![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rudowłose Wizażanki...Łączmy się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 | ||
Rozeznanie
|
Wrocilam wlasnie z Polski i spiesze napisac ze sie stesknilam za Wami rudofilki!!!!!!!!!!!!!! Od razu przech0dze do rzeczy i przylaczam sie do dyskusji...
Cytat:
![]() Cytat:
![]() AAAAAAAAaaaaaa i zapomnialabym powitac nasze nowe rude nabytki forumowe!!!!!! Zapomnialam tez dodac, ze wzruszyly mnie zdjecia kochanego miasta zima z bloga pierwszej szafiarki wklejone podczas mojej nieobecnosci... Teskno mi okrutnie za miastem, niekoniecznie za jego mieszkancami.... Zaliczylismy nasza ukochana milosna kawiarenke, ktora o dziwo sie rozrosla i wdepnelismy w sam srodek krakowskiej bochemy. Jakies dziwne w odbiorze mroczne przedstawionko. Chyba alchemia sie znudzila i zdrozala wiec sie przeniesli. Ojej, tak dziwnie, ze mnie tam juz nie ma... ![]()
![]() Edytowane przez la songerie Czas edycji: 2010-01-17 o 19:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
czizas, ja też kocham aliena TM
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- a tak btw. farbuje któraś włoski henną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
la songerie, no już się zastanawiałam gdzie zaginęłaś, chciałam list gończy wysyłać
![]() do Polski to fajnie jest przyjechać raz na jakiś czas byle nie za długo ![]() ![]()
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
co ja tu sama do siebie piszę? no dobra
![]() dostałam dziś próbkę anioła zagłady ![]() ![]() jest przede wszystkim palony cukier, tudzież miodek, tak jak restless napisała, ale perfumy wcale nie są słodkie, czuję jeszcze coś jakby kadzidłowego(to chyba ta paczula), zielonego i cmentarnego kwiatka ![]() ![]() no zaraz się rozpłynę, ciągle sobie wącham nadgarstek ![]() a, restless ta twoja mitsouko ma coś wspólnego z chanel 5? bo w recenzjach dziewczyny wspominają no5, a to dla mnie najwiekszy smrodzielec ever
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2010-01-22 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
jej, marchewkowe, zachęcająco te prefumy opisałaś, idę sobie zamawiać próbki na allegro
![]() włosów henną nie farbuję ale zastanawiam się nad brwiami; nigdy tego nie robiłam i trochę się boję że będę wyglądać jak pajacówna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
z brwiami radzę uważać, koleżanka kiedyś się wybrała na hennę i potem musiała chodzić trzy tygodnie w okularach przeciwsłonecznych, takie miała brwi
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
ojj za ciemne wyszły?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
hehe, no czarne jej zrobiła
![]()
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
Mi czasami jak robiłam henne brązową to wychodziły mi brwi koloru czerwonego, czasem zielonego
![]() Teraz są henny lepszej jakości, np. refectocil, własnie chcę sobie kupić jasnobrązową, bo mam brąz, ale jest prawie czarna. Liczę, że ta henna będzie strzałem w dziesiątkę, bo zrobienie henny jest o wiele prostsze i mniej czasochłonne niż codzienne malowanie. Tak jak pisałam wyżej moich brwi prawie w ogóle nie widać, lekko je przyciemniam jasnobrązową kredką, albo cieniem, teraz jestem na kupnie fajnej paletki z jasniutkim cieniem do brwi, jak ją już będę miała opisze wam efekt.
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
no to muszę uważać... może to głupie ale boję się wybrać z tym do kosmetyczki, nie wierzę że zrozumie o co mi chodzi, także erzebet, konieczne napisz jak Ci poszło
![]() Zobaczcie jakiego mam avatara, oglądałam dziś anime spirited away i zakochałam się w tym chomiku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (jeszcze bardziej piszczałam na "mój sąsiad totoro")
be my only, be the water where i'm wading/you're my river running high, run deep run wild Edytowane przez marchewkowe pole Czas edycji: 2010-01-29 o 17:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
taaak mega słodki
![]() ![]() nie oglądałam mój sąsiad totoro!!!!!!!!! A oglądałaś Ruchomy Zamek Hauru? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
Można się dołączyć?
![]() Od dwóch lat nagminny rudzielec wciąż poszukujący swojego odcienia chwilowy wierny marchewce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 |
Wtajemniczenie
|
Hej Rudzielce
![]() ![]() a wiec co do pisania prac mgr itp to moja obrona ma byc w kwietniu , dodam , ze prace zaczne wkrotce pisac ![]() ![]() ![]() ![]() co do perfum rany , ale macie wiedze w tym temacie ja to jakos niedouczona jestem ![]() btw zima w pelni a ja sie zlocista robie , co jest w powietrzu?? ![]() ![]() ![]() sorry za nieskladnego posta , ale mialam tyle do powiedzenia a tu nagle nie chce Was zanudzac ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
też bym chciała być złocista, a jestem sino czerwona zimą
![]() btw witaj z powrotem Julianno, mam nadzieję, że na dłuzej ![]()
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem biała tak jak byłam - od słońca zwiększa mi się tylko ilość piegów (choć przez filtry i kwasy mam ich coraz mniej ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wiem jak Wy się filtrujecie że się złocicie albo piegi Wam wychodzą ![]()
![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() do dziś mnie nie opuściły, ale później przestałam się przejmować.
