![]() |
#421 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
alusia, to szybciutko zadzialaliście
![]() A my własnie mieliśy wizytę znajomych z trojką malych biegających szkrabow. TAjfun przeszedł nam przez mieszknaie - dobrze, że jest czas żeby sie spokojnie na takie doświadczenia przygotować no i nie rodzi sie kilku dzieci od razu ![]() Yoolia. a Ty jak sie czujesz? I SOnia - dawnmo się nie odzywala, mam nafdzieję, że dobrze sie czuje ... |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
3tydzien jak to brzmi!Yoolia Ty tez na początku ciągle o tym myślałaś?Czuje sie jak pare dni przed ślubem.Ręce mi sie trzesą.każdemu bym się chwaliła ale mąż mówi,żebyśmy nikomu nie mówili bo może to nie pewne...on nie ufa testom.Ale to możliwe ,że test by żle pokazał?Ja myślałam,że trzeba szybko lecieć do lekarza sprawdzić czy wszystko ok itd.a tu piszecie,że nie trzeba sie spieszyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z jednej strony wielka radość i chec podzielenia sie ze wszystkimi a z drugiej obawa czy test dobrze pokazał. no tak 3 tydzień licząc od zapłodnienia (mniej więcej 14 dni przed spodziewaną @), bo od ostatniej @ to będzie jakieś 5 tygodni. Do lekarza mozesz pojsc, a nóż widelec coś tam juz zobaczy a jak nie to powinien cie wysłac na badanka. Jak chcesz być bardziej pewna zawsze mozesz powtórzyć test (testy rzadko się mylą) albo pojsc do laboratorium i zrobić bete HCG - kosztuje ok 24 zł i bedziesz wiedziała w którym dokładnie jestews tygodniu ![]() Martuko czuję sie dobrze, ale juz jestem na zwolnieniu, brzuszek coraz większy i cięższy, często też twardnieje. Został mi miesiąc i kilka dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Alusia gratulacje....
u mnie teoretycznie do przodu...w pracy super , ale w czwartek ktoś zburzył mój spokój , kolejny cios w moim poplątanym życiu.... opiszę póżniej , bo net w domku mi nie działa i piszę od koleżanki ![]() pozdrawiam wszytskich i życze spokojnego weekendu ![]()
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
WOW Alusia gratuluję!!!!!!
![]()
#427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Alusia! Gratuluję! Wspaniała wiadomość!
![]()
#429 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Dzis chce zrobic to badanko o którym pisała Yoolia beta HCG ale u nas luxmed dopiero od10:30! Ale szybko weekend zleciał...szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Alusia- jeszcze raz gratulacje. Mexx-zdjęcia piękne. Ja w weekend oglądałam zdjęcia mojego brata z pleneru od Zomera. Byli podobnie jak my w Janowcu. Oczywiście powiedział P. Arturowi że jest moim bratem i że w związku z tym chcialiby aby zdjęcia były toche inne. Co do efektu-na 100 zjęć może 20 pozycji jest takich jak moje, a reszta-zupełnie inne. Poza tym są świetne. Więc widać że jednak sie da w tym samym miejscu zrobić coś innego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli tak to może przed pracą w Lublinie, Luxmed jest od 7-mej chyba do 19-tej, wyniki powinny byc tego samego dnia po 14-tej, najpozniej na drugi dzień aha i bety nie trzeba robić naczczo, tak wiec o kazdej porze możesz zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W sobote w nocy bylismy ze znajomymi w Bidzie.Strasznie byłam głodna.podali danie najpierw naszemu koledze, jak poczułam zapach to dostałam mdłośći.Póżniej tylko dziubnełam troche swoją porcje.Narazie o moim stanie wie oczywiscie mąż,i dwie przyjaciółki.Głupio sie czuje ,że moja mam nie wie ale jak będe pewna to będziemy sie chwalić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Ale lipa w tej Łecznej.Badanie robią tylko do 11 a wyniki byłyby w piątek!Dzwoniłam do Lublina na Królewską i tam wyniki byłyby po14 tego dnia co robie badanie.Wyniki moga mi przesłac faksem,mailem lub podac telefonicznie.To pojade do Lublina i sobie zrobie będzie szybciej.Mam nadzieje,że w srode na srode dostane wolne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkei Mężatki
![]() Dziś piszę już od siebie z pracy ![]() ale wracając do czwartku - byłam wyjątkowo w Warszawie - po powrocie do domku okazało się ze ktoś postanowił wzbogacić się moim kosztem - miałam włamanie do mieszkanka - ktoś wdarł sie do mojej oazy spokoju i ją przepyrał - straciłam spokój i poczucie bezpieczeństwa i mnóstwo rzeczy- śladów policja żadnych nie znalazła więc są nikłe szanse na odnalezienie czegokolwiek. Łatwo można popsuć komuś świat....
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
Alusia i Sonia - serdecznie gratuluję. Czyżby się zaczynał lubelski baby boom? Ja też nam zamiar niedługo dołączyć do tego grona, ale na razie cicho sza...
Jodie - a byłaś chociaż ubezpieczona? Zawsze przynajmnie coś się odzyska. Przykra sprawa.
planujące zafasolkowanie w 2008 r. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=281 http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007080400600630.png Edytowane przez Ela1 Czas edycji: 2007-10-22 o 10:56 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Rozeznanie
|
Alu a to niespodzianka
![]() ![]() no i jeszcze kilka dziewczyn z forum ![]()
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
o rany, jodie, współczuję...
![]() straty materialne to jedno, co innego utrata przedmiotów, które mają znaczenie sentymentalne... ale najgorsza jest chyba utrata poczucia bezpieczeństwa ![]() ale to właśnie rzeszowskie mieszkanko spotkała taka przykrość? musisz "przepracować" ten problem, i na pewno dasz sobie radę - mimo wszystko jesteś silna babka ![]() ja jutro jadę do w-wy służbowo, i muszę zostać na środę też - na szczęście na straży ogniska domowego zostaje mąż, a ja nadrobię w międzyczasie zaległości z koleżanką z w-wy ![]() chociaz mam trochę lenia przed tą wyprawą... ![]()
#441 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa
![]() najgorsze jest to ze 4 lata temu miałam dokładnie to samo - wtedy okradli moich rodziców , choć straty wtedy były nieporównywalnie większe to do tej pory jak jadę do nich to sprawdzam czy wszystkie okna są zamknięte i czy psy biegają po działce... Staram się przepracować problemy ale to nie pomaga...3 etaty juz mam i wczoraj dostałam kolejna propozycję - bardzo interesującą i tak myślę czy sie nie zdecydować...tylko kiedy znajde czas na przyjemności...w weekend jadę nad solinę - odpocząć - nie mam zajęć i pytanie z innej beczki - gdzie mogę zamówić bilety do zakopanego na małysza w styczniu - postanowiłam sprawić sobie prezent i pojechac ![]() co do spotkanie to chętnie - w lublinie jestem teraz codziennie wieczorami i w weekendy ![]() Tola wysyłam Ci prv.
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do biletów to wejdź na stronę www.pzn.pl. i tam na stronie głównej na górze jest informacja odnośnie biletów (sama sprawdzałam ze 3 dni temu bo też o tym myślałam) będzie je można zakupić od 29 października od godziny 16 ![]()
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
Alusia GRATULACJE!!! Powiedz, czy robilas jakies badania przed planowana ciaza czy tylko bralas kwas foliowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Wtajemniczenie
|
jodie, współczuję serdecznie!!
![]() alusia, gratulacje!! nono, przybędzie nam lubilinian ![]() my, narazie chcemy poczekac- przynajmniej ten rok dopóki jestesmy w Lyonie, na lekarzy bysmy tu wydali niezly majatek.no i w ogole chcemy sie naiceszyć sobą. a ja jutro idę na spotkanie w sprawie tego wolontariatu, mam nadzieję że mnie przyjmą.a juz w ogole super by bylo gdybym mogla zacząć wcześniej- nie w lutym. wyslalam tez cv do konsulatu tutejszego, strasznie bym chciala jakis stażyk odbyć, żeby zobaczyć w ogole jak wygląda tego typu praca.no i zreszta jeszcze całą mase innych cv,ale na prace bym nie liczyła, sama bym siebie nie zatrudniła gdybym byla fraccuskim pracodawcą, przy tylu utrudnieniach i zniechęcaczach... a jak nie wyjdzie nic innego,to się zajmę opieka nad bachorkami...chociaz nie chciałabym tego robic,ale gdybym miala jakies dochody moglibysmy coś odłozyc. pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
kwas foliowy powinno się brać kilka m-cy przed ciążą jak i również w pierwszych tygodniach ciąży podczas których tworzy się cały kręgosłup nowego człowieczka
![]() przed ciążą lekarz poleca zrobić, cytologię, zaliczyć stomatologa, zrobić badanie na toksoplazmozę i szczepienie przeciw różyczce jeśli ktoś nie był szczepiony, oraz morfologię krwi i analizę moczu |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Ale puściutko
![]() Dziewczyny wysłałam Wam maila z adresem stronki na której można obejrzeć nasze zdjęcia z wesela i pleneru. Dostałam kilka zwrotnych więc jeśli któraś z Was będzie miała ochotę obejrzeć fotki a maila nie odstała to dajcie znać na pw. pozdrawiam
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dostałam linka, piękne masz zdjęcia, mi u mnie brak takich zbliżeń fajnych. ciekawe czy kiedys przestanie być dla mnie takie atrakcyjne oglądanie ślubnych zdjęć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super zdjęcia.Juz Ci to pisałam ale wyglądałaś pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.