Ugg Boots - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-09-30, 23:41   #421
rikola
Raczkowanie

Dot.: Ugg Boots

Cytat:
Napisane przez anna_syd Pokaż wiadomość
Mieszkam od paru lat w Australii i musze powiedziec ze ceny tych UGG boots sa tu chyba calkiem niskie w porownaniu z tym co czytam za ile je mozna kupic w Anglii albo w Polsce .no ale w sumie nie ma sie co dziwic tu jest tego tyle ze szkoda gadac noisa tu produkowane. Zaczelam sie tymi bucikami interesowac poniewaz wracam za pare miesiecy do Polski i marznac nie chce .Do tej pory mialam tylko takie na bardzo miekkiej podeszwie jako kapcie po domu musze przyznac ze mam je3 lata i nadal sa wdobrym stanie nic z nimi sie nie dzieje.Wlasnie sobie wczoraj kupilam super swietne z taka gumowa podeszwa kolor bezowo rudy takie dlugosc 3/4 zaznaczam ze na sto procent oryginalne bo tego tu jest w brud za jedyne 59 dollarow australijskich, czyli jakies 170 zlotych . Teraz jest wyprzedaz zimowa bo zaczyna sie tu lato . lece jeszcze dzis po dlugie czarne te kosztuja 89 dollarow czyli 250zlotych . sa niesamowicie wygodne . Pamietajcie dziewczyny zeby brac zawsze jak najbardziej dopasowane rozmiarowo nawet delikatnie przyciasnawe bo one sie rochodza. Ogladalam co niektore wasze zdjecia tych bucikow z allegro niestety wiekszosc znich to podroby Podrob tu w australii tez jest duzo kosztuja po 10 dolarowno i od razu widac ze to tandeta .
Jak możesz zrób zdjęcie swoich ugg. Czy znasz jakąś stronkę Australijską na której można je kupić?
rikola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 09:44   #422
kitten von mew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pauli88 Pokaż wiadomość
tak, dokładnie tak jak na obrazku. a za drugim razem wyszło mi 23,3cm bo to trudno tak dokładnie wymierzyć... ale można uznać ze 24.5cm mam. choć jak mierzę niektóre wkładki z butów to mają 24cm ale mierzę je wyjmując więc nie wiem...
dostałam teraz wiadomość od sprzedawczyni z allegro że połówek podobno nie ma;/ ale pewnie się nie zna..
czemu mając stopę 24.5 wychodzi mi 37 (6)?? na stronie jest podane że długość rozmiaru 37 to 23cm a rozmiaru 38 to 24cm.. to jakoś inaczej się wylicza??
jestem Ci bardzo wdzięczna za pomoc
Nie wiem dlaczego Sprzedawca z Allegro wprowadził Ciebie w błąd, ale firma UGG Australia ma numerację połówkową, tylko nie stosuje ich do wszystkich modeli - podobnie zresztą, jak wielu innych producentów obuwia (o oznaczeniach tęgości stopy nie wspominając). Pamiętaj, że wybierając buty danego producenta, kierujesz się tylko i wyłącznie rozmiarówką podaną przez niego. Dlatego też, korzystając z tabeli z rozmiarami UGG, jeżeli masz stopę o długości 24,5 cm to masz rozmiar 6 UK / 7,5 US. Wybierz więc, według mnie, buty albo 6 (połówka 5,5 - jeśli istnieje w wybranym przez Ciebie modelu) lub 5. Pamiętaj, że wełna w miarę użytkowania może się ubić, a skórka delikatnie rozciągnąć...
kitten von mew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 11:19   #423
pauli88
Raczkowanie

ojj przepraszam... za drugim razem mierzenia wyszło mi 24.3 ...a nie 23.3;p

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

ok , dziękuję to problem prawie mam rozwiązany myślę , że wybiorę rozmiar6 (37) ponieważ jeżeli połówek z tego modelu nie będzie to troszkę boję się wziąć rozmiar 5 (36) gdyż odpowiada on 22cm a moja stopa ma 24.5 więc myślę że jak wezmę 6 to będzie dobrze?? bo 6 odpowiada 23cm czyli o 1.5cm mniejsze (akurat na uklepanie futerka itp)... dobrze myślę czy to jakoś inaczej się wylicza??
przepraszam, że tak męczę ale chce się upewnić w swojej decyzji bo buty mało nie kosztują a możliwości odsyłki nie będę mieć bo będą przywiezione z londynu...
proszę o doradzenie
pauli88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 13:04   #424
anna_syd
Przyczajenie