![]() |
![]() |
#442 |
Wtajemniczenie
|
Marchewkowe Pole dzięki , też mam taką nadzieję
![]() filtr biodermy 50 do cery tlustej ![]() ![]() ![]() mysle , ze to jest trochę tak , że to jakiś mój cykl życiowy , że raz sie robię bardziej złota raz jasna ![]() ![]() ![]() ![]() naczynka wrr temat rzeka tez mam , właściwie pierwszy raz zamykałam laserem jak miałam 16 lat i pomogło , teraz muszę sie zając maleńkim intruzem , który pojawił się na mojej łydce ![]() czerwienienie się - nos , o ile nie musze byc czerwona wszędzie to mój nosek zdecydowanie sie zaczerwieni ![]() właśnie - Rudzielce , jak Wam się podobał Avatar?? ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2010-02-03 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale opalona nigdy nie byłam i nie jest to dla mnie żadnym powodem do smutku, bo podoba mi się moja jasna skóra ![]()
![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Sehmet, witaj
![]() Mnie słońce omija, albo w ogóle nie bierze (jak dla mnie to jakiś fenomen), albo łapię raczka który w ciągu kilku dni znika, nie pozostawiając po sobie opalenizny oczywiście, także jestem blada jak trup ![]() Avatar zachwycił mnie swoim bajkowym klimatem , pięknymi krajobrazami (ten las ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
wiedzie co, z tą Pocahontas musi coś być, bo słyszałam już kilka takich opinii (nawet w gazecie wyborczej było coś takiego, oprócz porównania do wojny w Iraku
![]() ![]()
![]() |
#447 |
Wtajemniczenie
|
hmm no to naprawde cos w tym jest , bo u nas też prawie każdy wspominał , że to pocahontas
![]() niestety jako okaz , który kocha ciekawe efekty specjalne... ![]() ![]() no i mam kolor oczu jak Na'vi co chyba w końcu przekona mnie do podkreslania ich koloru częściej ![]() więc jak dla mnie nie trzeba od razu zostać fanem , ale warto obejrzeć ![]() nie wiem na co sie teraz wybrac bo kusi i Sherlock Holmes i "Ksiega ocalenia" , cóż trzeba będzie iśc na kompromis... ![]() a Wy na co się zamierzacie wybrać?? ![]()
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na Alicję w Krainie Czarów Tima Burtona
![]()
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
Hej zlote gwiazdy !
Znow was zaniedbuje!!! a wy sie bidule tak rozpisujecie skaczac po tematach jak bierdonka po moim pokoju ![]() Jesli chodzi o zapachy (nie spod pachy oczywiste) to mam kompletnie inne upodobania 'niuchacze'. Kiedys wielbilam Delice z Oriflame ale oczywiscie wycofali, teraz kocham Babmusowego psikacza z Yves Rocher i do tego zamiennie zielone jabluszko z Donny Karan czyli Be Delicious - to tak na codzien. Zakochalam sie kiedys w Allure z Chanela i Echo z Davidoff wiec polowek zakupil na rocznice ale mnie mecza po stosunkowo krotkim czasie (taki duszacy smrodek). Teraz jestem ostrozniejsza w wyborze zapachow wiec cos mnie musi calkowicie powalic zebym to kupila. Obecnie moim nr 1 jest jak sama nazwa wskazuje The One z D&G. Nic do tej pory go nie pobilo! Probowalam przez miesiace cale znalesc jakis zastepnik ale nie wychodzi. Po prostu do siebie pasujemy. Kusi mnie Jadore ale kasy brak. Kiedys zakupie. Juz sie tak ze dwa lata przymierzam ale mnie Allure troche zniechecilo... To tyle na dzis! Jutro cos skrobne... paaaaaaaaaaa!
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mimo trwałości, która dużo pozostawiała do życzenia, lubiłam je za to, że przywodziły mi na myśl rajski ogród pełen jabłoni i innych drzew (a może zasugerowałam się ich reklamą, na której dziewczyna siedziała na huśtawce w takim właśnie jabłoniowym sadzie ![]() ![]() kiedyś próbowałam znaleźć jeszcze jakieś perfumy, których mogłabym używać na zmianę z Miss Dior Cherie, ale kilka takich podejść skończyło się nudnościami i bólem głowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.