|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
|
|
#422 | ||
|
Raczkowanie
|
Danuty Rinn, Grzegorza Ciechowskiego, Tadeusza Nalepy,Grechuta.. właśnie sęk w tym że ja w ogóle nie mam pamięci do autor tytułów wiec ciężko szukać (spsiałam teraz ze strony programu tych wykonawców ;P) tak mi wleci w ucho, spodoba sie i zaraz wylatuje dlatego właśnie może któraś z was bardziej sie interesuje i podrzuci tytuły, utwory...
Cytat:
![]() ale to było jakieś 6 lat temu i wtedy to już bardzo mało i kilka razy niżej niż na innych uczelniach Cytat:
![]() ja się booje
|
|
#423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
Diamentowa, ladne wloski
![]() A mnie bierze przeziębienie, jak nic... juz dzis wypilam ze dwa dzbany gorącej herbaty z cytryna i miodem, ale glowa mnie boli,wiec cos czuje, ze to coś grubszego. Bedzie trzeba chyba aspirynke łyknąć.
|
#425 |
|
♥
|
wszystko jest juz ok
|
|
|
|
#426 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
miłego leniuchowania ![]() Cytat:
mam nadzieję że list pomoże ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiedziałam ![]() porządek w szafach prawie zrobiony miałam zamiar dużo rzeczy wyrzucić, ale nie udało się, lubię chomikować dobrze ze teraz mam gdzie trzymać te wszystkie moje pierdółki
|
||||||
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Ani trochę ! Zdziwiłam się tylko, boprzeciez Buka była w mojej mafii ;>
Cytat:
Zdrowiej ;*Wiedziałam, wiedziałam sruturututututu
|
|
#428 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na ratunek tylko czosnek .. Mercy tylko jej nie zmieniaj jest super a co do piosenek to ja właśnie też ich poszukuje..Cytat:
.. rany właściwie od przeprowadzki to ze trzy lata, to nie ma sensu już sprzątać ![]() hehe szafa do czeka do kolejnej przeprowadzki i wszystko dobrze się kończy
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh... komplemenciary
dzięki ![]() ja już po kolacyjce siedzę i się relaksuję... dzisiejszy dzień z pewnością do udanych nie należał ale szkoda rozpamiętywać ![]() a jutro się wybieram na basen przynajmniej teraz już nie ma obciachu pokazywać się w kostiumie bo ostatnio jak byłam to ludzie odwracali głowy z niesmakiem na widok mojej sylwetki rodem z książki od anatomii . Kulceee... nogi muszę ogolić .Jakaś taka jestem dzisiaj rozstrojona... troszkę smutna, troszkę melancholijna... niewesoło jakoś
|
|
|
|
#430 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dokladnie - Aaaaaaatheeeerrrr!!!:roll eyes:Cytat:
)ucz się dzielnie - btw. jakie to olimpiady bom niedoinformowana...:rolle yes: Cytat:
![]() masakra z tym, ze nie mozesz miec styp... głupie formalnosci :/ Cytat:
Miłego, uzdrawiającego wieczorku ![]() Cytat:
a czy mi się wydaje czy włoski ogólnie podcięłaś? Bo na poprzednich zdjeciach jakies dłuższe chyba były? ![]() Cytat:
U nas na ekonomii tez maja znacznie wieksze stypendia![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak szczerze mogę polecić Ciechowskiego i Republikę - do mnie baaardzo trafia ![]() Cytat:
Kuruj się ![]() ![]() Cytat:
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
o tym nie pomyslalam
zlękłam się !o! ^^ ![]() Cytat:
![]() właśnie się uczę
|
|
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opitoliłam się niestety na krótko w wakacje w przypływie szaleństwa spowodowanego naoglądaniem się teledysków Rihanny a teraz cholernie żałuję więc je wiążę coby tę krótkość ukryć .A teraz miałam rozpuszczone żeby je było widać. Normalnie mam zawsze związane i czekam aż odrosną .
|
|
|
|
|
#433 | |
|
Zadomowienie
|
rany, ale Wy pracowite jesteście, co druga się uczy
![]() Cytat:
Przecież świetnie tak jest, naprawdę![]() a i miłego basenu w ogole, mi woda (podobnie jak wóda ) zawsze poprawia nastroj wiec mysle, ze i u Ciebie jutro lepiej bedzie
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2007-11-05 o 20:21 Powód: literówa jak zwykle:P |
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko - polski, historia i chemia
![]() a ja sie juz dzisiaj nauczyłam i teraz zasluzonego lenia mam ![]() btw. wypiłam dzisiaj 3 litry zielonej herbaty ![]()
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#438 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe marsz do nauki! ktoś nam musi potem pkb wyrabiać Cytat:
Cytat:
albo inne ..
|
|
#439 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wow, podziwiam! ja, podobnie jak nasze plotkary, nie moge sie zabrac za porządki w szafie... do tego zawsze szkoda mi cos wyrzucic i też chomikuję musze nad tym popracowac chyba ![]() ale ogolnie duza szafa to dobra sprawa Cytat:
wlasnie nie mam akurat czosnku (dziwna sprawa, bo z reguly zawsze mam - bardzo lubie ).Cytat:
![]() ale podobno snieg ma padac iwogole, wiec on chyba tez woli cieply domek obecnie ![]() na jednej stronie? wirtualnej pewnie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostałam zmuszona przez nowe meble ![]() Cytat:
![]() Cytat:
(ja tez się gdzieś w weekend wybieram )aleś wszechstronna jest jak mi sie nie chce iść jutro na uczelnię jeszcze się z każdej strony dowiaduję że ktoś nie idzie.. i teraz sama nie wiem: trzymać fason i iść czy skoro inni mogą sobie odpuścić to ja też ![]() a tak serio to jak mnie tu jutro rano zobaczycie to lać i to mocno, bo obiecałam sobie ze pójdę więc idę
|
|||
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak będę żaba to mnie jakiś ksiąze odczaruje ![]() szczerze? ![]() chemia - tylko dlatego, że jak mi dobrze pójdzie to nie będę musiała pisac testu mat-przyr na koniec gimnazjum ![]() polski - podoba mi sie temat historia - klasa historyczna do czegoś zobowiązuje ![]()
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec MUSZE isc. oczywiscie tak to bym chetnie sobie weekend wydluzyla do czwartku (srody wolne ) no ale... Jutro trzeba isc, to pojde
|
|
#443 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uzależnienie, też to zauważam u siebie ![]() Cytat:
Cytat:
no, ale dziś zrobiłam sobie wolne, a jutro mam prezentację także chcąc nie chcąc muszę się zwlec i zawlec swoje czarowne 4 litery na uniwerek![]() haha byle nie ropuch ![]() Cytat:
![]() a kiedy masz pierwsze etapy? Duzo czasu jeszcze na nauke? Dobrej nocy dla wszystkich
|
|
#444 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tym bardziej ze z szalencami nie ma zartow![]() A mnie dzis czekala niespodzianka mila. TZ wrocil z pracy i przyniosl bukiet pieknych rozwo-czerwonych roz!! Normalnie mnie zatkalo bo po 8 latach to juz rzadko dostaje kwiarty No i zabral mnie do kina zle sie czulam jak wiecie ale nie chcialam mu robic przykrosci i poszlam. I zaluje na maxa! Wiecie na co mnie zabral? na Saw IV...moim zdaniem najglupszy,bezsensowny,ok rutny,obrzydliwy i oblesny film jaki osttanio widzialam. Rozrywanie ludzi, pelna sekcja zwlok, krojenie czaszki,wyjmowanie mozgu,rozrywanie,wieszani e itp. Nie bede wymieniac dalej. PO-RAZ-KA! Siedzialam pol filmu z zamknietymi oczami (w sumie powinnam zaplacic za ulgowy bilet). teraz leze w lozeczlu z laptopem i wizazuje popijajac herbatke i patrzac za okno bo u nas dzis GuyFawkes Night i jedno wielkie strzelanie fajerwerkami. Juz od 3 dni strzelaja i konca nie widac. Chyba sobie nie pospie..I co chwile straz pozarna,policja,karetka i tak na zamiane...no, to kolorowych kochane
|
|
#445 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też kiedyś startowałam w olimpiadach, nawet owocnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szkoda tylko że film niezbyt romantyczny (oglądałam I i II część, ohyda )idę powoli w stronę łóżka ![]() dobrej nocki |
||||
|
|
|
#446 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ech... jesteście niemożliwe Przecież ja jestem tu ciągle, czytam regularnie co tam tylko naskrobiecie. Powiedzmy że aktywnie przestałam się udzielać ale duchem jestem z Wami ![]() A tak poważnie - ostatnio sporo się pozmieniało... mam urwanie głowy. Chociaż, żeby tylko. Moje nastawienie się również zmieniło, potrzebowałam niewiele czasu by wprowadzić zmiany które czynią mnie... inną ? Poza tym miałam krótką przerwę w Plotkowym - i przez ten czas wypadłam z toru, że tak to ujmę. Brakuje mi Was, dlatego naprawdę stale podczytuję co piszecie Ściskam Was bardzo mocno Gwiazdeczki I nie zapomniałam o Was... Moderator czuwa
|
|||
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia Moje Drogie
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Oo Ather się znalazła ^^
I milion przeleciał mi koło nosa ![]() Także życze wszystkim miłego dnia i, aby ten dzień był lepszy od poprzedniego
|
#449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie musisz pisać referatów na 5 stron kancelaryjnych wystarczy słówko. Trzymaj się |
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skrobnij czasem choć słówko, bo brak Twoich wypowiedzi tutaj chyba większość z nas odczuwa ![]() życzę Ci kochana mniejszego urwania głowy i większego porządku w życiu nie bić mnie zbieram sie na uczelnię, poważnie, tylko mam na 9.30 ![]() miłego dnia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.

Jeszcze tylko dokoncze prezentacje na jutro i bedzie fajrant zupelny 

.. rany właściwie od przeprowadzki to ze trzy lata, to nie ma sensu już sprzątać 

też kiedyś startowałam w olimpiadach, nawet owocnie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)