|
|
#422 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: !! ciuszki i dodatki na wymiankę !!
Niestety nic nie znalazłam ;(
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się bolerko, ale będzie za duże
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,kochana Bluzeczkę Która Ci Się Spodobała Wolalabym Wymienić Na Coś Innego,coś Co Mi Się Szczególnie Spodoba.ona Jest Nowa,z Metką,nie Używana,dlatego Będę Czekała Z Nią Na Jakieś Extra Wymianki.a Czy Wymiarki Bluzy-kangurki Nie Spasowały Ci??ja Preferuję Większe Wymianki,dlatego Proponowałabym Moją Kangurkę I Piżamkę Za Twoją Różową Bluzę I Torebusię.co Ty Na To??czekam Na Decyzję I Odpowiedz,pozdrawiam.
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
nic
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
No jakoś już nic dla siebie nie widzę,a nie masz może jeszcze czegoś ciekawego po za wątkiem??
|
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
Niesety nic dla siebie nie wypatrzylam
![]() Pozdrawiam
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
ho p hop
|
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
Niestety nadAL NIC ;( POZDRAWIAM
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,a więc piżamkę będę trzymala dla Ciebie,nie ma problemu.Jeśli chodzi o paseczki,to szczerze powiedziawszy już aż tak nie są mi potrezebne,ostatnio udało mi się dostać aż 3,tak że jestem zabezpieczona.teraz najbardziej poszukuję ciuszków na jesień(spódniczki najchętniej)i korali z kulkami większymi.Pozdrawiam.Acha ,ale te paseczki twoje chętnie bym obejrzala,ten z wątku niestety mnie nie interesuje.
|
|
#431 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję
![]() Namyśliłam się co do tej torebki, którą jesteś zainteresowana i najchętniej to wymieniłabym ją za inną w ciemnym kolorze z ekoskóry. Może masz coś takie poza wątkiem? Torebka jest koloru czarnego, o prostym, ale ciekawym kroju. Bardzo pojemna, z łatwością mieści A4. Niestety górny zamek jest zepsuty - suwak wyskoczył z jednej strony. Załączam zdjęcie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 |
|
BAN stały
|
niestety nic nie znalałam
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Truskaweczko,mam nowy,ostatni już wątek,kończę z wizażem,tak że jak jesteś chętna na wymiankę to dobijmy w końcu targu.Piżamkę dla Ciebie nadal mam i za nią chcialabym tę bluzę pomarańcową,resze musimy dogadać,a więc czekam na kontakt,pozdrawiam.Acha,b luza khaki,która ci się podobala jest już nie aktualna.
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam:P:P
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Droga Truskaweczko,chętnie dałabym Ci stopki,ale lecą one najprawdopodobniej do nightmare84,co do bluzy to wiedziałam,że jest ona różowa,nie mam pojęcia dlaczego napisałam,że pomarańczowa,coś się mi pomyliło.Korci mnie jeszcze u Ciebie ta torebeczka jeansowa,ale zależy co byś za nią chciała.Co do mojej torebki to jest to typowy brąz.A więc czekam na dalsze negocjacje,pozdrawiam.
|
|
#441 |
|
Rozeznanie
|
A wymieniłabyś KOOKAI z długim rękawem za tą moją H&M w krateczkę?
Mogłabym dorzucić Ci stopki (zdjęcie w załącznikach) - rozmiar uniwersalny: 36-40.
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
niestety
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,kurcze,akurat skarpetki chyba pójdą do innej wizażanki(są to takie cieńsze bawełniane skarpetki)majtusie oczywiście są nowe,rozmiarek tych a'la jeansowych to M(są do wzięcia)te 2 pary koronkowych to M i L(ale co do nich to nie wiem czy są wolne,chciala je jedna z wizażanek,z którą pertraktuję na temat wymianki)wolne są beżowe majtusie,też koronkowe,rozm.M/L i panterkowe stringi(są naprawdę extra).A więc nie wiem jak będzie z tą naszą wymianką.Czekam na odpowiedz,pozdrawiam.
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,a więc całe kompleciki bielizny są nowe.Staniczki w nich to push-upy z wkładeczkami.Czy są do wzięcia to na chwilę obecna także nie mogę Ci powiedzieć.To może zróbmy tak,poczekaj jeszcze dzień,góra dwa,jak mi się coś powyjaśnia to dam Ci konkretną odpowiedz,tylko mi się przypomnij w razie czego,tak czy inaczej napewno się wymienimy,tak więc proszę o rezerwację tych 2 rzeczy wstępnie,pozdrawiam.
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
Bluzeczka w kratkę jest w stanie bdb- . Była noszona kilka razy, prana. Nie jest jednak poprzecierana, kolorki takie same jak w dniu zakupu
![]() Mogłabyś podać mi wymiarki bluzeczki KOOKAI? Potrzebne są mi bluzki o szerokości w biuście 88-90cm. Zmieszczę się w ta bluzeczkę ?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

11.10 dokładka post 3