Przesylam pare stronek australijskich nie jest az tak tanio jak mozna kupic na paddys market w sydney no ale zobaczcie :

http://www.uggboots.com.au/frameset.asp
http://www.jumbougg.com.au/
http://www.uggbootsaustralia.com.au/
http://uggbootsmadeinaustralia.com.a...FQczbgodSh8C0Q
http://www.australianuggboots.com.au...FQZBbgodZCjy0Q
http://www.uggstore.com.au/?gclid=CM...FRW1bwodz09SzA
anna_syd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 17:03   #425
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Braga Pokaż wiadomość
widziałam te opinie, ale jednak ponad 300 pozytywnych komentarzy zadowolonych kupujących i takie buty UGG jak otrzymałam od tego sprzedawcy bardziej mnie przekonuje. Poza tym dostalam tez informacje ze ten sprzedawca otworzyl sklep internetowy www.uggaustralia.sklep.pl i ja chciałabym własnie tam zakupić buty; jesli macie jakies informacje na temat UGG flower to bede wdzieczna, bo teraz własnie ten model mi sie marzy.
Cytat:
Napisane przez Ugg Pokaż wiadomość
to są podróby!! nie polecam
A te 300 komentarz to najprawdopodobniej od oson ktore w zyciu oryginalnych Ugg nie widzialy
Dokładnie.

To już jest tak bezczelna reklama, że mam nadzieję, że sklep tej pani splajtuje.
Ja również widziałam buty od tego sprzedawcy i jako posiadaczka kilku oryginalnych par byłam w szoku.
Oczywiście również usłyszałam tę samą historyjkę, której komentować chyba nie ma sensu bo wszystko już zostało opisane.
Żeby nie było-na dokumentach celnych również się znam, z racji mojej pracy i mogę dać 100% gwarancji, że to nie są oryginalne rzeczy.

Poza tym zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz-dlaczego niektórym się wydaje, że celnicy mają regularne szkolenia z rozpoznawania wszystkich produktów i wszystkich marek? Jakby to miało wyglądać?
A potem mieliby jeszcze znaleźć czas, żeby każdą paczkę sprawdzać i dokładnie oglądać każdy przedmiot? Przecież tych paczek tam jest tysiące.
Skąd w takim razie biorą się wszystkie podróby?
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-01, 22:54   #426
sheepka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Dokładnie.

To już jest tak bezczelna reklama, że mam nadzieję, że sklep tej pani splajtuje.
Ja również widziałam buty od tego sprzedawcy i jako posiadaczka kilku oryginalnych par byłam w szoku.
Oczywiście również usłyszałam tę samą historyjkę, której komentować chyba nie ma sensu bo wszystko już zostało opisane.
Żeby nie było-na dokumentach celnych również się znam, z racji mojej pracy i mogę dać 100% gwarancji, że to nie są oryginalne rzeczy.

Poza tym zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz-dlaczego niektórym się wydaje, że celnicy mają regularne szkolenia z rozpoznawania wszystkich produktów i wszystkich marek? Jakby to miało wyglądać?
A potem mieliby jeszcze znaleźć czas, żeby każdą paczkę sprawdzać i dokładnie oglądać każdy przedmiot? Przecież tych paczek tam jest tysiące.
Masz rację! Też mnie właśnie zastanawia jak celnicy z tym wszystkim sobie radzą. Może mają jakieś skany w oczach I pipczy im jak podróba jest w kartonie
A co tej pani, która handluje UGG to może sama nie jest świadoma, że sprzedaje podróbki? Według niej "każda paczka zbiorcza przechodzi kontrolę jakości w Urzędzie Celnym.Ten organ nie doposcilby do obrotu podrobek."
Stary 2010-10-01, 23:37   #427
aleksandrajoanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez warszawianka Pokaż wiadomość
Dokładnie.

Też mnie to ciekawi...
aleksandrajoanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-02, 10:49   #428
rikola
Raczkowanie

Wyśle, że babka wie bo na innych stronach z oryginałami pojawiają się linki do strony z w stanach.
Jednak stron z podróbami jest tak dużo, że można się zakręcić co jest prawdziwym ugg, a co nie. Nawet ten filmik który krąży na youtube http://virtuela.com/ugg_podroby.htm pokazuje buty ugg z australii i odsyła do stronki australijskiej. A przecież jedyne oryginalne buty ugg są ze stanów. Także myślę, że celnicy nie są jakoś poinformowani i uczuleni na co mają zwracać uwagę sprawdzając oryginalność ugg.
Stary 2010-10-02, 11:57   #429
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sheepka Pokaż wiadomość
Masz rację! Też mnie właśnie zastanawia jak celnicy z tym wszystkim sobie radzą. Może mają jakieś skany w oczach I pipczy im jak podróba jest w kartonie
Magia

Cytat:
Napisane przez rikola Pokaż wiadomość
Wyśle, że babka wie bo na innych stronach z oryginałami pojawiają się linki do strony z w stanach.
Jednak stron z podróbami jest tak dużo, że można się zakręcić co jest prawdziwym ugg, a co nie. Nawet ten filmik który krąży na youtube http://virtuela.com/ugg_podroby.htm pokazuje buty ugg z australii i odsyła do stronki australijskiej. A przecież jedyne oryginalne buty ugg są ze stanów. Także myślę, że celnicy nie są jakoś poinformowani i uczuleni na co mają zwracać uwagę sprawdzając oryginalność ugg.
Przede wszystkim celnicy nie mają na to czasu.
Przez urząd przechodzą tysiące paczek. Ile doba musiałaby mieć godzin, żeby dokładnie obejrzeć każdy produkt w każdej paczce?
Celnicy zwracają uwagę na zawartość paczek, czy jest zgodna z tym, co widnieje w dokumentach, czy nie ma nic ponadto. Oczywiście zdarza się, że reagują jeżeli niepokoi ich wygląd jakichś produktów ale nie ma możliwości sprawdzenia wszystkiego dokładnie.
Ja nie wiem, czy pani MB.... jest świadoma tego, że nie są to oryginalne buty, czy też jest na tyle niezorientowana w temacie, że nawet nie wie, że sklep od którego kupuje buty nie posiada oryginałów, ale skoro tyle ludzi zwraca buty bo są nieoryginalne, to już dawno powinno dać jej to do myślenia. Tymczasem na moje stwierdzenie, że buty nie są oryginalne pani MB... zaskoczona odparła, że pierwszy raz jej się zdarza sytuacja, że ktoś tak mówi o jej butach
Stary 2010-10-02, 13:14   #430
pauli88
Raczkowanie

http://allegro.pl/buty-ugg-australia...246855819.html czy te buty są oryginalne waszym zdaniem?? dołączam jeszcze zdj które dostałam od sprzedawcy.

Załącznik 3447167 Załącznik 3447178Załącznik 3447181 Załącznik 3447192Załącznik 3447188 Załącznik 3447196Załącznik 3447209
Stary 2010-10-02, 13:17   #431
faa
Zakorzenienie

GG do faa

Cytat:
mi się wydaję, że tak bo większość podróbek jest z zamszu a te widać, że są ze skóry

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-10-02, 13:28   #432
rikola
Raczkowanie

Podróba. Całkiem inna metka powinna być. Ktoś już zamieszczał zdjęcia.
Stary 2010-10-02, 14:43   #433
sara137
Raczkowanie

@sara137:

Oczywiście, że tak. Wszystko zależy od tego w jakim stanie jest podeszwa - czy da się coś z niej zrobić. Na to pytanie może jednak odpowiedzieć tylko i wyłącznie szewc.

