zaczepił i się przedstawił w pazdzierniku. Ale on jest taki ogólnie otwarty do wszystkich, więc za wiele sobie nie myślę Bardzo bym chciała, żeby coś z tego było... to jest coś zupełnie innego niż poprzednie moje obiekty westchnień... Tak bardzo bym chciała!!! Żeby to rozwinęło się w coś wspaniałego.
Aż na samą myśl o Nim serce mi szybciej bije.

Miłości, przybywaj!
Też lubię pogadać z koleżanką o tym, że normalnych, fajnych chłopaków już nie ma Życzę zatem, żeby znajomość rozwinęła się całkowicie po Twojej myśli!

Cytat:
Napisane przez ashika Pokaż wiadomość
Noo u mnie to ciężko żeby się zakochać... bo to musi być takie totalne wooow, przysłowiowa strzała amora i wariuję ( tzn. wszyscy mam wrażenie że patrzą na mnie jak na wariatkę) ale ja tak już mam. I do tej pory zdarzyło się to tak naprawdę 2 razy. Jeśli od razu nie czuję tego tzw. wow to wiem że z tego nic nie będzie ( najczęściej wtedy koleś czuje coś do mnie, a im dłużej się stara to tym bardziej swoim zachowaniem mnie odstręcza) nie znoszę facetów którzy łażą za mną jak pies ogrodnika, i się płaszczą np. kiedy wyszłam do toalety i nie było mnie kilka minut bo była kolejka ten potrafił napisać do mnie z 6 smsów typu: Gdzie jesteś myszko, niunia - no właśnie nie znoszę jak facet nazywa mnie niuną , taki koleś na wstępie jest stracony.
Po moim eks twierdzę że chyba nie ma normalnych wolnych facetów na tym świecie, bo albo się trafi desperat szukający żony bo mu latka lecą, albo podrywaczo - wyrywacz , który liczy tylko na jednorazowe tournee, albo właśnie totalna fajtłapa - w moim rozumieniu chłop ze wsi ( żeby nie było nie mam nic przeciwko ludziom ze wsi) jadący gwarą.

Chcę się zakochać w kimś normalnym z wzajemnością!!!
O matko, co to za nadgorliwy typ z tymi sms-ami :/ coś w tym jest, że jak się spotka na swej drodze różnych typków to potem ciężko uwierzyć, że istnieją jeszcze na świecie normalni, porządni faceci. Ja mimo wszystko wierzę, ale z dnia na dzień ubywa tej wiary
Stary 2010-12-12, 15:31   #446
agila negra
Zadomowienie

A no to i ja się odezwę, skoro działa no i skoro tak wątek podupadł :P
Jakiegoś totalnego doła mam ostatnio jeśli chodzi o to. Marzę o kimś, kto by mnie wspierał, z kim mogłabym porozmawiać zarówno poważnie jak i o kompletnych pierdółkach , pośmiać się, poczuć bliskość tej drugiej osoby, czy nawet po prostu być obok. Chyba jeszcze nikogo takiego w moim życiu nie było i chciałabym, żeby się pojawił. Bardzo, bardzo, bardzo.
Stary 2010-12-12, 16:38   #447
Silenzio
Raczkowanie

To ja też coś napiszę...
Życzę Wam wszystkim miłości ze wzajemnością...
Aby znalazła Was ta druga połówka(albo Wy ją;P)...
A czy sama chciałabym miłości...?
Jeśli zajrzałam na ten wątek(choć całkiem przypadkiem!) to coś musi być na rzeczy.
Chciałabym się zakochać...
ze wzajemnością...
chcę się poczuć kochaną...
i kochać
Silenzio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-12, 16:47   #448
nat92
Zadomowienie

GG do nat92

Cytat:
Napisane przez nat92 Pokaż wiadomość
Też chiciałabym się bardzo zakochać Z wzajemnością przede wszystkim.. Pomimo, że mam dużo czasu, to i tak czasem czuję się ogromnie samotna
Hehe, nawet nie wiedziałam, że się tutaj kiedyś wpisywałam Ten wątek faktycznie przynosi szczęście (patrz data w podpisie )!
nat92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-12, 19:16   #449
nurtia
Raczkowanie

Oj chciałabym bardzo,ale tylko ze wzajemnością
Stary 2010-12-12, 19:28   #450
Lolaa87
Zadomowienie

Oj ja też

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości