|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
Cytat:
ogladnelam i musze przyznac ze bardzo pdodob mi sie ten filmik na ich stronie a ceny ... maja bardzo przystepne i te wywiady z goscimi fajna rzecz ![]() czyli wy wybralas pakiet 3 tak? kurcze jak moj TZ wroci z pracy musze mu pokazac dziekuje za link |
|
|
|
|
#422 |
|
Zadomowienie
|
tak zaaabcia wybraliśmy wariant 3, pan na spuścił na cenie 100zł
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
nie fotografa będę mieć innego, gdzieś we wcześniejszych postach podałam linka do niego, na początku z TŻ nie chcieliśmy kamerzysty,a le rodzinka się upierała i właśnie oni wpadli nam w oko, są niedrodzy, ładnie kamerują i Pan jest bardzo sympatyczny, taki młody chłopak
|
#425 |
|
Raczkowanie
|
czesc
ładna niedziele mamy ![]() Ja godzinke temu wrocilam ze szkoły, za chwile pare bede cwiczyc milego leniuchowania
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
cześć Gagatka
mamy bardzo ładną niedzielę ja niestety nie korzystam z niej, pracowałam a teraz czekam na odwiedziny koleżanki.Szkoła... w niedzielę, hmmm.. studia, tak??
|
#427 |
|
Rozeznanie
|
czesc dziewczyny
tak sie sklada ze u nas tez bardzo ladna niedziela pozdrawiam |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
no u nas tez bardzo przyjemnie dzis
|
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
no niestety studia
ale jeszcze tylko 1,5 roku ![]() No i po niedzieli jutro poniedzialek!! Nie lubie poniedziałków, potem to juz jakos leci ![]() Dobranoc, do juterka
|
|
|
|
#430 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja już mam suknie! yupiii i tylko czekać na ślub, jeszcze garnitur dla mojego przyszłego mężusia i reszta załatwień. jejku jak to załatwiać po pracy hmm milusi piękny dzień
|
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny normalnie mam chyba obsesje znalazlam paru fotografow z tarnowa oto ich stronki ... znacie kogos z nich?? www.wesele.tarnow.art.pl www.jasnezetak.pl www.m-foto.pl jak bedziecie mialy chwilke czasu to zagladnijcie i napisze co o nich myslicie a nad nimi tez sie zastanawiam .... www.bysiek.com www.faberphotography.pl |
|
|
|
|
#432 | |
|
Zadomowienie
|
witaj Jagosiak
![]() zaabcia szalejeszw temacie foto ![]() mój typ to: Cytat:
podobają mi sie także zdjęcia www.jasnezetak.pl, zdjęcia robione w typowych dla sesji ślubnych miejscach, czyli w parkach, ale ciekawie ujętych zaaabcia rozmawiałam z koleżanką, która miała wesele rok temu w Relaxie w Ciężkowicach i ogólnie bardzo wychwaliła ten lokal, obsługa była super, jedzenie smaczne i dużo, od właścicieli dostali pieczonego prosiaka , sala pięknie przyzdobiona, w sumie same zalety
|
|
#433 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam fotografa p. Płanete (margot). robi fajne fotki a film jest super. cena jest wysoka ale najbardziej jego fotki nam przypadly do gustu z tego co oglądaliśmy.
a sukienke wkleje za kilka dni ![]() aaa hubert burzawa robił fotki u mojej kumpeli i jest naprawdę świetny |
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje kochana dziekuje za informacje na temat relaxu i nawet nie wiesz jak mi ulzylo ze kolezanka byla zadowolona a jesli chodzi o dekoracje to wsumie mamy to wlioczne w cene ale ja sama chce sobie udekorowac mam nadzieje ze wlasciciele nie beda mi robic problemu bo wsmie jeszcze z nimi nie rozmawialismy na temat szczegolow ( rodzice mojego TZ wplacali depozyt )a jesli chodzi o foto ... ojj nawet mi nie mow chyba jakas manie mam czy co hehe no zdjecia tego Huberta Burzawy sa extra ale cena tez .... Podam koszt standardowego pakietu. Koszt całego reportażu (ewentualne błogosławiny, slub, życzenia i wesele) i pleneru to około 1600 zł na 2009 rok. W skład takiego pakietu wchodzi około 130 zdjęć (proporcje do ustalenia) w formacie 15x21 cm (papier najwyższej jakości i trwałości) + portret A4 + Cd ze zdjęciami (więcej zdjęć na cd niż na papierze, około 250-300)." a ten 2 link ... lub w ofercie drugiej 1100 (oferty obejmują zdjęcia z przygotowania do ślubu, ceremonii, pleneru oraz przyjęcia weselnego, cena zawiera również koszt dojazdu do 100 km od Tarnowa lub Rzeszowa - nie ma żadnychdodatkowych kosztów) W cenie 1400 złoty otrzymuje Pani album ze zdjęciami(obrobione komputerowo, kolorze oraz czarno-białe) w formatach 13*18 oraz w większym formacie 15x21 , ilość odbitek to 110 -> zdjęcia są wklejone do album fotograficznego.Poza albumem otrzymuje Pani wszystkie zdjęcia w orginalnym rozmiarze, jest ich 450.. Gratis każda para dostaje dostęp do strony internetowej z własną domeną, (jest to strona w postaci interaktywnego albumu fotograficznego) Oferta druga tj. w cenie 1100 zł ,nie obejmuje odbitek oraz albumu fotograficznego ,poza tym zawiera wszystkie opcje z oferty pierwszej. kurcze sama nie wiem co robic .. czy stawiac na jakos zdjec czy na ilosc ? myslicie ze jak dopiero w Lipcu osobicie zaczne spotykac sie z fotografami to bedzie za pozno??
