|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ślubne wpadki
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
ożesz fuuuuj,to ja współczuje Pannie Młodej chodzic do końca wesela w zafajdanej sukni...
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
katia o tym samym pomyslalm.. fujjjj
|
|
|
#424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
koszmar, biedna Panna Młoda
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam kolejnie filmiki ale się naśmniałam!
http://pl.youtube.com/watch?v=HqM1OX...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=P-0SKH...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=u3wC1RwkXK8&NR=1 http://pl.youtube.com/watch?v=yfsrT9...eature=related
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.youtube.com/watch?v=Aj5Rec...eature=related - ATAK WESELNYCH MÓCH
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=hQZhZA...eature=related - FACETA TROCHĘ PONIOSŁO
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
Ponoć większość i tak zebrała świadkowa... Na szczęście to było już przed późno i para młoda miała się właśnie ulatniać tak więc nie było to wielką tragedią (ale na pewno było bardzo nieprzyjemne)...
|
|
|
|
|
#428 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
,ale jak patrzyłam na te wiejskie wesele,to jakiś taki niesmak poczułam
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
to ostatnie troche zenujace bylo. az mi glupio bylo ogladac
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
masz racje zenujace.... ale wogole tam na jednym z filmikow facet mial jeansy.. jak mzona w jeansach na wesele przyjsc.. nawet jelsi to sa poprawiny la mnie to jest wielka wpadka gosci... wydaje mi sie ze to tak wazny dzien ze koles moglby sie wysilic i wlozyc chociaz spodnie jakies materialowe.. niekoniecznie z garnituru... jelsi rozumiecie oco mi chodzi...
a laska w jenasach to jest dla mnie juz wogole tragedia..
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
bleee o masakra
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
martucha dokładnie się z Tobą zgadzam... nie chodzi o jakieś super ekstra ciuchy ale troche więcej elegancji! to przecież wyjątkowy dzień a nie zwykła codzienność...
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie przeciez nikt niekomu niekaze byc 2 dni w garniturze czy w sukniach balowych.. ale wystarczy troche dobrego smaku i gustu... mozna fajnie wygladac w zwiewnej sukieneczce czy w przypadku faceta w lnianych spodniach i koszuli.. wcale nie trzeba byc przez czly czas pod krawatem... zadziwiaja mnie czasem ci ludzie.. rozumiem 2 dzien no ale jednak.. ciekawe czy do opery teatru czy nawet na rozmowe w sprawie pracy tez ida w jenasach.. niektore sytuacjie wymagaja innego stroju i powinno sie to uszanowac.. szkoda ze nieprzychodza w ortalionowym dresie...
o ile jeszcze przeboleje poprawiny (aczkolwiek uwazam ze to jest tez wazny dzien na ktorym nalezy wygladac schudnie i z dobrym smakiem, adekwatnie do sytuacji..) to niewyobrazam sobi takiego stroju w 1 dzien.. poprostu zenujace...
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze bylo jak ten typ uderzyl ta swoja...te wszystkie babki co sie bily o bukiet no i ten typ co macal po tylku swoja zone na mszy.. ![]() nie lubie tez zabaw typu obmacywanki.... ale troszke ponioslo ta zazdrosna zone lub dziewczyne co uderzyla tego swojego
|
|
|
|
#435 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do strojów gości,to fakt,niektorzy chyba mylą weselne przyjecie z rykowiskiem,dlatego zakladają czasem nie te ciuszki ![]() ja najbardziej w tych filmikach uśmiałam sie z kota,ktory wlazł do kościoła,usiadl na środku,zeby sobie polizac to i owo
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja tez nie mam nic do wesel na wsi nawet takie najbardziej lubie ![]() sama mam wesele na wsi ale na pieknej i drogiej sali balowej ale bylam tez w domu kultury na wsi i super sie bawilam bylo na prawde extra wszystko zalezy od ludzi
|
|
|
|
#437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wogole nie podobają mi się też dziewczyny na weselu w spodniach...aaa przypomniało mi się, że na tym samym weselu był też kolo, który od początku ubrany był w jeansy, ale mało tego: do nich miał koszule jeansową o takim samym odcieniu spodni, jakby komplecik hehe |
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
może myślał że to rodzaj garnituru hihihi
ja też mimo że chodzę na codzień w jeansach to na wesele zawsze ale to zawsze zakładam sukienkę w końcu baba to baba i jak baba wyglądać musi a z tymo krótkimi spodenkami to masakra... w życiu bym się tak nie ubrała.. mimo że jestem szczupła itp.. beznadzieja.. ja byłam za to na weselu, gdzie była dziewczyna w sukience.. hmmm materiału na tej sukience było mniej niż na mojej bieliźnie... wesele to nie występ klubie nocnym.. a jak już biust wylatuje sam podczas tańców to już całkiem...
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem.... poprostu niektorzy ludzie maja dziwne jazdy...
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
U kuzyna mojego TŻ-a na oczepinach pan młody miał za zadanie taniec erotyczny z teściową na stole... Teściowa wywijała aż miło (nienawdzę takich zabaw, dla mnie to poniżające dla obu stron, ale oni widocznie tak lubią)... Miała sukienkę z gorsetem... I dość konkretny zarost pod pachami...
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
...No cóz,w takiej sytuacji nie pozostawało nic innego jak tylko wymyslec dodatkową zabawe pod tytułem"zbieranie na marzynkę do golenia dla tesciowej"...
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
weźcie niektóre weselne zabawy są takie durne i krępujące jednocześnie... na jednym weselu była taka zabawa że trzeba było zatańczyć różne tance jakie zagrał zespół. tanczylo sie parami i jakos juz nie pamiętam jaki byl podzial chyba jedni wylosowali na stojąco, inni na siedząco a trzecia para miala zatanczyc na leżąco... oczywiscie o północy facet juz pijany jak wskoczyła na swoją partnerke i zaczął na niej poruszac biodrami itp... laska miala krótką kiecke, facet ja nie wiem chyba sie zapędził trochę bo całość wyglądała jakby sex uprawiali... koles ani myslal skonczyc... polowa gosci sie tak zniesmaczyla, a mama tego kolesia sie jeszcze dłuuuugi czas wstydzila za swojego syna... przyznam sie ze i ja bardzo nowoczesny i tolerancyjny czlowiek nie mialam ochoty patrzec juz na tą zabawe... no ale... orkiestra tez moglaby sie zastanowic ze taki konkurs to głupota...
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Do tej pory się zastanawiam czy im się to podobało czy po prostu potrafią robić dobrą minę do złej gry... Ja bym tak nie potrafiła ![]() A jeszcze na temat zdjęć... Pannę młodą na weselu widziałam drugi raz w życiu (pierwszy przy dekorowaniu sali), ale trafiły do mnie wszystkie zdjęcia... Np. miałam okazje oblądać ściągnięte w kroku rajtuzki panny młodej oraz kawałek jej majtek . Zadzierała kiecę do filmu... Ale fotograf siedział na podłodze i cyknął fotę . Do tej pory nie rozumiem czemu nie przebrali tych zdjęć... A może ja po prostu nie mam dystansu do siebie... Ja bym w życiu nikomu nie pokazała takiego zdjęcia . W zbiorze tych zdjęć było więcej takich perełek.
|
||
|
|
|
|
#446 |
|
Wtajemniczenie
|
U koleżanki na weselu byla zabawa po oczepinach- dziewczyna która złapała welon musiała sie polożyć na krzesłach a na jej czole brodzie piersiach brzuchu i wzgórku łonowym zostaly umieszczone łyżeczki które ten ,który złapał muchę musiał ściągnąć ustami. Dobrze że to nie ja złapałam welon bo żadnej zabawy by nie było a ja zostałabym uznana za najbardziej drętwą na weselu. Ale nienawidze czegoś takiego!!!
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny czytam te wasze opisy i jestem w szoku... Kiedyś takiego czegoś nie było! Ostatnio na weselu byłam ze 2 lata temu i zabawy były normalne... Teraz za tydzień będę świadkować u siostry TŻ i muszę ją przestrzec żeby dokładnie omówiła zabawe na oczepinach z orkiestrą...
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
te zabawy to przegiecie.. ja niechce takich i zaznacze zespolowi ze jak maja sie bawic w takie zabawy to nie umie.. tragedia...
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Straszne, co się teraz dzieje. Moim zdaniem to jakieś zezwierzęcenie
Zawsze czułam się zażenowana, jak musiałam patrzeć na takie zabawy. Kiedyś, na jednym weselu pamiętam coś takiego, że kawalerowie musieli stanąć na krzesłach i włożyć sobie butelki z oranżadą w rozporki a panny coś musiały robić na kolanach,bez użycia rąk. Chyba jakoś do kieliszków nalewać. Nie pamiętam. Miałam może 10 lat. Takich rzeczy nie powinno się pokazywać dzieciom. W ogóle nie powinno ich być. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.

,ale jak patrzyłam na te wiejskie wesele,to jakiś taki niesmak poczułam

Wogole nie podobają mi się też dziewczyny na weselu w spodniach...

...