![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Też właśnie slyszałam,że ten Casting po 28 dniach nie do końca sie zmywa a u innych właśnie ładnie,równomiernie schodzi, no nie wiem zobaczymy
![]() Phdwao to prawa, Tż był za czarnym ale przy tak delikatnej urodzie musiałabym non stop mieć mocny makijaż oczu bo inaczej wyglądałabym po prostu mdło... poza tym nie chce wyglądać jak śmierć no i w jasnych włoskach czuje się bardziej niewinnie i sexy ;-)
#422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cena na dwie osoby : 15196 zł . wyżywienie BB czyli śniadanie / dwa posiłki to dopłata 2602 zł nocleg http://www.berjayaresorts.com : Ceny zawierają: przelot, hotel, transfery, obsługę agenta miejscowego w jęz. angielskim Ceny nie zawierają: opłat lotniskowych, obowiązkowego ubezpieczenia KL NW, kosztu wizy 20 USD, opłaty lotniskowej przy wylocie 40 USD, opieki polskiego rezydenta, tak to wygląda!! to i takj jest cena z 15 % rabatem ![]() Cytat:
też by mi się przydała jakaś wizyta u fryzjera - i jakis kolorek , mam juz bardzo matowe włosy ![]()
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm..co ja mogę powiedzieć :jak juz wybiera się egzotyczne plaże - jak Malediwy, Seszele, Tajlandia, Azory - warto wydać trochę więcej kasy i jechać na 2 tyg. bo np. na takiej Dominikanie przykładowo jakaś oferta - 7 dni kosztuje od 3199 zł a na 14 dni 3879 zł hm...często ludzie jak już decydują się na taki egzotyczny wyjazd wybieraja biuro z Niemeic- jest wtedy duża różnica cenowa ( chodzi głownie o przelot samolotem) mają wtedy jedna niemieckiego rezydenta- no ale wielu ludziom to nieprzeszkadza. Co do Grecji i Chorwacji - my jestesmy agentem i mamy oferty ponad 20 biur - mamy oferty z biur gdzie 14 dni na Riwierze Greckiej w Olimpic Beach , termin od 7.10 wyjazd ( bo tu jest akurat autobusem) np. z Poznania. nocleg w LUX apartamentowcach Apartamenty LUX znajdują się w 4-kondygnacyjnych, odremontowanych budynkach. Położone są w odległości 250 m od morza. Każdy apartament, oprócz pokoju z TV, posiada w pełni wyposażony aneks kuchenny wraz z lodówką oraz łazienkę (z natryskiem i WC). Apartamenty posiadają balkony, a jeśli byłaby to niewystarczająca forma chłodzenia w upalne dni, jest możliwość wykupienia klimatyzacji (w wysokości 5 Euro za dobę). Cena obejmuje: - transport: autokarem klasy LUX (klimatyzacja, cafe - bar, video, WC) - zakwaterowanie: 9 noclegów w dużych przestronnych apartamentach 2 i 3 osobowych, każdy wyposażony w aneks kuchenny, łazienkę, balkon. - opieka pilota w czasie podróży - opieka rezydenta na miejscu - podatek VAT- Cena na 2 osoby : 1468zł ( mozna sobie dokupic na te 14 dni śniadania i obiadokolacje za 360 zl / na osobe) i są oferty drozej do Grecji : np. 7 dni - wylot z Poznania na Kretę cena na 2 osoby : 3598.00 PLN w tej cenie jest akurat wyżywienie ( sniadanie i kolacja), nocleg w Hotelu 4*, przelot. a może jeśli chcesz troche egoztyki bliżej nas - to Djerba ( Tunezja) : 8 dni samolotem z Poznania z wyzywieniem W cenie: śniadanie i obiadokolacja w formie szwedzkiego stołu. Woda mineralna lub napoje gazowane, wino lub piwo do kolacji wliczone w cenę. Hotel 4* Nowo wybudowany, na terenie rozległego ogrodu o powierzchni 60 000 m2 hotel składa się z trzypiętrowego budynku głównego oraz kilku budynków dodatkowych. Położony jest w spokojnej okolicy w odległości ok. 400 m od piaszczystej plaży (kursuje bezpłatna ciuchcia). Do Midoun jest ok. 3 km, do stolicy wyspy ok. 15 km. Cena od osoby: 1889 PLN jakby co piszcie chętnie wam posprawdzam ![]() ja już głodna...
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
Dopiero zauważyłam,że na Wizażu są gry
![]() dzieki ewulinek za info wycieczkowe ![]()
#426 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za info
![]() ![]() ![]() ewulinek@vp.plTz powinien Cie zabrac na obiad gdzies ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do podróżowania Polaków- oj zdziwię Cie - bardzo dużo ludzi jezdzi ![]() jest takie biuro , które organizuje wyprawy na dalekie krańce świata - Antraktyda, Islandia, Nowa zelandia, właśnie te wycieczki dookoła świata - to tam są tylko pojedyncze miejsca wolne ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Polska to niby biedny kraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
ja chyba w jakimś matrixie żyję
![]() mój TŻ raczyl do mnie przyjść do pracy - był 10 minut , przyniósł plecak i usiadł i siedzi...mówi że mnie widział jak byłam na spacerze z psem, pyta jak ruch w pracy..a na temat sytuacjo w sobote nic - zero. więc siedzimy gadamy kurde nawet o żyrandolu w biurze ![]() wychodzi i pyta: zobaczymy się ? ja na to nic - a on dzis ? lub w poniedziałak lub wtorek? ja nic. i wybuchnęłam - pytam - czy tak ciężko było zadzwonić w tygodniu lub przyjść, w barze to może siedzi ale żeby do mnie wejść to po co - a on nat - ale mówiłaś w sobotę,żebym nie przychodził ![]() ....ja mówię mu że mnie tak zagiął w sobotę , że miałam prawo tak mówić i go nie usprawiedliwia mój foch - że powinnien się postarać i przyjść. on głowę spuscił powiedział - że mnie kocha i pojechał!
#430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiedział, że Cię kocha i jest słodki... uszanuj to... faceci są ujemni z nimi jak z pluszaczkami, musisz działać po prostu ![]() ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to tak się zachował, jakby przez 5 lat Waszego związku nie nauczył ![]() ![]() ![]() A ja coraz bardziej robię się chora ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
no powinien przyjść - zaraz 21 a on nie przyszedl !
![]() do wtorku na pewno sie nie zobaczymy - ehh... ja juz sie nie odzywam!! ![]() ja ogladam Miss Polski i pije herbatke malinową ![]() Domi7ks wypij herbatke , zjedz jakas witaminke i do wyra , zebys sie bardziej nie rozchorowala! ja ide troche z babcią moją kochaną posiedzieć!! ![]()
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie zażyłam witaminki, jeszce polopiryne sobie rozpuszcze i bede jutro rano zdrowa jak ryba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bedzie ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
TŻ nie przyszedł...nic poraz kolejny jak kamień w wodę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja idę wziąć kąpiel i pomału do wyra , jutro przed 7 pobudka bo o 8 pociąg ![]()
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie martw sie jutro z kumpelą opijesz ![]() prosze to ode mnie ![]() A ja zycze miłych i kolorowych snów wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie : tak tak
![]() ![]() ![]() juz mam takiego agresora na niego ze szok ja jednak wzielam goracy prysznic - teraz siedze w cieplym szlafroczku i będę suszyc wlosy. Domi7ks dziekuje za kwiatka, slicznie pachnie ![]() ![]() a jutro masz rację ![]() juro będę Was czesto na wizazu odwiedzac...do 19 w pracy ![]() ciekawe co porabiają nasze wizazanki , bo cos tu cisza...czyzby juz spaly ![]() kolorowych snow odlaczam sie juz buziak
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to stokrotka- urwałam na polance ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Ech no moim zdaniem faceci tak mają, nie rozumieją,że jak kobieta mówi:nie to myśli:tak... Twój Tż pewnie myślał, że skoro chcesz go widzieć w sobote to poczeka do soboty ..pewnie nie domyślił sie, że kobiety takim tekstem chcą po prostu ukarać faceta,no bo jakaś kara być musi, i że tak naprawde czekają na to aż sie odezwie... ale faceci są niedomyślni...o jaaa
![]()
#439 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się..facet to ciemna masa..każdy!!!!!!!
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
hejka dziołuchy
![]() ![]() ![]() ewulinek@vp.plczyzbyś była taka zapracowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Tak,ja szaleję
![]() ![]() ![]() ![]()
#442 |
Zakorzenienie
|
Wklej zdjęcie jak juz pomalujesz włoski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane! dopiero piszę, bo dopiero usiadłam na spokojnie w biurze - od 8 tułałam się pociągiem do Bydgoszczy ponad półtorej godziny, potem autobusem pół no i nareszcie jestem!
jak to w centrum handlowym - ludzie sobie chodzą wiec prowadzę obserwację z mojego punktu, poza tym właśnie zmieniany jest wystrój centrum- wiertarki tak dają po uszach że szok!! szef dał mi wolne w poniedziałek, mam nadzieje że tym razem załatwię ten wpis ![]() a powiedzcie jak usunąć z paska adresów - adres wizażu ![]() ![]() mam nadzieje,że mi tu szybko minie- głodna się pomału robię ,ale wałówkę mam niezła. ja wieczorem mam zamiar z kumpelą coś wypić - jakiś wieczorek filmowy , ale najpierw już mi kumpela zapowiedziała że czeka mnie obieranie grzybów czy coś - bo ona właśnie jest na grzybach i już ma całe wiadro...ale coś za coś - ja dziś u niej śpię ale muszę obrać grzyby ![]()
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O hello ![]() ![]() ![]() ewulinek@vp.p lTo Ty siedziesz gdzies tam na srodku centrum?masz jakies biurko małe swoje? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta wiertarka mnie wykończy - bo obok mnie coś wiercą , mam wrażenie że mi mózg wypadnie jak tak dają tą wiertarką. ja właśnie zajadam Cornego Big - mmniam... ![]()
![]() |
#448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja zjadłam musli i myśle co dalej..ech ![]()
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie to polecam - są pyszne i tak fajnie strzelają w buzi sokiem owocowym ![]()
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Mi tez przeslij
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.