Dzięki za odpowiedź. Podeszwa w sumie obie są pęknięte przez całą szerokość. Jednak szkoda mi ich wyrzucać. Po pierwsze przywiązanie do nich, po 2 poza podeszwą nic im się nie dzieje.
sara137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-02, 18:20   #434
pauli88
Raczkowanie

kurcze poza metka wszystko wygląda chyba dobrze?? może są jeszcze jakieś inne metki?? ktoś się orientuje??
Stary 2010-10-03, 20:58   #435
rikola
Raczkowanie

Musi być logo jak na zdjęciu. Ta torba i buty z metkami to przykłady podróbek podanych na stronie oryginalnych UGG

Edytowane przez rikola
Czas edycji: 2010-10-06 o 20:49 Powód: podanie złej informacji
Stary 2010-10-03, 22:06   #436
pauli88
Raczkowanie

czyli buty których zdjęcia załączyłam to repliki?? ja znowu słyszałam że buty muszą być w pudełku a nie torbie?

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

w takim razie gdzie przez internet można kupić oryginale ugg?? czy ktoś wie???
Stary 2010-10-04, 10:11   #437
rikola
Raczkowanie

Buty muszą być w pudełku, ale do dodatkowo powinna być taka papierowa torba w pudełku.
Byty na pewno oryginalne kupisz na stronie uggaustralia.com ale są spore koszty sprowadzenia ich do Polski. Na pewno też są na ebay. Wydaje mi się również, że oryginały sprzedaje na allegro Distoman (9), ale super pewna nie jestem
Stary 2010-10-04, 10:48   #438
kitten von mew
Raczkowanie

@rikola
Chyba niedokładnie zapoznałaś się z informacjami zamieszczonymi na stronie producenta, albo po prostu nie zrozumiałaś kontekstu wypowiedzi. Decker wyraźnie zaznacza, aby wystrzegać się replik, które charakteryzują się m.in. tym, że buty pakowane są w torbę antystatyczną z napisem Snow Boots - nie ważne czy jest to torba materiałowa, czy też papierowa. Podobnie zresztą wspomina o "kiepskim szyciu" i futerku. Coś czuję, że będę musiała przygotować jakąś instrukcje jak rozróżnić oryginalne obuwie od podrobionych, bo ciągle wynikają z tego różne problemy

@pauli88
Powtórzę jeszcze raz, bo widzę, że nie zwróciłaś uwagi na tą informacje. Na stronie producenta znajdziesz listę sklepów internetowych, w których kupisz oryginalne obuwie*. Wejdź, poszukaj, sprawdź. Co zaś się tyczy doboru odpowiedniego rozmiaru. Zobacz załączoną przeze mnie rozmiarówkę producenta, porównaj długość stopy w centymetrach z dopasowanym do niej rozmiarem i dobierz ten, który Tobie najlepiej odpowiada. Jak się boisz, to nie bierz mniejszego, tylko ten, który nosisz - zawsze możesz ratować się skarpetką, jak się futerko ubije.

*"UGG® Australia does NOT authorize any of its dealers to sell on eBay, Amazon.com, or any other on-line auctions or trade boards."

@sara137
Ciężka sprawa... Nie wiem, czy będziesz mogła to zareklamować u producenta, gdyż wydaje mi się, iż mogą to podciągnąć pod uszkodzenie wynikające z nieprawidłowego użytkowania obuwia. W tym przypadku wątpię, aby jakiś szewc podjął się tego zadania, gdyż nikt Ci nie da gwarancji, że sklejone obuwie znowu się nie popsuje. Możesz jednak spróbować, bo niejednego cudotwórcę mamy na świecie

