Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-29, 18:03   #421
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

UPS ale sie rozpisalam nawet nie wiedzialam ze to tyle tego wyjdzie
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 19:17   #422
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Kachula dorwalam sie na chwile do kompa. wlasnie zjedlismy smaczniutka pizze, lubie tak co jakis czas sobie pizze pochrupac.
Nie martw sie i nie doluj patrzac na brzusie, niedlugo Ty tez bedziesz miala okraglutki

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 19:21   #423
Mijalea
Zakorzenienie

A ja juz sie goscimi nie przejmuje, wesele robie, bo zal bylobymi nie pobawic sie w mojej sukni i atmosfera tez od razu inna

Nie wytrzymalam, pojechalam z Misiem do sklepu, kupil mi plyn do usuwania akryli i siedze i maczam te palce, byleby juz nie miec tego paskudztwa na dloniach. Zaczely mi odchodzic jak te poprzednie, moze moje paznokcie zle reaguja Poza tym byly koszmarnie polozone.

Jedna reka zajela mi chyba godzine, wiec zrobilam przerwe i zaczne wojne z druga.
A usmialam sie jak moj maz, powiedzial ze kupimy zestaw do nakladania paznokci i sam mi nalozy
Myslalam, ze zartuje a okazalo sie ze on na serio, stwierdzl ze teraz tez mam kiespko polozone a niby przez kogos wyszkolonego, wie sam mi nalozy akryl .
Malo sie o to nie poklocilismy bo nie dalo sie mu przetlumaczyc, ze powinno sie wpierw przejsc szkolenie....ehh faceci to sa ambitni, a bynajmniej moj
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 19:24   #424
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

no ja jestem dziekuje wyjazd na zakupy sie udał ale powrót nie bardzo....echhs...szkoda gadac widze ze Gizelcia do nas wróciła i jak tam młoda zonka sie czuje?ja teraz bede nadrabiac to co napisałyscie jak zwykle ogrom do czytania....
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 19:30   #425
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
A usmialam sie jak moj maz, powiedzial ze kupimy zestaw do nakladania paznokci i sam mi nalozy
Myslalam, ze zartuje a okazalo sie ze on na serio, stwierdzl ze teraz tez mam kiespko polozone a niby przez kogos wyszkolonego, wie sam mi nalozy akryl .
Malo sie o to nie poklocilismy bo nie dalo sie mu przetlumaczyc, ze powinno sie wpierw przejsc szkolenie....ehh faceci to sa ambitni, a bynajmniej moj
ech no z facetami tak bywa, wydaje im sie, ze wszystko zrobiliby najlepiej chcialabym zobaczyc te tipsy, ktore by Ci zrobil

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 19:37   #426
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

echhs... za duzo tego na dzisiaj sorki dziewczynki musze isc niunka wykapac jak usnie to moze jeszcze zajze jak neta znowu nie zabiora....
Stary 2007-08-29, 19:38   #427
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Dziewczyny z wątku, które się starają, wyczytałam dziś w necie, że przymowanie dużych dawek oleju z wiesiołka sprzyja zaplodnieniu bo wpływa na zwiększenie ilości śluzu

Czytałyście to:
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=400215

Masakra

Ja dziś się skręcam z bólu,już mnie dawno tak żoładek nie bolał, zjadłam 3 nospy i nic nie pomogło

Za to pojechałam na zakupy i na pocieszke kupilam jakas dluga tunike zakrywajaca tylek i troche bizuterii z H&M, chcialam jeszcze zakiet na jesien ale albo brzydkie byly albo masakrycznie drogie.No i kupilam specyfik na rozstepy i oliwke w zelu, zaczynam sie wecowac od dzis moze sie uchronie przed tym paskudztwem
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 19:40   #428
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
ech no z facetami tak bywa, wydaje im sie, ze wszystko zrobiliby najlepiej chcialabym zobaczyc te tipsy, ktore by Ci zrobil
Moj mi malowal paznokcie u nog jak zlecialam kiedys z roweru i mialam uszkodzony kregoslup, ale pewnie malowal bo przez niego zlecialam
To jak wygladaly moje nogi po jego malowaniu pomine milczeniem
Stary 2007-08-29, 19:47   #429
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Dziewczyny z wątku, które się starają, wyczytałam dziś w necie, że przymowanie dużych dawek oleju z wiesiołka sprzyja zaplodnieniu bo wpływa na zwiększenie ilości śluzu