|
|
|
|
|
#435 |
|
Raczkowanie
|
trudno doradzić, ja stawiałam na jakość. ale może lepiej podejść osobiście i zobaczyc te fotki czy nawet film z wesela.
|
|
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
witaj jagosiak
![]() zaaaabcia ja rowniez stawiam na jakosc... akurat w tym przypadku zdjecia szczegolnie slubne moze byc ich "10" ale w wysokiej jakosci... takie jest moje zdanie
|
|
|
|
#437 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Podobają mi się zdjęcia pana Burzawy. A jeśli chodzi o drugi link (www.jasnezetak.pl) to fotki też mi się podobają bo są inne niż wszystkie, tak inaczej ujęte. I robi je mój kolega z podstawówki ![]() A ja mam problem z fryzjerem i kosmetyczką (wizażystką) Możecie polecić kogoś sprawdzonego? |
|
|
|
|
#438 |
|
Raczkowanie
|
hejka
![]() Ja czesac bedzie sie w tym salonie koło MCDonladu na Katedralnej no chyba ze fryzjerka przyjdzie do mnie do domu ![]() A makijaz robie a avonie juz o tym wspominałam
|
|
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
a ja fryzurę będę robić w Profesji, a makijaż na krakowskiej u kosmetyczki.
Dziewczyny jaką wódkę kupujecie? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
ja bede miala tzn juz mam Absolwenta
|
|
|
|
#441 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pozostałe zdjęcia będą podobne do siebie, więc czy zrobi je fotograf czy goście, dla mnie osobiście nie ma juz takiego znaczenia![]() u mojego fotografa zarezerwowałam termin bez zaliczki na telefon, dzwoniłam ponownie po pół roku upewnić sie że termin na 100% jest zarezerwowany tylko dla mnie i fotograf potwierdził, może u Ciebie tak się da i przytrzyma Ci termin do lipca a wtedy sie zdeklarujesz że go chcesz albo zrezygnujesz. Oni mają duży ruch w interesie, nawet jak ktoś zrezygnuje to zawsze znajdzie sie inny chętny Cytat:
TŻ chce Zawiszę Czarnego a ja Pana Tadeusza
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie kupujecie vodke w hurtowni tak? jakie sa mniej wiecej ceny? no moj TZ tez chce Pana Tadeusza ![]() a i wlasnie chcialam sie zapytac czy jesli przylece do PL na 5 tyg to wyrobimy sie z moim TZ z naukami przedmalzenskimi ?? ile wogole jest spotkan? |
|
|
|
|
#443 |
|
Zadomowienie
|
kupujemy w hurtowni, ceny jeszcze nie znamy bo będziemy kupowac tuż przed weselem
słyszałam o kursach przedmałżeńskich, które trwają cały dzień od rana do wieczora, znajomi w krakowie robili taki ![]() zaaabcia czemu nie spytasz księdza czy wam nie odpuści nauk z racji tego, ze mieszkacie za granicą?? moja kumpela mieszka w anglii, ślub ma w czerwcu i ksiądz powiedział że potraktuje ich ulgowo i nie muszą go robić
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale jak mowisz ze Twojej kolezance sie udalo to moze ja tez zapytam ksiedza u nas w parafii ( wsumie proboszcz jest bardzo mily ) wiec chyba nie bylo by problemow
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
nauki chyba są obowiązkowe, ale czasem księża robią wyjątki
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zadomowienie
|
Hi zaaabcia, Ty dzisiaj nie w pracy
??najlepiej jak zagadasz u źródła (proboszcza), będziezs miała najdokładniejsze informacje ewentualnie zorientuj się czy w polskim kościele w stanach organizują takie kursy
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak mi sie nie chce ... dzieciaki mi w kosc tak daja ze cos ![]() no tak tez zrobie w wakacje popytam mojego proboszcza z parafii a jak nici z tego to jak wroce do stanow to pojde do naszego polskiego Kosciola i zapytam czy maja takie kursy w stanach
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#450 |
|
Raczkowanie
|
hejka
![]() A mojemu M. ksiadz z katedry powiedzial ze ksiadz w wyjatkowych sytułacjach moze zwolnic z nauk wiec mysle ze moze sie udac ![]() Wlasnei dzielnie cwiczylam tearz dzielnie poloze swoja szanowna dupcie przed TV adios ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

ładna niedziele mamy 

ale jeszcze tylko 1,5 roku
jutro poniedzialek!! Nie lubie poniedziałków, potem to juz jakos leci 

no zdjecia tego Huberta Burzawy sa extra ale cena tez ....