|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
UPS ale sie rozpisalam nawet nie wiedzialam ze to tyle tego wyjdzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Kachula dorwalam sie na chwile do kompa. wlasnie zjedlismy smaczniutka pizze
![]() Nie martw sie i nie doluj patrzac na brzusie, niedlugo Ty tez bedziesz miala okraglutki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
A ja juz sie goscimi nie przejmuje, wesele robie, bo zal bylobymi nie pobawic sie w mojej sukni i atmosfera tez od razu inna
![]() Nie wytrzymalam, pojechalam z Misiem do sklepu, kupil mi plyn do usuwania akryli i siedze i maczam te palce, byleby juz nie miec tego paskudztwa na dloniach. Zaczely mi odchodzic jak te poprzednie, moze moje paznokcie zle reaguja ![]() ![]() Jedna reka zajela mi chyba godzine, wiec zrobilam przerwe i zaczne wojne z druga. A usmialam sie jak moj maz, powiedzial ze kupimy zestaw do nakladania paznokci i sam mi nalozy ![]() Myslalam, ze zartuje a okazalo sie ze on na serio, stwierdzl ze teraz tez mam kiespko polozone a niby przez kogos wyszkolonego, wie sam mi nalozy akryl ![]() Malo sie o to nie poklocilismy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zadomowienie
|
no ja jestem dziekuje wyjazd na zakupy sie udał ale powrót nie bardzo....echhs...szkoda gadac widze ze Gizelcia do nas wróciła i jak tam młoda zonka sie czuje?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zadomowienie
|
echhs... za duzo tego na dzisiaj sorki dziewczynki musze isc niunka wykapac jak usnie to moze jeszcze zajze jak neta znowu nie zabiora....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny z wątku, które się starają, wyczytałam dziś w necie, że przymowanie dużych dawek oleju z wiesiołka sprzyja zaplodnieniu bo wpływa na zwiększenie ilości śluzu
![]() Czytałyście to: http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=400215 Masakra ![]() Ja dziś się skręcam z bólu,już mnie dawno tak żoładek nie bolał, zjadłam 3 nospy i nic nie pomogło ![]() Za to pojechałam na zakupy i na pocieszke kupilam jakas dluga tunike zakrywajaca tylek i troche bizuterii z H&M, chcialam jeszcze zakiet na jesien ale albo brzydkie byly albo masakrycznie drogie.No i kupilam specyfik na rozstepy i oliwke w zelu, zaczynam sie wecowac od dzis moze sie uchronie przed tym paskudztwem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jak wygladaly moje nogi po jego malowaniu pomine milczeniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybko jak sie czujesz? a z płytka jak sie spotkamy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
o gaciu ale sie rozpisalyscie '
![]() ![]() pozdrawiam was wszystkie ![]()
#431 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
Z plytka to najwczesniej w niedziele wieczorem, teraz pracuje dluzej a wogole bez samochodu jestem bo w warsztacie stoi, w sobote ide na impeze a w niedziele jedziemy na Air Show do Radomia
![]() Pozatym ze mnie nawala zoladek to sie czuje ogolnie normalnie, no moze tylko tyle ze taka spiaca jestem ze rano zaspalam 20 minut do pracy a w ciagu dnia usnelam prawie przy biurku w pracy ![]() Biore zaraz psa i lecimy na wieczorny spacerek, dziewczyny jak ja sie panicznie boje przytyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym twoim zasypianiem to normalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Ranyyy jak zimno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Kachula - bardzo Ci dziekuję za ciepłe słowa
![]() Ale z nowym cyklem nowa nadzieja wiec zobaczymy!! Ja dzisiaj jak wracałam z pracy to taki sam widok miałam jak Ty!! Widziałam tylko ciężarne kobiety albo z wózkami....Poszłam do marketu a tam przy jednej kasie ustawiły sie dwie dziewczyny z wózkami....No szok normalnie...Jak na złość dzisiaj kiedy moje nadzieje pogrzebała @.... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
hej moje kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() Nie zdazylam jeszcze wszystkiego przeczytac bo boje sie ze moj mezus znow mi zasnie i nici z sexu malzenskiego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rybkad ciesze sie bardzo z Twojej fasolinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..reszte przeczytam juz jutro bo bede miec wiecej czasu wiec dziewczynki nie gniewajcie sie na gizelcie..ja caly czas jestem z Wami myslami ![]() ![]() ![]() .. a jako mezatka czuje sie dobrze..chyba na nowo sie zakochalam w panu T bo wystarczy ze go nie ma przez chwilke a ja juz tesknie ![]() ..zabieraja mi go do wojska na tydzien ![]() ![]() ![]() .. |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu kochana nareszcie jesteś!!!