Co zaś się tyczy celników, to wtrącę trzy grosze, bo sporo wiem o ich pracy. Mają oni szkolenia, na których uczą się, jak odróżniać oryginale produkty od podrobionych. Jednakże firma UGG, wbrew pozorom, nie jest zbyt znana na naszym rynku, a co za tym idzie, do urzędu nie wpłynęły w tej sprawie żadne zażalenia (zresztą, jak same widzicie po swoim przykładzie, w przypadku uggów ciężko jest odróżnić oryginały od replik). Pamiętajcie więc, że jeżeli kupicie od kogoś podrobione buty (torebkę, zegarek, sprzęt elektroniczny - cokolwiek), kto będzie szczycił się tym, iż ma papiery z odprawy celnej, że wszystko jest w porządku, to możecie - a nawet powinniście - poinformować urząd celny, że sprzedawca sprowadza podrobiony towar (często się zdarza, że poszkodowani klienci zwracają się o pomoc do urzędu celnego). Kolejna kwestia... jesteśmy w UE i nie wszystkie repliki ściągane są z Chin czy Stanów. Bardzo często sprzedawcy zaopatrują się w innych państwach sąsiednich - np. w Niemczech i stamtąd sprowadzają podrobione produkty transportem kołowym. Niestety, ale proceder związany ze sprzedażą fałszywych towarów jest obecny nie tylko w Polsce, ale także w Stanach czy w Wielkiej Brytanii - w końcu większość torebek Vuittona na polskim rynku, to repliki - niektóre są tak straszne, że aż bolesne Musimy sami więc zadbać o to, aby nie dać się nabrać sprzedawcom, którzy oferują "oryginalny" towar. Chodzi przecież nie tylko o pieniądze, ale także o jakość - nie wolno się dawać nabijać w butelkę Pamiętajcie również o tym, że jeżeli staniecie się ofiarami oszustwa i zakupicie podróbki, to możecie poinformować o tym procederze firmę Decker.

Edytowane przez kitten von mew
Czas edycji: 2010-10-04 o 10:51
Stary 2010-10-04, 11:31   #439
pauli88
Raczkowanie

kitten von mew
myślę, że sporządzenie takiej instrukcji bardzo by się przydało bo widać że naprawdę się znasz na tym a my ciągle mamy problemy z tym... bynajmniej ja;p
czyli te załączone przeze mnie wyżej buty to repliki?? (ta metka dziwna bardzo)

też mi się wydaje że Distomen (9) ale do tej pory nie przesłał mi zdj metek i pudełka... pisze że coś mu się popsuło w aparacie... karta chyba i w piątek ma mi dosłać te zdj, więc wtedy zobaczymy..

ja miałam mieć buty przywiezione z Londynu ale nie wyszło... okazało się że bardzo drogie;/ 860zł;/.
za ile można kupić ugg w usa??
Stary 2010-10-04, 11:47   #440
rikola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kitten von mew Pokaż wiadomość
@rikola
Chyba niedokładnie zapoznałaś się z informacjami zamieszczonymi na stronie producenta, albo po prostu nie zrozumiałaś kontekstu wypowiedzi. .
Przepraszam bardzo, rzeczywiście odwrotnie zrozumiałam producenta. Mój angielski zostawia wiele do życzenia.

Ja również bardzo bym prosiła o instrukcje jak rozpoznać oryginalne UGG.

Edytowane przez rikola
Czas edycji: 2010-10-04 o 11:50
Stary 2010-10-05, 08:52   #441
kitten von mew
Raczkowanie

Cytat:
kitten von mew
myślę, że sporządzenie takiej instrukcji bardzo by się przydało bo widać że naprawdę się znasz na tym a my ciągle mamy problemy z tym... bynajmniej ja;p
czyli te załączone przeze mnie wyżej buty to repliki?? (ta metka dziwna bardzo)

też mi się wydaje że Distomen (9) ale do tej pory nie przesłał mi zdj metek i pudełka... pisze że coś mu się popsuło w aparacie... karta chyba i w piątek ma mi dosłać te zdj, więc wtedy zobaczymy..

ja miałam mieć buty przywiezione z Londynu ale nie wyszło... okazało się że bardzo drogie;/ 860zł;/.
za ile można kupić ugg w usa??
Cena za Twój model wynosi ok. $150 + koszty przesyłki i odprawy celnej (pod warunkiem, że będziesz je sprowadzała, a nie zakupisz na miejscu).

