|
|
#421 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Chętnie poznam Kobietę
|
|
|
|
|
#422 |
|
Raczkowanie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5328851]Arrio, może przeczytaj jeszcze raz wszystkie swoje posty, pomyśl trochę nad tym co napisałeś a będziesz wiedzieć o co mi chodzi.
Muszę przyznać, że mnie zaskoczyłeś tymi słowami!!! "Nie oczekuję żadnych OFERT" to po co ten wątek?? Chyba tylko po to, by się zabawić... "Ja nie szukam miłości" tym to już mnie zupełnie rozbroiłeś! Zastanów się co pomyśli sobie o takim tekście K O B I E T A!!!! Jedna rada ode mnie, zanim cokolwiek powiesz lub napiszesz zastanow się nad tym 3 razy... Wydaje mi się, że mam taką samą teorię... hmmm a może się mylę? A mi się wydaje, że to Arrio tak właśnie myśli: że jest ideałem dla każdej kobiety. Zapewne będzie zaprzeczać, ale takie odnoszę wrażenie... No to już!!! Choć wydaje mi się, że Wizaż to nie jest aż tak dobre miejsce do szukania partnera..... trochę mało jest tu facetów.... ale zawsze można zmienić orientację... Miałam tego nie pisać, aleeee nie mogę się powstrzymać.... Mało facetów, a co jeden to "zgnity, parchaty, zgnity, parchaty" jak te "warzywa ziemniaczane" w skeczu Kabaretu Moralnego Niepokoju... Maromavath - wybacz proszę, że wykorzystam Twój wątek do pokazania, dlaczego zależy mi na Kobiecie która już troszkę w życiu przeżyła W tym Twoim poście i niektórych innych przebija się takie oto myślenie "rodem z sympatii", że skoro napisałem ten wątek, że "szukam" Kobiety, to teraz oczekuję na "oferty", zastanawiam się którą z Kobiet zabierających tu głos wybrać, że to jakiś konkurs piękności. Nic z tych rzeczy. Jestem w stanie sobie wyobrazić posta czy PW, które zrobiłyby na mnie wrażenie. Ale to trochę tak jak wypatrywanie końca świata - nie ma co wypatrywać jego oznak - gdy przyjdzie to będzie wiadomo, że to on ![]() Bawić się czyimś kosztem nie zamierzam, i szkoda by mi było na to czasu. Skoro nie rozumiesz słów "nie szukam miłości, bo ta chodzi swoimi ścieżkami, i trafia tego, kogo zechce, a nie kto chce" to się ciesz. Ja kochałem, gdy nie byłem kochany. Byłem kochany, gdy nie kochałem. Więc wiem co napisałem i dlaczego. Ja kiedyś też dużo rzeczy nie rozumiałem. Nie rozumiałem np. jak ktoś może mi powiedzieć "Jesteś za dobry dla innych, a za mało troszczysz się o siebie". No bo jak można być ZA DOBRYM dla innych? Okazuje się, że można, i teraz to rozumiem. Sugerujesz mi abym się zastanowił co pomyśli o moim tekście KOBIETA... hehe A co mnie to obchodzi co ONA pomyśli o tym? Ja nie czaruję - jak uważa backie (ma do tego pełne prawo), nie zastanawiam się jakie to czy tamto wywrze wrażenie na Kobiecie. Jeśli coś piszę, czy mówię to dlatego, że tak myślę. Czy mam się wyrzekać tego, że mam wrażliwą duszę? Muszę kończyć... może jeszcze odniosę się do tego ideału. Pisanie, że ktoś jest ideałem dla płci przeciwnej jest, że tak powiem niedorzeczne Żaden męzczyzna nie jest ideałem dla każdej kobiety i vice versa. Ja nie jestem ideałem. Ja tylko wiem jakie są moje atuty i słabości (może mi się tylko wydawać, że wiem, bo one się tak naprawdę ujawniają w relacji z bliską osobą). Wierzę, że gdzieś tam jest Kobieta - tzw. Moja Druga Połówka, która byłaby szczęśliwa akceptując mnie takiego jakim jestem, z wzajemnością. ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
pozdrawiamy również
|
|
#424 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
bo to ze jedna, druga.. osoba nie doceni Twoich staran to nie znaczy ze musisz skapic swojej dobroci innym... bo w ten sposob mozesz przeoczyc osobe ktora jej bardzo potrzebowala... a osoba ktora nie docenila danej jej dobroci bedzie kiedys tego ogromnie zalowala... a nie ma co sie znizac do jej poziomu i odreagowywac tego na innych... bo wtedy sami przegramy.... musialam to napisac bo nie lubie jak ktos tak mowi ![]() buziaki
|
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Arrio, zastanawiam się,to po co w ogóle jest ten wątek?Po to,żeby wieść dyskusje z inteligentnymi dziewczynami?Po to,żeby się rozpisywać,jaki jesteś super(ale znasz swoje wady),nie szukasz miłości(ale Kobiety swojego życia)...straciłam orientację i naprawdę się pogubiłam
Cały czas miałam wrażenie,że jednak szukasz tej miłości-a tu nagle NIE...Nadal uważam,że nie można poznać drugiej osoby inaczej,niż przez bezpośrednie relacje-bez względu na rewelacje typu "znalazłam miłość przez internet"-gdyby podczas spotkań w "realu"nic nie zaiskrzyło,to miłości by nie było(nie ma nic na siłę).A Twój wątek,czy chcesz,czy nie,przypomina casting-przez sformułowanie Twoich oczekiwań:taka,taka i taka...I tak nie pasuję,choć w jednym punkcie jestem taka jak chcesz-dużo przeszłam.
|
|
|
|
|
#426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jestem ideałem, a arrio niestety nie szuka ideałów ![]() no nie mogę już powoli... łapki mnie świerzbią żeby tu kogoś pozbawić złudzeń
|
|
|
|
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale się pilnuję. Już, już coś bym napisała.... a tu...PRASK!!! Wyrozumiała i miłosierna dla bliźniego część mojej osobowości daje mi po łapach
|
|
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Benito jesteś rewelacyjna
Pozdrawiam . Swoim zachowaniem potwierdza moje zdanie o mężczyznach...ale podejrzewam,że się tym nie przejmie w końcu,jak to mawiali starożytni de gustibus not dispundarum est |
|
|
|
|
#430 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Założył dla żartu, bądź z ciekawości. Nie spodziewał się takiego odzewu. Teraz się kreuje. Tworzy pewną postać siebie samego. Wrażenie wyjątkowości. Próbuje ustosunkowywać się do naszych wypowiedzi, pod kątem swojego wizerunku, ale to wcale nie takie łatwe. Moje zdanie,a raczej przypuszczenia. W końcu sam przyznał, że mam do nich prawo. |
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a)tabuny kobiet zachwycą sie jego zagadkowym i tajemniczym postem ![]() b)sprowokuje tekstami w stylu"a co w zamian? nic.."kobiety, które potencjalnie mogłyby się nim zainteresować c)nie urządzimy sobie tutaj niezłej zabawy w stylu konkurencji chodnikowych itp
|
|
|
#432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z wami dziewczyny.I podejrzewam,że Arrio kompletnie nie wie,co z nami zrobić
czy wybrać spośród wszystkich nas(przez losowane hehe)czy nadal dyskutować,a w rzeczywistości pisać w kółko to samo lub rozwijać nasze/wasze(bo mnie nigdy nie cytował,brutal )myśli i spostrzeżenia.Ehh,ja już chyba nigdy nie zmienię zdania o mężczyznach |
|
|
|
|
#434 |
|
Przyczajenie
|
Arrio, a ja też zaczyn am mieć jednak trochę wrażenie, że siebie samego uważasz za ideał, którego zechce każda kobieta i jako ideał wybierzesz, która ewentualnie jest Ciebie godna...
no, a jeśli tak nie jest to myślę, że wszystkich zainteresowałyby wreszcie jakieś konkrety o Tobie: ile masz w końcu lat, czym się zajmujesz, jakie jest Twoje hobby itd...bo inaczej to faktycznie są mrzonki i "czarowanie"- w sumieto jest istotne zanim w ogóle się kimś zainteresujemy, żeby wiedzieć w jakim jest wieku, czy jest kawalerem czy rozwodnikiem, czy ma dzieci, czy jest np. nauczycielem czy kucharzem/ lekarzem/murarzem albo innym -arzem...czy ma 1,55m wzrostu czy 2,00, czy waży 200kg czy jest łysy czy jest przystojnym blondynem...itd... WIĘC????? |
|
|
|
|
#435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem dla niego za mało dojrzała, wiec nawet nie zawraca sobie głowy moimi wypocinami ![]() A ja choreografa zatrudniłam, żeby mnie nauczył poruszać sie po ulicy z gracją. Cóż - wykorzystam do ściągania spojrzeń innych mężczyzn I jak pojawi sie kolejny - Pan-Idealny to mnie nawet benito nie pobije ![]()
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, że nasz amant wygląda tak
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Chreograf?Dobry pomysł,może i ja tak zrobię
Ja się nie uważam za zbyt mało dojrzałą dla Arrio-Pana-Idealnego,mogłabym polemizować,kto z nas jest dojrzalszy i wie,czego chce od życia...ale sama ze sobą polemizować nie będę jak również nie zamierzam nikomu udowadniać stopnia swojej dojrzałości,kobiecości,św iadmoego korzystania z życia i takie tam.Złośliwie jednak dodam,że gdybym miała ucznia o podobnym stylu pisania co Arrio,nie dostawałby wyskoich ocen za wypracowania(nie pracuję w szkole,ale jestem: mgr filologii polskiej o specjalności nauczycielka |
|
|
|
|
#438 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no też to mam ![]() Matka Teresa second edition + ochrona antybanowa mi się włączają ![]() a wiem wiem ![]() również pozdrawiam edit: Maja nie licz na to
|
|
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos mam takie nieodparte wrazenie ze masz 100% racji .. ale pewnie bedzie zaprzeczal ![]() maja a co to za choreograf??
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Goldfish3000 jeśli tak wygląda Arrio to tłumaczy jego sposób formułowania wypowiedzi
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jeśli tak wygląda, to można przymknąć na to oko
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja wiem...polonistki są zboczone na punkcie stylu wypowiedzi...ale z drugiej strony te POTĘŻNE ZWAŁY MIĘŚNI,TO LŚNIĄCE,WYGIMNASTYKOWANE CIAŁO...
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#445 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak poważnie , nie odpowiedziałeś na pytanie jaki był cel zakładania takiego wątku, bo jeśli nie hmm poszukiwania (szukam żony jak szalony) to co, chęć wyżalenia sie przed kobitkami? , poużalania nad sobą że jeszcze nie znalazłem? Swoją drogą ten Twój ideał to jakiś filmowy jest, najlepiej ogląda się takie laski w zwolnionym tempie z kamery na wysokości ich kolan. Edytowane przez musicman Czas edycji: 2007-09-20 o 21:24 Powód: skleroza |
|
|
|
|
|
#446 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Chciałbym spotkać Kobietę podobną do mnie. Ot tyle i aż tyle. Ale nie można się nastawiać, że to zaraz będzie wielka miłość. Miłości nie da się zaplanować. Związek - taki na serio - do końca życia - to nie są uginające się kolana na Jego widok- jak wyczytalem dziś na wstępie wątku: "Fajnych facetów już nie ma..." Gdyby tak było to nie było by tu tylu wątków typu "Chciałbym Cię kochać tak mocno jak na początku!" "Plotkowy dla porzuconych" "Nie jesteś miłością mojego życia" "Rozwód - nie wiem czy tego chcę" "Niebezpieczne związki" "Różnica charakterów-jak znaleźć kompromis??". Spójrzcie ile na "intymnie" jest tego typu wątków. To co tu napisałem to tylko taki mały epizodzik. Ale nigdy nie wiadomo z którego epizodziku coś się narodzi wielkiego. Nie mam wątpliwości, że poznać można kogoś tylko w relacjach bezpośrednich. Ale nawiązać pierwszy kontakt można na rózne sposoby ![]() pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Arrio- po prostu żle zacząłeś, gdybyś napisał na początku to co teraz tak miło tłumaczysz być może wątek rozwinąłby się w zupełnie innym kierunku.
|
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
o nasz ksiąze
![]() I chyba najbardziej intrygujacym..........:
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

)

"Nie oczekuję żadnych OFERT" to po co ten wątek?? Chyba tylko po to, by się zabawić...
Żaden męzczyzna nie jest ideałem dla każdej kobiety i vice versa. Ja nie jestem ideałem. Ja tylko wiem jakie są moje atuty i słabości (może mi się tylko wydawać, że wiem, bo one się tak naprawdę ujawniają w relacji z bliską osobą). Wierzę, że gdzieś tam jest Kobieta - tzw. Moja Druga Połówka, która byłaby szczęśliwa akceptując mnie takiego jakim jestem, z wzajemnością. 

Cały czas miałam wrażenie,że jednak szukasz tej miłości-a tu nagle NIE...Nadal uważam,że nie można poznać drugiej osoby inaczej,niż przez bezpośrednie relacje-bez względu na rewelacje typu "znalazłam miłość przez internet"-gdyby podczas spotkań w "realu"nic nie zaiskrzyło,to miłości by nie było(nie ma nic na siłę).A Twój wątek,czy chcesz,czy nie,przypomina casting-przez sformułowanie Twoich oczekiwań:taka,taka i taka...I tak nie pasuję,choć w jednym punkcie jestem taka jak chcesz-dużo przeszłam.

. Swoim zachowaniem potwierdza moje zdanie o mężczyznach...ale podejrzewam,że się tym nie przejmie