![]() Właśnie przed chwilą chciałam Cię wywołać żeby się przywitać a Ty akurat sie pojawiłaś na wąteczku!! Prawda, że fajnie jest być mężatką?? ![]() ![]() ![]() Dzisiaj musisz obowiązkowo wziąść w obroty świeżo upieczonego mężusia, wczoraj to wiadomo zmęczenie po podrózy blabla, ale dzisiaj już Ci nie umknie.... ![]() Wysyłaj nadal swoje fluidki bo my staraczki bardzo ich potrzebujemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Zadomowienie
|
Ja równiez tylko na sekundke.
Ray miłego pobytu we wrocku. Gizelciu miło Cię widzieć mężatko ![]() Męzatka ja też pierwsze słysze o malinkach. Wydaje mi sie że aż tak nie szkodzą bo ja jadłam dosyć spore porcje ze smietanką Ja mam w domu wscieklego faceta. Był u fryzjera i wpadł w rece babki która zrobila mu sieczke, wrocil się do poprawki ale dalej ma gniazdka lysego i gniazdka dlugich klaczków. Mowi że jutro tam jedzie. Troche mi glupio bo polecilam mu ten zaklad bo ja się tam scinam ale ja mam swoja fryzjerkę a on trafił na dziewczyne która dopiero z praktykantki awansowala. Glupio mi bedzie jak on tam wroci. wrr..... mykam spać
#440 |
Zakorzenienie
|
Gizelciu lapiemy Twoje fluidki,ja mam dzis kompletnego dola i jak zobacze jakies dziecko czy kobiete w ciazy to rycze a myslalam ze juz mi przeszklo i ze jakos poukladalam to sobie w glowce ale jak widac te ciezkie przezycia wracaja,mam nadzieje ze juz niedlugo mi i wszystkim staraczka sie uda i zapomne o przykrych przezyciach
Gizelciu kochana WITAJ!!!!Fajnie ze jestes juz z nami,ciesze sie ze na nowo odkrylas smaki milosci do Tomka-hhmm paprawka do TWOJEGO MEZA Mala musimy byc dzielne,chociaz wiem ze trudno,ja to ostatnio ogladam sie za kazdym wozkiem i za kazda ciezarna i mysle sobie dlaczego to ja nie moge byc na jej miejscu... |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
A ja obiecalam sobie ze o 22 pojde grzecznie do lozeczka...jest pare minut po 22 a mnie jakos łózeczko nie ciagnie w swoja strone
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
juz jednak mykam bo mam oczka na zapalki.Dobranoc kobietki,panny i mezatki hiihih
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No widzisz?? Łożeczko wcale jeszcze nie chce żebyś poszła niuniać.. Bo tu się tak nie da.... ![]() Widzę, że załapałyśmy takiego samego doła ![]() musimy się wziąść w garść bo inaczej cienko to widze... Ja wierze, że bedzie dobrze tylko musimy sobie wszystko poukladać w główce i nie tracić nadziei!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
Gizelciu witaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
kachula Mala prosze nie smutajcie sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to i ja sie usmiechne bo mi tez cos smutno dzisiaj strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
Agatko - dzięki
![]() Ja wierzę, że będzie dobrze bo musi być!!!! A Twoje wsparcie i wszystkich dziewczynek z wątku napewno pomoże tym, które fasolki jeszcze nie mają... To co kobietki?? Pobudka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() Ja na nogach jestem juz od dawna, miałam nawet ochotę o 4 rano wejsc na forum ale to by byla przesada. Coś ostatnio nie mam spania. Najpierw budzi mnie slodziutko maleństwo, potem wzywa toaleta, a na koncu dostaje katar i już po spaniu. Mam nadzieje że dziewczyny się wyspały, bo widzę że troszke was tutaj jest. Pozdrawiam
#449 |
Zadomowienie
|
Mezatka a jak tam Twoje przeziębienie?
#450 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu wstalam o 7 ra no
![]() nie wiem czemu ale przez ta ciaze nie moge spac w godzinach porannych, a ok 12 juz padam i spowrotem do lozka lece przeziebienie juz mi chyba przechodzi, duuuzo lepiej sie czuje, dzieki Ray za rady, a po nocy zaczely mnie pobolewac plecy- moze zle spalam ![]() wczoraJ jak plukalam gardlo woda z sola to raz polecialo za daleko i poszlo do brzuszka a na moja nadkwasnosc zoladka nie podzialalo to dobrze i objawilo sie bolem... no ale przynajmniej gardlo mnie teraz nie boli ![]() zycze wszystkim milego dnia i duzo optymiznu ![]() a tym, co potrzeba- udanej akcji fasolkowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.