Instrukcja będzie do końca tygodnia. Obiecuję
Stary 2010-10-05, 09:31   #442
realanah
Przyczajenie

http://www.solestruck.com/ugg-austra...ack/index.html

a te????
realanah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-05, 10:54   #443
kitten von mew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez realanah Pokaż wiadomość
Kochani, w takich przypadkach sprawdzajcie stronę producenta z uwzględnieniem zakładki "oficjalni dystrybutorzy", w której znajdziecie wszystkie adresy sklepów online zajmujących się sprzedażą oryginalnych butów - http://www.uggaustralia.com/retailst...res.aspx?p=aor Ze strony wynika, że sklep SoleStruck jest oficjalnym dilerem tegoż obuwia.
Stary 2010-10-05, 12:05   #444
chloet
Przyczajenie

w Butyku znalazłam kilkanaście fasonów butów Emu, niektóre to chyba [na pewno] podróbki, bo są jakoś podejrzanie tanie

http://www.butyk.pl/blog/czyje-to-bu...gsy-od-szpilek

http://www.butyk.pl/blog/trendy/buty...e-w-obiektywie

tutaj są te tanie, za mniej niż 200 zł, ale widać, że to imitacja

http://www.butyk.pl/blog/hity/cieple...iej-niz-200-zl
chloet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-05, 15:18   #445
alkimja1
Raczkowanie

Dot.: UGG gdzie kupić oryginalne HELP !

witam
ponieważ jestem posiadaczka butów UGG, zakupionych w Dublinie w firmowym salonie, chciałam przestrzec, żeby kategorycznie nigdy nie kupować tych butów na allegro, czy na stronach typu: www.uggaustralia.sklep.pl Jeśli chcecie mieć oryginalne UGG, to albo trzeba się wybrać do firmowego salonu lub salonu patronackiego ( w Polsce jak do tej pory takiego nie ma) albo zakupic na asos.com lub schuh.co.uk, bo tam dostaniecie oryginalne buty i z tego co sie oreintuje to wysylaja je do Polski. Mozna tez zakupic na zappos.com, ale trzeba sie liczyc z clem i droga wysylka. Chcialam jeszcze tylko dodac, ze oplaca sie zainwestowac w oryginal, swoje mam juz 5 lat! chodze w nich cala zime i nic sie z nimi nie dzieje. Zaplacilam za nie 240 euro, ale to byly dobrze ulokowane pieniadze. Jestem na prawde bardzo zadowolona aha, UGG sa bardzo rzadko przecenione, a jesli wogole to tylko a pare euro wiec trzeba sie liczyc z wydatekiem minimum 150 euro
alkimja1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-05, 16:40   #446
pauli88
Raczkowanie

a jeżeli zakupię na miejscu w usa to będę mieć mniejsze koszty czy większe?? jak to jest??

---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

a jeżeli bym zamawiała przez internet to jakie są koszty wysyłki i odprawy celnej??
Stary 2010-10-05, 17:04   #447
foxy123
Zakorzenienie

Zakochalam sie

Czy ktos widzial gdzies te butki?
(kupione w Poznaniu chyba)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-10-05, 17:29   #448
weronika7
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/ugg-australia-clas...258724186.html czy te buty sa oryginalne?
wiecie moze gdzie kupic oryginalne Uggi aqua?
Stary 2010-10-05, 17:35   #449
201804200947
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez weronika7 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/ugg-australia-clas...258724186.html czy te buty sa oryginalne?
wiecie moze gdzie kupic oryginalne Uggi aqua?
Najlepiej wróć paręnaście postów wyżej-a jeszcze lepiej kilka stron wstecz.
Była rozmowa o tym allegrowiczu. Wszystkie buty tego sprzedawcy są nieoryginalne.
Stary 2010-10-05, 17:36   #450
HelloKittyHello
Rozeznanie

Dot.: UGG gdzie kupić oryginalne HELP !

Ja kupiłam moje UGG za 50 Funtów, co prawda nie tradycyjny model, tylko letni, ale na jesień się nadają.
HelloKittyHello jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości