![]() |
#421 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Prezenty dla mamy
ja przychodze z tym samym problemem co w zeszlym roku, mianowicie na przestrzeni 37 dni moja mama ma 51 urodziny, imieniny i jest dzien mamy
![]() ![]()
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
a moja mamuska ma 50te urodziny w dzien matki
![]()
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzień matki zbliża się wielkimi krokami, więc możemy w tym wątku dzielić się pomysłami jak umilić ten czas naszym rodzicielkom
![]() zapraszam do wypowiadania się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DZIEŃ MATKI - zbiorczy.
Mój prezent kwitnie w linku w podpisie...
![]() Własnoręcznie robiony, od serca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Dot.: DZIEŃ MATKI - zbiorczy.
Jest caly wątek o prezentach dla mam na prezentowym
![]()
![]() |
#426 |
BAN stały
|
a ja jej kupiłam z tego tekstu z legalnej blondynki co bathory zapodała masaż i kwiaty kurierem wysle bo mieszkam w innym miescie niz ona
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post27097082 ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- http://www.legalnablondynka.pl/uroda...-renesans.html dziżassss |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
Na dzień mamy który ostatnio obchodziliśmy postanowiłam sprezentować mojej coś niestandardowego. Otóż wybrałam najładniejsze zdjęcie mojej rodzinki z dziećmi i mężem i wysłałam do galerii internetowej time4art, która wydrukowała moje zdjęcie na płótnie i podrasowała kolory za naprawdę niewielkie pieniądze. Co więcej obraz miałam w domu 24 h po złożonym zamówieniu
![]() ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2014-05-22 o 09:41 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
a ja upiekłam tartę z mascarpone i truskawkami oraz babeczki z galaretką z truskawkami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- no i własnoręczną kartkę zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
Ja mojej kupiłam tusz i błyszczyk, bo chciała tusz.
Kilka dni wczesniej miała imieniny i dostała spory prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Przyczajenie
|
Prezent dla mamy do 40 urodziny
Co plecacie tak do 100zł ?
myślałem o tym http://www.mango.pl/uroda/profesjona...dklad_matujacy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla mamy do 40 urodziny
Podkład to może sobie sama kupić, zresztą trzeba go wcześniej przetestować na własnej skórze vel twarzy.
![]() |
#433 |
Przyczajenie
|
mozecie cos polecic z allegro ? jakies fajne zestawy kosmetykow , czy cos takiego , nie znam sie w ogole na tym : ))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Przyczajenie
|
nie , nie nosi zadnych lancuszkow i tego typu świecidełek , cos tam na pewno ma ale rzadko to nosi
urodziny ma 22 wrzesnia i chcialbym sie juz w cos zapopatrzyc zeby nie robic tego na ostatnia chwile zdaje sie na was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Przyczajenie
|
Zwiekszmy budzet do 200
nie ma co tam dusic kasy co do biżuterii to raczej nie nosi , ma cos tam ale rzadko zaklada zdaje sie na was : ) co powiecie o tym ? http://allegro.pl/szkatulka-na-bizut...798284869.html Edytowane przez okar19 Czas edycji: 2011-09-01 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
po co szkatułka skoro nie jest pasjonatką biżuterii i ma zaledwie "coś tam", może lepiej jakiś karnet do spa albo coś praktycznego ? np.garnek ,ale to wiadomo jednych ucieszy a innych załamie
![]() |
#438 |
Przyczajenie
|
nie jestem dobry w te klocki i moze sa jakies fajne nietypowe rzeczy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
ale to musisz trochę powiedzieć
![]()
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Kupon/ karnet do Spa jest całkiem fajnym pomysłem, warto rozejrzeć się za czymś takim. Albo zabierz mamę na kolację do jakiejś fajnej restauracji?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
BAN stały
|
Ja kupiłam mamie na Dzień Matki patelnię grilową. Dokładnie coś takiego - http://www.stylowazastawa.pl/produkt...OLLECTION.html
Moja mama non stop dba o linię, więc trafiłam w sedno. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Prezent dla mamy. Pomocy!
