![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kosmetyki L'Oreal True Match
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem. Ale widzę tutaj dużo osób ma jasne odcienie, więc gdzie można je dostać?? Chyba wszyscy nie mieszkają za granicą?
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
być może jesteś bardziej blada. ja w zimie jestem bardzo blada i ten kolor nawet jest nawet delikatnie jaśniejszy, ale trudno mi teraz sobie przypomnieć numer....
a być może u mnie w sklepach kolory tm były wybrakowane, bo najjaśniejszy jaki znalazłam był dużo ciemniejszy od tego co mam teraz, w dodatku wpadał w róż ![]()
![]() |
#426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dostępne są wszystkie kolory i w dodatku puder ma lepszy skład niż TM na polskim rynku. Nie rozumiem dlaczego w polskich sklepach dostępne są tylko ciemne kolory. Przecież wiele polek ma jasną skórę i nie wszystkie chodzą na solarium. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Przyczajenie
|
Oj W4 czy N4 spełniły moje marzenia. Niczym się niemal nie różnią. WiN5 są już troszkę za ciemne, a NiW3 za jasne. Fluid jest lekki, nie tworzy efektu maski, doskonale się dopasowuje i co najważniejsze kryje wszystkie niedoskonałości
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- jeśli kupisz W1 będzie pasował idealnie ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- na allegro jest pełno jasnych odcieni. Ale takie odcienie jak W 3 czy N3 też są jasne...ciemne zaczynają się do 4. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- nie...literka 1 jest zawsze najjaśniejsza. I proponuję W1 jako najjaśniejszy odcień. Wszystkie W są jasne, dla osób z bladą cerą, C mają lekko różowaty odcień, więc mogą się odznaczać - nie polecam. Do cery średniej polecam true match N - neutralne. Ale dla Ciebie, skoro szukasz bardzo jasnego, polecam W1. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- pewnie kupiłaś C. Wszystkie C wpadają w róż. Najbardziej nr od 4 wzwyż. Polecam W1 - jeśli koniecznie szukacie najjaśniejszego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() ![]() Od jakis 2 miesiecy mysle nad kupnem tego pudru mineralnego True Match, gdzie czytam opinie na jego temat to sa bardzo dobre ![]() ![]() ![]() ![]() z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zadomowienie
|
a nie mozesz zmyc chusteczką nawilzana i nalozyc od poczatku?
![]() kiepski jest ten true match, ja wyrzucilam ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Zakorzenienie
|
TM był moim pierwszym pudrem"mineralnym",potem używałam everydays minerals,mineralnego clinique,joppa minerals i ze zdziwieniem stwierdzam,że żaden nie zrobił mi tak pięknej cery jak własnie true match minerals-co mnie również dziwi.Wszystkie inne poszły w świat i zostaje przy TM i w związku z tym mam do was dziewczyny pytanie-chciałabym wypróbowac wersje bare naturale,nasz true match mam W4 i wiecie może jaki byłby odpowiedni W4 kolor bare?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
jaki kolor pudru mineralnego?
Wizażanki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Konto usunięte
|
Dot.: jaki kolor pudru minetalnego?
Liczysz ze widzac Ciebie tylko na zdjeciu podamy Ci numerek koloru??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam za OT, ale padlam ze smiechu ujrzawszy tytul
![]()
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
no ,fakt-literówka mi się wkradła . Przepraszam. A co do pudru to loreal takowy posiada...nawet na KWC jest wzmianka o nim-L'Oreal, True Match Minerals. Może rzeczywiście mam za duże wymagania,by na podstawie zdjęcia go dobrać, ale nie miałam nic złego na myśli i raczej na tak uroczą "uprzejmość" nie zasłużyłam,ale dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Idź np. do Rossmana, maźnij grubszą warstwą kilka kolorków, wyjdź ze sklepu i sprawdź w świetle dziennym który najbardziej stapia się ze skórą, a jeśli będziesz miała dylemat który odcień z dwóch wybrać to bierz ten jaśniejszy
![]()
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
Ten puder nie jest takim prawdziwym pudrem mineralnym. Warto przegrzebać watek mineralny. Ja jak kupuje puder to najpier ubabram cała reke w celu sprawdzenia koloru, następnie tymi które najlepiej wyglądały na ręce smaruje paszcze, zazwyczaj jestem zadowolona z koloru jaki wybiore prz tym sklepowym oswietleniu, choc jako bledziuch zawsze biore najjasniejszy odcien, warto poczytać na kwc czy puder nie ciemnieje na twarzy z upływem czasu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Loreal nie ma w ogóle połowy kolorów nigdzie ![]() ![]() ja swojego N6 szukałam w 5 słownie ; PIĘCIU drogeriach i NIGDZIE nie ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
Nie polecam pudru O'loreal ! Naprawdę ! Pędzel jest fatalny a sam puder nie nadaje zamierzonego efektu skóra jest w nim jak w masce nie przepószcza wody skóra nie oddycha. Polecam natomiast puder z lacome a jeśli chodzi o kolor polecam Ci nieco morelowy odcień rozświetli Twoją skórę , najlepiej by był jeszcze transparentny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki kolor pudru mineralnego?
Poprawiłam literówkę i przesunęłam na właściwe forum.
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
przesuwam do wątku o l'oreal
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
Mam do Was prośbę o pomoc w doborze koloru. Stosuję bare naturale odcień 456 soft ivory, ale jest dla mnie za jasny. po nim jestem blada. Wiec na wierzch muszę nakładać true match odcien N6 honey glow ( zaproponowany w perfumerii, jako dość jasny...a w rzeczywistości nadaje się do dobrze opalonej buźki )aby lekko przyciemnić buźkę Moje pytanko: Czy bare naturale odcień Nude beige jest lekko ciemniejszy od soft ivory? Czy z True Match z jasnych kolorów dla jasnej cery odpowiedni będzie W1 golden Ivory? Czy nie jest za ciemny? Próbowałam próbkę N1 i jest dla mnie za ciemny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- nie polecę Ci odcienia na podstawie zdjęcia, ale może przetestuj N4 albo N3....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
witam
![]() zrobilam zakupy na allegro i zastanawiam sie czy zrobilam dobrze... otoz zastanawialam sie nad true match (tym prasowanym z lusterkiem), nad odcieniem W6 i W7. uzywalam tego "mineralnego" z pędzelkiem, numerek W5... i byl troszke za jasny jak dla mnie. na stronie loreala (amerykanskiej) jest paletka kolorow, W7 wydawał mi sie bardzo pomaranczowy... moze któraś z Was ma porownanie? i wie jak wygląda odcien W6 i W7? a najlepiej w stosunku do W5 ![]() ![]()
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
w sumie to już znalazłam odpowiedz w waszych postach, ale chce się upewnić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
chodzi mi o true match podkład. mieszkam w anglii i widzialam w3 i jest on dla mnie za ciemny. a dziewczyny pisza ze dla sniadej karnacji jest ok czy moze w3 w Polsce jest ciut jasniejszy. jaka jest kolorówka w Polsce chodzi mi o N i W
Edytowane przez migotka007 Czas edycji: 2009-06-01 o 00:51 Powód: brak pełnego tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nowy mineralny puder LOREAL-TRUE MATCH-ktos ma?
słuchajcie, mam takie pytanko ponieważ na co dzień używam podkładu rimmel cool matte mousse na zmianę z vichy dermablend - oba odcienie NUDE, które są minimalnie za ciemne, ale na prawdę tego prawie w ogóle nie widać. chciałabym sobie sprawić puder mineralny tylko nie wiem jaki kolor by mi najbardziej pasował. zastanawiałam się nad W4 Golden Beige, ale nie wiem czy nie będzie za ciemny/jasny? jak myślicie, co proponujecie? z góry dziękuje
![]() Edytowane przez pani dolar Czas edycji: 2009-06-01 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy mineralny puder LOREAL-TRUE MATCH-ktos ma?
Witajcie!
Potzrebuję Waszej pomocy w doborze podkładu Loreal True Match. Obecnie używam N5 ale wydaje mi się, że jest nieco jasny jak dla mnie, jakiś czas temu miałam C4.Ogólnie mam jasną karnację ale zdaje mi się ,że C4 jest lepszy dla mnie. Nie należe do mulatek ale za jasna też nie jestem. Proszę doradźcie który kolor wybrać. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Witajcie! Potzrebuję Waszej pomocy w doborze podkładu Loreal True Match. Obecnie używam N5 ale wydaje mi się, że jest nieco jasny jak dla mnie, jakiś czas temu miałam C4.Ogólnie mam jasną karnację ale zdaje mi się ,że C4 jest lepszy dla mnie. Nie należe do mulatek ale za jasna też nie jestem. Proszę doradźcie który kolor wybrać. Pozdrawiam
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
![]()
Używam Bare Naturale od 10 miesięcy i po tym czasie mam więcej uwag.
1. Przy wysokich temperaturach na twarzy robi się maska. 2. Sztuczne oświetlenie (zwłaszcza świetlówki) sprawiają, że makijaż wygląda jak tapeta (nawet jeśli jest nałożony jedną cienką warstwą). 3. Pudełeczko z prasowanym BN wymyślił człowiek bez wyobraźni. "Łapki" przytrzymujące pędzelek wewnątrz pudełka bezustannie się odłamują i trzeba je kleić, a pędzel traci włosy. Jedynym plusem tego pudru jest to, że szybko się go nakłada. Nie jest w stanie ukryć zaczerwienień i z czasem wygląda coraz gorzej(po powrocie z pracy muszę zrobić demakijaż, bo twarz nie wygląda dobrze). Na koniec - nie rozumiem dlaczego w polskich sklepach nie można kupić odcieni jakiegokolwiek pudru L'Oreal dla osób o jasne cerze. Przecież nie każda się opala czy chodzi na solarium ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko: używam podkładu L'oreal True match w odcieniu C5 apricot sand i chcę do niego dobrać puder True Match Compact Makeup - czy odcieńC5 podkładu odpowiada odcieniowi C5 pudru? Bo przy pudrach to C5 już się nie nazywa apricot sand, ale classic beige... i trochę mnie to dziwi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.