Czytałyście to:
http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=400215

Masakra

Ja dziś się skręcam z bólu,już mnie dawno tak żoładek nie bolał, zjadłam 3 nospy i nic nie pomogło

Za to pojechałam na zakupy i na pocieszke kupilam jakas dluga tunike zakrywajaca tylek i troche bizuterii z H&M, chcialam jeszcze zakiet na jesien ale albo brzydkie byly albo masakrycznie drogie.No i kupilam specyfik na rozstepy i oliwke w zelu, zaczynam sie wecowac od dzis moze sie uchronie przed tym paskudztwem

Rybko jak sie czujesz? a z płytka jak sie spotkamy?
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 19:52   #430
Ray
Zakorzenienie

o gaciu ale sie rozpisalyscie ' ja na moment bo biore sie za pakowanie na wyjazd

pozdrawiam was wszystkie
Stary 2007-08-29, 19:53   #431
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
o gaciu ale sie rozpisalyscie ' ja na moment bo biore sie za pakowanie na wyjazd

pozdrawiam was wszystkie
Miłego wypoczynku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 19:53   #432
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Rybko jak sie czujesz? a z płytka jak sie spotkamy?
Z plytka to najwczesniej w niedziele wieczorem, teraz pracuje dluzej a wogole bez samochodu jestem bo w warsztacie stoi, w sobote ide na impeze a w niedziele jedziemy na Air Show do RadomiaAle zaraz wloze Carmen Electre do nagrywarki i niech sie kopiuje.
Pozatym ze mnie nawala zoladek to sie czuje ogolnie normalnie, no moze tylko tyle ze taka spiaca jestem ze rano zaspalam 20 minut do pracy a w ciagu dnia usnelam prawie przy biurku w pracy
Biore zaraz psa i lecimy na wieczorny spacerek, dziewczyny jak ja sie panicznie boje przytycPrzestalam slodzic herbate i jesc slodycze
Stary 2007-08-29, 19:56   #433
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Z plytka to najwczesniej w niedziele wieczorem, teraz pracuje dluzej a wogole bez samochodu jestem bo w warsztacie stoi, w sobote ide na impeze a w niedziele jedziemy na Air Show do RadomiaAle zaraz wloze Carmen Electre do nagrywarki i niech sie kopiuje.
Pozatym ze mnie nawala zoladek to sie czuje ogolnie normalnie, no moze tylko tyle ze taka spiaca jestem ze rano zaspalam 20 minut do pracy a w ciagu dnia usnelam prawie przy biurku w pracy
Biore zaraz psa i lecimy na wieczorny spacerek, dziewczyny jak ja sie panicznie boje przytycPrzestalam slodzic herbate i jesc slodycze
Asiu ja nie wybieram sie w niedziele nigdzie musze synka wyleczyc bo w poniedziałek do szkoły
A z tym twoim zasypianiem to normalne
Stary 2007-08-29, 20:29   #434
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Ranyyy jak zimno wyciagam pizame z polaru chyba...
Stary 2007-08-29, 20:38   #435
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kachula - bardzo Ci dziekuję za ciepłe słowa

Ale z nowym cyklem nowa nadzieja wiec zobaczymy!!
Ja dzisiaj jak wracałam z pracy to taki sam widok miałam jak Ty!!
Widziałam tylko ciężarne kobiety albo z wózkami....Poszłam do marketu a tam przy jednej kasie ustawiły sie dwie dziewczyny z wózkami....No szok normalnie...Jak na złość dzisiaj kiedy moje nadzieje pogrzebała @.... Musialam iść obok bo już mi łzy leciały prawie!! Muszę sie wziąść w garść bo się wykończę z takim podejściem, nie ma co!
Mała75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-29, 20:38   #436
gizelcia
Zadomowienie

hej moje kobitki Nareszcie sie dorwalam do komputerka Dzis caly dzien sprzatalam w pokoiku i powoli wprowadzalam swoje rzeczy
Nie zdazylam jeszcze wszystkiego przeczytac bo boje sie ze moj mezus znow mi zasnie i nici z sexu malzenskiego wczoraj nie pomogly zadne podchody bo zasnal jak zabity wiec dzis juz mu nie popuszcze mmmmm..moj mezus..