Na pierwszych 2 stronach nie znalazłam tego tematu (dość dziwne, bo zawsze mam problem właśnie z rodzicami :P), więc pozwoliłam sobie założyć.
Wraz z siostrą planujemy kupić mamie prezent na święta... No ale jak co roku, mam duży problem. Być może dlatego, że takie typowe prezenty dla kobiet raczej nie będą udane. Mama jest naturalna, nie używa wielu kosmetyków, więc nic z tych rzeczy "nie przejdzie" ![]() Ma bzika na punkcie książek (głównie Chmielewską, ale ma tyle jej tytułów, że ciężko będzie kupić coś, czego już nie ma). W przypadku książek również jest wybredna, i tu nie chodzi o gatunki, co jeszcze bardziej utrudnia sprawę! :/ Teraz czyta Zmierzch, serię Dom Nocy, ma już wszystkie części, a trochę obawiam się kupić jej coś innego "wampirzego", bo wiem, że czytając moją książkę, również o wampirach, nie była zachwycona. Wszystkie akcesoria do gotowania odpadają, widać, że po tylu latach ma dość gotowania, nie sprawia jej to wielkiej przyjemności. Lubi relaksować się na fotelu, palić papierosy i czytać/rozwiązywać krzyżówki. Kiedyś myślałam czy nie zainteresować jej robótkami jakimiś ale mnie wyśmiała xD W zeszłym roku kupiłyśmy książki, bo wiedziałyśmy, jakie chce, w tym roku nie chcemy się powtarzać, bo zawsze na jakieś okazje kupujemy jej książki, ulubione słodycze itp. Chciałybyśmy dać jej coś nowego, nietypowego ale jednocześnie coś, co mogłoby ją zainteresować. Z rzeczy które lubi... hm... kryminały, jakieś romantyczne książki (z tego co zauważyłam ![]() Macie jakieś pomysły? Może na przykładzie Waszych mam? Ich hobby? Zajęć na weekendy, wieczory? Lub może miłych drobiazgów? Chętnie wysłucham każdej propozycji ^^
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla mamy. Pomocy!
Może jakaś gra właśnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
ojezu zabiłaby mnie za bingo
![]() a karnisz... to byłby raczej niewypał. Chociaż faktycznie mogłabym pomyśleć o czymś do domu. Tylko znowu - ciężko trafić w jej gust :P
szukam lakierów (bordo, czarny), farb akrylowych i podobrazi ![]() Proszę odpowiadaj u mnie. Zapraszam do wymiany! ![]() Książki i telefon nokia 2220 slide Ciucholand Różności handmade i 3 pendrive'y. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
kupon do księgarni
z książek Christian Jacq (starożytny Egipt), Meg Cabot (o dziewczynie ze zdolnościami parapsychicznymi), Larson Stieg (Milenium - kryminał) sudoku płytka z filmem Zmierzch |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
Jak mama lubi czytać to bon do empiku albo merlina może być dobrym rozwiązaniem, przynajmniej kupi to co się jej naprawdę będzie podobać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
![]()
kup jej karnet na masaż...godzinka masażu około 60zł...zrelaksuje się i napewno będzie zadowolona ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że to najodpowiedniejsze prezenty dla mam:
*kubek ze swoim zdjęciem i napisem 'kocham cię mamo' [sama tak zrobiłam, była bardzo zadowolona] *większe pudełko, a w niej śliczne korale. pudełko na pewno się przyda, jeśli twoja mama lubi tego typu błyskotki. *masaż. *masażer do stóp [moja mama dostała kiedyś na urodziny ![]() *łańcuszek, bransoletka, zegarek. *książkę kucharską, aby gotowała pyszności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-11
|
Idealny prezent dla mamy to poduszka Bambosh! znajdziesz ja na allegro wpisując Bambosh.
jest super! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.