rybkad ciesze sie bardzo z Twojej fasolinki Widze ze moje fluidki dzialaja Dbaj teraz kochana o siebie i nie przejmuj sie ze przytyjesz bo to sama przyjemnosc jesc w ciazy he he..wiem cos o tym

..reszte przeczytam juz jutro bo bede miec wiecej czasu wiec dziewczynki nie gniewajcie sie na gizelcie..ja caly czas jestem z Wami myslami

.. a jako mezatka czuje sie dobrze..chyba na nowo sie zakochalam w panu T bo wystarczy ze go nie ma przez chwilke a ja juz tesknie

..zabieraja mi go do wojska na tydzien od 2pazdziernika do 10 Nie bedzie go w moje urodzinki..buuu..

..
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-29, 20:42   #437
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Kachula - bardzo Ci dziekuję za ciepłe słowa

Ale z nowym cyklem nowa nadzieja wiec zobaczymy!!
Ja dzisiaj jak wracałam z pracy to taki sam widok miałam jak Ty!!
Widziałam tylko ciężarne kobiety albo z wózkami....Poszłam do marketu a tam przy jednej kasie ustawiły sie dwie dziewczyny z wózkami....No szok normalnie...Jak na złość dzisiaj kiedy moje nadzieje pogrzebała @.... Musialam iść obok bo już mi łzy leciały prawie!! Muszę sie wziąść w garść bo się wykończę z takim podejściem, nie ma co!
Mala75 prosze nie smutaj sie wiem jaki to jest bol bo sama to przezywalam ale zobaczysz ze juz niedlugo ujrzysz swoje II kreseczki Pamietaj ze moje fluidki dzialaja Jestem z Toba kochana
Stary 2007-08-29, 20:49   #438
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Gizelciu kochana nareszcie jesteś!!!

Właśnie przed chwilą chciałam Cię wywołać żeby się przywitać a Ty akurat sie pojawiłaś na wąteczku!!
Prawda, że fajnie jest być mężatką?? Też miałam takie wrażenie że sie na nowo zakochałam...I to nadal trwa, hehe
Dzisiaj musisz obowiązkowo wziąść w obroty świeżo upieczonego mężusia, wczoraj to wiadomo zmęczenie po podrózy blabla, ale dzisiaj już Ci nie umknie.... Znamy te Twoje sposoby...
Wysyłaj nadal swoje fluidki bo my staraczki bardzo ich potrzebujemy
Stary 2007-08-29, 20:59   #439
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Ja równiez tylko na sekundke.
Ray miłego pobytu we wrocku.
Gizelciu miło Cię widzieć mężatko
Męzatka ja też pierwsze słysze o malinkach. Wydaje mi sie że aż tak nie szkodzą bo ja jadłam dosyć spore porcje ze smietanką

Ja mam w domu wscieklego faceta. Był u fryzjera i wpadł w rece babki która zrobila mu sieczke, wrocil się do poprawki ale dalej ma gniazdka lysego i gniazdka dlugich klaczków. Mowi że jutro tam jedzie. Troche mi glupio bo polecilam mu ten zaklad bo ja się tam scinam ale ja mam swoja fryzjerkę a on trafił na dziewczyne która dopiero z praktykantki awansowala. Glupio mi bedzie jak on tam wroci. wrr.....
mykam spać
Stary 2007-08-29, 21:03   #440
kachula27
Zakorzenienie

Gizelciu lapiemy Twoje fluidki,ja mam dzis kompletnego dola i jak zobacze jakies dziecko czy kobiete w ciazy to rycze a myslalam ze juz mi przeszklo i ze jakos poukladalam to sobie w glowce ale jak widac te ciezkie przezycia wracaja,mam nadzieje ze juz niedlugo mi i wszystkim staraczka sie uda i zapomne o przykrych przezyciach

Gizelciu kochana WITAJ!!!!Fajnie ze jestes juz z nami,ciesze sie ze na nowo odkrylas smaki milosci do Tomka-hhmm paprawka do TWOJEGO MEZA

Mala musimy byc dzielne,chociaz wiem ze trudno,ja to ostatnio ogladam sie za kazdym wozkiem i za kazda ciezarna i mysle sobie dlaczego to ja nie moge byc na jej miejscu...
Stary 2007-08-29, 21:05   #441
kachula27
Zakorzenienie

A ja obiecalam sobie ze o 22 pojde grzecznie do lozeczka...jest pare minut po 22 a mnie jakos łózeczko nie ciagnie w swoja strone
Stary 2007-08-29, 21:21   #442
kachula27
Zakorzenienie

juz jednak mykam bo mam oczka na zapalki.Dobranoc kobietki,panny i mezatki hiihih
Stary 2007-08-29, 21:24   #443
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A ja obiecalam sobie ze o 22 pojde grzecznie do lozeczka...jest pare minut po 22 a mnie jakos łózeczko nie ciagnie w swoja strone
Kachula
No widzisz?? Łożeczko wcale jeszcze nie chce żebyś poszła niuniać.. Bo tu się tak nie da....
Widzę, że załapałyśmy takiego samego doła
musimy się wziąść w garść bo inaczej cienko to widze...
Ja wierze, że bedzie dobrze tylko musimy sobie wszystko poukladać w główce i nie tracić nadziei!!!
Stary 2007-08-29, 21:42   #444
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Gizelciu witaj fajnie ze juz jestes z nami i kozystaj z męża jak najwiecej po to jest hehe
Stary 2007-08-29, 22:16   #445
gizelcia
Zadomowienie

kachula Mala prosze nie smutajcie sie Zrobcie to dla Agatki i usmiechnijcie sie..kiedy Wam jest smutno i mnie od razu minka sie wykrzywia Wiem ze czujecie straszny bol ale zobaczycie ze juz niedlugo wszystko pojdzie po Waszych myslach i bedziemy miec nowe fasoleczki na watku..juz ja Wam to mowie No juz usmiech prosze...oooo..od razu lepiej
Stary 2007-08-29, 22:24   #446
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

: D
to i ja sie usmiechne bo mi tez cos smutno dzisiaj strasznie
Stary 2007-08-30, 07:42   #447
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Agatko - dzięki
Ja wierzę, że będzie dobrze bo musi być!!!!
A Twoje wsparcie i wszystkich dziewczynek z wątku napewno pomoże tym, które fasolki jeszcze nie mają...

To co kobietki?? Pobudka Dołączcie sie
Stary 2007-08-30, 07:44   #448
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Dzien dobry wszystkim
Ja na nogach jestem juz od dawna, miałam nawet ochotę o 4 rano wejsc na forum ale to by byla przesada. Coś ostatnio nie mam spania. Najpierw budzi mnie slodziutko maleństwo, potem wzywa toaleta, a na koncu dostaje katar i już po spaniu. Mam nadzieje że dziewczyny się wyspały, bo widzę że troszke was tutaj jest. Pozdrawiam
Stary 2007-08-30, 07:45   #449
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Mezatka a jak tam Twoje przeziębienie?
Stary 2007-08-30, 07:47   #450
mezatka07
Zakorzenienie

a ja znowu wstalam o 7 ra no'
nie wiem czemu ale przez ta ciaze nie moge spac w godzinach porannych, a ok 12 juz padam i spowrotem do lozka lece
przeziebienie juz mi chyba przechodzi, duuuzo lepiej sie czuje, dzieki Ray za rady, a po nocy zaczely mnie pobolewac plecy- moze zle spalam
wczoraJ jak plukalam gardlo woda z sola to raz polecialo za daleko i poszlo do brzuszka a na moja nadkwasnosc zoladka nie podzialalo to dobrze i objawilo sie bolem... no ale przynajmniej gardlo mnie teraz nie boli

zycze wszystkim milego dnia i duzo optymiznu
a tym, co potrzeba- udanej akcji fasolkowej
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości